Ny Piercing!



En fin men smärtsam piercing tagen på studio Wass i Kristianstad :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-27 @ 20:16:11   

Dålig.

Hej jag heter Lisan och jag är dålig på att uppdatera! Men jag måste verkligen plugga efter skolan och då hinner man inte med bloggen ibland, och ibland hinner man. Och på helgerna vet jag inte vad som händer! Men ja, idag var jag på Entré i Malmö och det blev mycket klädköp. Kläderna kommer kaaaaanske upp på bloggen, är inte riktig säker på att jag orkar, vi får se!

kollar idol nu!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-27 @ 20:10:44   

...

Så jävla irriterande!!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-20 @ 20:16:42   

Kollar valvakan!

Denna helgen har bloggen dampat lite smått och det har inte gått att blogga, vilket suger mycket! Men ja, nu kollar jag på valvakan! Rödgrön!!!

peace out.....♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-19 @ 20:14:54   

I want a new phone.

Jag har haft min mobil i snart två år och nu är jag snuskigt sugen på en ny mobil. Theo smsa mig innan att han hade köpt en Iphone . . . lite avunsjuk blev jag faktiskt! Alla har nya och fina mobiler, min mobil är fin emn gammal, det är en Sony Ericsson W595 shake. 

                       
                 
Den är lite repskadad och sånt men det funkar, förutom att man måste ha högtalare på när man ska prata i telefon, annars hör jag inte den andra personen :S jätte konstigt... Men jag får klara mig till December, hoppas den inte går sönder på riktigt!! Då dör jag.
 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-16 @ 22:04:53   

Jävla mag besvär!

Sitter nu vid min data och funderar på saker och ting. . . + jag har ont i magen, igen! Mina mag besvär kom med stressen med allt pluggande i åttan. Sen dess får jag jämnt ont i magen av efterrätter, fet mat, för mycket mat, all mat! Jag får alltid ont i magen efter att jag har ätit nått. Så vi köpte några tabletter som heter Ledizym och de ska påskynda magsmältnigen en aning och det hjälper mot smärtan men mot min uppblåsta mage, no no. Men mamma hade sett några tuggtabletter man skulle äta för att motverka uppblåst mage, så vi ska prova dom. Men detta är så jävla drygt, åt liiiiite Ben & Jerry´s för en timme sen och det gör fortfarande ont. Plus att jag åt bakadpotatis innan dess med en massa smör och nån sås :S Inte bra för min mage.

Men ja.. jag ska gå i duschen hade jag tänkt sen vet jag inte vad jag ska göra!

                  

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-16 @ 19:09:58   

Finally!!!

Idag hade vi vårt "efterlängtade" grammatik prov, vilket gick bra. Jag trodde det skulle vara värre än det var men ja. Snart är klockan sex och jag hade tänkt börja plugga lite SO för som förra onsdagen är TV:n min all night long!! Jag har längtat en hel vecka på att få se kungarna av Tylösand igen, det programmet är helt underbart ;) haha! Men nu är det plugg som gäller.

             

VAD HÄNDER I HELGEN?!

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-15 @ 17:49:40   

Lung och astma koll idag...

Idag var jag kallad till Lung - & astma koll, det var riiiiiiiktigt tråkigt! Först när vi kom satt vi och vänta i tjugo minuter innan en gammal sjuksköterska kom och bara: Josephine Elofsson?!  what the fuck? Josephine? Ingen har någonsin tidigare kallat mig Josephine, JOsephine är mitt andranamn och man ser väl på lappen att jag heter LisaMarie, eller? Jag rättade henne snabbt och surt med LisaMarie!
Hon ledde oss till ett rum med en glas bur i, en glas bur med en andnings manick och en stol i. Skulle jag sitta där? Ja, självklart! Hon berättade först va vi skulle göra och jag skulle sitta och blåsa i den här apparaten. Hon skällde på mig om jag andades fel typ :( haha! Sen berätta hon att vi skulle försöka framkalla ett sånt här anfall som jag brukar få genom att springa på springband. Say what? Kunde ni inte sagt det tidigare så att jag kanske kunde ta med mig nått annat än converse och vanliga kläder att springa i? Drygt. Ja innan jag skuell springa skulle det ta ett EKG test så jag fick ta av mig mitt linne och min byst hållare ;) mysigt värre. Hon satte en massa sugproppar på mig och sen fick jag ta på mig linnet igen och börja springa på ett springband. . . Tills slut fick jag mitt anfall så jag fick gå in i glasburen igen och andas. Det visade sig att jag inte hade astma, jippii!

När jag kom hem sprang jag direkt in i duschen och möttes av en liten vän, en ÄCKLIG långben sprindel! Så jag ropade på mamma så att hon kunde ta ner den för jag. . . nådde inte *host *host vågade inte.
Efter duschen har jag bara pluggat och ätit Ben & Jerry´s glass, mums!



Nån fest bild ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-14 @ 19:36:58   

Jävla skit!

Jag har försökt nu i över en timme att kolla på klipp från Vakna med the Voice imorse när söta Nemo från Kungarna av Tylösand var med, men det ville inte internet! Hatar vårt trådlösa intenet, it sucks!
Men nog om internet, mer om Nemo! Ja, jag fick då inte se någon Nemo från vakna med the voice, men ska försöka senare! Den killen är bara för underbar, haha! Han vågar verkligen göra vad han vill göra, sen är han sjukt söt me ;) hehe!
Ikväll är det sex education, men innan jag får belöna mig med det ska jag plugga på engelska grammatiken... Prov på onsdag och det suger!



besök Nemos blogg www.nemo.blogg.se 


 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-13 @ 15:51:45   

choklad i fejjan!

Igår kom desse hit för att ha en SPA- dag med mig. Det blev inte så mycket till SPA - dag faktiskt, fast vi kletade in våra ansikten med nått som såg ut som bajs, men det var choklad, mums! haha, det luktade choklad i hela rummet sen. Efter vår bajs/choklad inpackning kollade vi på Kick-ass och Sex and the city 2. Sex and the city var kind of disappointing, typ inget sex alls, fast det var det i den först filmen heller, men i serien! Serien är 100% bättre (när det gäller sex) än "The movies". Men jag får spara ihop några slantar till boxen, kommer ta tid.

Men nu ska jag vidare till theo, väntar bara på att mamma ska komma hem så att hon kan skjutsa mig dit! Ha det så bra♥




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-12 @ 14:05:28   

Kungarna av Tylösand!

Shit asså, det här var verkligen ett program som passar mig :O ;) hahaha! Det var ju skit ballt och helt spännande! Längtar redan till nästa Onsdag kl. 22.00 ;) för då är det kungarna av Tylösand igen, haha!

Men nog om det... Idag har jag varit riktigt duktig! När jag kom hem från skolan bestämde jag mig för att gå ut och gå en timme! Det var faktiskt ingen vanlig gång utan power walk och ibland små sprang jag faktiskt också! Jag är så stolt över mig själv, haha!
När jag nästan var klar med rundan hitta jag en död rådjurs unge :( jag blev helt deprimerad efter det. Men man ska inte sitta och tänka på sånt ju... Men nu ska jag kolla klart på Halv åtta hos mig och snart blir det IDOL.


Den bjuder jag på ;)

Ha det bra♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-09 @ 19:53:50   

fan asså!

Jag missade typ hela mitt: halv åtta hos mig för att Cina inte ville åka ner till affären och köpa mjölk!!!! :@ Hon började klaga på att mjölken var slut och då är det väl hon som ska ner och köpa? Nej! Hon börjar skylla på mig och theo och säger att det var vi när det inte var vi :S Cina hjälper ALDRIG till här hemma, men hon säger att hon gör det... så mamma blev arg och började ta på sig skor och sånt men jag sprang ut i hallen och sa att jag gjorde det istället. Och då säger Cina: LISAN! Jag hjälper till lika mycket som du gör här hemma. Och då sa mamma: Nej Cina, det gör du INTE!

mohahahha, så nästa gång hoppas jag att CINA får göra det :@@@@@ så jävla arg blev jag!



Fast jag älskar henne ändå.....♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-08 @ 20:26:13   

Television!!!

hejsan, detta får bli ett snabbt inlägg!! Om 5 minuter så är tv:n MIIIN hela kvällen!!

19.30 - Halv åtta hos mig
20.00 - Idol
21.00 - Skåne fruar
22.00 - Kungarna på Tylösand

Det måste finnas chips eller nått :) då blir det gått. Men nu ska jag pack aihop och dra ner och förbereda ;) Lägger nog in mer sen!!

Ha det bra♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-08 @ 19:27:13   

Idol is starting.

Idag har jag pluggat hela dan sen jag kom hem, det har varit lite drygt faktiskt! Men man får ju kämpa för sina betyg, trots att det är jobbigt... Men nu belönar jag mig själv med att kolla på säsongstart av IDOL! :D Äntligen lixom. Men ja, jag har inte lagt upp lite bilder från när släkten hälsa på... Fast tyvärr bara på kakorna men dom var goda!!






'



Ja, lite bilder bjuder jag på iallafall ;) Har varit dålig på att uppdatera bloggen faktiskt... hmmm dumma mig! Men jag ska verkligen försöka att vara duktigare!!
Men nu ska jag kolla vidare på IDOL, pussar♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-07 @ 20:29:01   

FULLT UPP!

Denna helgen har jag haft fullt upp, fest och släkten och theo. Festen tycker jag inte vi ska snacka om för den var tråkig och det hände en massa saker.
Igår åt vi middag hemma hos kusinerna, det blev paj och min mage bara dog. Jag har börjat köpa ett par tabletter som inhåller enzymer som ska påskynda matsmältningen och jag brukar ta en vid middagarna, men igår fick jag ta två. Jag hade så ont i magen så jag sket i efterrätten... så theo kom och hämtade mig och vi stack hem till mig och kollade på Harry Potter och käka chips. Med min mage så var inte det så bra, fick upp allt igen :S fy fan va dåligt! Men nu ska jag inte äckla er mer, ha det bra♥


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-09-05 @ 14:37:14