film!!!

Nu har jag och theo kollat på filmen "prinsessa" och nu ska vi kolla på "Dear John". Jag har kollat på "prinsessa" innan med desse men den var lika bra nu som då!

hörs imon♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-07-31 @ 22:54:58   

Lördags mys

Sitter nu och njuter av en god sandwich som älskling gav mig! och snart ska vi köra iväg med moppen till mekonomen och maxi och köpa godis! Och då får ja tvinga på mig min stora hjälm som theo mobbar, min hjälm är liksom större än andra hjälmar :O det är helt sjukt va stort huvud jag får i den också.... Men det kanske är för att jag är så kort eller för att jag är så liten, jag fick ju stort huvud i theos hjälm också! Men nu ska vi dra, blir kanske mer blogg senare! ha det bra♥

Ska lägga in bilder på mitt stora moppehuvud också! :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-07-31 @ 13:31:53   

six great months

hejsan hejsan, idag har jag och älskling varit tillsamman i 6 underbara månader! ;) Tiden har gått så himla snabbt, det är helt otroligt.... Men vi har myst och kollat liiiiiite smått på film, och ätit snabb nudlar ofc. Men vi ska fira ännu mer idag/ikväll. Igår satt jag och theo spänt och vänta på att klockan skulle bli tolv så att vi skulle få öppna våra presenter som vi köpt till varandra, man kanske inte brukar köpa presenter på 6 månaders dagen men det gjorde vi ;) Och jag fick ett jätte fint armband av theo, blev jätte glad!
Men just nu sitter jag här ensam hemma hos theo, han är på träning nu och jag ville inte följa me för att jag tror inte att hans tränare gillar mig ;( Han säger typ att jag tar theos tränings tid och sånt och stör han på sina tävlingar ifall jag följer med och KOLLAR. Ja.... jag vet inte riktigt. Men ha det bra♥



älskling♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-07-31 @ 11:59:04   

No more k- days

Nu är k- dagarna slut, eller ja de tog slut i Lördags men har inte hunnit blogga. Just nu sitter jag bara framför datorn och har ont i magen, en konstig ont i magen. En orolig mag känsla! Helt konstigt för jag är inte orolig...? Men iallafall, ska nog till stan imon för att det är super rea på bikbok hörde jag någon säga. Har inte så jätte mycket pengar men om det är super rea behöver man inte så mycket pengar ;) Efter stan ca. klockan 8 kommer theo hit och på Onsdag ska vi åka iväg till Kullen i några dagar. Jag har fått lära mig att kullen ligger i Höganäs nu. Men jag ska nog ta och spela lite sims 3, jag håller på att ladda ner the sims3 Ambitions! Längtar tills det är klart! Men nu ska jag spela.                  

 
                                                        
 



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-07-19 @ 19:06:43   

Snart drar jag till Farmor

ja, snart blir det farmor och fika. Jag och Cina ska dra bort en stund och träffa Amanda och Mathilda där. Några kompisar från Stockholm som vi typ träffar 1-2 gånger om året. Dom har varit här nere ett tag nu men har inte hört av sig så jag har inte fått veta det.... lite synd faktiskt.
Ikväll blir det iallafall k-days igen med tjejerna, sjukt kul är det. Igår åkte jag inte in för att jag och älskling ville hellre vara hemma och mysa + att theo inte ville in för det som hände i tisdags.... Men nu ska jag nog dra bort till farmor på fiiiiika! ;)♥

 
Bild från Norrland med älskling!♥♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-07-15 @ 14:48:02   

Langos

Snart ska man ta bussen in till stan och käka langos, finns bara i Kristianstad en gång om året så det är ett måste de här dagarna ;) Ikväll har jag på mig pappas shorta och ett långtlinne med Converse! Super fint! Nu ska jag bära ner lite sov grejer i vårt ute rum så att jag kan sova där när jag kommer hem. Det blir så jävla varmt uppe på mitt rum eftersom att värmen stiger... tråkigt!



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-07-12 @ 17:14:36   

regn?!

Hejsan, istället för att det är skinande sol och 40 grader så är det idag regnigt, det åskar och termometern står på 20 grader. Jag sitter uppe med min syrra i vårt ute rum och lyssnar på regnet, väldigt mysigt faktiskt. Men börjar blir lite trött igen, jag gick upp klockan fem och har inte kunnat sova sen dess. Förhoppningsvis vaknar mamma och pappa snart och sticker iväg till jobbet så att vi kan ta över deras sängar, det är säkert svalt i deras rum.
Idag ska man in till tess och sova där, vi ska gå på k-dagarna och se "The Poodles", kolla på dans och ev. kolla på Sibel. Vet inte riktigt, förhoppningsvis ska äta langos också!



Bild från Ronneby ;)♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-07-12 @ 06:17:39   

40 grader

Här nere är det uppmot 40grader och det gillas inte, det är för varmt! Speciellt om man ska in till k - dagarna sen, så himla tråkigt! Men tur att det inte regnar, blåser och är 10 grader, gött det! Men går dagen var jätte rolig, mycket folk man träffa och törstig var man!
Ikväll ska jag in igen, den här gången ska inte cc och tess me, de pallade inte ;( tråkigt! Men idag blir det iallfall desse och emma som ska me, sen theo + några killl kompisar ;) Hoppas det blir lika kul som igår.
Om nån timme ska man väl börja göra sig iordning med smink och hårsprej sen blir det sent ikväll igen, förhoppningsvis. Desses föräldrar ska hämta och jag vet inte riktigt när dom hämtar!



En suddig bild, ser sjukt trött ut också, men det är jag inte ;) puss♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-07-11 @ 17:58:40   

ÄNTLIGEN HAR K- DAGARNA BÖRJAT!

Hejsan hejsan! Igår skulle jag göra ett inlägg inför k- dagarna men internet dampa och jag och desse hade brottom till att möta tess för sen skulle vi hem till emma och äta tacos och sen åka inte till frida för lite "förfest". Och efter det så blev det in till k- stad!
Det var så jävla mycket folk, som alltid. Det gick också rykte överallt om att KENZA var där, jag såg inte henne men min syrra gjorde och jag älskar hennes blogg så jag blev så klart jätte avunsjuk! 

Jag åkte inte mycket karuseller för att det är så dyrt och jag är inte speciellt glad för karuseller, men jag åkte batman iallafall. Fick stå i kö ett tag och det blir ju inte bättre när man ser ett ungt par bakom sig som bara står och strular och "han" har dragit ner "hennes" klänning och bara står och klämmer på hennes bröst inför alla, så sjuuuuukt äckligt och överdrivet! Men kön började röra på sig så vi kom ifrån dom.
Vi kollade lite på Burim, han var rätt bra trotts att jag aldrig har hört honom förr. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tänkte sola lite innan jag sticker in till k- dagarna igen men det ser ju inte ut att bli nån sol :(



Jag igår, har blivit jävligt brun!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-07-10 @ 11:29:00   

Skönt väder

Hejsanhejsan, idag har varit en riktigt chill dag! Solen har stekt på hela dan och jag har badat  två timmar sträck! ;) sjuuukt gött. Ikväll ska man iväg till Desse för att sova där sen imon blir det iväg till Tess i Åhus och bada och sola förhoppningsvis! Sen på onsdagen åker vi hem så det blir nog ingen blogg på några dagar... Men ja! På torsdag skriver theo upp för sitt moppe körkort, hoppas han klarar det! ;)





Pussar
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-07-05 @ 16:45:01   

Gosit väder

Hejsan hejsan! Idag har det inte hänt så mycket faktiskt, har ätit frukost och pratat lite i telefon med älskling. Och  nu ska man in i duschen för att sen hjälpa till att städa husvagnen. Vi åker iväg med den nu i  Juli och firar min syrra på kullen! Ett väldigt mysigt ställe.

Idag ska jag försöka sola mig ännu brunare, har långt kvar! Tack vare att min mamma inte har så bra pigment så har jag svårare för att bli brun, eller rättare sagt det tar längre tid! Synd de, men pappa har jätte bra pigment så mitt är väl mitt emellan! 



                                 

Idag blir det nog bad i pool också! Pussar :*
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-07-04 @ 12:50:50   

Nej, nu drar vi igång!

Hejsan hejsan! Nu orkar jag inte mer, nu måste jag börja blogga!

Idag har jag varit i Ronneby på stor bilträff, mycket folk och så träffa jag Siw Malmqvist och världens starkaste man, Magnus Samuelsson! :) Riktigt stor kille. Marknaden var inte så mycket att titta på men iallafall..
Jag och min syrra låg och sola så kom det fram en gammal gubbe som var 40 bast och började fråga mig en massa skumma frågor: är du här själv...Hur gammal är du...Var bor du...Vad läser du för nått (läste en bok)... Och sånt, sjuuuukt läskigt! Men han stack sen! Men resultatet av solningen blev: Bränd!



pussar! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-07-03 @ 21:45:47