Iphone 3Gs

Hejsan, har inte bloggat på ett tag, vet ej varför? självupptagen? Yes ;)
Men idag skulle jag köpa en ny mobil, behövde förlänga mitt abonnemang 24 månader och det skulle bli en Xperia x8, men jag var inte riktigt säker, jag ville ha en iphone. Sen min kille skaffa en var jag extremt svartsjuk.... JAG VILL OCKSÅ HA!
Och idag när vi skullle färlänga så fanns det ett erbjudande på 3Gs och det tog vi! Så nu är jag en glad ägare av en Iphone ;) hihi!



Nu ska jag gå och färga håret :)♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-20 @ 20:10:15   

Fullt upp

hejsan hejsan :D Jag har haft fullt upp dessa dagarna. . .  igår satt jag och slog in en massa paket till hela min familj! Jag klippte och klistrade små personliga ettiketter på varje paket och det tog evighetet men det blev jätte snyggt ;)





jag har som säkert många andra har en chokladkalender och idag fick jag äta fem bitar, underbart!



goooooott, men nu ska jag dra hem till Theo och ha det mysigt ;) Så nu måste jag gå om jag inte ska missa bussen, hade det mysigt♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-11 @ 13:53:57   

Greys Anatomy

Jag hann duscha på fem minuter :D rekord tid för mig faktiskt, haha! Men just nu kollar jag på Greys Anatomy med syrran, älskar programmet. Men nu ska jag kolla på mitt program!

Längtar till julafton♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-08 @ 21:13:31   

Äntligen är jag klar

Jag skrev mitt förra inlägg runt havl fyra om jag minns rätt, jag har suttit och jobbat med min So fördjupning ända sen dess, gosh! Nu har jag bara gjort en snabb titt på Facebook och tänkte göra ett litet blogg inlägg. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om jag ska vara ärlig ;) Men jag ska in i duschen nu faktiskt, blir det en lindex kjol imon? hoppas :D♥



Hörs imon ;)♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-08 @ 20:38:31   

Lindex ringde mig idag

Nu är det så här att förra veckan såg jag en jävligt snygg kjol i lindex skyltfönster och blev helt kär! Men när jag skulle in och prova den fanns den bara i M och L och jag behöver XS så mamma gick och frågade medans jag var i provrummet om det fanns nån kjol på lagret men alla var slut så fråga mamma om kjolen i skylt fönstret och den var XS men den tog dom inte ner, men man kunde boka den. Så vi bokade den och dom skulle ringa mig nästa gång de bytte kläder på skyltdockan och det gjorde dom idag så dom ringde mig och jag får hämta den när jag vill! Antagligen hämtar jag den imon eller så hämtar jag den på fredag, ska ju få den i julklapp av Theo :)♥

Men nu ska jag göra min So fördjupning och jag hittade tyvärr ingen bild på kjolen på nätet eller nått men lägger in en gammal bild på nått ;)




Bild på mig och Theo från Martinas student :D♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-08 @ 15:30:07   

Man ska inte ha klackarskor när det är halt

Har nästan precis kommit hem från skolan och väntar på att Theo ska komma så att vi kan plugga ihop. Jag har inte så mycket att skriva om just nu men jag lägger upp några bilder från helgen med älskling ;)







Åhh måste du ta foton Lisan?!



ses♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-07 @ 16:49:20   

Hann inte med att blogga igår

Idag när jag kom hem efter skolan började jag plugga till so provet direkt, jag orkar inte. Jag somnar alltid när jag pluggar, riktigt drygt. Nu har jag lagat mat till mig och min syrra och nu ska jag ta mig en snabb dusch. 


                               

 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-06 @ 19:00:49   

Ikväll blir det en massa mys

Theo överraskade mig med en liten mysig midda med tända ljus, så gulligt;) Nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, kanske bara ta med lugnt och kolla på film.
Jag fick en musik spelare (kommer inte på vad det heter) av Theos pappa:
Tack så jätte mycket!
Mer än att va med Theo sitter jag och knarkar mitt Shea smör - kokos & grekisk, mums♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-04 @ 16:40:39   

Julfoto

Snart ska mamma skjutsa mig till Theo men först ska vi ta ett familje julkort, som vi gör varje år! Så nu måste jag skynda mig att skriva, hörs♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-04 @ 13:39:05   

Har precis vaknat ur min skönhets sömn

Har precis vaknat, det var så skönt att få sova ut för en gångs skull! Idag ska jag träffa Theo och mysa med honom, vi har ju inte träffats på hela veckan pga praon. Så idag ska jag äntligen få träffa han, vi skulle igentligen ut och julhandla idag men det hinner vi inte pga hans träning så vi får nog julhandla imon istället. 
Jag kan nog inte blogga när jag är hos theo, kanske om jag får låna hans dator, men det får jag säkert ;) 

Igår hade mamma lagat pannacotta till oss på vit choklad, mums! 

 

nu ska jag ner och äta, ha det♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-04 @ 11:25:24   

Badat i Grekisk badsalt





Ååhh va skönt med ett bad och nyrakade ben! Idag provade jag ett av mina nya badsalter som heter grekisk, lukt från oliv, luktar riktigt gott. Så nu luktar det på hela övervåningen, mums!
Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen och smsa med killen ;)♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-03 @ 20:25:35   

Sista praktikdagen idag

Idag var det sista praktikdagen för min del, vilket jag tycker är riktigt tråkigt för jag trivdes riktigt bra! Som avsluts present fick jag present kort på 250 kronor, riktigt gött!
Man har ju hunnit inhandla lite julklappar under sin prao bla. till mamma och pappa och imon blir det nog mer julklapps köp med Theo.

Idag när jag kom hem gick jag runt och bar på min BÄSTA ögonskugga och så tappa jag den, gissa vad som hände . . . . .



Den gick sönder :'( hoppas jag får en ny i julklapp!!
Just nu försöker jag få tag på Theo som inte svarar sen ska jag äta och sen blir det kanske ett bad i mina nya badsalter! ♥
 
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-03 @ 17:58:55   

I am lazy

Ja, har ju inte skrivit på ett tag nu, mycket pluggande och sånt. Men jag ska försöka dra igång det nu inför Jul så får vi se hur det funkar! I början av veckan köpte jag äntligen min pälsväska som jag har dräglat efter i några veckor och nu är den äntligen min!







Nu har jag praoat på Organique hela veckan och det är verkligen drömstället!! Organique är en liten butik med tvålar och krämer och sånt med olika sorters behandlingar. Och jag är verkligen en bortskämd praktikant på hela denna veckan har jag fått:  Hand serum, Tvålar, Bad salt och idag fick jag en ansiktbehandling värde 700 kronor! Men imon är det sista dagen vilket jag är väldigt ledsen över :(


 
Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt :)♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-12-02 @ 22:35:22