Sjuk....

Hejsan, rubriken säger nog allt, jag är extremt förkyld :( Min lilla älskade Theo har antagligen smittat mig, båda ligger sjuka och imon har vi ett års dag :) kul! Det är jätte kul med ett års dag men det var inte så här vi hade tänkt fira den :( Men imon efter skolan ska jag hem till min älskling, hoppas han mår bättre! Så då ska vi byta presenter :D äntligen! Hoppas han mår bättre imon iallafall, vill ju pussas lite ;)
Men nu har man gjort naglar till hela familjen ;) och ska göra på en kompis nästa vecka!



mamma ville ha lite rundare toppar och det fick hon ;)



Mitt älskade lilla gel kit :D "my new bff ;)"

Men nu ska jag snyta mig och kanske plugga lite so :(

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-30 @ 15:51:27   

Min egen gel maskin!

Min egen gelmaskin har äntligen kommit! Snabbt bild inlägg, fixar mammas naglar!







så såg mina naglar ut ;) Ska göra mammas nu, blir väl en sittning på tre timmar :( haha!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-28 @ 17:44:34   

Kollar handboll med älskling!

Hejsan hejsan, jag är så exalterad! Jag hoppas att nagel kittet kommer imon! Då blir det nog naglar, om jag hinner ;) hihi!
Theo kom hit så nu sitter vi och ska börja kolla på handboll, Sverige mot Danmark! Men denna match handlar ju bara om äran men tycker ändå dom ska vinna! :)
Hoppas det blir naglar imon!!!!!! Gaaaahhhh!



Längat/saknar ;)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-25 @ 20:15:21   

Nu har jag äntligen beställt!

Heejsan, nu har jag äntligen beställt ett gelé nagelkit! :D På hemsidan stod det att det skulle ta 2 - 5 arbetsdagar, hoppas det kommer på onsdag då! Snart kan Lisan göra egna naglar!! ;)


Roooooooooligt! :)

Jag har inte bloggat på två dagar, jag har faktiskt kollat på VM med älskling och hans pappa ;) Sen dan innan dess minns jag inte vad jag gjorde....? Eller jo, i Lördags var jag på fest hos Fadde, det var rykande kul!



Såhär så den roliga paketen ut ;) massa kondomer, snopp makaroner och en stripp mugg :) roligt värre!
Nej nu är jag jätte glad att jag har beställt ett eget kit, nu kan jag göra naglar på mig och mina kompisar :) Fast det kostar att vara fin ;) 200 kronor!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-24 @ 15:40:29   

Fixar hemligheten!

Hejsan, idag har jag inte kunnat skriva för jag har varit med Tess hela dagen! Vi kollade på filmen Pretty Woman, som jag aldrig har sett innan. Vi åt också en massa choklad och kollade på roliga youtube klipp ;)
Nu har jag varit hemma ett tag och har gjort klart ett skol arbete i idrott, konstigt ämne att ha inläming i ja! Nu har jag fixat en massa saker till en hemlighet som Theo ska få på vår ett års dag :) hihi! Och nu ska jag fortsätta med den! 


Söt bild på oss från kullen ;)♥

LisaMarie ♥

 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-21 @ 20:57:40   

Trött. I handen.

Tjjja! Nu har jag pluggat och jobbat på en hemlig sak till min och Theos ett års dag så nu har jag riktigt ont i handen, en led tråd, myyyyycket skrivande! :( hehe!
Nu kollar jag på nått Tila Tequila skit på mtv ;) Och nu ska sminket av!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-20 @ 22:11:20   

Beställning från H&M kommen!

Hejsan hejsan, Desse stanna rätt länge igår och sen hade jag läxa att göra så jag hann tyvärr inte blogga :( Så jag gör det nu!
Vi beställde från H&M för några dagar sen och det kom idag, fast jag fick skicka tillbaka mitt flätade skärp, det var för långt ;(




Jätte fin/ läcker sommarfärg, tänk när man är riktigt brun också! Jag beställde en BH också men den kommer lite senare :)


Fin jeans jacka precis en sånn som jag vill ha! :))

Men nu måste jag plugga lite, kul!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-20 @ 16:20:01   

Klippt Cinas hår!

Jag har precis klippt Cinas hår, lite uppklippt och topparna! ;) Jag tyckte det blev jäääättte fint, men hon tyckte det blev för kort :( Och nu ger hon mig en massa straff och sånt, lånar min kläder och sånt!
Buhuhuuuuu!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-18 @ 20:54:09   

Bara ett inlägg om dagen!

Nu när skolan har börjat dra igång på riktigt med en massa läxor och prov hinner jag typ bara skriva ett inlägg om dagen, vilket är synd för jag tycker det är jätte kul att skriva här! :)
Just nu pluggar jag till bildprovet vi har till på fredag, det är lite tråkigt men det måste göras.
Imon efter skolan ska jag in till stan med en massa tjejkompisar och vi ska köpa present till en annan tjejkompis som ska har födelsedags fest på lördag, vet inte om jag ska dit men jag tror det! :) Efter det ska jag hem till Desse eller hon hem till mig så jag kommer nog inte skriva direkt efter skolan, blir nog på kvällen.

Men nu ska jag fortsätta läsa om Pablo Picasso, Ciao!



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-18 @ 19:16:41   

Stan med Cina

Hejsan, har precis kommit hem från stan med Cina! Idag fixade jag äntligen Theos ett års present, förra gången hade jag inte tillräckligt med pengar men idag så. :)
Just nu på BikBok har dom lite små Rea och då hitta jag ett par jeans shorts för bara 99 kronor! :O Vanligtvis kosta dom 249 så det var ett riktigt fynd ;)



Jag tyckte dom var riktigt fina ;) Vad tycker ni?

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-17 @ 17:06:19   

Helt ensam med Sagan Om Ringen

Heeejsan, För en timme sen åkte Theo hem, suck. Vi hade ju så kul och sen kom han så sent igår, klockan 7! Men nu sitter jag och kollar på Tredje filmen av Sagan Om Ringen triologin helt själv och fixar lite smått till min och Theos ett års dag ;) Och idag ska jag nog inte göra så mycket, jag ska bara plugga lite So och sen lite Bild!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-16 @ 15:32:56   

Segaste internet i HELA världen!

Tjenixen, jag har försökt att komma in på blogg.se i ca. 10 minuter, vanligtvis brukar det ta 2 minuter, jag använder det trådlösa intenet och det är segt! När vi skulle fixa det trådlösa köpte vi en extra stark router eftersom att mitt rum ligger lååångt ifrån! Men denna routern suger, jag kräver förflyttning, närmare MITT rum :)

Nu sitter jag och väntar på att Theo ska komma, det tar ju så lång tid, men medans jag väntar kan jag sminka mig, fixa mitt hår, dammsuga igen och damma lite :) Fixa lösnaglarna som jag ska limma på så småningom!
Ikväll skulle vi nog kolla på Sagan om Ringen filmerna som jag började kolla på med min släkt!


Gammal bild på mig.
Så, nu ska jag sminka mig och fixa la hair och dammsuga! :)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-15 @ 15:35:55   

Lite stan med Desse och Tess

Tja, tja, tja! Har blivit ett litet sent blogginlägg idag, åkte in till stan direkt efter skolan med Desse och Tess, jag skulle boka och fixa Theos ett års present, och då skulle man ju lägga en handpenning på den så jag tänkte typ 40 - 50 kronor :) Nej, det var 200 kronor! Och jag hade lite andra saker jag skulle köpa så jag kunde inte lägga någon handpenning på det, men dom la undan armbandet till mig så länge så på onsdag ska jag in till stan med några tjejer och fixa födelsedags present till en kompis!

Idag har jag haft rätt mycket smycken tycker jag, Thomas Sabo armband, Thomas Sabo halsband med charm hållare och min dykare, två ringar och min Jetset klocka, mycket för mig iallafall ;)









Lite smycken var det iallafall :) Men det är Fredag och jag är lite konstig så jag tänker alltid att på fredagar ska man vara fin klädd! ;)
Nu tror jag att jag ska dammsuga rummet och kaaaanske fixa till naglar om jag hinner för om en timme ska jag hem till farmor och käka smörgåstårta. muuumms! Så nu ska jag dammsuga.

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-14 @ 16:57:39   

Jag somnade igår

Hejsan hejsan, förlåt för att jag inte skrev sen igår, jag målade ju mina naglar och tänkte lägga ut bilder men jag somnade framför datan :S konstigt att tro men ja, det gjorde jag!
Sen när jag vaknade var klockan halv åtta så då var det dags för Halv åtta hos mig och sedan Mästerkockarna eller heter det Sveriges mästerkock? Iallafall så här så naglarna ut, smått barnsliga ;)




Söta dekorations stenar ;)





Kanske inte världens bästa på att måla naglar men ja, det roliga är att det redan har börjat lossna :( Jag kan inte ha vanligt nagellack på mina fingrar, det lossnar typ direkt! Men lösnaglar kan jag ha ca 4 dagar och gelé naglar upp mot en månad! :O
Nu ska jag nog räkna lite matte och sådant, ha det!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-13 @ 17:26:54   

Börjar med smoothie



Ahh, visst ser den god ut? :)
Bilden ser riktigt sommrig ut dessutom! Jag gjorde en Hallon/blåbär/banan smoothie, och den blev suuuuper god! Det var länge sen jag drack smoothie nu så det var på tiden! ;)



Idag provade jag att sätta upp mitt hår, men i en riktigt annorlunda knut, den ser typ ut som en blomma tycker jag, eller bläckfisk? 
Nu blir det att göra lite läxa, plugga liiite tyska och göra några so grejer om första världskriget :) Roligt! 

LisaMarie ♥ 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-12 @ 15:19:11   

Chillaxar lite!

Tjänare, blev ju ett snabbt inlägg innan, men jag var tvungen att äta och sådant, men ja!
Idag i skolan när vi hade hemkunskap så gick vårt brandlarm och då måste man ju sticka ut. . . Så jag gick till mitt skåp även om jag inte fick och hämta min jacka och stod ute i kylan och frös, haha stackars dom som inte hade jackor ;)
Men hur som helst, sen kom brandkåren och gick in i byggnaden och kollade om det brann men det gjorde det inte, det snackades en massa om att det var en massa åttor som hade smällt raketer eller nått ;) haha, kul för dom, mindre kul för oss....

Men ja, nog snack om det ;) Just nu håller jag på att ladda ner itunes till datan så att jag kan lägga in musik i mobilen, gosigt! Och vad tyckte ni om mitt skal? ;)


En bild där jag var betydligt brunare än vad jag är nu....!

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-11 @ 18:34:27   

Smexigt skal

Hejsan alla! Var precis ute och gick med mammi, inte i speciellt rask takt men hyfsad fart var det, vi vågade ju inte gå så snabbt på grund av isen :) hihi!
nu när jag ahr fått en iphone måste jag ju köpa en massa skal till den, har än så länge bara köpt två skal ett krom färgat och detta:



Men nu ska jag dra och äta! Skriver senare

LisaMarie
 ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-11 @ 17:38:17   

Topmodel idag

Hejsan hejsan, har nästan precis tagit en dusch och rakat benen, störtskönt med lena ben igen ;)
Idag är det säsongstart för Topmodel 15, great! Älskar när man iblan efter skolan sätter sig framför tv:n och slår på trean och dom sänder topmodel eller project runway :)
Så klockan åtta ska man sitta framför tv:n och glutta Topmodel, om en kvart börjar också halvåtta hos mig, jag gillar faktiskt matprogram, vet inte varför, det måste va maten?




En fin bild som jag tog i somras, längtar till sommarn!! :(

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-10 @ 19:34:48   

Majskolv..



Nu blir det majskolvar!!!!

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-10 @ 16:51:12   

Glas halt!

Kom precis hem från skolbussen, höll på att halka typ 10 gånger! :O Det är skit halt ute, och i morse hade jag riktig otur, jag skulle gå till skolbussen och vår uppfart var glaaaas hal! Så mamma sa att jag skulle släppa fötterna på isen men jag kasa ner i en vattenpöl så hela min högra fot blev blöt, men jag skulle ha mina converse så jag gick till bussen med en våt fot och en torr :) lyckat Lisan!
Men jag har faktiskt funderat på att ut och åka skridskor på gatan, faktsikt! Får se om det blir av, hade varit jätte kul! Och Cina sa att hon skulle filma och lägga upp på facebook och allt :) haha!



Nu ska får familj börja med någonslags nyttighets diet, äta mörkt bröd, massa frukt och inget godis! Vi får ju hoppas att det blir bra. Jag läste i en tidning att om man försökte gå ner i vikt eller typ äta en nyttig frukost ska man äta turkiskt yoghurt med typ smak av jordgubb eller vanilj :) Mamma hade köpt hem idag, fy fan va god den va! Hoppas mamma fortsätter att köpa sånna ;) Fast ikväll blir det majskolvar, inte så nyttigt direkt men det är sista gången nu! :D

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-10 @ 15:26:11   

Gelé naglar

Hejsan hejsan, har varit hemma nu i två timmar och har hunnit äta på det! Nu sitter jag och kollar gel maskiner på internet, det var så länge sen jag hade gel naglar nu, men jag har inte haft pengar så jag har inte kunnat göra det hos Martina. Men jag har funderat på att själv köpa en maskin med tillbehör, men som det ser ut nu rent ekonomist tror jag inte det blir förens i mars eller april :( Jag kanske kan ställa en burk på maxi med en bild på mig på: Skänk till rädda Lisan! Tror inte det skulle funka...



Detta var mina första gelé naglar gjorda av Martina :)



Detta var mina andra, med glittriga toppar ;) sen efter detta har jag gjort några till men har inga foton på dom, men jag är jätte sugen på en egen gel maskin. Längtar till Mars :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-09 @ 19:06:33   

trött efter igårkväll

Jag bloggar medans Theo spelar Black ops på sitt NYA xbox, men det är bra, då kan jag blogga utan att han ska små sura ;) Kvällen igår var jätte kul, men för vissa blev det lite för mycket, hmm...
Jag tog några foton från kvällen men inte många faktiskt, till skilnad från vad jag brukar göra:


















En blond, en blond och en blond!











Sen la jag ifrån mig kameran och orkade inte ta fler foton ;)



Här är en bild på min och Theos middag, kycklingsallad med vitlöksbröd och vitlöksås! Theo gjorde jätte goda vitlöksbröd och vitlöksås medans jag gjorde kycklingsalladen ;)



Jag skrev ju aldrig vad jag skulle ge Theo i julklapp, men jag ville att det skulle vara hemligt, tänk om han gick in här och kollade då, haha! Men han blev jätte nöjd och om 22 dagar firar vi ett år! Har börjat leta present och vet nog var jag ska köpa den :)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-09 @ 13:54:58   

Finally!!

Nu är jag och Theo klara för att åka hem till Måns och Kim och ha kul! ;) Vi har laddat med lite dans musik och blir snart hämtade! Jag kan nog inte blogga underkvällen, det funkar inte så bra från min Iphone.... Men bilder kommer jag ta! Men nu får vi dra.

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-08 @ 19:39:27   

I got a feeling, oh oh, that tonights gonna be a good night, that tonight.....

Blev ju ett rätt så snabbt inlägg innan men jag var lite stressad så ja, men snart ska vi börja gör oss iordning till ikväll och efter det ska vi fixa ihop en middag som jag skrev innan.
Och nu håller theo på att slå mig med en kudde i huvudet, jag tror han vill ha uppmärksamhet, han är riktigt påfrestande ibland, haha! Men nu ska jag börja göra mig iordning, skriver sen!









Älskar att sminka mig med olikafärger och knep ;)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-08 @ 15:54:12   

Hemma hos Theo

Hello! Nu är jag hemma hos Theo igen, undertiden jag inte har bloggat har jag bla. fixat skjuts till Kim och Måns ikväll, vilket vi ser fram emot! Och ikväll ska jag och älskling laga mat tillsammans, gulligt!
Nu måste jag leta efter han för han försvann, men vi nog se Toy Story 3 snart :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-08 @ 15:06:10   

Today, is a good day!

Hejsan, vaknade nästan precis, min mamma ringde och sa att dom snart skulle hämta mig hos theo, dom ska in och hämta en ny torktummlare och eftersom att jag måste hem och hämta en klänning och lite annat så kunde jag följa med. För ikväll blir det fest hos Kim, Måns och Kim har fyllt år och det tyckte dom skulle firas med stor fest!
Men det låter strålande tycker jag!
Theo ligger fortfarande och sover, som vanligt, för att väcka han skulle man nog behöva beställa en hel orkester med trumboner, trummor och trumpeter....



I torsdags var vi hos frida på tjejkväll och då fick alla en idé att smeta på sig Desses röda läppstift och det blev några foton men har lovat att inte lägga ut dom. Men här får ni en bild på mig, när jag böjer mig ner med denna klänning syns ALLT, var tvungen att retuchera lite ;)

Just nu letar jag efter min försvunna Iphone som jag hade för en stunds sen, var är den?

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-08 @ 10:18:30   

Ny design, äntligen!

Tjenare, jag har varit en dålig bloggare, jag vet! Och därför nu ska jag göra ett STORT inlägg med bilder från nyår och sådant!
Som ni ser har jag fixat en ny design till min blogg, temat finns på bloggen att välja mellan men att fixa rätt storlek på bilden tog e-e-evigheter. Men iallafall, jag lovade lite bilder från nyår:

Nyårs fest hos Chris i Tollarp






















Frida och Chris förlovade sig vid 12 - slaget! Det var så gulligt, alla tjejer på festen gick runt och grät!

Jag har döpt min älskade pälsväska



Jag har döpt min pälsväska till Tassel, Tassel betyder tofs. Jag tyckte det passadse till min väska min inspirationen kom ifrån Maria Montazami, hon nämner ju orden Tassel minst 5 gånger varje program.

Nu sitter jag här hemma hos theo ensam medans han är på träning :O har hänt tidigare. Men nu bombaderar folk mig i chatten på Facebook så ska ta och kolla det! 

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-01-07 @ 17:36:50