Klockan 22.00 True Blood

Hejsan! Gud vad glad jag är, ikväll börjar tredje säsongen av True Blood på Tv och jag och mamma sitter redan bänkade framför Tv:n. Hade suttit fint med lite popcorn och en liten chokladbit, mums! Tror det blir att hämta en liten bit i skafferiet.



"Ibland förstår jag inte hur vissa människor tänker, det är katastrof"

Pussss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-31 @ 21:33:33   

Photografi från idag!











Mysigt ute när det har regnat för då kommer alla slemmiga djur fram som maskar och sniglar ;) haha euuw. Nej men jag tycker att sniglar är rätt intressanta att fotografera, speciiellt dessa två som ligger och kramas!
Nu ska jag plugga på mina Tyska glosor och några meningar i Tyska. Bloggar kanske senare idag, tycker jag har varit väldigt aktiv ;)

Pussss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Photografi | 2011-08-31 @ 20:03:10   

Piercingar och tatueringar



Nu har jag gjort en ny kategor där jag lägger in bilder på mina piercingar eller någon som har snygga piercingar. Och jag lägger även in bilder på tatueringar som jag tycker är skit snygga eller något liknande! :)

Pusss  

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Piercingar och Tatueringar | 2011-08-31 @ 17:00:00   

Dagens Outfit




Linne: Concious collection från H&M Byxor: Cheap Monday Armband&Halsband: Thomas Sabo

Vad tyckte ni om dagens outfit då? :)

Pussss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-08-31 @ 16:11:54   

Bildbomb med lilla Amber











Hon är så söt när hon kommer ut. Hon är en inne katt så när hon kommer ut blir hon väldigt exalterad, ska lukta på allt, äta gräs och kolla runt på vad som händer.

Idag blev jag faktiskt nöjd med skolfotot :) jag såg inte grupp fotot så bra men det lilla blev jag jätte nöjd med. Hoppas vi får de snart, man vill ju se kompisarnas foton från de andra skolorna haha ;)

Nu ska jag nog fota dagens outfit :)

Pussss

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-31 @ 15:48:31   

Svenska lektion!

Hejsan alla! :D Nu sitter vi och har svenska lektion och jag tog med mig min egen dator för vi skulle börja skriva berättelser idag. Kändes bäst att ta med sig sin egen dator sen kan man ju passa på att blogga också ;)

Här har ni en underbar bild på mig och Ida:



Vi håller på att ladda upp inför skolfotot, tagga! Hoppas det blir bra bara, alla gymnasieskolor i kristianstad kommer kunna se det . . .

Pussss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-31 @ 11:06:25   

Bloglovin

Hejsan alla jag vill bara påminna er om bloglovin: Följ min blogg med Bloglovin klicka bara på länken så kommer ni till "min" sida! :) tryck sedan på följ!

Nej nu ska jag gå och lägga mig, behöver min skönhets sömn inför fotot imon ;) ska man ha med sig hårsprej och extra smink? fjortis . . .


En bild på mammas underbara äppelkaka!

Pussss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-30 @ 23:13:43   

Jag är så arg!

Vet ni vad jag vill säga till min sega dator (har helt plötsligt fått för sig att den kan gå och bli seg?) + mitt SEGA internet? FUCK YOU, FUCK YOU VERY VERY MUUUTCH!
Jag får verkligen damp snart, allting dampar här, innan var den kvick, snabb, underbar. Och nu är den jätte seg, jag förstår inta vad det är som har hänt?! :'( Blir väl snart att den får lämnas in på någon återupplivning eller något? :( bajs . . .

Jag gick precis med i någon sida och för att bekräfta sin registrering så måste man klicka på en länk via sina e-post. Och vet ni vad? Tror ni det går att skicka/ta emot? :O NEJ! Jag blir så irriterad, jag vet inte vad jag gör.

Sen så råkade jag radera alla mina bilder innan, över 1000 stycken. Jag bokstavligen grät, jag grät som fan! Jag tänkte: "vad fan är detta? ALLA mina bilder, mina minnen!". Så jag letade igenom papperskorgen och allt men de fanns inte där? :O Sen kollade jag på något som hette "tidigare platser" och där låg hela underbara filen med alla mina bilder! YESSS!

Men nu har jag iallafall gått med i bloglovin.com och om det är någon söt läsare som har en blogg kan de följa mig, sök bara på min blogg: http://lisamarrie.blogg.se



Vill ni veta en hemlis? Jag stängde precis av en nerladdning jag inte visste att jag hade igång. Det gick mycket snabbare då.

Pussss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-30 @ 21:52:51   

Dagens outfit












Kofta: Gina Tricot Byxdress: H&M i Tyskland Skor: Skopunkten.

Det där var dagens outfit, vad tycks? :) Jag kanske borde lägga in fler bilder från dagens outfit? Eller vad tycker ni? Jag tycke iallafall att jag borde det, speciellt nu när jag har skapat en ny kategori: Dagens outfit.
Nu ska jag gå ner och besöka Herr dusch sen ska jag bestämma kläder inför imon, vi har tydligen skol foto, kul.

Pusss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-08-30 @ 18:25:37   

Bloggar snart!!

Hejsan alla söta! :D Jag bloggar snart, lovar. Ni får vänja er att på tisdagar kommer jag nog inte lägga in riktiga inlägg förens vid 5 eller 6, jag ska ju hinna ta bilder, hade tänkt lägga in dagens outfit idag också ;) med dom nya underbara skorna! Som sagt bloggar sen! :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-30 @ 17:06:05   

Åhh vad arg jag blir. Jag har väntat nu i ...

img_0301 (MMS)

Åhh vad arg jag blir. Jag har väntat nu i några timmar på att mitt batteri skulle ladda klart till mina system kamera, men det vill ju aldrig ladda klart, så jag fick ta min Iphone :) här har ni en dålig bild på mina sjukt snygga skor! Det var kärlek i första ögonkastet ni vet ;) hihi! Nu ska jag gå och lägga mig och sova :) bloggar imon! Blir tyvärr ingen sovmorgon för mig imon, ska ha någon biblioteks grej så jag måste vara där 100 minuter tidigare än halva min klass . . . Drygt! Men nu blir det God natt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-29 @ 22:07:40   

Sitter här och jobbar!

Hejsan alla! :) Nu sitter jag och skriver en lååååång grej till min historie/samhälls lärare. Och det ska lämnas in imon, herregud. Hon sa också att det skulle vara skriftligt, om det hade avrit på datorn hade dwet gått mycket snabbare! :)
Idag var vi ju och handlade skor, idag gick det ganska snabbt faktiskt, jag visste ju redan vad för sorts skor jag skulle ha så jag tog ett par 37:  or och provade och blev förälskad! Gaaah vad jag skulle ha dom, det var även de sista 37:  orna mohaha, eller förlåt där ute ;)

Nu måste jag verkligen skynda på mig mitt skriveri, på pappret. Här får ni en bild på mig så länge som jag tog precis, lägger in bilder på skorna senare ;)



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-29 @ 18:48:19   

Tjenare Bloggen! För en timme sedan slutad...

img_2876 (MMS)

Tjenare Bloggen! För en timme sedan slutade jag skolan och jag har varit och hälsat på min pojkvän på hans gymnasium :) vi går ju båda i stan nu och våra skolor ligger nära varandra så det är ju jätte skönt! :) Nu ska jag och mamma hämta Cina på hennes skola och sen ska vi köra och köpa skor! :D tagga!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-29 @ 15:16:26   

Här kommer äntligen bilder på örhängena

Hej! :D Jag skrev ju för någon dag sedan att jag inte kunde lägga upp mina bilder på mina örhängen, nu har det fixat sig lite så här kommer bilderna på mina sjukt snygga örhängen





Älskar det! Hade det på mig på festen i fredags, trivdes verkligen i det. Så när man snart får ordentligt med pengar igen kan jag köpa ännu fler fjäderörhängen! :D

Nu ska jag gå och lägga mig, "och sova" ;)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-28 @ 21:41:00   

Underbar kräftskiva!

Hejsan bloggen! Förlåt för dålig uppdatering men jag har avrit lite nere idag :( Jag är bara så trött på vissa saker nu för tiden, fattar inte riktigt . . . men här har ni bilder på underbar kräftskiva :)











Så himla gott, älskar kräftor, räkor och sånna där saker från havet ;)

Nu ska jag och Cina kolla på SISTA skivan från sex and the city boxen :'( får kolla på filmerna som avslut, men det känns verkligen sorgligt att det är slut nu. Det ska ju tydligen komma en sex and the city 3, jag tycket det räckte med sex and the city "the movie" men sen kom 2:an. Redan då var det lite, "räcker det inte snart, det kommer aldrig bli samma sak". Och nu ska det komma en 3:a, hmmm... får se hur den blir? :)

Imon ska jag, Cina och mamma handla skor, äntligen!

LisaMarie ♥



Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-28 @ 20:16:39   

Hejsan hejsan Bloggen! :D förlåt för att j...

img_7980 (MMS)

Hejsan hejsan Bloggen! :D förlåt för att jag inte bloggade igår men har lite svårt att göra det nät pojkvännen är här. Så tills nästa gång får jag göra tidsinställda inlägg ;) haha! Idag ska jag städa lite på mitt rum och gå ut och gå och ikväll ska vi ha  kräftskiva med familjen, underbart! :) nu får jag börja städa upp lite på rummet för det är STÖKIGT! bloggar senare!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-28 @ 14:07:44   

Ingen speciell rubrik

Hejsan Hejsan! Förlåt att jag inte bloggade igår men jag hade väldigt bråttom från bussen och sen att jag skulle fixa mig för att sedan dra till stan och sedan på fest! :) men ni fick en bild på mina snygga leopard skor ;) Tyvärr så hände det en insident igår på festen så vi alla blev väldigt oroliga men jag vill inte berätta så mycket om det här, det är ju lite privat men vi vet att allting är i sin ordning nu! Men idag ska min lilla Theo komma hit och mysa med mig! Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men jag bloggar lite senare! Puss!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-27 @ 14:02:47   

Nu blir det fest!

img_1800 (MMS)

Nu blir det fest!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-26 @ 18:30:54   

Fjädrar

Tyvärr kan jag inte lägga upp bättre bilder på min blogg idag, försöker imon igen!


Nu kollar jag och Cina på Sex and The City igen, vi har tydligen bara två skivor kvar. Vi får väl se om boxen igen sen då :)
Imon är det äntligen FREDAG, party! Först ska jag träffa Ellie och Emma i stan och sen ska jag Ellie och Måns, hennes kille ta bussen till vår polare som fyller 20 :D wiiiie. Lägger ut oufit imon också då! :) Om jag hinner . . . .

Åhh, är riktigt irriterad på Blogg.se, kan fan inte lägga upp bilder :@

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-25 @ 21:38:44   

Ska ut och power walka med Mammi nu! :)

img_0676 (MMS)

Ska ut och power walka med Mammi nu! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-25 @ 18:02:42   

Hejsan Bloggen! :D har precis kommit hem f...

img_5040 (MMS)

Hejsan Bloggen! :D har precis kommit hem från stan ;) och kolla vad dom fanns i brevlådan! Mina örhängen! :D super glad, lägger upp bättre bild senare ikväll! :)  LisaMarie <3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-25 @ 16:30:14   

Jamie Oliver, middag på 30 min?

Go´kväll ;) Nu har jag pluggat lite på tyskan, kan de flesta nu, hoppas det går bra. Fast jag har imon också på mig att plugga så då får man väl lägga en extra "manke" till.
Idag var jag med några tjejer i stan, nån vecka sen man träffade Nathalie, Ellie och Anna faktiskt. Det är ju verkligen skit skoj med det nya gymnasiet men det är vissa man verkligen saknar :( men det är verkligen spännande att "bilda" nya kontakter och skaffa ny polare ;) och dessutom älskar jag min klass, alla är jätte trevliga och sociala så vi får hoppas att det håller! :D


Har inga nya bilder ;( fick bli en bild på mig och boyfriend från skolavslutningen :)

Men seriöst, rubriken? Tror ni på att det bara tar 30 MINUTER för att göra en hel middag?

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-24 @ 21:42:04   

Hejsan alla coolingar! :D hur är det? Här ...

img_6812 (MMS)

Hejsan alla coolingar! :D hur är det? Här är det bra, är jävligt mätt nu efter en tallrik nudlar :) ikväll ska jag plugga på 55 "underbara" tyska glosor och verkligen försöka lära mig dom ;) igår beställde jag ett par SKIT snygga örhängen från Gina, så jag får hoppas att de kommer imon så att jag kan ha de på fredag när det är fäääst! ;D nu får jag nog börja plugga...

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-24 @ 18:24:50   

Har ingen rubrik

Hejsan, nu har jag kollat igenom mina glosor och sen har jag även tänkt på vad en lögn är. Vi hade det som uppgift i svenskan till imon att tänka över vad en lögn är, så vi får hoppas att min teori är helt okej! ;)
Ida från min gamla paralell klass har bytt till min klass nu, och det är ju jätte roligt. Hon trivdes inte på hennes förra skola, men det är så mycket utseende fixering där, så jag tror man blir osäker redan när man stiger innanför dörrarna :(
Så imorgon bitti kommer hon till mig halv 8 sen skjutsar min mamma in hon och mig till C4 :)
Jag är verkligen glad att jag trivs så bra på min skola och i min klass, alla är verkligen jätte trevliga, det är ju så det ska kännas när man börjar gymnasiet :)

Nu kollar jag och Cina på lite Sex and the City, ovanligt? ;)



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-23 @ 22:14:47   

Bloggar redigt snart!

Hejsan, idag så slutar jag lite senare än alla andra dagar så med mina buss tider och allt var jag inte hemma förens klockan 5 :( och efter det blev det mat och dusch, men senare idag lägger jag in ett riktigt inlägg ;) nu ska jag kolla igenom tyska läxan och filosofera om vad en lögn är . . . . LisaMarie <3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-23 @ 19:29:48   

Imon blir det sovmorgon!

Hejsan alla! Nu har jag pluggat på våra 55 tyska glosor vi har till på fredag och har dansat lite zumba. Så nu kollar jag och lilla Cina på sex and the city (vardagsmat nu ;)). Känns som att boxen snart är påväg att ta slut :(
Idag beställde jag ett par jätte fina örhängen från Gina, så förhoppningsvis har det kommit till fredag, för då är det Party!! :D







Lite bilder jag har tagit hemma hos Theo :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-22 @ 22:38:09   

Nu blir det zumba

Hejsan hejsan alla! :D Idag är jag trött efter en dag i skolan, måste gå och lägga mig tidigare nu på kvällarna. Sen sommarlovet slutade har man ju inte kommit in i rätt rutin direkt, men snart kommer man väl in i "skol rutinerna". Idag följde Frida med mig hem, har ju inte pratat med henne så mycket om hur det har gått för henne i skolan.

Nu snart ska jag och mamma dansa zumba, trots att jag är jätte trött och har 55 tyska glosor till fredag, lite tråkigt det. Nu börjar mamma tjata på mig att ajg ska skynda mig så jag skriver senare! :D



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-22 @ 19:08:22   

Hallon plock

Här är lite bilder från dagens Hallon plock:









Nu ska jag och Cina kolla på Sex and The city, vi har snart kollat klart hela boxen :( Får ta filmerna som en stor avslutning sen då ;)
Skriver mer imon!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-21 @ 20:56:04   

Helllo! Vad har ni gjort idag? Själv har j...

img_8592 (MMS)

Helllo! Vad har ni gjort idag? Själv har jag rett ut saker (yes, än än gång) sen har jag bara varit med älskling! Vi hjälpte precis hans mamma med att plocka hallon och snart kommer min limousin (daddy) och kör hem mig! ;) imon ska man tillbaka till skolan igen, wiiie!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-21 @ 17:23:10   

Vet ni vad?

Jag vill ändra min design, HELT! Byta header, byta tema, allt! Men tyvärr så kan jag inte fixa en ny header förrens jag köper hem ett photoshop. Alla gratis redigerings program jag ska gå in på fungerar inte, har jag blivit blockerad eller? ;(



Just nu jag kan bara göra små ändringar som från färg till svartvitt eller något med min Youcam, men det är ju ingenting......

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-20 @ 22:49:45   

Ego tripp bilder

Shooo! Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft det underbart med min lilla Theo. Tyvärr så bloggade jag inte innan för jag skulle snacka med Theo om det som hände igår och så helt plötsligt skulle vi äta, så jag hann inte :( Nu ska jag och Theo kolla på en film men vi vet inte riktigt vilken ;) får se hur det blir med den delen, vet iallafall att jag snart ska tvätta av mitt smink! :)

Här kommer några bilder på MIG, MIG och återigen MIG!












Sa ju att det bara var bilder på MIG! :D

"Jag kan se dig, jag kan se dig
Du vet att jag tittar. Jag vet att du gillar
Jag kan se dig, jag kan se dig
Men vi kommer aldrig se varann"

LisaMarie ♥






Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-20 @ 22:07:13   

Godmorgon alla sju-sovare ;) åhh, det satt...

img_4677 (MMS)

Godmorgon alla sju-sovare ;) åhh, det satt fint med att sova ut nu efter att ha gått i skolan två dagar, haha! :) snart ska jag ner och äta frukost sen ska jag packa för att jag ska till Theo :) bloggar sen!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-20 @ 11:15:16   

Tyvärr så har jag inte bloggar idag av per...

img_7126 (MMS)

Tyvärr så har jag inte bloggar idag av personliga själ i mitt privat liv! Men imon är jag back on track, då ska  jag hem till min underbara pojkvän Theo så då tar jag med mig datorn ;) ikväll har jag varit med mamma och pappa och vi ska väl kolla på någon rolig film! :) Idag efter skolan så stack jag, Ellie, Nathalie och Anna till House Of Bagels och tog en liten fika och snackade lite om skolan, mysigt! :) jag återkommer med bloggandet imon!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-19 @ 21:54:28   

Vecko Revyn

Shooooo alla! :D Här är lite bilder från Vecko Revyn, Big Love!







Lite inspration! :D





Vill ha!



Vill ha!

Har velat börja prenuminera på Vero Revyn ett tag nu och jag tror jag ska börja göra det nu. Älskar Vecko Revyn, då måste man väl prenuminera? :)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-18 @ 18:28:27   

Första dagen på C4

Hejsan hejsan! :D första dagen på gymnasiet avklarad, wiiihhooo! Det var hemskt! nej jag skoja, det var mycket bättre än jag trodde det skulle vara ;) skönt det! Snackade med några tjejer och vi kom bra överens, så då vet jag att jag inte blir mobbad imon :P

Idag köpte jag också Vecko Revyn, läste på Fokis blogg att hon skulle va med där hon visar hur hon sminkar sig och fixar sina naglar. Och sen när jag köpte tidningen såg jag också att Kenza och Tyra var på omslaget och att det visade upp höstens mode, alltid bra när man kan läsa om sina favorit bloggerskor! ;)



Idag blev det kantarell soppa med baguett bröd, det var riiiktigt gott! :O

Skriver ett inlägg om VR och Kenza,Tyra och Foki senare ;)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-18 @ 17:59:03   

Imon börjar skolan

Oj, oj, oj, detta sommarlovet har verkligen gått för snabbt. Jag skulle gärna vilja göra en tillbaka blick över vad som hänt undet sommarlovet och vad jag har gjort, får väl bli någon dag när jag har tid ;)
Tänk att skolan börjar imon, tur att man vet vad man ska ha på sig, hoppas det inte blir varmt imon :( för i min outfit kommer jag blir varm, varmare, varmast!



Ska snart gå och packa ihop mina skolgrejer, taggad inför gymnasiet

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-17 @ 19:22:07   

Vad är detta?

Ja, nu verkar det ju bara finnas en utväg, skaffa photoshop. Innan när jag har redigerat mina bilder har jag alltis gjort det i Picnik, smidigt bra och gratis. Och nu har det helt plötsligt slutat fungera :( jag kan inte komma in på sidan, det står att den är klar men man ser ingenting. Hatar detta, skulle ju presentera en ny sak i min blogg men nu får jag vänta . . . .  :(



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-17 @ 15:10:00   

Idag blir det förberedning!

Hejsan, just nu kollar jag och Cina på Sex and The City, igen. Vi har precis käkat lite nudlar, är väl ett måste när man kollar på Sex and The City ;) 
Idag ska jag förbereda inför skolan imon också, ska packa ner almenackan, fylla i papper och lite sånna saker så här är dagens to do list: 

* Plocka ögonbrynen 
* Duscha
* Raka benen
* träna av något slag
* Packa väskan



LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-17 @ 14:29:51   

Dagens fråga



Fråga: Vart ska du gå? :)

Svar: Hejsan! Jag ska ska gå på ett Gymnasium i Kristianstad som kallas Cristian den 4:"es" gymnasium. Där ska jag gå samhälles linjen med inrikting Medier, information och kommunication. Och eftersom att jag älskar att ta foton och är lite kreativ så tyckte jag att denna skola och linje skulla passa mig :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Frågor och svar | 2011-08-16 @ 22:00:00   

Mina nya naglar . . .

Hejsan hejsan, gud va lång tid det tog att göra dessa trots att de inte var något märkvärdigt, ville bara göra dom jätte fina nu till skolan ;) men det blev fiasko. Blev inte alls nöjd, får se vad ni tycker?





kommentera gärna vad ni tycker om naglarna! :D

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mina naglar | 2011-08-16 @ 21:30:52   

Sex and the City hela dagen!

Hejsan alla! :D Hur mår ni? Jag mår bara bra, har fått reda på vilka som ska gå i min klass nu på gymnasiet, känner faktiskt igen några som ska gå där så det är ju bra :) Lite mindre nervös nu, visste ju bara en som skulle gå i min klass innan ;)
Idag ska jag kolla på Sex and The city hela dagen, eller ja innan hennes pojkvän kommer. Köpte ju boxen i början på Juli tror jag . . . och jag har fortfarande inte sett klart den, otroligt!


Min alldeles egna SATC box, big Love!

Snart ska jag också göra nya naglar till skolstarten, fast jag vet fortfarande inte hur designen ska se ut . .  får väl improvisera? ;)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-16 @ 15:29:01   

Sitter just nu på maxi med mamma och Cina!...

img_7830 (MMS)

Sitter just nu på maxi med mamma och Cina! :D så nu käkar vi bakad potatis, standard!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-16 @ 12:05:24   

Förstår inte hur vissa saker kan bli . . .

. . . . !
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-15 @ 23:21:08   

Grillkväll snart

Snart ska jag cykla till platsen där min klass ska grilla ikväll :) tyvärr så var jag så tråkig att jag gjorde en sallad att ta med mig ostället för att ta med mig lite korv ;) tråkiga jag . . .
Så här ser sminkningen ut ikväll:


Blixten var på så det är därför ena ögat är mer stängt än det andra ;) haha

Nu ska jag går och packa ner min sallad och lite sånt, hoppas det inte börjar regna ikväll bara :(

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-15 @ 18:38:18   

Gossip Girl

Hejsan :) Nu när jag har haft sommarlov har det hänt att man har kollat på lite Gossip Girl avsnitt som går i repris. Jag har verkligen blivit biten, det är ju verkligen skit bra! Jag msået ladda ner denna serisen, ska nog göra det nästa gång jag är hemma hos Theo, med mitt internet kan det ju ta veckor innan det är klart :P



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-15 @ 15:49:23   

Frukost

Hejsan, har suttit och avnjutit en frukost och sitter nu och slänger in ett blogginlägg. Idag ska jag va med Cina och kanske ta hand om henne för hon har dragit på sig en hemsk förkylning :( blir att knarka handsprit idag så att man kanske slipper bli sjuk. Ska ju börja gymnasiet på torsdag, onödigt att bli sjuk nu. 

 

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-15 @ 12:46:41   

Godmorgon alla! :D vaknade själv för ungef...

img_6553 (MMS)

Godmorgon alla! :D vaknade själv för ungefär 30 minuter sedan, men ville ligga kvar och gosa med täcket. Det är extra mysigt nu för att jag har pregat i mitt täcke i påslakanet, på somrarna brukar jag annars sova med bara påslakanet pga vägmen. Men nu när det har blivit lite kyligare så är det dags igen ;) snart ska jag ner för att ta upp kyckling filé som jag ska ha i min sallad :) skriver sen!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-15 @ 10:20:50   

Ur Per Mobergs Recept

Hejsan, jag glömde ju lägga in bilder från dagens middag idag, mamma gjorde efter längtade kåldolmar ur Per Mobers recept! Det blev superb, så det blir kåldolmar till Lunch imon också :D gott!
Och till grill kvällen tar jag med mig en sallad, får väl köpa lite Keso och ha på också ;)





Visst ser det gott ut? :D Nu ska jag ut och sätta mig i saloonen.

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-14 @ 22:18:06   

Ny header?!

Jag är så himla sugen på att göra en ny header, denna är ju lixom, tråkig nu så jag måste verkligen ändra den nu. Fast först måste jag ta lite nya foton, men det går att fixa. Jag får fråga Theo om han vill ställa upp som fotograf, han är faktiskt duktig på att ta foton :) Fast det hade ju varit bra att ha photoshop, jag har lite pengar så att jag skulle kunna köpa det men jag är ändå lite osäker, Theo skulle fråga sin syrra om hon kunde fixa photoshop eller något för hon jobbar med design :) hoppas hon kan!


Tagen från google.

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-14 @ 20:15:59   

Nu är håret färdigt!

Godagens alla! :) Nu har jag duschat klart, och utväxten är borta. Så nu behöver man inte skämmas för någon utväxt när man börjar gymnasiet ;) hehe. Jag börjar ju på Cristianstad den 4:e gymnasium den 18 augusti, är riktigt taggad, fast man undrar ju vad man ska ha på sig och allt ;) töntiga jag började tänka på det redan i mitten på sommarlovet, kanske ska ha min nya tröja med "naken" rygg? :)







Imon kväll ska alla klasserna som gick ut nian på min skola samlas och ha lite grill mys ;) mysigt! NU ska jag kolla mina bloggar som sagt!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-14 @ 19:17:07   

New colour in my hair.

Hejsan! Nu sitter jag med färg i håret och ska färga bort utväxten, känns rätt så bra nu inför skolstarten och allt ;) Ikväll ska jag bara duscha ur färgen sen ska jag sitta nere med mamma och pappa och "kolla" på fotboll. Tycker det är skit tråkigt så jag sitter väl vid min dator och bloggar lite och läser bloggarna jag inte har hunnit läsa än :P hihi!

Såhär ser jag ut just nu:



Skulle varit skönt med lite massage och ansiktsmask och lite eget hemspa :) får väl ha lite spa med tjejerna någon gång eller med Cina och mamma.

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-14 @ 18:03:30   

Ska färga bort utväxten nu!

img_3211 (MMS)

Ska färga bort utväxten nu!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-14 @ 17:48:30   

Lite shopping från Entré

Har ju lovat att lägga in bilder på mina köp från Entré så här kommer några bilder på dom ;) Tyvärr så hittade jag inte så mycket kläder utan mer "saker", lite tråkigt faktiskt. Jag var mer ute efter kläderna än det andfar krims kramset :P




En söt Musse Pigg necessär








Visst var dödskalle ringen cool? ;)


Vi gick in i en affär som hete lager shop tror jag :P och där hittade jag ju två grejer som jag var tvungen att köpa till Theo :P en " I love my computer" mugg och en liten ask med små hjärt-pastiller. Jätte söt!

 

Ja, som ni ser så blev det inte så mycket kläder :( bara en tröja. Men jag är nöjd med det andra jag köpte iallafall. Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten.

LisaMarie ♥


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-14 @ 15:44:33   

Usch, dålig på att uppdatera? Japp!

Hejsan :) igårkväll kom vi hem från High Chaprall, tråkigt men ändå skönt. Jag var riktigt trött igårkväll, hade ju varit igång sen 8 på morgonen till 8 på kvällen, snacka om att man är trött då när man kommer hem 10 på kvällen :(. Idag ska jag packa upp mina kläder och sen ska jag nog städa mitt rum och så klart bloggen ;) får lägga in bilder på mina nya saker jag köpte på entré också, det har jag inte hunnit göra. så idag är det bara slappe dag, sen ikväll ska jag och mamma dansa Zumba! :) Skriver senare ;) LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-14 @ 12:21:37   

Hrjsan, förlåt att jag inte bloggade efter...

img_4164 (MMS)

Hrjsan, förlåt att jag inte bloggade efter att jag hade kommit hem från entré. Jag skulle ju lägga ut bilder på vad jag hade shoppat men så blev det inte :( kommer in i bloggen efter hand i stället :P  Just nu är vi påväg mot High Chaparall iallafall och denna gången hänger Theo och Jacke med :) snart blir det att äta på Mc, skriver sen!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-12 @ 14:13:46   

Avnjuter en egen mixad smoothie med girlse...

img_8037 (MMS)

Avnjuter en egen mixad smoothie med girlsen ;) lite jobbigt att ta foto med en iphone 3Gs och få till en hyfsad min ;) bjuder på den här!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-11 @ 14:57:04   

Sitter just nu på entré i Malmö och käkar ...

img_0823 (MMS)

Sitter just nu på entré i Malmö och käkar min kyckling sallad, mums!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-11 @ 12:47:32   

Kantarell macka, första gången!

Det var nog inte så länge sen jag skrev men jag har lite att skriva om faktiskt ;) I måndags så var det första gången jag åt en kantarell macka, och ja, jag blev liiite besviken. Jag trodde det skulle smaka mer kryddigt om ni fattar? Men jag tror det har lite med till lagningen också att göra, mamma hade aldrig lagat kantareller innan, men till nästa gång får de kryddas mer.





LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-10 @ 11:39:01   

Tänk att det skulle bli såhär?

Hej och förlåt för att jag inte har varit så blogg glad på siståne. Men jag har så mycket att tänka på, det har hänt en massa skit på siståne, men vi får ta och skita i det.

Mitt förra inlägg blev inte riktigt klart, internet dampade som f*n så bilderna jag skulle lägga in dök inte upp i inlägget och en massa sånna saker, men nu är jag uppe själv och ingen laddar ner något, än så länge.
Häromdagen fick jag hem lite mer från mina beställningar, en hög kjol i skinn immatation:




snygg?

Jag har laddat ner ett Zumba program på min dator så igår testade jag och mamma att dansa zumba i en timme och 20 minuter, ohh shit va seg man var i slutet, men roligt var det. Definitivt något jag ska fortsätta med ;)
Nu ska jag nog äta lite frukost sen kanske blogga igen? ;)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2011-08-10 @ 10:59:12   

Hej igen, tog tydligen en liten blogg pause?

Hallå hallå . . . sorry för dålig update. Vi åkte ju hem från Ivö i söndags och kände inte alls för att blogga på söndagen och igår, hade annat att fundera på och mådde inte så bra.
Men idag försöker vi tänka på annat ;) Idag var jag, mamma och Cina i stan och shoppade lite inför skolan och lite sånt, här kommer en bunt bilder från mina köp idag:


Min nya snygga Nike träningsbag


Söta katten ska så klart som vanligt alltid sätta sig på en väska när en kommer fram...


ögonbrynsgel, ny svart ögonskugga, och en nya pensel. tappade tydligen bort min svarta ögonskugga på Ivö? ;(


En massa nya pennor och en massa kollegeblock ;)



Där var lite bilder från idag ;) Vi lunchade även på Ocean City, gott gott och åter igen gott! Skriver nog sen, nu ska jag och Cina kolla på full frys, kanske ska ner och göra lite popcorn? ;) haha!

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-08 @ 21:45:43   

Ivö camping!

Hejsan hejsan! Vi har det bara bra på Ivös camping, vi ligger och solar och badar vi den lilla badstranden de har här på campingen, jätte mysig men dessvärre är vattnet kallt och solen går typ i moln hela tiden :( trodde det skulle vara strålande sol hela dagen... Iallafall, just nu har jag inget mer att skriva, uppdaterar senare ;) Kan inte fatta att du gjorde så, hoppas det inte är sant.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-06 @ 11:37:11   

Nu snart kommer Frida och Chris och hämtar...

img_1046 (MMS)

Nu snart kommer Frida och Chris och hämtar mig och Theo för att vi ska till Ivö! :) kommer bli skit skoj och jätte mysigt!   Och på bild ser ni bår lilla packning ;)  LisaMarie <3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-05 @ 13:59:54   

Hejsan hejsan! Innan var Desse här och fic...

img_7000 (MMS)

Hejsan hejsan! Innan var Desse här och fick sina presenter :) hon blev jätte glad, hoppas det bara inte var en lögn nu ;) hehe. Iallafall idag ska jag packa lite mer, har nog packat ner alla kläder jag behöver men det finns så mycket mer som ska packas ner :(. Ikväll kommer även Theo hit med hans packning och sånt :) så att jag har "kontroll" över packningen, är en typ av ett kontroll freak ;) haha! Men ja, bloggar kanske lite senare :)  LisaMarie <3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-04 @ 18:50:22   

Imon börjar den stora packningen!

Hejsan :D hur är läget? Själv är det väl rätt så bra, kommer antagligen vara rätt så stressad imon för imon ska jag börja packa inför Ivö. Vi åker ju på fredag, jag och Theo blir hämtade här av Frida och Chris på fredag klockan 2 så måste ha packat klar all mat och sånt tills dess. Jag vet att det är flera dagar kvar, men ja, sån är jag hehe :P 

Imon kommer Desse också så hon får vara här när jag packar ner mina kläder och sånt så att jag har det gjort :) Hon ska få sin present av mig imon, men vet inte om jag ska låta henne öppna den imon eller på lördag ;) 



LisaMarie ♥ 
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-03 @ 23:52:21   

Oj, är klockan redan så mycket?

Hallå där! :) Har ni det varmt hos er? Här i lilla Köpinge har det varit riktigt varmt hela dagen! :O Det var till och med så att jag badade två gånger i poolen idag! Skit mysigt i vattnet också, hela 26 grader.
Så idag har man fåttt bättre på brännan lite som har försvunnit u Juli när värsta regn kaoset flög in över sverige, eller iallafall skåne. Så hoppas jag har fått lite färg, jag är dom såhär "sol blind" fortfarande. Ni vet hur det är när man ligger och solar så kollar man på sin kropp så tänker/får för sig att man inte har fått någon färg alls, sen när man har solat klart har man i värsta fall bränt sig eller så har man blirvit riktigt brun. Så jag får vänta tills ikväll och kolla om jag har fått någon färg ;)

Imorse följde jag också med mamma till Maxi, vi köpte mat och lite saker till Ivö. Jag, Theo och några kompisar ska dra till Ivö på fredag och vara där till söndag. Vi har hyrt två stugor där, det kommer ju bli hur kul som helst ju. På lördagen är det något band som spelar där så vi får väl dra dit och dansa och kolla, haha! ;)



Jag och Theo i söndags när vi firade vår 1,5 års dag!

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-03 @ 16:22:24   

Fått hem lite beställningar!

Hejsan alla! :D förlåt för bad update idag, men jag varnade faktiskt er i morse, höhö! Idag var jag ju med Ellie, vi hade jätte roligt och mysigt på stranden idag. Det var ju så jävla varmt idag så jag höll på att svimma, shit! Lugnt en av de varmaste dagarna på hela sommaren kan jag lova :O så det var riktigt mysigt att bada idag. Och sen efter stranden stack jag och Ellie till stan och handlade mitt smyckes skrinn och lite basilika och vitlök till maten idag :) Sen så köpte jag såklart lite presenter till mina kära kompis Desse som fyller år på lördag när vi är på Ivö! Så hon ska komma hit på torsdag så ska hon få sina presenter ;)

Här är bilder på mina saker jag fick hem idag:







Det var mina grejer jag fick hem idag, tror det är fler grejer som väntar, eller inte . . . Jag har beställt örhängena också som hör till men det verkar som att dom är slut, HELT slut. Som att dom inte ska komma in igen eller någonting . . . har ingen aning, hoppas de kommer in bara ;)





Mitt efterlängtade Thomas Sabo smyckesskrinn, wiiiiie! :)



Köpte även ett par örhängen, har ju fyra hål i ett av mina öron så detta satt fint! ;)

Nu äter jag popcorn och snart ska jag gå upp för att kolla sex and the city! :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-02 @ 23:12:36   

Ojoj, nu blev det lite fel med sms bloggan...

Ojoj, nu blev det lite fel med sms bloggandet, detta lilla text stycket ska ju också med: Idag fick jag lite fler saker som jag har beställt så ska så småningom lägga in dom på bloggen också! Och lite andra saker ;) LisaMarie <3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-02 @ 20:38:44   

Hejsan hejsan! Kolla vad jag har lagat åt ...

img_3872 (MMS)

Hejsan hejsan! Kolla vad jag har lagat åt min lilla familj :) Är verkligen undrbart, och det finns många rester över så vi ska äta det imon också, tyvärr var det ingen stor favorit hos alla i familjen (Cina) . . . Synd att min unerbara mat inte föll alla i smaken :(

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-02 @ 20:31:04   

Beställning har kommit och snart stan med Ellie

Godmorgon, idag är man uppe tidigt för att snart ta bussen till stan och träffa Ellie. Vi ska till stranden några timmar och sen ska vi tillbaka till stan för att köpa lite grejer, bla. mitt Thomas Sabo smyckes skrinn och kanske hänga på House of Bagels, favvo stället! ;)
Har fått hem lite grejer som vi beställde förra veckan:











Fick även en annan bh med trosor men kan inte lägga upp för dom har jag på mig ;) kommer in om några dagar på bloggen ;) by the way, Älskar den nya väskan, den är SKIT snygg! :O

Vet inte om jag hinner blogga innan ikväll men om jag inte gör det så ska jag laga mat åt min familj imon och Cinas pojkvän, längtar!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-02 @ 09:00:00   

Ridit idag!

Hejsan hejsan! Tyvärr har jag inte hunnit blogga idag för igår sov jag hos Theo fram till idag och idag så stack vi hem till hans bror och hans flickvän. Theo sommarjobbar där så idag följde jag med och då fick jag rida på deras häst Flash. Det var ju minns 2 år sedan jag satt i en sadel så jag var lite ringrostig, men jag provade på att galoppera och hoppa lite ;) skit kul! Kändes verkligen bra att vara tillbaka i sadeln, mysigt.
Så Maria sa att jag kunde komma och rida några gånger när jag ville och bara det är ju jätte snällt! :D

Ni fick ju aldrig veta vad jag och Theo gav varandra i present på vår 1,5 års dag. Av Theo fick jag ett Thomas Sabo smyckes skrinn som jag ska hämta imon om det är inne. Och till Theo gav jag han lite wax, han ville verkligen ha det så jag tyckte han skulle ha det ;)



Jätte bra wax!

Nu ska jag kolla på lite Big Brother i Repris :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-08-01 @ 23:29:00