If I lose you baby





En sleten Lisan, nu har jag suttit och gjort matte och tyska + hjälp Cina med hennes matte! Sjukt ;) haha. Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen ska jag bara chilla med Cina. Blir väl att välja ut kläder inför imon och sen packa idrottskläderna för imon blir det träning på gymmet! 

Underbar låt, kolla! 
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-30 @ 23:05:47   

Har redan julhandlat för i år!

Hallå hallå! Kom hem från stan för ungefär en timme sedan efter en massa julshopping ;) Jag har köpt alla mina julklappar för i år så nu behöver jag inte oroa mig över det ;) haha. Kanske lite tidigt ute men det är ju bra att ha det gjort nu iallafall, så att inte pengarna försvinner. 

Psykologiprovet idag gick rätt så bra, jag svarade på alla frågorna och mina svar lät rimliga så vi får hoppas att det gick vägen nu då, orkar inte med ett omprov mitt i allting nu också. Så nu ikväll blir det lite tyska och lite matte om jag hinner med :) 

 
Kostar just nu bara 99:- inne på H&M. Äntligen har man en ny mascara! Har levt på "rester" i snart en 2 månader känns det som. Har aldrig haft den här mascaran innan så hoppas den är bra ;)


Wohooo Imorgon får jag öppna första luckan :P
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-30 @ 18:29:42   

På svenska lektion i skolan

Hejsan alla! Just nu sitter jag i skolan och ska igentligen skriva på min svenska novell men jag har brainstop. Jag vet "storyn" men jag vet inte hur jag ska fortsätta sen, får göra det hemma senare idag eller någonitng, kan inte koncentreara mig i skolan :(



En lame bild på mig och Ida nu på svenskan. Nu blir det lunch och sen väntas prov, fuck.

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-30 @ 11:29:34   

Hoppas att man kan åtminstone en fråga imorgon . . .

 . . . . Åhh, dumma prov :( jag har läst alla sidorna nu ikväll och antecknat lite men det känns som att man bara kan allting så "luddigt" om ni fattar? ;) man har pluggat men det känns som att ingenting  är där, men ändå så är det där . . . ? Jag får se imorgon hur det går.
Efter skolan imon ska jag till stan med min kära lillasyster, vi ska börja köpa julklappar och kolla runt på nyårsklänningar så att man har det gjort. 

Nu ska jag kolla igenom psykologin en sista gång sen får jag väl gå och lägga mig, godnatt bloggen! 
JULKLAPPS TIPS:
Makeup I Love

Här har ni ett tips om ni inte vet vad ni ska ge er syster eller kompis i Julklapp. H&M har sitt egna märke som är bra och billigt, använder för det mesta H&M smink och jag tycker det fungerar lika bra som vilket annat smink som helst ;)

Godnatt!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-29 @ 23:36:29   

Plugga hela kvällen!

Hallå hallå :) kom precis hem från bussen och sprang direkt till datorn för att slänga in ett blogginlägg! Idag gick vi ända till tio i fyra och då är man lagom trött på skolan, speciellt om det är såhär mörkt ute som det är nu :(
Idag ska jag plugga exakt hela kvällen! Jag har psykologi prov imorgon och det känns som att jag inte har pluggat tillräckligt till det :( och det gäller att INTE somna. Det gjorde jag igår vilket resulterade att jag bara hade läst hälften av alla sidor.

Nu måste jag ner och äta en snabbis och sedan plugga, får se om jag hinner blogga när det är dags för DH.



Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-29 @ 17:26:42   

Amerikanska flaggan - naglar





Och så här blev naglarna ;) Vi orkade bara med ena handen för strömmen gick hela tiden så då fick man avbryta arbetet om man inte hade ett starkt ljus i närheten ;) hehe, men vad tycks?
Nu har jag pluggat lite samhälle och nu har jag bara psykologi kvar men jag tog en liten paus för att blogga så att jag hinner med det också idag :)

I mitt huvud just nu existerar bara väskor, väskor, väskor! Min mamma skulle köpa en väska åt mig isag när hon var i malmö men nej. Dom hade inte den väskan jag skulle ha och de andra de hade var för små :( så nu är jag på väsk jakt! Tipsa mig gärna om någon sida! :)



Målade mina tummar :) haha!

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mina naglar | 2011-11-28 @ 19:08:07   

På grund av stormen....

Hejsan! Jag tänkte slänga in ett blogginlägg innan där jag skulle visa hur syrrans naglar blev, men just då gick strömmen. Inget internet, planerna på att blogga förstördes :( så efter det gick strömmen till och från så jag väntar tills imon :)
Nu är strömmen tillbaka i vissa delar av huset iallafall :) och nu har det börjat blixtra också, läskigt :(

Bloggar mer imon, ska träna efter skolan också :) svarar på era kommentarer då!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-28 @ 00:36:17   

Väntar på strömavbrottet

Guuuud vad det blåser! Flera takpannor har redan trillat ner och snart är det väl dags för strömavbrott också. Känns nästan som att man bara går och väntar på att det ska bryta ut och att man får tända alla ljus i hela huset och mysa på ;) haha!

Nu ska jag måla Cinas naglar, vi kör på amerikanskt tema idag så det blir den amerikanska flaggan, så hoppas inte strömmen går för då kan det bli klibbigt! :)

 

Bild tagen från google.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-27 @ 20:17:12   

Första Advent - oväder nere i Skåne

Hallå alla! Här nere i skåne är det oväder och de rekommenderar att man inte ska gå ut om man inte måste, höhö måste ändå gå ut när mamma hämtar mig hos Theo ;) Får se om huvudet flyger av eller något för det blåser rätt så bra.

Idag blir det en tråkig söndag, jag får be mamma hämta mig snart för jag har typ tre prov den här veckan som kommer, vad ska jag ta mig till? haha :( Ett samhälls prov, ett STORT psykologi prov och två små no prov, gäller att man lägger manken till och verkligen pluggar!



Får ringa mamma nu, ciao! Och hoppas det blir lite övningskörning idag ;)  
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-27 @ 14:38:59   

Klännings tips till jul och nyår!

I år är jag ute efter en svart klänning med kanske silvriga detaljer på och sen ha coola silver smycken till det och så klart mina Whitney Port ;) haha. Vi får se har hittat lite andra klänningar som jag blev sugen på, kolla ifall du gillar någon av dom? :)

BikBok

        

Ginatricot
 

H&M

    

Nelly.com

   

  

    

Gillade verkligen allihopa! :) Jag ska gå och shoppa med Cina i stan på onsdag så vi får se om vi hittar någonting då! Ska även då börja köpa/kolla på julklappar, både till mig och mina nära och kära :)

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | New in | 2011-11-26 @ 22:00:30   

Tre små rätter, jag menar bilder!







Hejsan hoppsan ser riktigt sleten och trött ut vilket jag också är :( haha! Trots att man sov till halv 12 idag, kanske har sovit för länge, man kan väl bli trött av det? hmm?!
Nu ska jag och Theo gå och laga mat, det blir något med fläskfilé . . . hoppas fläskfilé är gott. Jag tycker inte om kött små mycket, det ända kött jag gillar är nog kyckling filé, om det nu räknas som kött ;)

Ska se om jag hinner med lite tips  på  olika jul/nyårsklänningar senare ;) kolla in då!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-26 @ 18:03:10   

Sen uppdatering en lördag som denna

Hallå hallå! :) Idag blev det lite sen uppdateringer, varför vet jag inte. Kanske var för att jag kollade på Idol repris i morse och har lekt med Cinas hamster i väntan på svar från Theo :)
Här har ni lite bilder på min lilla Katt: 

 









Haha söt! Nu snart sticker jag till Theo, ha det så bra ;)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Photografi | 2011-11-26 @ 15:17:40   

Underbart, underbart och åter igen underbart!

Filmen var UNDERBAR! Detta var den bästa av alla "twilight - filmer" som har släppts, än så länge ;) jag vet ju inte hur bra part 2 kommer att bli men denna var grym. Jag förstår mig inte på all kritik emot den här filmen som säger att den är tråkig osv. ja visst, smaken är som baken men! Jag tyckte att den var awesome :)








Haha, och ja! Jag tänker spara min biljett, som ett minne :)

Nu blir man tydligen bortförd från Tv rummet, kan man inte få vara här och chilla i sitt eget Tv rum bara för att dom är här?!  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-25 @ 23:53:09   

Dagens outfit - en snabbis ute i duggregnet






Jeans jacka: Vintage Stickat tröja: BikBok Halsduk: BikBok Skor: Converse

Hallå alla, har varit hemma i några timmar nu och har fotat outfit och min underbara katt Amber ;) Nu sitter jag och kollar på New Moon, jag laddar upp inför ikväll då det blir Breaking Dawn. Kollade på twilight för några veckor sedan så idag blev det New Moon och sedan blir det väl Eclispe, om jag hinner :D
Älskar the twilight saga ♥ 

Om någon timme blir det tacos, stor favorit för lilla Lisans smaklökar! :)

 
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-11-25 @ 15:38:20   

Målade ett par fula naglar


Iphone 3Gs bild

Vissa av mina tippar sitter fortfarande kvar sen sist jag gjorde naglar och de hade blivit jätte långa så jag klippte ner dom och målade vanligt nagellack över, men jag är faktiskt inte så bra på att måla vanligt nagellack, vilket kanske syns? haha ;) så dessa blev ju inte snygga, vill nästan ta väck nagellacket bara för att det blev så fult :P 

Imon ska jag, Mamma, min syster och hennes pojkvän kolla på Breaking Dawn, wiiie! Har längtat, det känns som att alla redan har sett den och att jag är sist typ? buhuhu :(
Innan vi drar till bion ska vi äta tacos, underbart! :) denna helgen kommer bli underbar ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-24 @ 22:54:17   

Nya nagelgrejer och en månad till julafton




Genomskilniga tippar och silver paljett glitter :)

Hallå alla, efter ett träningspass på gymmet, en tonfisk sallad och lite nagel grejer sitter jag nu här framför datorn och bloggar en snabbis! Snart ska jag slänga mig i duschen och sen får man väl plugga? :( tråkigt. Jag kommer somna, är verkligen jätte trött, får slå mig själv i ansiktet så att jag blir pigg :) psykooo! 

Såg även min julklapp idag som jag får se, röra coh äntligen få använda igen om exakt 1 månad för idag är det den 24 november, vilket betyder 1 månad till julafton, hihi :D

Nu - DUSCHEN!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mina naglar | 2011-11-24 @ 18:09:53   

At the gym with cute friends

Goin out for shopping?

* Tidsinställt inlägg *

Åhh vilken snygg vår outfit, men nu är det tyvärr inte vår :( nu börjar det närma sig vintern. Igår var nog den kallaste dagen på länge, då kände man på riktigt att det börjar bli vinter vinter. Och det syns i alla skyltfönster och på tv - reklamerna. Alla har redan taggat upp inför julen men det är bara 24:e november?! Vill nästan att det ska vara december nu, haha, så att man kan handla julkappar. 

Nu är jag på gymmet men jag bloggar direkt när jag kommer hem!  
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-24 @ 15:15:00   

Mitt paket har kommit!



Wiiihhoooo mina nagel grejer har kommit och då även en julklapp till mig :D wihoooo. Hämtar ut paketet imon så då får ni se vad det innehåller :)
Nu kollar jag på Greys Anathomi med syrran och tar varsin Coca-Cola. Jag har även gjort klart lite olika läxor och en redovisning som ska vara klar till imon men imon blir det ännu mer plugg, efter lite träning ;)

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-23 @ 21:41:45   

Man får väl unna sig lite efter träningen?




Iphone 3Gs bilder

Blev "hämtmat" idag för att mamma inte orkade laga någon mat, de andra körde på pizza men jag försökte ändå vara lite nyttigare och körde på en kyckling sallad med fetaost och vitlöksdressing, gott! Fast det blev en Coca-Cola ikväll också, men det ÄR JU FAKTISKT lill-lördag ;) haha! 

Tyvärr är min vardag inte så roligt just nu så ja, ni har hört den förr, jag ska plugga! jippi . . . . nej. 
Skriver sen! :)     
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-23 @ 19:08:35   

Tränat och är jätte trött!

Hallå alla där ute! Jag har precis kommit hem från stan, jag var och tränade på Actic igen och det blir nog  träning imon igen :) håller kanske på att bli en träningsnarkoman? haha ;)
Nu är det duschen som gäller men jag vet inte om jag ska färga håret innan eller om jag gör det imon, vi får se. Här får ni en sleten och trött bild på mig . . . 

 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-23 @ 16:36:27   

Varm choklad med marshmallows





Mums! Nu kollar jag på Desperate Houswives efter att ha räknat lite matte och försökt plugga på andra grejer ;) Nu sitter jag och planerar julklapps köp med min lilla syster och var vi ska luncha osv. mysigt va? :) kanske lite tidigt ute men det är det som gäller när det är dags för julklapps köp!

Imon blir det nog gymmet efter skolan, skönt att träna :)
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-22 @ 21:52:45   

Dagens outfit ute i mörkret








Jeans Byxdress:H&M Stickad tröja: BikBok Jeans jacka med fodring: Vintage

Vem säger att man inte kan ut och fota sina outfit trots att det är kallt och mörkt ute? ;) inte jag iallafall. Här har ni bild på min outift från dagen. Dock hade jag inte Jeans jackan idag men den låg i tvätten. Jag hittade den i pappas garderob, han hade den när han var yngre när de var inne då. Och nu är de inne i höst/vinter igen så varför köpa en när man kan sno pappas gamla? :) 

Nu ikväll ska jag plugga lite och kolla på Desperate Housewives osv. gamla vanliga lixom! :(
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-11-22 @ 18:11:25   

Jack Jack






Tyvärr är bilderna lite brusiga för jag hade för hög ISO.

Haha, jag har skrivit om Jack Jack innan men han är så söt så jag kan inte låta bli, här fick ni tre söta bilder på lilla Jack Jack ;)
Jag har inte fått mycket plugg gjort . . . hehe. Får ta igen det imon, men nu ska jag vara med Cina lite grann, tar kanske och spelar ett spel på hennes Xbox eller går ner och äter något? Vi får väl se!


Mamma har beställt hem en del av mina julklappar nu och jag har beställt hem lite nagel grejer så att jag ska kunna göra snygga jul/nyår naglar! :D 
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Photografi | 2011-11-21 @ 21:26:53   

Kaktusen har fått blommor









Haha, jag visste inte att en kaktus faktiskt kunde få blommor förens vår sketna, halv sletna kaktus fick knoppar och slog ut stora rosa blommor. Fast när jag tänker efter kanske jag visste det ändå? hmm...?

Shit va trött jag är, det är måndag, det är mörkt, har gymmat, SNARK! Jag tror jag går och lägger mig snart eller vilar i någon timme iallafall, men jag måste jobba matte :@ ligger lite efter, men det är ekvationer så ja.. Nu ska jag nog ta en tupplur och kanske äta ett choklad hjärta, mums!



Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Photografi | 2011-11-21 @ 18:17:44   

@ Gymmet

Do you love autumn?



Är på gymmet just nu men bloggar när jag kommer hem!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-21 @ 14:30:00   

Just nu



Har kollat runt på internet efter lite julklappar och jag har nu bestämt mig för vad jag ska önska mig ;) LÄNGTAR till julen! Inte bara för att få julklappar utan också för att man får ge bort julklappar till sina nära och kära :) 
Här sitter jag och väntar på Awkward med lite matte i handen!  
Lämna en kommentar ?  
6 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-20 @ 18:59:26   

Söndag 20 november

Hallå alla! Idag har jag sovit länge. Jag och Theo gick inte och la oss förens halv två igår så man sov ända till klockan ett idag, inte bra :O hehe...
Idag får jag se tilll att ta tag i matten, jag ligger lite efter i planeringen och eftersom att vi fick gå hem istället för att ha matte i fredags måste jag jobba igen det vi skulle ha gjort i skolan. Detta kommer inte gå bra!


Bättre bild på hur jag såg ut i fredags, hade mitt nya halsband från BikBok på mig :)

Skriver lite senare. Är hos Theo nu och ska spela lite sims, kul!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-20 @ 14:35:18   

Små presenter på den obäddade sängen





Gulliga kompisar jag har, fick dessa av filippa, Louise och Frida igår när de kom till min tjejfest :) jätte bra att Frida köpte en rosa cupcake för jag ska ju måla om mitt rum sedan och det ska bl.a innehålla rosa!
Nu är jag hemma hos lilla Theo, vi har precis ätit köttfärs paj och efter det blev det en lång pratstund med hans föräldrar, hehe.

Ikväll ska vi väl göra som alla andra par här i världen. Ta fram lite små snacks, läsk och sätta igång en awesome film!

Lämna en kommentar ?  
5 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-19 @ 20:35:22   

Städat, städat, städat!

Hejsan bloggen! Tro inte jag har sovit så här länge ;) jag har varit uppe och städat i evigheter känns det som fast det igentligen bara var en och en halv timme. Popcorn överallt, miljontals flaskor, och en massa burkar. Kan man inte tro när vi bara var 15 tjejer ;) jag hade iallafall jätte trevligt och det verkade som alla andra också hade det!

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen ska jag packa för att sedan dra hem till Theo. Ni får tyvärr ingen ny bild på mig, riktigt sliten!


En gammal bild ifrån sommras om jag inte minns fel :P
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-19 @ 14:11:46   

Nu blir det fest!



Nu är jag jätte stressad och har en massa att fixa, men här har ni en snabb bild på mig! :)
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-18 @ 17:38:19   

Kul med reslutat

Hejsan alla! Gissa vad? Jag fick sluta 20 över 9 idag :D Så nu har jag god tid på mig att fixa inför ikväll. Ikväll kommer några tjejer hit, från min nya klass och några från min gamla skola :) Vi ska ha lite tjejfest så det var därför jag behövde Theos über högtalare. Ska förbereda en massa och få det varmt ute i saloonen, great ;)


Roligt när man får på sig byxor som man kanppt har kunnat använda :) kul att se lite reslutat från träningen!

Nu ska jag ner och äta för jag är verkligen jätte, jätte, jätte hungrig, skriver senare!
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-18 @ 11:20:33   

Tyska steg 3 tar död på mig!

Plugg, plugg, plugg . . . är det det som är meningen med livet? Man valde ju en plugg linje men ändå, hehe :) och bara för det måste jag tyvärr läsa tyska, får väl stå ut! ;)

Imon har man kanske turen att sluta 20 över 9! Engelskan slipper vi för att läraren är iväg och vi har pratat med vår matte lärare så att vi kanske får slippa mattelektionen, vi får hoppas på det bästa!
Nu ska jag fortsätta plugga tyska och sen ska jag tvätta av mig sminket och sånna där jobbiga kvälls grejor som man måste genomföra, kram på er ;)

Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-17 @ 21:37:42   

Så himla arg!

Hejsan alla! Jag är über stressad idag :( Jag skulle hem till Theo idag och hämta hans högtalare och sen skulle jag hämta ut någonting i stan och sen påväg till bussen tappade jag en av mammas vantar :( det var hennes älsklingsvantar och så tappar jag en av dom, ÅHHHH VA ARG JAG ÄR PÅ MIG SJÄLV!!! För någon dag sedan sa hon att hon snart ville ha tillbaka dom :'( får nog köpa ett par nya till henne i julklapp. 

Aja, ikväll har man ca 33 tyska meningar jag ska översätta och sen har jag en massa ord, ÅHHHH! :'( 

Bjuder på en ledsen cam - bild 

Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-17 @ 17:58:09   

Oj, oj, oj kolla här!



Kolla vad jag fick i dagens style by tyra nyhetsbrev, ska hon börja designa kläder nu? :) Hoppas dessa faller mig i smaken för tyvärr har inga av hennes skor gjort det. Så nu har jag väldigt stora förväntningar, haha ;)

Julafton är snart här . . och vad f*n ska man önska sig i julklapp?! Jag har lite aningar om vad men är fortfarande inte säker och mamma säger att jag måste bestämma mig snart, what?! Aja, ska nog komma på det snart ;)

Nu blir det Greys Anatomy och sedan True Blood, big Love! ♥
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-16 @ 21:06:14   

Don´t try to be so f*ucking perfect!


Ni har hört den förr: Klänning: Ginatricot Stickad tröja: H&M Knästrumpor: BikBok



Tjena alla coolingar! Här sitter jag och slänger in ett blogginlägg medans jag fryser, brrr. Det är riktigt kallt i vårt hus, får nog ta på mig myskläderna snart! Imorse var det 4- utomhus, fyfan säger jag bara! Ska det börja bli så kallt nu? Jag vill ha värme! 

Idag fikade jag med Frida på House of Bagels, tog en kladdkaka iallafall, opps . . . ;) Vi snackade om fredag och vad som händer då. Jag skriver det på bloggen imon, hehe. Nu ska jag nog plugga lite grann på lite olika läxor, drygt. 


 

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-11-16 @ 18:38:51   

Fikar med Frida

Tidsinställt inlägg

Just nu är jag antagligen på stan med Frida för att ta en fika. Men jag får se om jag ska ta en kaka eller inte för jag ska ju börja min "nyttiga framtid" (haha) nu så det blir bara godis/kakor/läsk/glass osv. på helgerna. Så vi får se, kanske blir en sallad eller bara en kaffe eller någonting ;)

 

Bloggar när jag kommer hem :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-16 @ 14:55:00   

Meet the late autumn

Meet the late autumn

Imorgon efter skolan ska jag träffa min kära vän Frida. Länge sedan jag träffade henne, men lyckades faktiskt stötta på henne på gymmet igår :) så imon ska vi ta en fika, gäller att ha varma kläder på sig då, vet ju inte när jag kommer hem så solen kanske har hunnit gå ner :( det är en av sakerna jag hatar med vintern, det blir mörkt så himla snabbt! Och eftersom att det blir så mörkt blir man ju ännu tröttare, får väl börja ta vitaminer så att man blir pigg, hihi! 

Nu blir det att göra lite läxor och sånna nödvändiga skolgrejer!  
Lämna en kommentar ?  
5 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-15 @ 19:48:17   

Dagens sminkning - brons brown




Så blev dagens sminkning :) Tycker om en sån här sminkning, är lite mer sofistikerad om man inte vill sticka ut.

Jag kom nästan precis hem med bussen. Shit va kallt och mörkt det är ute nu?! Det är mörkt när jag går hem från bussen efter skolan, känns som att man går i skolan till nio på kvällen :( känner att jag saknar sommarens värme lite grann nu. Aja, nu ska jag ner och äta, är jätte hungrig, sen blir det att plugga lite läxa och läsa bloggar osv.

Skriv gärna vad ni tyckte om sminkningen ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Sminkningar | 2011-11-15 @ 17:49:17   

Svar på era frågor

                                      



En frågestund? :) Det hade kanske varit roligt! Du är faktiskt den förste som ber mig att ha en fråge stund ;) men om jag ska ha en frågestund får nog fler anmäla sitt intresse, hehe! Men om ni vill det så absolut! :D 


              
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Frågor och svar | 2011-11-15 @ 12:00:00   

Dagens Hiss och Diss



Breaking Dawn part 1 - Den 16:e denna veckan har sista filmen i the twilight saga  premiär men tyvärr ska man nog inte se den den här veckan. Jag ska gå med min kära lilla mamma men vi får nog se den nästa vecka, får prata och övertala henne ;)




Människor som hostar rakt ut i luften - Imorse i bussen satt jag bredvid en gammal gubbe som satt och hostade hela tiden. Han hostade rakt ut i luften iställe för i armvecket, fick smått panik :( usch . . .

 

Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Hiss och Diss | 2011-11-14 @ 19:43:40   

Hemma från gymmet, snart blir det mat!

Hejsan alla söta! Nu har jag kommit hem från gymmet, har varit en lång dag idag och jag är jätte trött. Känns som att jag kommer somna tidigt ikväll, men när jag tänker efter kan jag inte göra det ;( jag har lite i läxa och sen måste jag fixa lite med bloggar osv. ;) 

Här kommer en gammal bild på mig så länge för nu är det mat :)

  

En brun bild ifrån sommras, saknar!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-14 @ 17:16:53   

Är i skolan och sen blir det gymmet

               
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-14 @ 11:00:00   

Shopping look

Outfits



Riktigt snygg, bekväm och höstig shopping outfit! En brun gammal sliten väska är nästa på min shopping lista, vill verkligen ha en, är riktigt snyggt. Vill ha mer pengar nu, får hitta ett sätt att förtjäna ihop lite.

Nu har jag suttit och jobbat på olika läxor och inlämningar så jag är nästan klar med allting, riktigt gött! :D
Så resten av kvällen lista är:
♥ Plocka ögonbrynen
♥ Packa gymkläder inför imon
♥ Välja kläder till imon
♥ Städa på rummet lite grann 
♥ Förhandla med pappi  


Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-13 @ 19:01:31   

Höstiga bilder














Bilderna är tagna av mig.

Det ända som kan vara härligt med hösten är nog färgerna, "film vädret" och modet, sen kommer allt det negativa-   
* kallt
* mulet
* ute serveringarna stänger
* man blir blek
* man blir sjuk
* man blir trött . .  ja listan kan bli lång 

Och snart kommer väl snön. Det har ju redan börjat frysa till is och allt så snön kan väl lika gärna komma nu. I år är snön senare än vanligt, än vad den har varit på 100 år eller vad det är. Läste det på aftonbladet, haha :P


Nu måste jag verkligen ta tag i mina läxor och se till att GÖRA dom.
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Photografi | 2011-11-13 @ 13:27:09   

13 november - farsdag

Hejsan alla! Har nästan precis gått upp men jag har legat och dragit mig i sängen en timme så nu bestämde jag mig för att gå upp :) ni har väl inte missat att det är fars dag idag? Det hade min pappa gjort. Jag gick fram till honom med ett marabou mjölk choklad och sa "grattis på farsdag" och han fattade ingenting förens jag berättade att det var farsdag, haha ;) tror inte han hörde riktigt att jag sa "farsdag".




Hoppas ni inte har glömt att köpa någonting ;)

FÖRSTA FROSTEN! Idag har det frysit ute, först frosten i år för mig. Jag får nog gå ut och ta några frost bilder senare.
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-13 @ 12:03:50   

4 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag är jätte rädd för dockor och clowner, verkligen jätte rädd.



2. Jag tycker att studiebidraget är för lite att leva på i en månad

3. Jag är inte nöjd med min kropp

4. Jag tycke inte om när folk inte kan låta en få vara ensam om en sak



Fråga gärna om ni vill veta någonting mer om mig ;)


Lämna en kommentar ?  
5 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-12 @ 18:26:32   

Köttbulle lunchen





Köttbullar i massor! Riktigt gott var det :)
Jag har ingen aning när Theo hade tänkt att komma. Helt plötsligt ville han att jag skulle komma hem till honom men jag har inte hunnit duscha eller någonting så han ska komma hit ;) men jag har ingen aning när.

Så nu ska jag iallafall ner och duscha lite och sen måste jag städa på mitt rum också :( lite tråkigt!  



Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-12 @ 15:27:15   

Godmorgon godmorgon allihopa!

Hallå alla sjusovare! Vaknade precis, inte bra. Måste gå upp tidigare trots att det är helg, men man är ju så trött. Får gå och lägga mig tidigare på helgerna också trots allt.
Idag skulle jag igentligen ta bussen till stanför att träna men jag kom på att jag inte kunde använda mitt skolbusskort och att jag knappt har några pengar på det andra. Så det blir helt enkelt att jag får skippa godiset i helgen då ;) får se om det funkar.

Idag kommer Theo hit, han har varit sjuk hela veckan. Hoppas han är frisk så att han inte smittar ner mig bara, för då blir jag arg ;) har mycket att göra i skolan nu. Det är nästan bud på att räkna matte IDAG för att jag har så mycket att göra . . .



Jag är så trött så ni får inte ens se hela mitt trötta ansikte ;)

Nu ska jag gå ner och äta lite grann, är jätte hungrig!

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-12 @ 13:23:58   

39 minuter kvar . . . . ?!

Hejsan! Just nu håller jag på att ladda upp en video på youtube som ska dyker upp i bloggen senare. Nu har jag suttit här i över två timmar på att den ska ladda upp, vårt internet är as segt! Har sagt till mina föräldrar flera gånger att de ska skaffa ett snabbare inlägg, men nej! Tyvärr inte . . . !

Lägger upp min video så snabbt som möjligt när den har blivit klar :D



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-11 @ 22:13:19   

Håller på att lägga upp ett videoinlägg!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-11 @ 20:59:14   

Dagens outfit




Tröja: BikBok Ringar från vänster: Guldfynd, Entré, Accent

Hallå alla! Jag har precis kommit hem från stan. Var med Ellie, Nathalie, Ida, Anna och Elise och fikade på Darins, blev en 50 lapp fattigare. Vart tar alla pengarna vägen? Hittade ett par AS SNYGGA skinn handskar i stan idag men jag hade inte råd och mamma kunde inte lägga ut :( skit också! Får se hur jag löser det ;) 

Ikväll ska jag vara hemma med familjen, ska nog kolla någon film och klä på mig myskläderna. Ikväll kommer det nog upp ett videoinlägg som innehåller ett smink tips ;) spännande spännande! 

"Ikväll önskar jag en vän ett lycka till trots att vi numera inte är så nära kompisar och inte alltid kommer överens, lycka till"  
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-11-11 @ 17:49:48   

Fikar med tjejer

Sitter just nu på café Darins och myser med några tjejer! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-11 @ 15:03:37   

Grease





Detta var vekrligen någonting att se, sången, dansen allt! Jag rekommenderar verkligen att ni ska gå och titta på denna, så bra var den ;)
Nu är det rätt så sent och jag måste plugga på läxa tills imon, skriver till er imon!

Puss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-10 @ 22:21:15   

Dagens 50% på allt på BikBok







Hoppas ni inte missade den feta rean på BikBok idag?! Det var 50% på allt i butiken förutom skor och jeans bara idag. Jag var ju tvungen att sticka dit på lunch rasten för att få köpa det jag ville ha ;) har velat ha den stickade tröjan ett tag och nu när det var på rea så var jag tvungen att slå till!
Halsbandet kollade jag på i tisdags och jag tyckte det var riktigt fett :D Så det var jag ju också "tvungen" att köpa. Allting gick på 200 :- när det igentligen skulle gått på 400:- vilket fynd haha.

Nu ska jag plugga i någon timme och sedan ska min familj och jag in till Kristianstads teater och kolla på musikalen Grease, har hört att den är bra så vi får hoppas att den lever upp till sina förväntningar :D

Nu måste jag gå, bloggar senare. Fredag imon ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | New in | 2011-11-10 @ 17:12:59   

Dagens sminkning



Körde på en ganska neutral sminkning, med ögonpenna, ögonskugga och eyliner och glitter penna, tar inte alls lång tid att göra om du t.ex har en stressig morgon ;)
Nu ska jag ner och duscha och sen ska jag kolla på greys anathomi eller efterlyst följt av true blood, love wednesdays!

Skriver senare om jag hinner ;)
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Sminkningar | 2011-11-09 @ 20:01:00   

Dagens outfit - inget nytt i garderoben






Kavaj: H&M Linne: BikBok Byxor: Ginatricot Klocka: Jetset

Hejsan Bloggen! :D hur är det? Själv är det bara bra, har precis ätit och min mage strular inte lika mycket som igår, tur det :) Idag ska jag så klart plugga, det är nog det ända jag skriver om i denna bloggen nu för tiden ;) haha, men det är det som gäller denna veckan.

Som ni ser i rubriken så börjar jag bli ganska trött på min garderob. Det finns verkligen inget nytt, men igentligen  är det mitt eget fel. Ska nog köpa en nya tröja denna veckan, känns som att jag måste göra det.

Nu blir det plugg, bloggar sen! :D
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-11-09 @ 16:26:42   

Godnatt bloggen!

Nu har jag kollat på Desperate Housewifes, pluggat lite och ska nu gå och lägga mig :) Brukar lägga mig vid 12 halv 1 så vi får hoppas att jag kan sova, känner mig ganska trött iallfall så det ska nog gå! 

Imon har jag ytterliggare en sovmorgon, vilket är riktigt skönt. Nu känner jag bara att jag svamlar här i bloggen, got to go!  



GODNATT
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-08 @ 22:06:34   

Magkatarr?!

Hejsan hejsan bloggen! Jag är verkligen inte på humör för att gå i skolan. Jag är jätte trött, vi har fått jätte mycket läxor och jag tror jag börjar få magkatarr, detta suger! Har en massa tyska och engelska glosor till fredag och vi har även tyska till torsdag coh sen har jag en annan uppgift som jag ska lämna in . . . och det här med min magkatarr, jag är typ hungrig hela tiden. Det kvittar hur mycket jag äter och hur ofta, jag är lika hungrig hela tiden, hatar det! Fick det i somras under kristianstads dagarna och det var inte kul :(





Sura och allvarliga miner ;)
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-08 @ 18:03:08   

Fanta - wildberries

Hejsan bloggen! :) igår gick jag och la mig klockan nio, rekord! Jag har inte gått och lagt mig så tidigt på flera år tror jag, men det var riktigt skönt.
Men trots att jag hade sovmorgon idag kände jag mig fortfarande trött när jag vaknade. Kanske bara behöver sova ut i flera dagar? ;)

Och det här med nyttig vecka har INTE börjat bra...

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-08 @ 11:28:14   

Jag är riktigt trött, kommer nog somna tidigt idag!

Hejsan bloggen! Idag är jag verkligen trött :( somnade inte förens vid halv 3 inatt och Cinas hamster sprang i hans j*vla hjul hela natten . . . så idag är jag verkligen trött. jag känner hur ögonlocken sakta, sakta, s..akta, ...aakta stänger sig. VAKNA LISAN!?

Nu ska jag ner och äta och sen ska jag försöka plugga . . . snark!


Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-07 @ 17:35:31   

God lunch

Tjenare bloggen! Just nu sitter jag på samhälls lektion och jobbar med en jobbig uppgift så jag passar på att blogga lite ;) snart om någon timme drar jag till gymmet för att träna lite grann! Tagga!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-07 @ 13:26:10   

EMA 2011

Är det bara jag som sitter och tittar på EMA 2011? ;) Självklart inte! Tror nästan att de flesta sitter bänkade framför Tv:n just nu. Man måste ju kolla hur det går för de olika favoriterna, Lady Gaga, Adele, Katy Perry :D

Imon börjar skolan igen . . . det var det lovet. Det gick nästan för snabbt, hade INTE skadat med en till veckas lov inte ;)  imon efter skolan är det gymmet som gäller. Har nu bestämt mig för att bara äta godis och andra onyttigheter EN GÅNG i veckan. Jag har blivit väldigt, väldigt slarvig med den biten, hehe :P måste bättra mig nu"! 



Nu ska jag fortsätta kolla på EMA 2011 och leta lite skor på internet ;)   
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-06 @ 21:09:28   

Seg på att blogga? - Jag är!

Hejsan hejsan bloggen! Hur har ni det? :D själv har jag det bara bra. Tyvärr har jag varit lite seg på att blogga men som ni vet har jag köpt sims 3 Pets, vilket är lite beroende framkallande, hehe ;)

Idag har jag nog bara städat. Theo drog hem för en timme sen och då satte jag igån med städningen, dammsugning och dammtorkat rummet. Har inte städat undan allt halloween smink sen i fredags så det låg en massa vitt pulvet överallt :P men nu är det borta tack vare Lisans super städning!!!



Nu ska jag ner och äta som fan! Mamma har stått och lagat en fet kalkon hela dagen, fy fan va gott!! :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-06 @ 15:40:51   

Halloween update





























Några bilder ifrån festen igår! Jag hade verkligen skit kul hela kvällen, dansade och sjöng och tog foton ;)

Förlåt för dålig uppdatering, men vaknade vid halv 3 idag och har gjort lite ärenden åt mamma och sånt. Vem tyckte ni hade bäst outfit?
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-05 @ 17:27:07   

Sneak peek

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-04 @ 17:05:11   

Notoriousty Beautiful







Så blev naglarna! :) lila med svart glitter tip. Det ser tyvärr inte så lila ut för att det är en riktigt mörk lila så det blir nästan blått, men det är lila! :)
Nu ska jag gå och sätta in mina linser, om jag kan, är riktigt nervös ;(

Wish me good luck!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mina naglar | 2011-11-04 @ 14:40:34   

Naglarna till imon!

Hejsan! ;) här har jag suttit i någon timme och fixat mina naglar till festen imon! De ska matcha min outfit och jag tycker att jag har lyckats, är taggad till tusen :D





Lila naglar med svarta glitter tippar, snyggt! De blev väldigt långa denna gången också, har klarat mig än så länge ;) haha!

Imon kanske jag inte hinner blogga så mycket. Jag kommer lägga upp bilder på naglarna men sen får jag se om jag hinner lägga upp på våra outfits ;) hoppas jag hinner!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mina naglar | 2011-11-03 @ 23:59:33   

Dagens outfit


Skjorta: H&M Byxor: GinaTricot Klocka: Jetset

Hemma från stan nu! Har tränat, gjort lite ärenden och köpt ett spel, kan ni gissa vilket? ;)
Nu ska jag snart gå ner i köket och äta någonting, är rätt hungrig efter att jag har tränat och så. Sen ikväll ska jag göra nya naglar på mig :) hoppas resultatet blir bra! 

Jag har köpt svart hårfärg till Theo till halloween festen imon, kommer bli skit bra, haha! :D  Längtar verkligen till festen imon, kommer bli skit kul!

Nu ska jag installera mitt spel ;)
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-11-03 @ 15:47:30   

Spelet jag köpte - The sims 3 pets



Äntligen är det mitt! ska försöka att inte spela hela dagen ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-03 @ 14:30:00   

Nu drar ryssen till stan för att träna

Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-03 @ 11:16:41   

Nu blir det efter längtade True Blood

Hallå! Sitter här och kollar på tv, mina program gick ikväll, snacka om glad ;) Imon ska jag dra till gymmet helt själv. Jag skulle igentligen träffa Frida men hon skulle tydligen få besök an någon som hon känner så ja. Men jag ska göra ett ärende åt Theo, ska köpa någonting åt honom till halloween festen och sen drar jag och tränar :) 
första gången jag tränar själv men det kan väl vara roligt det med, lyssna på musik och rensa tankarna!  



Hittade en video på Youtube hur man sätter in linser, känner mig lite säkrare nu ;) ska prova imon igen efter träningen!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-02 @ 21:52:02   

Hemma

Hejsan hejsan alla! Hur är det? jag har inte varit på aktiv här på bloggen på två dagar nu typ men jag har inte hunnit att blogga för att allting bara stressade på. Jag skulle träna och sen göra naglar och sen skulle jag hem till Theo osv. Har haft det lite stressigt trots att vi har lov ;)

Ikväll ska jag inte göra så mycket faktiskt, jag ska bara vara hemma och chilla och kolla på Greys anatomi och True Blood antar jag. Hoppas det går ikväll för igår gick ju inte Desperate Housewives, så hoppas mina kära program går ikväll :)



HJÄLP! Någon med linser som kan ge mig tips för hur jag ska våga sätta in dom i mina ögon!? :(  Jag är jätte rädd och blinkar hela tiden, blir galen på mig själv!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-02 @ 19:56:09   

Planerar Outfit

Jag har varit ganska seg på att blogga de senaste dagarna, men jag kommer bli bättre när jag kommer hem från Theo ;) jag förstår inte men när jag ska blogga från det trådlösa internet så fungerar knappt internet, det var därför jag inte kunde lägga ut en bild igår.

Jag och Theo planerar iallafall ut hans outfit. Han hade en plan på vad han skulle vara men nu kom vi på något MYCKET bättre, det kommer bli skit bra! ;) Men som jag har räknat på det får vi nog börja fixa oss vid 5 tiden och vi ska vara på festen vid 8 tiden. Men vill man ha bäst utklädnad så :P haha!

Jag kommer så klart lägga ut bilder på mig och Theo på fredag innan festen, om jag hinner, annars kommer de upp efter festen ;)



Den här outfiten skulle man fan haft ;)

Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-02 @ 14:50:50   

Tränat, gjort naglar och nu Theo!

Hejsan, ja rubriken säger väl det mesta ;) idag fick jag ett tränings schema på Actic som jag ska följa framöver. Tror jag ska träna på torsdag också efter att jag har träffat Frida, gött att ha gymkort nu!
Idag gjorde jag även naglar på Noemi, blev vanliga med svart glitter tipp, skit snyggt. Men tyvärr har jag ingen bild på dom :( ska göra egna naglar på mig själv på torsdag!

Tyvärr kan jag inte lägga upp någon bild för det dampar! :(
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-01 @ 20:27:02   

Snart gymmet!

Slänger in ett blogginlägg innan jag ska dra till bussen för att möta upp Ellie. Idag ska jag få träffa en instruktör på gymmet som ska lägga upp ett programm åt mig som jag ska följa när jag gymmar, bra va? :D Så jag ska typ säga vad mitt mål är osv så gör dom upp ett tränings schema.

Idag ska vi även svänga in en snabbis på BikBok och kolla skor och jag kanske måste in på H&M och för att köpa ett nytt nagellack till fredag :)


En bild från "plåtningen" med Theo

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-11-01 @ 10:53:53   

Ögonbrynspenna - före och efter



Såhär blev resultatet, det till vänster (för er) är målat och det till höger (för er) är inte målat. Vad tycker ni? Blev det fint? Jag tycker det blev rätt så bra faktiskt :D 
Cina och jag har tänkt starta ytterliggare en film så nu fightas vi om vilken det ska bli, bloggar mera imon!

Jag behöver verkligen plocka ögonbrynen snart?! 
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Sminkningar | 2011-11-01 @ 00:32:05