Amanda Fondell är bäst och vidare i Idol

Hajsan allabadoola! :D Blev riktigt glad när Amanda gick vidare till Idol och då pratar vi självklart om Amanda Fondell, hon är riktigt duktig och så sööt!
Nu ska kanske jag och Cina kolla på någon film eller någonting, vill verkligen det! Men igentligen vill jag ut och festa, var fan ett tag sedan nu, suger k*k :D

Så bara för att Amanda gick vidare i Idol och jag är sugen på fest så firar vi med marabou choklad och ett glas rent ;)







Fest för mig och syrran på ovanvåningen nu då ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-30 @ 22:08:10   

Dagens inköp

Gjorde precis popcorn och väntar på att Idol ska börja, vill ju se vilka som får Idol juryns wildcards ;) här har jag iallafall bilder på dagens inköp:











Fin fint :D kul att ha fått shoppa lite grann. Nu ska jag fortsätta kolla på Idol!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | New in | 2011-09-30 @ 20:12:08   

Popcorn till Idol

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-30 @ 19:52:08   

Dagens outfit 30 september






Linne: BikBok Skinn kjol: H&M Tub topp: Gina tricot Skor: Skopunkten

Under tiden jag tog fotona kom pappa hem med mat från Mc, mamma var ju inte hemma ;) så det blev lite skräp mat. Jag måste verkligen skärpa mig, äter fan jätte mycket onyttig mat nu för tiden, det är helt sjuk.
Jag ska övertala mamma att köpa gymkort redan om en månad typ, jag vill verkligen börja träna. Jag känner att man blir mer motiverad av att ha ett ställe att gå och träna på där man kan gymma, simma, köra olika pass eller sola solarium än att gå ut och powerwalka . . . Så hoppas mamma vill köpa det innan?!

"Behöver verkligen träna"
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-09-30 @ 18:46:08   

Ut och fotografera

Hejsan :D kom precis hem från stan så jag satte direkt vid datorn för att blogga lite. Snart ska jag ut och fotografera dagens outfit och kanske ta lite höst bilder. Det var länge sedan jag var ute bara för att fotografera, behöver lite nya foton känner jag ;)
I stan fick jag äntligen köpa lite grejer, jag lägger in bild på dom sen i bloggen, lycklig tjej som har fått shoppa :)

Nu ska jag ut och fotografera med pappas gamla stativ, man kan döda någon med det . . .





Kolla taggarna, nu drar jag ut en stund! ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2011-09-30 @ 17:26:15   

På Bagels

Hejsan :) sitter nu på House of Bagels med mina tjejer och sätter snart igång att fika och snacka skit ;) Love fridays!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-30 @ 14:54:54   

I Skolan

Hejsan bloggen :) Just nu sitter jag i skolan på engelska lektion och har inte världens roligaste precis. Jag vill bara sluta skolan och ut på stan och shoppa lite grann :D fick ju pengar idag så nu är jag rik (nästan) hehe!
Sen ska jag träffa mina tjej kompisar på lite fika, mysigt. Älskar fredagar, man känner sig så friiiii!

Förresten, idag har jag varit tillsammans med min lilla pojkvän i 20 månader :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-30 @ 10:29:53   

Snart sängen

Snart får man väl gå och lägga mig för imon är det fredag, då måste man vara pigg, haha! :) Men just nu har jag fastnat i ett program, kniven mot strupen, jag tycker det är jätte bra så jag måste nästan titta klart men jag vet att jag måste gå och lägga mig . . . vad väger mest? ;)

 

ELLER?



Säger väl godnatt till bloggen ikväll, bloggar mer imon. För nu ska jag nog kolla Kniven mot strupen ;)

God natt ♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-29 @ 22:20:27   

Imon är det äntligen fredag

Hejsan Bloggen :D jag slår vad om att ni sitter och kolla på Idol? Det gör jag iallafall. Ikväll vill jag att Linnie och Roshana går vidare för att de är verkligen skit duktiga. Trots att jag inte tyckte om Linnie så mycket på slutaudition, men vi får hoppas att hon äger ut ikväll då ;)

Imon ska jag träffa upp mina flickor efter skolan och sen ska vi sitta och fika på House of Bagels som vi alltid brukar göra varje fredag ;) fast först ska jag gå på stan, känna friheten och köpa mig en tröja eller något, jag har ju inte shoppat på jätte länge så jag har liiiiiiite kli i fingrarna :( bara inte pengarna försvinner lika snabbt som de hoppade ner i plånboken :O

Next time I go and shop


Ohhh, vad jag längatr tills jag får shoppa igen! :D
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | New in | 2011-09-29 @ 20:26:10   

Engelska, tråkigt!

Hejsan, innan bloggade jag från den nya blogg.se appen och det gick ju skit bra :D Nu kan jag blogga mycket oftare än vad jag har gjort tidigare! Frågan är bara om jag kommer att göra det, hihi. Nej men jag ska verkligen försöka, jag bloggar alltid iallafall efter skolan, fast det hade varit bra att blogga i skolan också :)

Nu har jag äntligen skrivit klart min engelska berättelse, det är verkligen jätte tråkigt. Man var ju tvungen att hitta på en spännande berättelse som vår lärare skulle gilla att läsa. Jätte kul, not.



  
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-29 @ 18:46:26   

På bussen

Hejsan alla :) sitter just nu på bussen hem till min hemort. Idag har det varit en rätt så varm dag, imorse var det skit kallt och nu är det riktigt varmt. Kommer väl någon höst värme nu, jag som trodde att det skulle bli skit kallt nu. Men hoppas värmen stannar lite till då ;) nu när jag kommer hem ska jag börja jobba på mitt engelska arbete, inte speciellt kul.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-29 @ 15:34:24   

Blogg.se Iphone app



Glöm inte attt ladda ner den nya appen, ni kan ha den även om ni inte har en blogg, ni kan ladda ner den och följa min blogg där :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-28 @ 20:40:52   

Idol som vanligt!

Ohh shit! Jag vaknade fan precis innan Idol skulle börja, jag hade tydligen somnat till lite grann, haha. Idag hejjar jag nog på Mikael och Olle, jag tycker verkligen att de är jätte duktiga men jag har inte hört dom sjunga än men det kommer bli bra! ;)

Jag skulle ju igentligen göra engelskan idag så att jag hade den klar, tyvärr är den inte nerskriven än, får väl göra det imon. Dumma Lisan :(
Så nu ska jag kolla på idol sen får jag vänta en timme på att TrueBlood ska börja så att jag kan sitta och glutta det med lilla mamma :) vi ska göra underbara popcorn också, mums!

 


Favoriter ur kvällens grupp :)

Nu i två dagar har min klass samlat in lite pengar så att vi kan köpa en present till vår klassföreståndare. Han ska börja jobba på en annan skola så han lämnar tyvärr oss så vi har köpt en "prydnads häst" och 6 st olika marabou till honom. Han älskar hästar och marabou choklad :D hoppas han gillar vår lilla present!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-28 @ 20:23:58   

28 september

Hejsan hejsan ;) hur har ni det? Här är det bra. Tatueringen mår fin fint, fast den är liiite ömm fast det går väl över om några dagar. Idag duschade jag med min tatto, var lite rädd för att allt skulle lossna, haha nej ;) men jag var väldigt rädd för att någon skorpa skulle lossna så att det började blöda eller något :(
Jag vet att jag är rätt så mesig men det är ju min första tatuering, så jag är rädd för det värsta.



Jag är så glad över den :)

Nu måste jag göra en engelska uppgift men igentligen vill jag bjuda hit min pojkvän på lite mys :(
Jag vet att jag kan blogga oftare med den nya blogg.se appen men den typ "kraschar" varje gång jag ska lägga upp ett inlägg, hoppas det blir bättre.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Piercingar och Tatueringar | 2011-09-28 @ 18:03:10   

Fick äntligen mina örhängen!



Wooow, äntligen fick jag hem mina efterlängtade örhängen från H&M. Jag har nog väntat sedan Juli eller någonting på dessa örhängena, men vi alla vet att när man beställer från H&M tar det ju sex månader innan grejerna kommer ;) 

Nu ska jag välja kläder inför imon, det kommer bli svårt :P 

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | New in | 2011-09-27 @ 21:31:08   

Tatueringen





Vad tyckte ni? :) Jag blev iallafall jätte nöjd!
Den är fortfarande lite öm men inte lika mycket som i morse eller igårkväll. Nu har jag äntligen fått lite helosan salva, mamma köpte hem det idag så imorse fick jag använda idominsalva. Det är ju lite trögare så det gjorde rätt så ont när jag skulle kleta på :(

Innan provade jag Blogg.se nya app. Men det gick inte att blogga, appen bara slutade att fungera och stängdes ner, sjukt störigt! Förhoppningsvis blir det bättre snart!

All Days are Crazy Days
Lämna en kommentar ?  
5 KOMMENTARER | Piercingar och Tatueringar | 2011-09-27 @ 18:23:42   

Modelljakten

Hejsan :) just nu sitter jag och kollar på modelljakten med Kenza och Andreas på Kanal5 play. Det är faktiskt riktigt bra. Tänkte kolla igenom de båda avsnitten som har släppts, om jag inte somnar innan dess ;) men jag har faktiskt sovmorgon imon så jag ska inte upp liak tidigt imon som de andra vanliga dagarna!

Imon får man väl gå runt om visa upp tatton ;)



Visar bättre bild snart!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Piercingar och Tatueringar | 2011-09-26 @ 22:45:25   

Tatton





Plasten har jag fortfarande kvar, jag vet inte om jag ska ta av den ikväll eller om jag ska vänta tills imorgon bitti ;) vi får se hur det blir!
Nu sitter jag och glottar lite Idol, medans jag sitter och tittar på min tatuering 24/7 ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Piercingar och Tatueringar | 2011-09-26 @ 20:13:44   

All Days are Crazy Days

Hejsan alla! :D Nu har jag äntligen tatuerat mig, och jag är så glad! :D :D Jag blev verkligen jätte nöjd över den och vill fan redan göra en ny, hahaha! Men jag kommer nog lägga ut bild lite senare ikväll, just nu har jag plast runt den och den är rätt så svullen. Men jag ska inte köra en "Kenza", vänta typ 1 månad innan hon lägger ut bild på den . . .

Men nu måste jag gå, har mycket skolarbete att göra :(


Snodde bilden från Ellies FB ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Piercingar och Tatueringar | 2011-09-26 @ 18:34:16   

Ska värma lite pizza!

Lilla Cina och jag sitter och kollar Jersey Shore och väntar på att det ska bli reklam för då ska vi värma lite pizza som vi åt innan ikväll. Jag beställde som vanligt Martini special, det är en av de godaste pizzorna som finns, Kyckling filé, banan, beaneise sås och curry, mums!





Fan va gott set ska bli ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-25 @ 22:32:21   

I think I´m in love

Nu har jag kollat på serien awkward, söndagens tradition ;) och snart ska jag ner och duscha lite och sen ska jag bestämma kläder inför imon, riktigt taggad! :D



Jag älskar dig ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-25 @ 19:32:37   

Back on track

Hejsan alla! Förlåt för att jag inte har bloggat idag men idag har jag bara myst med min pojke och tagit det lugnt! ;) men nu är jag back on track!

Idag har jag lovat att jag ska berätta vad det är jag ska hitta på imon, imon ska jag faktiskt tatuera mig! :D jag är så taggad och så glad! Min kära vän Ellie ska följa med mig och vara mitt stöd, haha.
Nej men jag längtar verkligen tills det är dags, så när jag kommer hem ska jag visa den eller så låter jag den läka ett tag först :D



Åhh vad jag längtar!
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Piercingar och Tatueringar | 2011-09-25 @ 17:32:46   

Lite av kvällens outfit





Satte in två örhängen i ett hål, ny trend? ;)

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-24 @ 18:15:00   

Kvällens smink





Körde på lite blått idag, dock inte så starkt. Jag älskar att sminka mig men är tyvärr rädd för att använda starka färger, nöjer mig med guld, brun och svart ;) lite tråkigt dock, får väl bättra mig!

Snart kommer pojken min och snart börjar pappas cowboy fest! ;)

Yiiiihaaa! hahahhaha....
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-09-24 @ 17:46:24   

Om en och en halv timme



Nu är det bara 1 och en halv timme tills gästerna kommer och min pojkvän har inte dykt upp, hmmmm? Han skulle handla kläder i stan med sin mamma eller något, får hoppas att han kommer snart. Nu måste jag börja sminka mig och väljsa kläder?! Vad ska jag ha på mig?  

PS. TAGGA MÅNDAG
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-24 @ 16:30:54   

Lördag - cowboy fest!

Hejsan alla! ;) Idag har jag varit uppe i "ottan" och jobbat hos lilla farmor med min syster och min kusin. Det tog två timmar, alltså 200 kronor ;) hehe!
Idag ska pappa har sin cowboy fest i vårt uterum som ser ut som en saloon och har ett cowboy tema. Jag blir väl kvällens fotograf så jag kan ta en massa bilder på hur det ser ut i vår saloon.

Nu ska Cina till sin pojkvän och då får jag äran att köra henne dit! :D jippie!



Jag på High Chaparral i somras.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-24 @ 13:47:42   

Kissie Parodi

Fredags underhållning



Som ni ser är det här en parodi på Kissie och den är så j*vla bra! Jag hittade den på Kissies blogg. Ni måste se den, vad tyckte ni om den? ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, mega trött! ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-23 @ 23:27:53   

Film mys

Hallå alla fina! Här sitter jag och tjatar på Cina att vi ska kolla på en film eller något men hon vill in inte slita sig ifrån datorn . . hmm :(
Cina visade mig en massa klipp på hennes dator av mig när jag gör något roligt. På 90% av klippen dansar jag till någon CP låt, hahaha, det var ett gott skratt det ;)



Nu ikväll när jag kollade på Idol fick jag fan spel, på Anthonios ÖGONBRYN! Kan han inte kamma ner dom eller någonting, varje gång han dyker upp i Tv rutan sticker de ut åt olika håll, varje gång alltså. Jag stör mig bara på dom skit mycket!


Men idag åkte han ut så då kan jag inte störa mig på dom längre :( haha!

Imorgon ska jag upp rätt så tidigt och jobba hos min farmor, hennes rabbat ska klippas ner och lönen är BRA så jag ställer upp!

Nu kom Cina och satte sig och det gick en bra film på Tv:n så NU kollar vi på film!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-23 @ 22:24:41   

Fredag, fredag, fredag!

Hejsan! Idag är det äntligen fredag :D snacka om lycklig? Hahah, men vem älskar inte fredagar?! ;) Idag har jag övningskört med mamma igen, det är ju verkligen skit kul! Längtar redan tills vi ska köra nästa gång. Jag ville köra lite ikväll men tyvärr så hinner varken mamma eller pappa, tråkigt :(

Nu har jag rensat ut lite i min bokhylla, håller på att göra det till en skohylla ;) Jag har inte alls många böcker så jag tänkte att jag kunde göra om det till skohylla istället, bra idé va? :)

Snart ska jag ner och hjälpa mamma med kvällens middag, tacos! :D



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-23 @ 16:52:08   

Hejsan Bloggen! Kom hem från skolan för ka...

img_0693 (MMS)

Hejsan Bloggen! Kom hem från skolan för kanske en halv timme sedan, gissa vad jag har gjort idag också? ;) jag övningskörde idag igen, sprätte till och med i grusen denna gången, haha! Nu är jag så trött och sliten att jag inte vet var jag ska ta vägen . . . Måste nog ta en tupplur innan tacosen ikväll ;) haha!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-23 @ 14:26:54   

It´s in you dreams







Nu har jag pluggat så gott jag kunnat och jag har lyckats att inte somna, yes! Nu ska jag gå in i duschen sen får jag se om min lilla kära pojkvän kommer hit? ;)



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-22 @ 19:41:14   

Don´t care about them who´s being jealous

Hejsan bloggen! Här sitter jag och är verkligen jätte trött. Jag somnar inte förens vid 12 tiden varje kväll och sen sover jag bara 6-7 timmar varje natt, DET är jobbigt. Jag är verkligen skit trött när jag kommer hem, varje dag. Hade varit gött med att gå och lägga sig nu, men nu ska jag plugga och sedan duscha :)
 
Red and blue?

Här har ni iallfall en lite smickrande bild! Men skor, smink, ögonfransar och kläder ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-22 @ 17:56:10   

Tävlar om ett Iphoneskal - igen!

Hejsan, nu kommer jag med en Iphoneskal tävling igen ;) Jag är med och tävlar på en annan sida om ett Iphoneskal och det ser nästan likadant ut som det förra, fast detta är Rosa ;)



Jag tävlar här: http://missbuttercup.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-valfritt-iphone-skaltillbehor.html#comment


Skalet: http://iphonetillbehör.eu/product_info.php?products_id=6663
Jag tävlar om detta skalet för att jag älskar färgen Rosa och för att det är så krimskramsigt! Det påminner om Fokis skal som hon gör men de kostar lite väl mycket, så hoppas att jag vinner detta då för jag behöver verkligen flera skal!! :)

Gå in och tävla ni också? :)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-21 @ 18:25:01   

Halsduk - "mysfilten"

Hejsan alla, vet ni vad jag kom på häromdagen? I höst myset är det inne att ha med sig sin lilla "filt" som en kofta, nästan som en poncho, fast öppen. Och jag vill jätte gärna ha en sån men häromdan började jag använda min halsduk igen och då märkte jag det omärkbara. Jag kan ha den som en egen liten filt?! :D Jag behöver inte gå och köpa någon för jag har min alldelses egen som har legat här hemma sedan vintrass förra året! :D

Ginatricot:



Min halsduk från BikBok:



Typ samma sak. Nu ska jag ta på mig jogging byxor och sånt sen ska jag plugga!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-21 @ 18:09:02   

Dagens outfit






OMG t-shirt: Sandelins Byxor: CheapMonday Skinnjacka: H&M Sjal/halsduk: BikBok

Hejsan alla, såhär såg min outfit ut idag, vad tycker ni? :) Vet ni vad jag känner, jag skulle vilja ha en massa pengar och sen köpa en jätte massa nya kläder, för det behöver jag. Men snart får jag pengar så, har inte jobbat på snart en och en halv månad och det känns hemskt! :(

Just nu lagar jag en lasagne i ugnen så jag måste passa den lite grann, men nu måste jag plugga lite, lite matte, engelska, svenska och psykolgi?! Jag är redan skit trött, kommer inte kunna plugga ordentligt!

Pussen
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-09-21 @ 16:30:45   

Tråkig naturkunskap!

Hejsan hejsan :D nu sitter jag här på tråkig naturkunskap lektion, det är skit dryft. Idag har vi en vikarie och hon är jätte sträng och skit sur :( Vi i våe grupp hade tänkt filma vårt arbete och intervjua varandra men nu är det såhär att Ida är sjuk . . . så vi kan inte göra vårt arbete. Detta suger . . . ! :(

Men nu ringer vi till Ida och frågar om vi kan bryta upp hennes lås så att vi kan jobba :)

Måste dra.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-21 @ 09:34:49   

Godmorgon! Hur är det? Har ni vaknat på fe...

img_5013 (MMS)

Godmorgon! Hur är det? Har ni vaknat på fel sida? ;) själv är jag rätt så pigg! Gick upp 7 idag eftersom att bussen inte går förens halv 9. Nu ska jag snart gå och klä på mig ytterkläderna för att gå till bussen ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-21 @ 08:11:50   

Snygga tatueringar

Snygga





Nu ska jag gå och lägga mig, det är ju skola imon, lite tråkigt! Jag vill bara att dagarna ska gå, gå, gå så att det blir måndag :D kanske redan berättar om någon dag vad jag ska hitta på, svårt att inte berätta ;)

Godnatt, ska inte ta bussen förens halv 9 imon så jag kaaaanske hinner blogga på morgonen? :)

Godnatt, sleep tight.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Piercingar och Tatueringar | 2011-09-20 @ 22:27:29   

Jádore Campbell

Hejsan hejsan! ;) hur är läget? Här är det bra ;) Mamma kom precis hem från jobbet så då började jag komma ihåg verkligheten, jag måste ju plugga lite grann. Så nu ska jag sätta igång hjärnan och göra lite matte och sedan ska jag läsa i en svenska bok, jippi!

Jádore Campell
Vill ha nu!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-20 @ 16:38:46   

Studiedag

Just nu sitter jag framför Tv:n med datorn i knäet och bloggar lite granna medans det är studeidag! ;) Jag kommer antagligen ligga och lata mig hela dagen, trots att jag behöver plugga lite, tråkigt.
Nu ska jag kolla lite bloggar och göra en grej som har med grejen på Måndag att göra :) kul!


Spök katten . . . .





Tråkiga katten, vill knappt vara med på bild.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-20 @ 14:34:44   

Imon är det en chill dag!

Imon så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt hela dagen, för imon har vi studiedag!! :D Skulle igentligen velat åka ner till Malmö och shoppa, men tyvärr, kan ju inte. 
Så imon ska jag nog städa lite på rummet, göra om bokhyllan och en massa sånt, eller så ligger jag bara i soffan och kollar på film hela dagen, göttt!! 

Idag var jag och mamma och gjorde en grej, ni får reda på det på Söndag eller Måndag, vet inte riktigt än, men ni får reda på det förr eller senare ;) 

När vi körde hem från stan stannade vid ett fält så att jag fick övningsköra lite, läskigt!!!!
 


Här på denna bilden tror jag att jag skriker att det kommer vargar (hundar).

Nu ska jag fortsätta kolla på Svenska Hollywood fruar ;)

Pusss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-19 @ 21:28:36   

Tävlar om ett Iphone skal!

Hejsan Hoppsan, inte länge sedan jag bloggade men jag fick en kommentar om en tävling hon hade på sin blogg och jag var bara tvungen att vara med ;)



Tävlar hos den här tjejen, hennes blogg heter: http://jeessiiccapersson.blogg.se
Skalet jag tävlar om ser ut så här


Snyggt va? ;)

Tävlar på: http://www.iphoneskal.nu/index.php 

Jag skulle vilja ha detta skalet för att det var riktigt fint och det påminner om Fokis egendesignade skal, fast jag tycker att de är för dyra för att köpa så vi får hoppas att jag vinner detta :D

Puss
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-19 @ 19:59:04   

Drömde om Style by Tyra . . .

Hallå hallå! Sorry att det inte har blivit så mycket blogg på siståne men jag försöker verkligen hänga med, med skola, läxor, blogg, kompisar, pojkvän och ja allt! ;)
Idag har jag inte bloggat för när jag kom hem från skolan så åt jag sen gik jag och la mig, jag var så himla trött alltså! Men gissa vad jag drömde om....? Style by Tyra! Jag drömde att hon skulle öppna en butik i Kristianstad och att det var full med plancher överallt om att hon skulle öppna, det var super coolt ;)
Vill verkligen att vi ska ha Style by Tyra här, som dessa andra butiker: Ginatricot, Monkey, New Yorker mm. Kristianstad ska kallas "Sveriges handelsstad" så har vi inte ens Ginatricot :( skit på det.





Pusss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-19 @ 19:33:35   

Snygga tattos








Kenzas tatuering på foten.


Mirres Tatto.

Riiiiktigt snygga tatueringar!

Pussss
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Piercingar och Tatueringar | 2011-09-18 @ 22:36:57   

Sometimes, long hair can be a pain in the as.





Nu kollar jag på awkward med Cina och ska äta lite muffins snart! ;) gotti gott gott!

Imon ska jag och mamma göra en speciell grej, lalalalala, avslöjar om någon vecka eller så, vill inte avslöja riktigt än ;)

Puss



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-18 @ 19:27:59   

Bakat Muffins!

Hejsan alla! ;) hur är det? Här är det bra, har lite problem med magen bara :(
Igårkväll kom Theo trots allt och åkte hem för någon timme sedan, så sen dess har jag gjort lite skolarbete. Innan när Theo låg och sov ville jag göra en liten överraskning åt honom så jag bakade muffins, chokladmuffins, riktigt kladdiga. Så himla gott!













Gott muffins bak! Snart ska jag in i duschen och sen ska jag kolla på MTV serien awkward ;)

Pusss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-18 @ 17:58:25   

Life is a bitch, you´ll have to pay for it.......

.........

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-17 @ 21:57:50   

Filmkväll med Cina

Hallå Hallå! Ikväll har jag kollat på lite film med Cina och snart ska vi går ner och hämta pringles och popcorn ;) Mysigt! Theo kom tyvärr inte ikväll så nu har vi inte träffats denna helgen, kan inte imon heller för då ska jag göra lite skolarbete, kul. Nej.




Vikky tyckte vi skulle ta sånna här bilder ;)

JAG HATAR KILLAR SOM INTE BRYR SIG OCH TJEJERS KÄNSLOR, FUCK THEM!



Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-17 @ 20:59:20   

Glömde blogga!

Hejssaaan!!! :D Hur är läget va? Själv är det super, lite sleten efter igår bara! Jag glömde ju mobilblogga från förfesten/insparken, men så kan det gå ;)
Jag hade iallafall jätte roligt igårkväll, förfesten var jätte rolig och den stora insparken var grym! Dansade så att fötterna värkte, haha!

Festen var slut vid 2, tills slut var det bara jag, Eve och Therese som stog kvar och dansade, riktigt taggade! Tyvärr tog jag inga bilder igår. Jag ville inte ta med mig min lilla digitalkammera ifall den skulle bli stulen, man vet ju aldrig. 


 
Fina tjejor på lägret!

Snart kommer Theo förhoppningsvis!

Pusss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-17 @ 16:03:07   

Hemma från lägret!

Hejsan ;) Nu är jag hemma från lägret! Jag haahr packat upp och städat lite på mitt rum och nu ska jag duscha och sen kanske gå och sova en stund. Jag har sovit 4 timmar inatt, somnade halv 3. Och ikväll ska jag vara uppe till halv 3, minst . . . trött "chey" :)
Om några timmar kommer Vikky och Elise hit och sen ska vi ta bussen till en kompis som vi ska vara hos innan vi drar till "den stora insparksfesten". Det är en stor fest för dom som har börjat i ettan på gymnasiet och så klart ska man dit. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig och tyvärr är jag inte så taggad :( Jag har ju varit på lägret nu, sov kanppt inatt, och sen ska man vara uppe lika länge idag igen, jippi! 

 



Nu ska jag gå och duscha sen SOVA!

Puss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-16 @ 13:07:51   

Hejsan bloggen! Nu sitter jag här på lägre...

img_8769 (MMS)

Hejsan bloggen! Nu sitter jag här på lägret och chillar i en våningssäng ;) vi fick precis tårta för att en kille i vår klass fyllde år, gott! Idag får ni en bild på mig ifrån i morse ;) ser riktigt trött ut!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-15 @ 16:33:00   

Bloggar snart! Jag måste göra lunch och fö...

img_4287 (MMS)

Bloggar snart! Jag måste göra lunch och förbereda saker inför lägret imon ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-14 @ 18:10:34   

Idol på Tv4 Play

Hejsan alla! Eftersom att vi va på föräldramöte så missade jag Idol :( så nu sitter jag och kollar på Idol på Tv4 Play med en skål av popcorn!



Imon blir det skola och sen blir det stan med vänner :)

Pusss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-13 @ 21:42:11   

Kvällens outfit




Klänning: H&M Skinnjacka: H&M

Haha, ser ni entusiasmen i min blick? ;) men jag är verkligen skit seg och fortfarande rätt så förkyld men jag var tvungen att lägga upp något lite mer roligt här ;)
Ikväll är det föräldramöte på min skola och alla "barnen" ska vara med så jag kan ju inte komma dit i en vanlig t-shirt och ett par jogging shorts? :P 

Pusss 
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-09-13 @ 18:17:11   

Nattlinne

Hejsan alla, nu har jag kollat klart på Harry Potter och ska snart börja plugga matte, riktigt tråkigt! :(
Men nu har jag provat nattlinet och har tagit foto på det, såhär ser det ut:





Visst var det gullig? ;) haha! Nej nu måste jag göra matten, men fan va sugen jag blev på äppelpaj?! 

Pussss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-13 @ 14:01:37   

Harry Potter - och de vises sten

Hallå hallå där! Som igår ligger jag hemma och är sjuk :( Det är faktisk inte så roligt, förutom att man kan göra vad man vill, kolla film hela dagarna och bara chilla ;)
Nu när jag är sjuk måste jag ju jobba igen i matten, på sånt som jag knappt fattar. Har ju inte varit med på genomgångarna i skolan så jag får lära mig själv :P drygt!

Nu ska jag kolla klart på Harry Potter som jag inte gjorde igårkväll och sen ska jag prova ett nattlinne jag har fått hem från H&M, hoppas det passar! :) Lägger ut bild!



Pusss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-13 @ 12:20:49   

"sjuk mat"

Idag när man har varit sjuk har man fått äta lite vad man vill ;) t.ex flygande Jacob, gröna bönor och tills slut glass! mums!





Mobilbild!



Haha roligt med en jävla massa matbilder men jag är verkligen INTE sugen på att lägga in en bild på mig ;) haha! Nu ska jag övertala Cina att kolla på Harry Potter med mig ;) Har inte hunnit kolla än, jag fick ju sitta och räkna matte innan :( tråkigt!!

Pusss
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-12 @ 21:12:30   

Nu är jag verkligen sjuk!

Hejsan :) Idag är jag verkligen sjuk. Jag fick stanna hemma från skolan, jag är verkligen jätte förkyld och känner mig lite febrig :( hatar sånt här! Jag tycker inte det är roligt att vara hemma från skolan, det känns som att man missar jätte mycket, men jag har bett Ida att berätta vad jag missar. Idag får jag även sitta hemma och räkna matte för att vara ikapp de andra ;) eftersom att idag är de på tråkig matte lektion och inte jag :D hihi.


Detta blir min räddning idag, fast kanske inte matte boken ändå.


Beviset! ;)

Pusss
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-12 @ 09:57:41   

Lite sjuk

Hejsan, nu har jag precis ätit middag och innan dess låg jag och sov i soffan :( jag känner mig lite sjuk. Förkyld och febrig, så jag tog en alvedon för att få ner febern och nu känns det mycket bättre :) Jag orkar inte vara sjuk nu men samtidigt orkar jag inte gå upp klockan 6 imon för att gå till skolan :P höhö!

Nu kolla jag på "Vad blir det för mat" och efter det ska jag göra lite matte och sen blir det Idol ;)



 





Ville inte lägga in en bild på eftersom att jag är så hängig :( så det blir lite svampar eftersom att Per Morberg från "Vad blir det för mat" lagade svampsoppa ;)

Pusssss

Lämna en kommentar ?  
7 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-11 @ 18:59:07   

Girlsen

Hejsan hejsan! ;) Igår var det en jätte trevlig kväll med tjejerna. Vi satte oss på House of Bagels, favorit stället, och åt lite middag och hade mysigt. Sen stack vi hem till Anna och mös och skojade lite med Nathalie och sånt roligt som ingen annan förstår sig på ;)  haha!

Idag skulle jag igentligen varit med min pojkvän men han är sjuk så jag har gjort lite praktiska saker som att bädda min säng städat lite på rummet och sånna saker ;) ska bara räkna lite matte också så är allt klart!



Tjejerna!

Pusss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-11 @ 14:18:27   

För 10 år sedan . . .













Idag är det exakt 10 år sedan de två flygplanen flög in i World trade Center.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-11 @ 12:15:50   

"Mini outfit"





Man ser inte riktigt vad jag har på mig men jag hade bråttom med att bli färdig så jag hinner inte ta några bilder på min oitfot nu, men idag ska jag ju ta lite foton med tjejerna! :)

Pusss
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-10 @ 16:50:00   

Smink





Så här ser mitt smink ut idag, vad tycker ni? ;)

Nu snart kör Ida förbi och hämtar upp mig sen in mot stan för att sedan dra hem till Anna. Jag har med mig systemkameran och ett stativ så att vi tjejer kan ta lite foton tillsammans ;) kul!

Ska göra ett tidsinställt inlägg sen får jag mobilblogga tills imon bitti ;)

Puss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-09-10 @ 16:22:19   

Packa och göra sig i ordning.

Snart ska jag slita mig från soffan och börja packa och gör mig i ordning inför ikväll ;) Som jag skrev innan ska jag hem till Anna och träffa Ida, Ellie, och Nathalie :) Jag ska ta med mig min system kamera och vi ska ta en massa bilder tillsammans ;) kanske fixar en bild till den nya headern som jag tänker göra lite senare ;)

Sen på kvällen ska vi ut och äta middag tillsammans, mysigt ;) Love life!


En bild på mig ifrån i somras ;)

Pusss

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-10 @ 13:52:32   

Goood frukost! Nu har jag precis duschat k...

img_7141 (MMS)

Goood frukost! Nu har jag precis duschat klart efter en liten runda, det kändes skönt att börja dagen med en powerwalk runda ;) nu blir det då frukost sen ska jag väl börbereda packningen till ikväll. Ikväll ska jag hem till Anna och träffa några tjejor ;) mysigt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-10 @ 12:19:52   

Nu ska jag ut och gå en Snabbis innan fruk...

img_7036 (MMS)

Nu ska jag ut och gå en Snabbis innan frukost! ;) bloggar senare!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-10 @ 11:09:48   

Godnatt

Hejsan alla! Nu är jag dödstrött så nu ska jag gå och lägga mig ;) Är verkligen sjukt trött, tänkte vara uppe ett tag tills min pojkvän hörde av sig men nu orkar jag verkligen inte längre :( Idag ahr han lan på sin skola, det skulle komma hela 60 pers . . . kul? Don´t know. Men nu måste jag överlåta mig själv till John Blund.


Old pic.

Pusss
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-10 @ 00:05:05   

Äntligen en ny header åtminstone!

Hejsan alla, äntligen har jag fixat till Headern! Men vet inte hur länge jag ska ha den så härm vill ju ha en "riktig" bild på mig så får väl be någon kompis ta foto på mig eller något? ;)



Puss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-09 @ 19:36:30   

Toast



Idag var mamma på jobbet så då blir det att pappa lagar "lyx-mat". Idag blev det toast eller som vi säger "klämme mackor" ;) hehe. Just nu snackar jag skype med Anna och Ida, ikväll ska jag nog snacka skype hela kvällen, trots att jag behöver städa mitt rum :( :( buhuhuhu . . . .

Pusss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-09 @ 19:06:07   

Fikat i stan!

Halloj! Har precis kommit hem från stan och sitter nu här i mys kläder. Träffade mina tjej kompisar och skulle igentligen iväg och träffa några andra tjej kompisar också från min nya klass men mamma ville ha hem mig :( så nu sitter jag här och planerar vad jag ska hitta på ikväll, kanske ska rensa ut lite på mitt rum? Eller något ;)
Det behövs faktiskt rensas ut lite grann, riktigt stökigt i mina skrivbordslådor, sen dessutom finns det en massa skit jag inte behöver.


Bild ifrån igår!
 
Pusss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-09 @ 17:28:32   

Hejsan! :) just nu är jag i stan med Ida o...

img_6228 (MMS)

Hejsan! :) just nu är jag i stan med Ida och väntar på några andra underbara tjejer som ska hänga med oss och fika :) det blir väl det gamla vanliga House of Bagels? ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-09 @ 14:22:00   

Eating a banana?












Så här roligt kan man ha när man äter en banan och camen är igång!

Pusss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-08 @ 19:27:59   

Torsdag - 8 September

Hallå hallå! :) just nu är jag så trött så att jag bara skulle kunna sova, nu, här, bums! Jag fick följa med mamma till maxi idag efter skolan för att hon fortfarande har ont i ryggen, och det kanske inte är så roligt när man precis har haft idrott och man inte har någon energi kvar i kroppen . . .

Idag gick jag till mitt "hemliga" ställe och fråga ännu lite saker. Snart kommer det hända en grej i mitt liv som kommer vara spännande och kosta lite! :D vad tror ni? ;) 

 
CocoChanel väska?


Lång hårig chihuahua?


En häst?


Tatto?


En av pappas bilar?

Vad tror ni? ;) Avslöjar svaret om några dagar, gissa på! :)

Pusss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-08 @ 17:19:39   

Dags att sova

Hejsan, kollade precis på True Blood med min lilla mamma, längtar redan till nästa veckan ;) hihi! Nu ska jag gå och lägga mig, det är en "halv lång" dag imon också! Måste orka med, sen har vi idrott . . . jao.

Här får ni lite bilder på björnbär som jag tog i min syrras pojkväns trädgård:









Pusss
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Photografi | 2011-09-07 @ 23:19:45   

Dagens outfit






Kavaj: H&M Jeans: Cheap Monday Linne: Bik Bok

Idag träffade jag min kära kompis Tess på en liten fika. Det var länge sedan vi träffades nu så det kändes roligt att träffa henne ;)
Ikväll ska jag plugga lite och sen ska jag snacka skype med mina underbara vänner! :)

Pusss
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-09-07 @ 18:33:29   

Nu ska jag dra till skolan ;) ut i regnovä...

img_1812 (MMS)

Nu ska jag dra till skolan ;) ut i regnovädret och frysa. Efter skolan ska jag möta upp min kompis Tess sen ska vi fika lite och sånt :) mysigt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-07 @ 07:22:08   

Kollar Idol

Hallå, inte alls länge sedan jag skrev men jag ville dela upp inläggen i två delar ;) Nu kollar jag iallafall på Idol som jag antagligen kommer att göra alla andra dagar också!
Nu har jag pluggat lite, jag har skrivit klart en svenksa uppgift, pluggat tyska glosor och pluggat på engelska glosor. Så nu är det bara att räkna lite matte som jag har kvar.  :( tråkigt!



Pusss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-06 @ 20:36:54   

Amerikanskt tema?

Hejsan, vad tyckte ni om min outfit då? :) Jag tyckte att det var lite Amerikanskt tema över hela min outfit, kolla på mina små detaljer (smyckena).


Röda örhängen


Blåring


Vit ring

Rött, blått och vitt, Amerikanska flaggan?



Pusss
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-06 @ 20:20:08   

Dagens outfit






Tröja: Gina tricot Shorts: Gina tricot Skor: Skopunkten

Haaj bloggen! Idag har jag verkligen jätte mycket att plugga på! :( hatar detta! Så ikväll blir det inte lika många inlägg kanske, får se vad jag hinner med ;)
Bloggar senare i vilket fall som helst!

Pusss
Lämna en kommentar ?  
6 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-09-06 @ 18:04:59   

Snackar skype och kollar Idol

Hejsan alla coola! :D Just nu sitter jag och snackar med underbara tjejer i skype och kollar på Idol! :) Tyvärr så hör jag inte när de sjunger pga. mina hörlurar!



Kolla vad cool jag är?! :D

Pusss
Lämna en kommentar ?  
10 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-05 @ 20:17:20   

5 September

Nu sitter jag här i mitt tv-rum och ska blogga lite grann ;) Kom hem från min kusin vid 5 tiden och då ringde en kompis till mig. Det har hänt en HEL del saker nu i mitt kompis liv så vi snackade ut om lite saker som har hänt på senaste tiden, så det känns mycket lättare nu! :) 

Snart ska jag gå och duscha och tvätta av sminket sen ska jag vänta på att Idol ska börja! :) jag måste faktiskt kolla på det, det är en tradtiton. Men det är en tradition som har spårat ut lite grann. De nya jury medlemmarna SUGER! 



Nu blir det dusch och kanske lite plugg . . . 

Pusss

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-05 @ 18:57:42   

Hos snyggaste kusinen

Hejsan Hejsan :D Hur är läget? Själv är det brao! Är hemma hos min kusin nu som jag inte har träffat på evigheter :( Vi har inte ens hunnits träffas en ända gång i sommar, trots att vi bor 500 meter ifrån varandra. Vi får skärpa oss nu ;) Nu ska vi iallafall kolla på någon film och ha lite kusin mys! :)

Tyvärr blir det ingen bild

Pussss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-05 @ 16:04:58   

Hejsan bloggen! :D nu har vi precis haft l...

img_6300 (MMS)

Hejsan bloggen! :D nu har vi precis haft lunch men ska snart in på historie lektion. Efter skolan ska jag hem till min kusin, så blir väl mms blogg eller så ingen blogg alls :( men jag bloggar iallafall "på riktigt" när jag kommer hem ;)

Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-05 @ 13:02:06   

Go´natt



Puss
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-04 @ 22:22:30   

Red is the new black









Blev det snyggt? :) Jag målade gelé på naglarna så jag hade de inne i min maskin. Så nu kommer de hålla sig snygga i  3-4 veckor, kanske 6 :D jag blev iallafall nöjd!

Imon är det dags att gå till skolan igen, då ska jag och en kompis gå till ett ställe och snacka priser, vill inte avslöja för mycket, än! :) Men om några dagar eller någon vecka kommer ni få veta vad det är jag snackar om ;) hihi!

Pusss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mina naglar | 2011-09-04 @ 21:47:17   

Idol som nästan alla andra

Go´kväll där! ;) just nu glottar jag Idol, som nog de flesta andra gör. Är inte ni också besvikna? På juryn? Vad fan är detta? Saknar Andreas & Jihde!!! Och Alexander Bard?! WTF? Han är ju jätte taskig. Han dissade en tjej som sjöng jätte bra, stör mig redan på honom och han där andra nya "snubben" !



Hoppas inte idol fortsätter så här, aja. Kollar idol nu!

Arga pussar

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-04 @ 20:58:01   

Birds!














Jag hängde med när min mamma skulle lämna min syrra hos hennes pojkvän. Han har lixom en massa fåglar och jag ville verkligen kolla på dom och så klart fotografera dom ;) dom var jätte gulliga och skrek hela tiden och flög omring, skit söta!

Pusss

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2011-09-04 @ 18:26:25   

Tävlar hos Millah!

Hejsan bloggen! :D fick en kommentar av en tjej vid namn Millah som hade en massa tävlingar. En av tävlingar var att hon tävlade ut valfri väska (väsk älskaren här blev ju galen) haha.

Jag tävlar om den här väskan:





Gå in på söta Millah´s blogg här: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html 

Pusss


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-04 @ 18:01:32   

Sunday, lovely sunday.

Hejsan! :D Theo åkte precis , han kände sig lite sjuk, så han var tvungen att åka hem och vila lite :( tråkigt tyckte jag . . . Men vi hade jätte mysigt igår, vi åt popcorn, lite glass och kollade sedan på Blues Brothers, gammal klassiker! :D
Idag kom mamma in genom dörren och hade fått ryggskott när hon var ute i trädgården, aj! Så idag får jag och Cina hjälpa henne med lite grejer t.ex tvätten och maten, hon kan nästan inte röra sig :( stackars mamma!

Idag ska jag även räkna matte och plugga på lite glosor och sånt, sen ska jag nog ut och fotografera lite, ta med mig kameran ut i skogen och fota lite kanske? :) får se om jag hinner.





"Butterfly, butterfly, fly away. The autumn is coming, its time to sleep"

Pussss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Photografi | 2011-09-04 @ 13:36:32   

Vem bor här igentligen?

För några dagar sedan hittade jag ett nybyggt bo vid vårt pilträd, och så här såg det ut:



Man ville verkligen sticka ner en kamera där och kolla vad som var där nere . . . För idag så det ut såhär:



Någon har deffinitivt varit här. Antingen har de redan lagt sig inför vintern eller så hade de bara täckt igen boet medans de var borta? ;) Man får hålla utskicka nu om man kanske sernågot djur, undra vad det är för djur? En råtta?

Nu kollar jag och Theo på "Americas best dance crew". De är helt sjuka, tänk om man hade kunnat dansa så där? :O krävs riktigt mycket träning. Jag och Theo måste nog återhämta oss med lite popcorn och glass . . .

Pusss

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2011-09-03 @ 20:13:16   

Svampar

Muchrooms











Om det är något som  påminner om hösten så är det ju svamparna. Det brukar faktiskt växa sånna här svampar i vår trädgård, och det är ju bra för de är jätte roliga att fotografera! och idag var det var ju flera stycken, två klungor med svampar! :D

Pussss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2011-09-03 @ 16:48:45   

Reslutatet, inte mycket bättre.





Såhär blev resultatet, hehe, inte mycket bättre nej. Men så här är det, när jag har bestämt mig för att städa så ger jag mig in på det till 100 % . . . i tio minuter. Sen är det ju skit tråkigt, så det blir lite halvdant ;)
Nu är Theo här och han har med sig sin dator han har fått från sitt gymnasium så att vi två kan sitta här och nörda hela kvällen ;) haha. Och jag ska ju såklart blogga! :)

Pussss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-03 @ 16:20:20   

Jag tror det behövs städas?







Eller vad tror ni? ;) Idag ska jag nog ägna morgonen åt att städa på rummet så att det blir riktigt fint! ;) Sen ska jag träffa pojkvännen, tar så klart med mig datorn! 
Tyvärr så blev det inget mer bloggande igår, men jag kan säga att vi hade roligt ;) Vi kollade först på en skräckfilm, The uninvited. Den var riktigt dålig . . . sen höll vi på med en massa tjej trams ;)

Men nu ska jag nog äta frukost en snabbis sen ska jag städa på rummet, dammsuga, dammtorka och lägga undan kläder.

Pussss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-03 @ 10:43:50   

dagens outfit! :) tyvärr hinner jag inte l...

img_2621 (MMS)

dagens outfit! :) tyvärr hinner jag inte lägga in "riktig" bild för ska snart vidare till Ida :) bloggar sen!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-02 @ 17:23:58   

Tar en fika på House of Bagels! :)

img_9184 (MMS)

Tar en fika på House of Bagels! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-02 @ 14:29:48   

TGIF ! ! !



Idag är det äntligen fredag :D idag ska jag träffa Ellie, Ida, Anna och Nathalie på en liten fika i stan, sen på kvällen ska vi hem till Ida och kolla på lite filmer :) mysigt.
Låten passar ju verkligen in på dagen ;)

OBS. Detta är ett tidsinställt inlägg

Pusss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-02 @ 08:00:00   

Halv åtta hos mig, hade jag vunnit?

Hejsan alla, nu har jag äntligen tid att blogga! Klockan är redan halv åtta och jag har inte hunnit plugga på mina 55 tyska glosor till imon . . . wiiie! :) :(
Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig, favvo programmet!

Jag skulle nog också kunna vara med i "Halv åtta hos mig" och vinna, kolla vad min fina meny hade bestått av:

Förrätt


Huvudrätt


Efterrätt


Mums, hur tror ni det hade gått för mig? Hade jag fått 30 poäng? OBS. Jag har gjort alla rätter helt själv :)

Pusss
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-01 @ 19:43:19   

Ofräsh bild! Men vad ska man göra? Tycker ...

img_0537 (MMS)

Ofräsh bild! Men vad ska man göra? Tycker det är lite roligare att man lägger in ett inlägg med en bild i än ett utan :) så här får ni en slitet bild på mig, snart ska jag äta och efter det ska jag kanske ut och gå sen ska jag ta en dusch och sen blogga! :) hihi!  Bloggar senare som sagt! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-09-01 @ 16:44:06