Valborg!

Valborg, vilken stressig dag! :) Nu har jag precis kommit hem från stan och sitter hemma hos Theo. Jag hann med en hel del, jag solade en kvart och fick bra resultat, vill bli brun! Jag köpte även ett linne inne på BikBok, spontant köp. Jag hade egentligen tänkt köpa en blus inne på H&M men den var inte så fin på mig som den var på galgen.
Om två och en halv timme ska jag och Theo dra hem till några kompisar för att grilla lite grann, så inom kort får jag börja förbereda mig ;)
Det får bli en gammal bild, jag har inte så många bilder på Theos dator.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-30 @ 14:56:37   

Imorgon - Valborg

Det blev ingen grillning ikväll så idag har jag packat och föreberett inför imorgon hela dagen! :) Jag har målat naglarna och haft ansiktmask och en massa. Imorgon är det som sagt Valborg men det vet ni väl? ;). Jag och Theo ska fira valborg hos våra vänner Frida och Chris men innan vi drar dit ska vi har förfest middag med några vänner som också ska på samma fest. Det kommer bli jätte roligt och vara jätte mysigt :).

Imorgon ska jag och syrran in till stan några timmar innan på dagen, jag ska bland annat sola och sen ska jag eventuellt köpa en snygga tröja/blus inne på H&M. Så jag har hela dagen "uppbokad" imorgon! 


Bild tagen från google   

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-29 @ 22:16:01   

Mobilblogg - Ikväll blir det grillat!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-29 @ 17:04:38   

16 grader varmt

Hejsan på er! :D Vilket underbart väder det är idag, 16 grader och det blåser lite lätt. Jag och Theo åkte hem från Theos syster och hennes pojkvän vid två tiden igår och somnade väl vid halv tre. Så idag sov vi länge, ända till halv tolv, lite tråkigt eftersom att det är så fint väder ute.
Men nu ska vi gå och slänga i oss vår frukost och sen ska vi förhoppningsvis (om Theo vill den tråkmånsen) lägga oss ute på en filt i solen, man kanske får lite färg, hehe! ;)

Jag fick ett sms innan om eventuellt en grillkväll med några tjejer från min gamla klass. Jag får se om jag hinner/kan. På onsdag har jag ett stort psykologi prov och jag vill inte sitta och plugga på valborg! :(

Jag glömde tyvärr att ta lite bilder igår, jag hade helt glömt bort kameran i väskan, måste skärpa mig med det :)

En gammal bild på mig istället!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-29 @ 12:45:37   

Hem kommen från stan

Hejsan alla! :D Imorse blev jag överraskad med ett sms av Theo att vi skulle gå och shoppa på stan och köpa kläder till honom. Så bortkämd som Theo är får han ju alla kläder av sina föräldrar . . . storshoppning fyra gånger om året, haha! 
Om en timme ska jag och Theo bli hämtade av hans syster. Vi ska hem till dom och grilla och ha det mysigt. Det var en spontan grej, kul när det blir spontant! :)

 

Läppstiften jag köpte på H&M

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-28 @ 17:12:14   

Spontan tripp till stan med pojkvännen!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-28 @ 12:29:19   

Söker skor!

Innan idag tog jag och mamma en lååång promenad i skogen. Vi hittade en massa fjärilar och humlor och solen stekte på. Vi hade även turen att se två rådjur och en vattensnok, häftigt ;).
Så idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och nu är jag skittrött. Imorgon ska jag prova klänningen igen och kanske eventuellt göra några justeringar för att den eventuellt ska passa bättre. Jag behöver även hitta ett par snygga skor till klänningen, jag är ute efter ett par svarta pumps med platå!! Någon som vet var det finns till ett schysst pris? :D

Just nu kollar jag på Let´s Dance med mamma och pappa men funderar på att gå upp till syrran istället och starta en film eller något? Fredags mys :) 



Något i den här stilen, fast utan orm mönstret, trots att det var häftigt ;)  

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-27 @ 20:22:16   

Allmänt trött och arg på allting!!

Idag fick jag hem min klänning från Gina tricot, den var väldigt fin och söt, men jag tyckte att den var lite för stor så jag skulle in och beställa en mindre storlek nu, men den var slut! Arrgghhh!!! Fan va sur jag är på allting just; H&M, mina p-piller, folk som tar slut på saker, mig själv, socker. Just nu är jag bara allmänt trött och nästan ALLTING har gått fel den här veckan.
Jag HATAR mina P-piller för att de har gjort att jag gått upp några kilo (och sommaren är snart här)! Jag förstår inte hur det kan gå till? Jag äter inte godis och sånt och jag rör på mig några gånger i veckan.

Usch, hatar det mesta nu för tiden! 



En bild på mig när jag gick i sjuan :). Då fanns det ingen kropps ideal hysteri som det gör idag!  

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-27 @ 14:16:34   

Besviken på H&M - fashion against aids

Jag tyckte det var riktigt tråkigt att kollektionen tog slut så snabbt som den gjorde. Jag frågade de i butiken om det skulle komma in en omgång till, och så klart så skulle det inte göra det . . .
När jag kom till H&M var klockan halv elva och butiken hade varit öppen i en halvtimme och allting som jag var ute efter var slut. Jag tycker det är dåligt att alla inte "får en chans" till att köpa/beställa de kläder man vill ha. De kläderna jag ville ha är även slut på nätet och kommer inte in igen, enligt H&M i Kristianstad.  

Man får väl beställa in tillräckligt mycket? Eller ja, tilldela mer till de olika butikerna. Eftersom att det tog slut så snabbt verkade det som de bara fick in fem av varje storlek eller någonting, vilket jag tycker är skit!
När jag skulle in på hemsidan fick jag stå i kö för att komma in till kollektionen?! H&M borde veta vid det här laget att internet sidan blir överbelastad när en ny kollektion släpps.
Nej just nu är jag bara så besviken och irriterad på H&M. Nu hoppas jag på ett underverk att "mina" plagg ska komma in igen!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-26 @ 22:20:33   

Just nu är jag på bio - Battleship

Tidsinställt - Just nu sitter jag i biosalongen och ska kolla på Battleship med Syrran och pappi. Vi har velat se den här filmen ett tag så nu frågade pappa om vi skulla ta och se den, och så klart sa jag ja! :D

 




Alexander Skarsgård ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-26 @ 18:00:00   

Nu drar jag in till stan!

Hejsan på er! :) Nu drar jag in till stan för att träffa Syrran och pappa. Ikväll blir det bio!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-26 @ 15:15:00   

Fashion against aids

Hejsan på er! Nu är jag hemma, några timmar innan jag egentligen slutar ;) he he. Imorse hade vi nationellt prov och blev klar kvart över tio ungefär. Så jag och Ida tänkte gå till H&M och kolla på den nya fashion against aids kollektionen. Jag tänkte köpa hem bikinin från kollektionen, men så klart så var den redan slut. Så jag frågade om de snygga shortsen . . . de var såklart också slut!
Jag tycker det är jätte roligt med nya kollektioner men det är riktigt tråkigt att de tar slut så snabbt, bara en halvtimme efter att de har öppnat! Det ända jag fick med mig hem från kollektionen var en gratis kondom.

 

Fashion against aids

Jag hade velat ha allting på bilden, skit snyggt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-04-26 @ 12:35:21   

Shoppingen från H&M

Hejsan på er! Imorgon börjar jag skolan med ett tre timmar långt nationellt test, det är skrivförståelse den här gången och jag känner mig INTE taggad. Jag har lite gifflar och ska köpa en festis imorgon som jag kan ha. Efter det nationella testet har vi rast i ungefär tre timmar . . . och då ska vi vänta på att ha idrott. Det verkar som att väldigt många ska skita i idrotten och att det bara är jag kvar :( men det är inte lönt för mig att sticka hem. Jag, syrran och pappa ska gå på bio imorgon och jag hinner inte sticka hem förens jag ska in till stan igen.
Jag känner att det kommer bli en lång och ensam (skoldag).

Just nu sitter jag och kollar på Big Brother och sen ska jag gå och lägga mig, här får ni shoppingen från H&M från tidigare idag:




Köpte ett jätte billigt läppstift för 40 kr då jag inte använder röd färg så ofta men vill ha det någon gång då och då. Jag vet inte om jag vill betala 120 kr på ett läppstift :P



Det var dagens köp!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-04-25 @ 22:33:23   

Shop ´til you drop - 50% på hela sortimentet på BikBok

Woohhooooo vilken dag! :D Imorse började vi dagen med ett naturkunskap prov, det gick ganska bra, hoppas jag får ett A haha. Efter naturkunskapen hade vi en hel timme på oss att shoppa inne på BikBok innan vi började svenskan. Vi gick dit och föväntade oss hur många människor som helst, men med turen på vår sida var det bara några få. Förra veckan fick jag ett present kort med 300 kronor av mina kära vänner och de passade fint till detta tillfället, he he ;). 
På rasten handlade vi lite grann och planerade sedan att gå tillbaka efter skolan, vi slutar ju redan vid två så det kan inte vara så mycket folk . . . haha, trodde vi. Det var sju meter lång kö som slingrade sig i butiken, kläder låg på golvet, provrummen var full smockade med kläder, usch, handels staden vaknar till liv när det är 50% på BikBok.

Jag hittade mig iallafall ett par byxor/jeans (?) och fick därmed stå i kö i EN HEL TIMME, gud vad trött jag var i benen och fötterna sen. Men det var det värt, nu har jag massor av nya kläder! 




Mintgrön bandeutop 


Dålig bild på mina nya byxor/jeans


Ett snyggt linne


En efterlängtad hood! 
 
Min shopping på BikBok. Jag gick även in en sväng på H&M och köptpe lite men det får ni se senare ;) hehe!

Var ni och shoppade på den gigantiska rean?

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-04-25 @ 20:21:40   

Shop 'til you drop!

Har shoppat lite på rasten ;) visar er allting när jag kommer hem (kommer hem sent). Följ mig på instagram: LisaMarieelofsson där lägger jag upp när jag inte bloggar!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-25 @ 10:57:55   

New in - hår ring

Idag har det varit en låååång dag. Imorse började vi med ett nationellt prov i två timmar och efter det hade vi "rast" i ca tre timmar pga det nationella provet och att vi missade lektionen efteråt. Så vi satt i tre timmar och väntade på att samhälls lektionen skulle börja, väldigt roligt . . . :(. Och på torsdag blir det samma sak eftersom att vi har ytterligare ett nationellt prov, fast lektionen vi väntar på den här dagen är idrott.

Idag på den långa rasten gick vi in på H&M en sväng för att kolla, då hittade jag den här, "hår ringen". Jag har velat ha en sån här jätte länge och nu har de kommit in igen, lycklig :D


H&M 40 kr

Fast det behövs nog en extra toffs innan man sätter på den här toffsen, hästsvansen blev lite slapp. Nu ska jag plugga lite grann för imorgon har vi ett No - prov.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-04-24 @ 18:32:19   

Imorgon två timmar nationellt prov

Nu har jag precis kollat på Alcatraz och nu är det Big Brother :) . Imorgon ska jag ha mitt andra nationella prov, men i Svenska den här gången. Idag hade jag nationellt i Engelska, muntligt i tjugo minuter och imorgon ska jag sitta i två timmar läsförståelse . . . kommer vara skit trött så jag ska köpa med mig en dricka eller någonting och kanske någonting att äta. "Måste" ha någonting att äta på så att jag håller mig vaken . . .  gifflar? :D



Det här armbandet hittade jag på Kenzas blogg, guuud vad snyggt, blev sugen på att köpa! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-23 @ 22:12:44   

Det känns som att jag har tränat hela dagen

Hejsan på er alla tålamodiga! Idag blev det tyvärr ett sent blogginlägg, men jag har inte hunnit. Idag slutade skolan vid två men jag tog halv fyra bussen hem eftersom att jag skulle träna på gymmet. Jag började springa idag och har planerat att jag ska förbättra min kondition rejält tills sommarlovet börjar. Det är inte långt kvar men med tydliga mål och motivation kan man klara vad som helst ;)

När jag kom hem blev det mat och sen skulle jag ut och gå med mamma. Vi gick i drygt en timme så ni kan ju tänka er hur mina fötter känns nu . . . :P. Och när jag kom hem blev det så klart duschen och nu sitter jag vid datorn. Så idag känns det som att jag bara har tränat, skön känsla :D.



Det här är min dröm kropp, Kenza har en av de absolut snyggast kropparna någonsin!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-23 @ 19:47:20   

Jag har beställt hem eventuellt min avslutningsklänning

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-22 @ 21:04:57   

Lite tårta till fikan

Mamma ropade ner mig innan och frågade om jag ville ha lite fika. Jag tog förstås tårtan med lite jordubbar som vi åt i går när vi firade mig med släkten :). Imorgon efter skolan ska jag nog dra till gymmet. Jag har inte varit där på veckor jag har bara gått ut och gått med mamma, så jag känner verkligen att jag behöver komma igång nu, sommar 2012 är snart här . . . känner mig ganska stressad :(, jag skulle behöva en PT. 

Idag har jag suttit med matteboken och snart blir det naturkunskap, jag har två nationella prov nästa vecka plus ett naturkunskaps prov. Jobbig vecka!





Ikväll ska jag kolla på Big Brother och sen blir det Alcatraz! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2012-04-22 @ 19:10:11   

Bilder ifrån igår









Idag blir det plugg för mig!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-22 @ 15:16:00   

Gårdagens outfit - Mint grönt

Igår klockan tre kom släkten hit och firade lite grann, vi åt kakor och tårta och pratade om allt möjligt. Tyvärr stannade de inte så länge men det brukar de inte göra. De lämnade dock kvar bra presenter som jag behöver och som kommer användas inom kort :) hehe. Jag älskar att fylla år! :D

Såhär löd min outfit igår, älskar min nya tröja! Jag vill ha en sån i vit och kanske ljus rosa också, jag får se om jag införskaffar mig en eller två till :P






(Mitt huvud ser konstigt ut på sista bilden ja)
Tröja - Gina tricot // Byxor - H&M // Armband - Thomas Sabo // Ringar - H&M, Guldfynd, malmö

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-04-22 @ 14:09:01   

New in - Linne som visar mycket rygg

Den här veckan hade BikBok ett erbjudande att man fick 30 % på valfritt plagg (BikBok appen). Och i måndags när jag fyllde år fick jag ett svart linne av Theo, och jag ville även ha ett sånt i vitt, så jag slog till och köpte ett vitt. Riktigt fin att ha en snygg Bandeu top under med spets på, det kommer jag bära i sommar!







Jag hade velat ha ett korallfärgat också, det hade varit riktigt snyggt :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-04-21 @ 15:25:00   

Födelsedags present - Converse

Jag la upp en väldigt dålig mobil bild på mina nya converse häromdagen så jag tänkte lägga upp riktiga bilder nu som ger skornas färg lite rättvisa. De såg inte korall färgade ut på bilderna som jag la upp nämligen :(









Snygga att ha till sommaren när man har bruna ben, saknar sommaren!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-21 @ 13:40:00   

Födelsedags presenter från igår

Godmorgon på er ;) Jag har varit uppe i ca två timmar och städat efter gårdagens skandaler, haha! Som sagt så att jag ett litet tjej party här för att fira min födelsedag. Vi åt grillad mat med potatis sallad, coleslaw sallad och vitlökssås och framåt kvällen blev det lite snacks. Jag hade väldigt roligt och det verkade som att alla andra också hade det :)

Jag fick några födelsedagspresenter av mina kära vänner ;)


Jag fick först dessa små ljusen som en skämt present av tjejerna i min klass och sedan kom de med de "riktiga" presenterna.


Ett Sexy bitch glas, kommer ha med min personliga glas på fest framöver, haha


Badbomben fick från tjejerna i min klass och present kortet fick jag från Frida, Ellie, Ida, Isabelle och Anna :)


Spin the shot spel fick jag av Desse

Idag ska vi ha ett släkt kalas för mig eftersom att jag fyllde år i måndags, så idag kommer släkten hit och det blir lite fika :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-21 @ 12:31:25   

Skönt med fredag!!

Hallå, nu är jag precis hemkommen från skolan :). Jag älskar att vi slutar så tidigt på fredag så att man bara kan få åka hem och chilla eller vad man nu föredrar, själv ska jag förbereda inför ikväll ;). Så nu kan jag inte sitta här och såsa, känner mig redan stressad och jag har en massor att göra :(, haha! Skriver nog senare! 



Bild på mig ifrån i somras, aldrig publicerad :)   

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-20 @ 13:42:53   

Ännu en present

Hallå hallå, guuud vad trött jag är :(, idag har det varit en lång dag! Skola från halv nio till kvart i tre, och sista lektionen var idrott. Efter skolan åkte jag hem till Theo för att låna hans högtalare tills imorgon ;). Imorgon ska jag ha en liten födelsedags fest för mig med några tjejor i klassen och några andra. Vi ska grilla och köra lekar, det kommer bli riktigt skoj! :).

Och sen jag kom hem har jag ätit middag och duschat, och nu sitter jag här och ska snart påbörja ett litet svenska arbete som skulle varit klart till idag . . . I promise, we didn´t know. 

En utav mina födelsedags presenter är mina älskade skor som jag dock redan har användt, men jag kunde så klart inte låta bli :)

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-19 @ 18:53:01   

Gud vilket problem med det här internet alltså . . .

Nu kom jag iallfall ut på internet, wihoo! Jag försökte mobilblogga innan i tre timmar med blogg.se appen men den ville inte publicera. Hur ska det kunna var smidigt att ha en mobil app om inläggen inte vill publiceras? Riktigt jobbigt.

Iallafall, nu har jag precis ätit och kollat lite på tv och nu försökte jag komma ut på internet för att slänga in ett blogginlägg! Jag hade ju tänkt lägga ut tvåfödelsedags presenter igår som jag fick i måndags men då fungerade inte internet ordentligt så det blev inget. Så jag tänkte lägga in det nu :)






Dessa fick jag av min älskade Theo :)

Antingen ikväll eller imorgon lägger jag upp bild på mitt nya inköp som jag gjorde igår!  

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-18 @ 20:45:26   

Mobilblogg - en av mina födelsedags presenter

Hejsan på er! Nu är jag äntligen hemma :). Efter skolan gick jag och min vän Fanny och solade, och jag fick faktiskt lite färg. Jag tycker att det är så mysigt att sola eftersom att det är så varmt, till skillnad på vad det är ute . . . Var är värmen? :(

Jag tänkte visa upp en till present som jag fick i måndags, ett par nya korall färgade converse! Jag har ju velat ha dessa länge nu så detta blev en utmärkt födelsedags present :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-18 @ 19:05:38   

Internat fungerar inte...

... Hejsan på er! :) Hur mår ni? Själv mår jag bra, är dock lite trött efter att ha gått i skolan till fyra. Mitt internet fungerar inte och jag hade tänkt lägga ut bilder på lite mer födelsedags presenter och på ett plagg jag köpte idag... men det får vänta tills internet har fixat sig ;).

Nu ska jag iallafall gå och äta och sen ska jag plugga och försöka blogga!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-17 @ 18:13:31   

Godnatt på er!

Nu kollar jag på Big Brother och sen ska jag gå och lägga mig! :) Tack alla för en underbar födelsedag med trevligt bemötande och en massa gratulationer, haha!



Skriver mera imorgon!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-16 @ 22:40:17   

Dagens outfit - dröm fångare på en tröja

Nu är vi hemma från restaurangen, usch min mage! Jag åt tills jag inte orkade mer eller ja fick ont i magen, men jag fick inte jobbigt ont i magen utan lagom. Jag hatar att ha ont i magen och eftersom att jag har magproblem har jag ofta ont i magen, det tillhör min vardag numera.

Nu ikväll ska jag mysa med min familj. Vi ska äta choklad pudding och sen ska väl jag och pappa kolla på Alcatraz, spännande ;). Och sen ska jag öva och göra klart min Svenska.






Tröja - Gina tricot // Byxor - H&M // Örhänge - Glitter

Örhänget (följde med två) fick jag av min syster i födelsedags present och jag älskar det :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-04-16 @ 20:10:13   

Födelsedags presenter

Hejsan på er! Jag kom precis in efter att ha suttit en halvtimme i solen med mamma. Vi roade oss med att kolla på hur min katt (innekatt) betedde sig när hon kom ut i naturen, väldigt rädd, haha!
Min dag har än så länge varit bra och det kommer den fortsätta med ;), om några timmar ska vi in till stan och äta på restaurang, jag kommer rulla ut när jag är färdig.

Så nu ska jag fixa mig lite smått sen åker vi :). Här får ni se några av mina födelsedags presenter jag fick imorse, resten kommer nog imorgon!


Thomas Sabo berlock - fjäder




Nit shorts




Virkade ballerina

Mer kommer upp imorgon :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-16 @ 15:49:23   

Fick en födelsedags present av en kille i min klass!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-16 @ 14:34:18   

Idag fyller jag 17 år!

Godmorgon allihopa! :D Gissa vad det är för dag idag? Det är min födelsedag!
Just nu är jag i skolan men när jag kommer hem så ska jag visa vad jag fick i födelsedags present :)

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-16 @ 09:00:00   

Imorgon . . . . .

Hallå på er! Nu har jag städat rummet, plockat ögonbrynen och förberett lite inför imorgon :) för imorgon är det ju min födelsedag! Fast jag tror att ni redan vet det vid det här laget eftersom att jag har skrivit ett antal gånger :D . Imorgon är det skola som vanligt till klockan två och efter det så funderar jag på att sola. Jag får se om jag hinner men det tror jag att jag gör iallafall. Imorgon kväll ska vi åka in och äta på min favorit kina resaurang i stan, gott! Jag kommer äta så mycket att jag får ont i magen, haha :D



En bild på min kisse jag tog igår, hon är så söt hon.  

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-15 @ 20:38:58   

Små väskor från Gina tricot

Nu har jag skrivit klart min svenska uppgift! whohoo, och nu är det bara powerpointen till den som snart är klar men har dock lite grejor till kvar på den. Jag började känna mig riktigt stressad nu inför den här uppgiften, det är en väldigt viktigt uppgift och den ska vara klart på tisdag för då ska jag redovisa . . . scary! ;) Men det ska nog gå bra, jag får öva lite där hemma framför spegeln först!

Dessa väskorna har funnits inne på hemsidan på Gina någon veckan och gud va snygga dom är! Jag hade velat ha den svarta, den är verkligen skit snygg. Jag får se om det finns någon snäll som vill köpa den till mig, hehe! ;)  

  

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-04-15 @ 13:26:13   

Theos födelsedags present

Godmorgon alla pigga och glada! Just nu sitter jag hemma hos Theo och ska bara slänga in ett snabbt blogginlägg för sen ska jag försöka skriva på min svenska uppgift, hur svårt som helst :(.
Gårdagen var jätte mysig och rolig, började med jätte god mat och till "efterrätt" blev det lite ost och kex och lite glass. Av Theos syster och pojkvän fick han ett ram minne, inte för att jag vet vad det är bra till men han blev jätte glad. Och nu ska jag avslöja min present . . . en onepiece! :D Jag och Theos mamma delade på den så den är inte bara från mig ;) 



Längtar tills imorgon då jag fyller år! :)
 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-15 @ 11:01:59   

Making pasta!

 Hejsan på er! Nu har jag och Theo precis hjälpt till att göra pastan som vi ska äta ikväll. Ikväll blir det en av mina favorti rätter och den är så jävla god! :) Tar väl någon bild på det kanske och lägger ut.
Snart ska jag börja göra mig iordning för party gästerna kommer klockan sju. Här får ni två bilder på mig som Theos pappa tog, här ser ni att pasta INTE växer på buskar ;)



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-14 @ 17:57:15   

Underbart väder!

Hejsan på er! Här nere i skåne är det soligt och varmt :) hoppas värmen börjar komma nu. Jag såg att det har snöat upp i Sthlm, fy fan! Jag hade verkligen inte pallat det, nu vill jag bara ha sol och värme och sen vill jag bli brun. Men jag känner att jag får sola lite solarium så att jag blir brun till helgen iallafall, väldigt tråkigt att vara blek :(, haha!

Imorse var jag ute och gick en powerwalk runda (innan frukost) på en timme och sen körde jag ett litet fyspass, jag kände mig så pigg efter det och det var riktigt skönt att gå ute i det underbara vädret.


Här har ni bild på min goda och pretty nuttiga frukost! :)

Om någon timme ska jag hem till Theo för att fira hans födelsedag men innan dess måste jag göra en skolarbete . . . tråkigt tråkigt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-14 @ 13:43:30   

Malmö idag!

Hallå hallå! :D guud vilken rolig och lång dag det har varit. Äntligen fredag säger jag bara, trots att veckan har gått så himla fort. Idag efter skolan tog jag och Stephie tåget ner till malmö för lite shopping! Jag hittade bland annat en snygg tröja som jag har tittat på ett tag och lite annat hemligt ;) (får se på måndag).
Vi tog en smoothie inne på Red fellas Juice bar (standard nu), de gör så jävla goda smoothies. Jag och Stephie bestämde att nästa gång blir det dock en sandwich också, mums! 

Efter några timmar i malmö tog vi tåget tillbaka och mötte ett regnande kristianstad, usch vilket tråkigt väder :(. Hoppas det är sol på måndag iallafall, då det är min födelsedag :D längtar! 


Rea på Gina, haha! ♥ 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mina naglar | 2012-04-13 @ 20:14:16   

Bad update!

Hallå på er! Innan idag när jag kom hem gick jag ut på en powerwalk runda i det fina vädret :) Imorse var det dimmigt men under dagen klarnade det upp och solen kom fram. Idag var det en mysig vår dag men det kunde varit bättre :). Efter att jag hade ätit var jag så trött så jag tänkte lägga mig och vila en timme men det blev fyra timmar istället. Många timmar av skoljobb gick i förlust där :( behöver verkligen skriva på mitt svenska arbete och jobba en massa matematik, skolan börjar bli stressig nu! 

Imorgon efter skolan ska jag till malmö med Stephie. Jag ville handla lite på Gina tricot och eftersom att vi inte har Gina i kristianstad får vi antingen beställa eller åka till malmö/lund, lite tråkigt! 
Men nu ska jag kolla på Big Brother och kolla igenom lite matte, ha det bra! ♥


En bild tagen av mig!  

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2012-04-12 @ 22:11:45   

Lunch på House of Bagels!

Hejsan på er! :) nu har jag precis avnjutit en lunch på House of Bagels med Steph. Vår svenska lektion var inställd och jag glömde mina idrottskläder hemma så jag drar hem för dagen ;). Nu är jag påväg hem till Theo för att hämta alla mina grejer som jag lämnade där innan idag och sen blir det att åka hem.

Vilket fint väder vi fick tills slut, jag ska nog ut en runda sen!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-12 @ 12:55:58   

Sista inlägget för idag!

Godnatt på er alla läsare! :) Detta blir sista inlägget för ikväll för efter klockan tio stängs Theos internet av :(. Så ja . .  ikväll har vi pluggat lite, ätit lite muffins och tagit en dusch. Jag hade tänkt fråga Theo om vi skulle ut och springa en runda men vädret var dock inte så roligt, får se om det blir till helgen istället. Theos present hade inte kommit (den är beställd) så han får den på lördag istället då vi ska fira honom, kommer bli roligt :D 

Nu ska vi iallafall kolla på Big Brother, jippie. Jag gillar det här med fattiga och rika veckan, det är kul ;) 

 
Kanske mobilbloggar imorgon i skolan :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-11 @ 21:53:16   

Hemma hos Theo

Hejsan :) Nu sitter jag hemma hos Theo och slänger in ett litet inlägg. Han blev jätte glad för muffinsarna och godisarna som jag gav honom. Han tyckte det var bra att jag kom och fyllde på med nytt godis för att det förra hade tagit slut ;). Om en liten stund ska jag sätta igång med lite svenska arbete, vi ska hålla ett nytt tal om relationer, fuck it! Detta är verkligen skit svårt och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om eller hur jag ska skiva . . .

. . . Måste bara ta upp excusionen vi hade innan imorse. Det regnade och det var kallt, vi skulle även gå ute i sunkig jord så mina converse blev jätte skitiga. Och där ute i "skogen" skulle vi gräva jord och samla in i en påse för att sedan testas . . . Jag säger bara att det där sög! :( 

  

Something green

Jag fixade ihop en snygg sommar outfit till er, vill ha tröjan!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-11 @ 16:48:05   

Sitter i skolan och väntar . . .

God morgon på er! :) Nu sitter jag i skolan och väntar på några klass kompisar som ska möta upp mig här. Vi ska ju ut på excursion idag med vår klass och vädret är skit, regn, regn, regn. Såg ni Kenzas inlägg på hennes blogg om hennes tillbaka blick från förra våren? Det var ju så varmt att man kunde gå ute i shorts, saknar värmen :( , jag vill ha sommar nu!

Som sagt så fyller Theo år idag och efter skolan ska jag hem till honom och fira lite. Jag ska sova där så jag får se hur min uppdatering på bloggen blir idag ;), ska iallafall ha med mig datorn!


Jag och älsklingen! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-11 @ 08:27:03   

Chokladmuffins!

Under dessa timmar har jag stått och bakad choklad muffins, kollat på Top Model Sverige, kollat på Lyckan i La och nu kollar jag på Big Brother. Dessa choklad muffinsen är verkligen dröm muffins, de är inte torra och trillar inte sönder utan dessa är kladdiga och sega och så himla underbara! Imorgon efter skolan ska jag hem och packa för jag ska åka hem till Theo och sova hos honom eftersom att han fyller år :).
 Jag ska ha med mig mina muffins och lite godisar, hans födelsedags present är redan fixad så det är ingenting jag behöver oroa mig över ;) jag och hans mamma har köpt presenten ihop och den kommer så småningom dyka upp på bloggen när han har fått den. Detta kommer nog var det bästa jag gett honom enligt han, hahaha :D Jag vet iallafall att han kommer bli glad!  





Nu ska jag fortsätta kolla på Big brother och sen ska jag gå och lägga mig :). Imorgon på naturkunskapen i skolan ska vi ut på en excursion, sjukt jobbigt. Det är regnigt här nere just nu, det kommer bara blir kallt och jobbigt :(



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-10 @ 22:38:58   

New in - fransväska

Hejsan hejsan på er! :) Lite sen uppdatering idag men jag umgicks lite med min syster innan idag, vilket behövdes. Och sen skulle vi äta och nu är klockan snart halv åtta. På tisdagar slutar jag inte förens fyra och är inte hemma förens vid fem vilket är riktigt drygt, så på tisdagar blir ofta bloggandet lite senare än vanligt :( tyvärr. Men nu är jag igång iallafall. 

Idag efter skolan, innan jag skulle ta bussen jag drog jag och några vänner till BikBok. Jag har kikat på den här väskan hur länge som helst och nu när jag hade samlat ihop lite pengar från garage loppisen så slog jag till :D Jag tycker att den är riktigt snygg och dessutom är fransar HETT i sommar, så om ni vill ha en trendig väska, köp en med fransar eller nitar, hot hot hot! ;)  




Man får plats med en systemkamera i den för er foto galna! ;)

Nu ska jag kollla igenom lite skolarbeten sen ska jag nog baka muffins till min älskling som fyller år imorgon :D 

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-04-10 @ 19:22:28   

Lyssna och njut!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens tips | 2012-04-10 @ 12:03:59   

Dålig på att blogga!

Jag har kännt den här senaste veckan att jag inte är alls sugen på att blogga. Jag känner att jag inte har någonting att skriva om just nu, men det kommer väl snart igen! :) Idag har jag inte gjort någonting nyttigt känns det som. Innan idag satt jag och syrran och spelade lite på hennes xbox (Indiana Jones - lego, bäst ;) ) och sen skulle vi göra middag och efter middagen gick jag in i duschen. Jag hade tänkt mig att jag skulle städa på mitt rum, göra lite matte osv, haha! Får se om jag tar en liten titt i matte boken senare och kikar efter vad vi håller på med just nu ;)

Ikväll blir det nog inget Big Brother för mig för ikväll börjar en ny tv serie, Alcatraz. Jag såg trailern och den verkade hur bra som helst så istället för att sitta häckade framför The walking dead på söndagar kommer jag och pappa sitta häckade framför Alcatraz på måndagar haha. Ikväll ska det nog vara ett dubbel avsnitt för det börjar klockan nio och är i slut förens vid elva :D 

 
  

Gud vad fina! Jag vill ha allihopa, snälla någon köp en till mig? :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-04-09 @ 19:46:07   

Vill göra nya gelé naglar!

Usch vad länge jag sov idag . . . men jag kände att jag behövde det idag, imorgon börjar skolan och då ska man upp vid sex igen, jag kommer vara så trött! :( På tisdagar går vi ända till fyra och är inte hemm förens vid fem ungefär, får ta med mig något att äta på så att jag orkar hela dagen, haha! :) 

 Idag är det bara förberdelser inför skolan, ska väl städa lite på mitt rum, kolla igenom skolgrejor osv. Jag funderade på om jag skulle göra nya gelé naglar men jag känner att jag inte hinner, jag får väl göra det till helgen igen, var ett tag sedan nu och har fått en del inspiration. Men jag behöver köpa nya geléer och annat, får se om jag kan få lite när jag fyller år ;) hehe!



Naglar jag gjorde på syrran till jul och nyår, blev verkligen nöjd med dessa! :)  

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-09 @ 13:22:09   

Welcome the spring!

Nu har jag precis ätit grillad kyckling filé med mammas hemgjorda potatis sallad, åhh gud vad gott det är! Min mamma kan verkligen laga mat, jag har sagt att hon ska ställa upp i halv åtta hos mig men hon är inte så sugen :(, haha! Jag tror iallafall att hon hade haft stora chanser.

Idag är det söndag och imorgon är det måndag men dock ingen skola :) det är ju fortfarande helg så imorgon ska jag nog storstäda hela rummet och fixa lite skol grejor, om jag inte gör det redan idag? Jag får se vad jag orkar med. Just nu är jag så trött på vädret här nere i skåne, det är så himla kallt i luften och det blåser alltid! Det är inte så kul att ut och gå nu när det är så dåligt väder, så tyvärr har det inte blivit mycket av det nu på lovet, måste komma igång igen!

Welcome the spring!

Ur snygg vår outfit, vill ha en sån här klänning i den här färgen! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | 100 things to do before I die | 2012-04-08 @ 19:00:12   

Hemma igen!

Hejsan på er! :) igår när jag kom hem till Theo fick jag reda på att de inte hade något internet... Så igår kunde jag inte mobil blogga eller göra någonting ute på internet med min mobil. Det var ganska drygt men ja, sånt händer :). Idag kan jag iallafall blogga lite grann, ska även försöka sola lite. Solen steker på men det är lite kyligt i luften dock :(. Men det ska iallafall bli varmare nu, hoppas det inte är dåligt väder på min födelsedag iallafall :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-08 @ 11:48:16   

Påskbrunch!

Godmorgon på er och glad påsk! :D Imorse serverade mamma en påskbrunch här hemma som var väldigt god. Men tyvärr kunde man inte känna den här vår känslan att nu är det vår :(. Jag kollade ut och såg ett lager av snö, det har tydligen snöat i natt och det fortsätter för fulla muggar, usch nej, nu vill jag ha sommar! Jag fyller ju år om nio dagar, ska det vara snö på min födelsedag? :(, hoppas på ett nej! 

Om någon timme ska jag åka hem till Theo, jag ska fira påsk där med hans familj. Hans mormor och morfar har åkt hit från Norrland så det ska bli roligt att träffa dom, var ungefär ett helt år sedan nu. 


På bordet ser ni små påskkärringar/äggtanter (?) som värmer ägg under deras mössor, haha söta!

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-07 @ 12:03:48   

God middag!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-06 @ 20:54:44   

Nu - gäster

Idag har jag stått och sålt hela dagen. Vi började sälja vid tio och slutade vid tre, gud va frusen jag var efter de timmarna :(. Vi fick iallafall lite grejor sålda, vi ska sälja imorgon också, hoppas vi får mer sålt då. Jag blev faktiskt av med lite kläder men mer hade inte skadat, haha! ;)

Nu snart ska vi ha gäster. Det är några bekanta till mina föräldrar och man får ju vara trevlig och sitta med :), kommer dessutom serveras god mat och pannacotta, mums!  


Så klart ser jag ut som ett spöke, jag har skrivit det förr men jag måste verkligen gå och sola . . . detta är bara sorgligt.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-06 @ 17:45:52   

Garageloppis!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-06 @ 12:29:44   

Imorgon blir det garage loppis!

Nu sitter jag och kollar på Sex and the City med syrran innan vi går och lägger oss. Det skulle passat bra med en Ben & Jerrys nu, det passar så bra till Sex and the City! ;) Imorgon drar vår garage loppis igång, hoppas vi får mycket sålt nu, kom förbi! :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-06 @ 00:03:48   

Two - Äta Sushi

Idag gjorde jag det, för första gången i hela mitt liv smakade jag sushi. Jag beställde två bitar California roll, krabba, advokado och ishavsrom. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte . . . det var gott, men samtidigt så var det inte gott? Nej jag vet inte, californina roll kanske inte passar mig, kanske tar en vanlig med lax nästa gång istället ;) måste prova fler sorter för att veta om sushi verkligen inte är någonting för mig, haha!



Efter lunchen stack jag och Ida ut en runda på stan, blev ett efterlängtat torrshampoo som jag har behövt väldigt länge :) nu slipper jag sno mammas hela tiden!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | 100 things to do before I die | 2012-04-05 @ 17:03:48   

Nu drar jag till stan!

Nu ska jag gå till bussen ich åka in till stan. Jag ska ju äta lunch med tjejerna i min klass :) kommer bli roligt! Stephie skulle egentligen följa med mig hem
men det blir inte så :(. Bara för att det är röd dag imorgon då går det inga bussar, så vi ska träffas en annan dag :D.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-05 @ 12:17:51   

Ostar!

Just nu sitter jag här med mamma och avnjuter kex med en massa ostar, sjukt gott! Jag älskar mögel ost men jag gillar dock inte ost bågar, cheese balls etc. Tycker bara att det blir för mycket med sådan ost smak och dessutom luktar det skit :(, haha! 

Imorgon ska jag in till stan för att möta upp tjejerna från min klass, vi ska äta lunch på Ko-san vilket jag ser fram emot. Jag har redan bestämt vad jag ska äta, haha gott :)
Efter stan ska Stephie hänga med mig hem och sova här, vi ska laga tacos och baka kladdkake muffins och mysa framför en massa filmer :D     



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-04 @ 21:53:27   

One - Köpa och smaka en AloeVera dryck

Hejsan på er! :) Nu har jag precis kommit hem, jag åkte in till stan för att eventuellt byta en grej men det gick tyvärr inte, grejer var för skadat för att få ett "värde". Men jag blev inte ledsen för det, jag hade redan anat att det inte skulle gå :). Efter stan så följde jag med mamma och handlade, då jag köpte min allra första AloeVera dryck (haha).

Jag har velat smaka den här drickan hur länge som helst men jag har inte hittat den men idag hittade jag den av en slump, lycklig. Drycken har en speciell smak men den var väldigt god! Det låter kanske töntigt att detta är det första som hamnar i min nya kategori; 100 things to do before I die, men jag har ju velat smaka den länge så den passar in här! Jag kan avslöja att det kommer att tillkomma en händelse i den här kategorin imorgon, längtar, eller? ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | 100 things to do before I die | 2012-04-04 @ 14:59:13   

Hemma från stan

Nu är jag hemma och har satt mig en liten stund framför datorn. Idag hängde jag och Ellie lite på stan, vi tog en sub på subway vid lunch och sedan gick vi runt och kollade en massa. När vi kände att vi var klara med stan åkte vi hem till hennes lägenhet som var jätte fin :D. Hon hade lite grejer som hon ville köpa till, till lägenheten sen var väl allting klart, nåja vi får se utvecklingen med tiden ;). 

Ikväll ska jag och pappa förbereda inför den kommande helgen då det ska vara garage loppis i vår by som jag bor i. Jag ska sälja en massa gamla kläder som jag inte använder längre och ett par gamla fotbolls skor, en massa sånt. Hoppas jag får en hel del grejer sålda, vill bara bli av med allt :D 


Jag och Ellie på Halloween fest i höstas! :)   

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-03 @ 18:48:02   

Nu drar jag till stan för att möta upp Ellie!



Skriver senare! :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-03 @ 12:01:49   

New in - Hallonrött nagellack

Nu är jag hemma från stan :) Min vän Desse följde med mig till stan, jag delade ut rätt så många Cv, hoppas hoppas, hoppas! :D Nu ska jag träffa mina vänner Desse och Tess, vi ska kolla på film och snacka lite. Vi har en massa att snacka om, eftersom att vi inte har träffats på så länge :(. Nu väntar jag och Tess på att Desse ska komma :)


Nytt hallon rött nagellack jag köpte idag i stan :)

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-04-02 @ 19:18:07   

Godmorgon!

Godmorgon Godmorgon! :) Ligger ni fortfarande och sover? Skulle inte förvåna mig, det är ju påsklov! Idag ska jag in till stan och dela ut Cv, men jag har en del att göra innan dess. Jag måste duscha, mitt hår är så fett som det kan bli och det ser inte så trevligt ut med en jobb sökande som har fett hår :(, haha!

Hoppas detta fina vädret håller sig, såg dock att det skulle bli lite molningt sen. Undra vad som hände med det underbara vädret vi hade för två veckor sedan, vi hade uppemot 20 grader och nu är det kanske 5, längtar tills sommaren och värmen är här! 

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-02 @ 10:59:53   

Imorgon ska jag in mot staden!

Just nu sitter jag med mamma och pappa, vi kollar på mad men, egentligen hade jag velat se en ny serie som började på tv 11 efter Big Brother men så klart ska ju syrran ha tv:n, alltid . . . :(. Imorgon ska jag ta en tripp till stan och dela ut CV, hoppas att det är någon som nappar iallafall, annars kommer jag bokstavligen dö :( måste ha ett sommarjobb och jag vägrar plocka jordgubbar :).
På kvällen ska jag träffa min kompis Tess, det var länge sedan det bara var vi som träffades så det ska bli roligt. Hon ska sova hos mig så vi ska kolla på lite film och ha det mysigt :) 


Bild på mig ifrån i somras, Love! ♥ 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-01 @ 23:20:02   

New in - Bandeau top

Hejsan på er! Har ätit lite och planerar att skriva på mitt CV, måste söka sommarjobb nu, eller ja fler sommarjobb! Jag skulle kanske träffa en kompis imorgon men det verkar inte som att hon kan, så jag får ta mig in till stan själv imorgon då och dela ut ;), haha! 
I fredags då jag var med mamma och syrran i stan köpte jag den här bandeau toppen från BikBok. Jag har velat ha en sån här top länge men det har inte blivit av, men i fredags slog jag till och det blev en vit. Jag ska köpa en svart också och längre fram blir det nog en ljus rosa, super söta är dom :)  





Nu ikväll ska jag kolla på Big Brother och sen ska jag kolla på en ny serie som börjar sändas ikväll efter Big Brother, den verkar jätte bra så jag ska ta en titt.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-04-01 @ 20:06:24   

Söndag den 1:a April!

Hejsan på er! :) Hur mår ni? Själv mår jag bara bra, fast jag fryser en del. Innan idag var vädret underbart men nu regnar det och blåser. Jag funderade på om jag skulle ut och gå en runda idag men det blir nog ingen, jag känner inte för att ut och gå i det här vädret :(.

Nu är jag iallafall hemma, jag åkte hem från Theo vid halv fyra tiden och sen dess har jag städat och lyssnat på syrrans argument om varför hon borde få en Ipad, fullt onödigt säger jag bara. Så det är vad jag har hunnit med idag, har lite till att fixa på rummet men sen är det klart för idag :). Idag är det bara 15 dagar tills jag fyller 17 år och jag är så taggad :D, dels för att jag kommer få födelsedagspresenter men även för att det bara är ett år tills jag fyller 18 år ;), wihoo! 

Gårkvällens outfit

Shorts - Avklippta jeans från Cubus som jag har fixat // Linne - BikBok // Bandeau top - BikBok


Har redigerad sönder bilden för att den var så mörkt :(

Nu snart ska jag ner och äta men sen ska ni få ett inlägg om vad som är new in hemma hos mig, ni ser det på bilderna, den som gissar rätt vinner en länk!   

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-04-01 @ 18:04:25   

Frukost hos pojkvännen!

Godmorgon på er! :) igårkväll var vi hos våra vänner som precis har köpt en lägenhet. Den var verkligen jätte fin och de hade verkligen lyckats med inredningen :)
Så vi hade det trevligt där, lyssnade på
musik, åt lite snacks och chillade.

Nu sitter jag och Theo och äter frukost, ska nog gå ut lite i det fina vädret senare :) ha en bra dag!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-04-01 @ 11:03:38