Hejhopp!

Idag, ska jag inte göra så mycket. Desse skulle komma hit men fastnade hos sin kusin, så det blir inget. Ska mest sitta och lyssna på musik tror jag. Ska även ta på mig joggingbyxor och mysa på! ha det♥


Bild från i sommras, har rätt ljust hår.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-27 @ 15:49:53   

Hos Ellie!

Heeejsan, sitter hos Ellie och väntar på att hon ska duscha klart, vi skulle igentligen in till stan klockan 11 men vi har bara suttit och såsat. Men nu sitter jag och lyssnar på musik, Erik Hassle så klart som får mig att minnas sommaren så jävla mycket! Lyssna: 
   

Nu kommer snart Ellie, ha det♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | | 2010-02-24 @ 13:12:45   

En ny ROSA digitalkamera!

Hejhopp! Idag åkte jag med mamma och Cina till Elgiganten för att kolla på digitalkamera till mig och en ny mobil till Cina. Jag hade ställt in mig på en rosa och rosa skulle det bli. Och jag fastnade direkt för en rosa digitalkamera - SAMSUNG PL65 och så här ser den ut:


12.2 megapixlar, nästan heltäckande skärm, sen är den rosa! Kanon.

Efter att jag hittat min drömkamera åkte vi till stan där jag skulle möta upp Desse och Fadde, men Fadde hade blivit sjuk och Desse skulle dela ut cv (?) med sin syrra Becka. Så jag gick lite på stan själv och letade praoplats. Jag gick på säkert åtta ställen innan jag hittade en prao. Det fick bli på teapot, älskar stället så det var riktigt bra♥
Senare mötte jag Desse och hennes syrra så jag och Desse började leta prao tillsammans då vi mötte Besse med hennes syrra. Det blev lite kramar och skratt där sen gick vi till House of bagels and coffee. Jag och Desse fick prao plats tillsammans och killen som pratade med oss var hur trevlig som helst så det ska nog bli bra!

Nu blir det snart mat, ses♥



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-23 @ 18:45:49   

Tråk, tråk och ytterliggare igen tråk!

Har typ skit tråkigt, vet verkligen inte vad jag ska göra. Sitter bara och lyssnar på musik och kollar bloggar! Men datorn segar så det är skit tråkigt att "surfa runt". Men jag underhåller mig lite genom att fråga ut Martin om allt jag kan, ses♥

Men jag tycker att ni ska lyssna på låten: Calling out - Lazee feat Apollo drive. Låten är skriven till BRIS, ni kanske har sett den på reklam och den är faktiskt riktigt bra:

     
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | | 2010-02-22 @ 19:50:09   

Inte speciellt social...

Hejsan, har inte varit så social på siståne, har verkligen inte orkat att va på datan. Men det har ändå inte hänt såå mycket på fem dagar. Men i fredags sov jag hos Tess med Nathalie och Desse! Vi hade skit kul. Särskilt när vi skulle sova, jag och Tess var inte alls trötta så Tess och jag skrattade och snackade medans Desse och Nathalie försökte sova. Och till slut med Nathalie arg och då blev det ännu roligare. Men vi hade en jätte rolig kväll med Pizza och filmer! 

Idag ringde jag Kristianstadsbladet och Kristianstad radio för att kolla prao plats men Kristianstadsbladet tog bara emot elever från journalisthögskolan eller nått sånt. Och Kristianstad radio tog bara emot i nödfall. Hallå? Är inte detta ett nödfall? Detta är sista veckan att hitta prao. Men jag ska kolla prao i stan imon med Desse och ev. Fadde, vet inte riktigt. Men hoppas jag hittar nått. Ska köpa en kamera också sen ska jag kolla dator. 

Idag fyller Nathalie 15, grattis!♥
men nu ska jag snart äta, ha det bra♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-22 @ 18:05:35   

Alice i underlandet

Vi alla älskar väl gamla disney klassiker som Askungen eller Snövit? Nu släpper den Johnny Depp älskade regissören Tim Burton en ny film, Alice i underlandet. Den måste jag bara se, speciellt när den är otecknad. Filmen ska släppas den 3/5 mars, så då får man väl hålla sig fri . Här är iallafall den officiella trailern:



Men nu ska jag gå ner och äta något, join the trailer♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-17 @ 15:03:53   

Tisdag, "semel" ätar tävling!

Heejsan, bloggade tyvärr inte igår, somnade tyvärr på soffan på dirren när jag kom hem. Men idag är jag pigg så det blir lite blogg trots allt!! Idag överraskades jag av att Desse kom och gav mig en liten ängel som hon har gjort själv, hur söt som helst. Och senare på dagen hade hela skolan en "semel ätar tävling". Vår representant som var Theo drog sig ur när han hörde att det inte skulle vara någon mandelmassa i så Måns fick hoppa in istället. Alla hade vars en representant för varje klass och det blev klass 9d som vann, surt!!! Och sen var dagen slut. Imon blir det kärleks bio med skolan, vi ska se "The notebook". Och den är ju så bra.

När min kusin var här i Lördags så visade hon mig en låt som är jätte roligt! Så jag tyckte att ni skulle få höra den.


Lite annorlunda, men den är bra!

Och här är en dålig bild på ängeln som Desse gav mig i morse.

Ni kanske inte ser men den är tjock och lila, precis som jag ville ha den!  
Men nu ska jag gå, ha de bäst♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-16 @ 17:07:16   

Alla hjärtans dag!

Hejsan, idag finns det inte mycket att skriva.. hmm? Det är alla hjärtans dag och Theo kommer hit.
Igår gick det ju inte att lägga in bilder på hur jag såg ut men idag gick det så, så här såg jag ut igår:

                              

                               

Cardigan - H&M
T-shirt (so last year) - H&M
Armband - BikBok
Klocka - Guldfynd
Treggings - Ginatricot  

Ha en bra alla hjärtans dag♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-14 @ 13:11:23   

Konstig musik

Heeeejsaan, nu har alla gäster åkt hem. Har precis suttit och bölat till filmen "en ung Jane Austen", var verkligen romantisk om man kan säga så xD.
Nu vill jag inte sova så jag lyssnar på en massa skit låtar som bara dyker upp i huvudet, typ: "Because I got high" med Afroman, konstig låt. Men ska nog sova snart, inget händer här!
Sovgott♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-14 @ 00:43:56   

Igår och idag

Heeeejsan! Har inte bloggat på några dagar, började dansa i torsdags så då har jag absolut inte haft tid, blir nog mindre blogg på torsdagar hädanefter ;(. Men igår följde jag och Tess med Desse hem. Vi hade riktigt kul, det var ju jätte länge sedan vi va med Tess, så det är ju något vi måste fortsätta med. Idag har jag gjort mitt och Besses diagram från skolan, tog 2 el 3 timmar. Men till slut blev det bra!
Nu har vi fått gäster så jag får väl dra ner, kan inte lägga in bilder på vad jag har på mig, datorn dampar. Men det kommer nog in senare!

Ha de bra♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-13 @ 17:01:41   

Tårta på konfan

Heeejsan, kom precis hem från konfan och känner mig bara lite tjockare än innan idag. Vi fick nämligen tårta för att Annie fyller år :D, och det var nämligen inte bara en utan två också! Så jag och Anna var först med att ta roserna och dom var super goda, fast jag fick skuldkänslor och gav bort halva min till Anna. Och Desse var en jävel på att äta tårta, världens största bit + en massa andra mindre bitar, sammanlagt 4 st.
Jag orkar inte lägga in bilder för jag ska ner och äta mer tårta om jag får.

Hej så länge!<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-10 @ 17:46:06   

Äntligen frisk

Hejsan, har itne bloggat på kanske 5 dagar men jag har faktsikt legat hemma och varit sjuk och har inte ens orkat gå upp och sätta på en film. Så då är det inte så konstigt att jag inte har bloggat. Det suger men nu får jag komma igen!

Idag hade vi so prov som var svårt, det kändes som att jag inte kunde någonting och jag lät bli att svara på vissa grejer så det var ju inte så bra. Sen så trillade jag i skolan och slog i mitt knä, faktiskt mitt eget fel! Och när vi hade No satte Ville igång musik på min dator så bibliotikarien kom och dampade på mig! Oturs dag?! 
Kanske det, men idag är det min pappas födelsedag! Han fyller 50 och vi firar dagen genom att gå och äta på China wall och äta en massa tårta!! Men nu ska jag ringa till Desse som var sjuk idag. 

Hejsvejs♥  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-09 @ 16:42:09   

'Tillbaka till verkligheten'

Tjja alla! Nu precis blev jag klar med min samman fattning på engelskan och det känns störtskönt ;D
Som ni kanske vet var jag i skolan idag, trots att jag var jätte förkyld. Det var riktigt skönt att slippa vara hemma och inte ha något att göra! Men idag var det 'tillbaka till verkligheten'.

Nu snart ska jag till min farmor och ha kul där sen ska jag hem och äta och duscha! gött, ha det skönt♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-03 @ 16:54:29   

Jävla skit?

Ja.... Som jag trodde så är jag sjuk idag! Jag ligger hemma och har jätte tråkigt och vet inte vad jag ska hitta på. Funderar på att plugga lite so och börja på en engelska "uppsats". Jag tror det blir både och faktiskt!
Mamma (som är min slav idag) kommer snart hem med choklad till mig ;D. Det är en positiv grej med att vara sjuk, dom gör vad man än ber om, det är super!!!
Men vad ska jag igentligen göra idag? Kolla film? smsa alla i skolan? Får väll hitta på något!
Ha det bra, strula inte med någon så att ni blir sjuka ;)♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-02 @ 13:38:42   

Förkyld, trött och nere.

Hejsansvejsan, hela dagen har jag gått och snörvlat snor och varit jätte trött. Jag har kännt mig lite nere hela dan faktiskt, hoppas jag inte är på väg att bli sjuk för då dör jag! Vill verkligen inte missa skolan, speciellt inte när vi har ett so prov nästa vecka som jag fattar nada av! Hoppas jag inte får feber över natten eller något, men feber kan inte hindra mig, jag ska till skolan ändå.

Desse var här innan idag och vi hade jätte roligt. speciellt när vi hade "hakklappar" på oss när vi åt mackor! Vi satt också uppe i mitt varma rum och snackade tjej snack, och rätt som det var skulle Desse hem och sedan hon har åkt hem har jag bara såsat mig framför tv:n och vid mobilen! Och nu måste jag duscha, ha det bäst♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-02-01 @ 18:54:35