Vår känslor !








Tagna med min Sony DSLR 390

Snödropparna bara poppar upp ute i trädgården! Detta är verkligen vår på hög nivå :) älskar värmen! Har använt min beige vårjacka hela denna veckan som har gått. Hoppas jag får behålla den på och att det inte blir något bakslag så att det blir kallt ute igen. Nu ska jag snart gå ner och äta och sedan fortsätta med skolarbete :D  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2012-02-29 @ 17:11:39   

Dagens outfit - några hopp i vårsolen










Linne - Gina tricot // Svart tröja med spets - JC // Hög kjol - Gina tricot  // Skor - Scorett 

11 grader tror jag det har varit som mest idag. Tänk att det bara är februari och det är 11 grader utomhus, jag klagar absolut inte! ;) . Hoppas de snart ställer ut ute serveringarna i stan. Det bästa med att äta eller fika i kristianstad på somrarna är att 98% av alla cafeér/restauranger har ute serveringar, underbart! :D

Idag hade jag tänkt att jag skulle ut och gå en powerwalk runda men jag får se hur det blir, har lite skolarbete att göra och som jag helst vill ha klart den här veckor eftersom att vi redan har fått lite läxor till nästa vecka. 
  
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-02-29 @ 16:23:29   

Nu blir det BigBrother

Nu har jag valt ut kläder inför imorgon och fixat en massa andra saker så att jag kan gå och lägga mig direkt efter Big Brother. Imorse gick jag upp en och en halv timme senare än vad jag brukar göra och jag var så trött. Har inte varit så trött på länge, hoppas jag inte är så trött imorgon bara :( men det blir väl så här den här första veckan efter sportlovet. . .



Detta blir sista inlägget för ikväll, bloggar mera imorgon! :) ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-28 @ 22:09:37   

Top Model Sverige

                    

Nu har jag räknat klart de talen jag skulle, trots att jag inte förstod mer än hälften av det jag skulle räkna så gick det till slut (med lite hjälp från facit då ;) ). Nu ska jag kolla på top model Sverige med min syster, älskar top model! Jag tycker det är skit kul att se när de poserar och när de lär sig olika sminkningar osv :)

Jag börjar känna mig stressad inför den här veckan och nästa vecka. Har redan fått en del läxor och inläminingar som ska vara färdiga, får jobba en hel del den här veckan känner jag :( Men nu börjar top model igen, skriver sen! ;)   

  
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-28 @ 20:15:22   

En fet bakad potatis!

Idag köpte vi hem varsin bakad potatis på Maxi´s restaurang. De har de godaste bakade potatisarna jag någonsing har smakat, till och med godare än graffiti´s. Så nu sitter jag här och har ont i magen, försökte verkligen trycka i mig hela trotts att jag bara klarar en tredje del :( .
Ikväll kommer bli en tråkigt kväll, nu ska jag sätta mig inne på mitt rum och fösöka göra så mycket matte jag kan. Det är inte bra när man ligger efter med matten, speciellt inte om man ska hålla det tempot vi har i skolan ;)  



Skriver lite senare! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-28 @ 18:23:07   

Tidsinställt inlägg - färgglatt från Ginatricot

                                         

   

        

                     

                                    

Just nu finns det en massa fina och färgglada kläder inne på Ginatricot, gå in och klicka hem! :)
Just nu är jag i skolan och efter skolan ska jag hänga med min mamma och handla, hoppas jag får någonting gott! ;) bloggar när jag kommer hem.  

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-02-28 @ 14:36:00   

Snygga skor från Nelly

Nu har jag kollat runt lite på Nelly.com och jag har hittat ett par snygga skor. Jag känner att jag har lite för lite skor, höhö. Så jag kanske borde klicka hem ett par? ;) skulle vilja fylla hela min bokhylla med fina och höga skor, älskar skor! ♥
Ikväll skulle jag igentligen göra lite matte men idag har jag bara inte orkat. Första skoldagen och man känner kanske inte direkt för att lägga näsan i matteboken hela kvällen. Jag får se om jag gör lite matte imorgon, eller ja, jag måste göra matte imorgon.  
 
                    299 kronor                                                                      399 kronor
 
                            349 kronor                                                                 599 kronor




Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Dagens tips | 2012-02-27 @ 19:30:16   

Skrillex - sexual seduction

Hejsan hejsan på er! :D Nu har jag kommit hem från träningen. Jag stack till gymmet direkt efter att skolan hade slutat. Det var skönt att vara tillbaka på gymmet efter en veckas vila. I början av sportlovet drabbades jag av en enorm förkylning så jag kände absolut inte för att träna :( 

Nu ska jag dra ner för att äta och sen ska jag in i duschen. Ni får lyssna på denna underbara låt så länge ;) 



Jätte bra att lyssna på när man gymmar :D
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-27 @ 16:48:58   

Äntligen städat klart!

Meet the spring!
Väldigt snygg vår outfit! Jag tycker det är riktigt snyggt när man har en öppen kavaj med ett par tajta jeans och ett par pums. Måste se till att inför skaffa mig en kavaj till våren ;)

Nu har jag äntligen städat färdigt och fixat klart på mitt rum, så nu sitter jag här och väntar på att Big Brother ska börja, följt av The walking dead.    
Imorgon börjar skolan så ikväll får jag försöka gå och lägga mig lite tidigare än vanligt. Imorgon får jag gå upp klockan sex istället för tio :( får se om jag orkar ta mig upp ur sängen! ;)   
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-02-26 @ 20:55:14   

Söndag idag Måndag imorgon.

 

Hejsan på er! Tyvärr blev det ingen bloggning igår, jag glömde helt enkelt bort att jag skulle blogga. Men jag bad Theo ta foto på min outfit, även om det inte är världens bästa bilder så är det ju någonting iallafall :) Jag tog en del andra foton och märkte hur blek jag har blivit under vintern. Det är kanske dags att lägga sig i solariumet någon dag så att man inte är allt för blek när våren kommer? ;) Förövrigt var kvällen igår väldigt kul, med mycket dans och sång! :D   

Idag är det söndag och idag ska jag bara städa på mitt rum, det BEHÖVS! Har inte hunnit göra det än men idag måste det verkligen göras. För nästa helg ska familjen till IKEA och då vill jag ha det färdigstädat, får se om jag hinner göra det idag, hehe ;) Behöver även räkna lite matte idag, tråkigt. Imorgon börjar skolan igen, dags att gå tillbaka till gamla rutiner igen.    
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-02-26 @ 16:04:35   

Om tre timmar . . .

Om tre timmar ska jag ta bussen hem till min älskling! :) Jag ska fixa mitt hår där och sen ska vi ta bussen till stan för att ta ytterligare en buss som går till de kompisar vi ska va hos ikväll, kommer bli jätte roligt. Om bara den här stormen/blåsten hade lagt ner så att inte håret hinner förstöras innan man ens har kommit fram :( 

Men nu ska jag börja fixa inför ikväll. Jag kommer inte ta med mig datorn men jag ska försöka mobilblogga och jag ska be Theo ta kort på min outfit :)  

  

Ha det så bra så länge :D ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-25 @ 12:14:11   

Spring feeling!

Spring feeling!
Snygg och inspirerande vår outfit! :D Vill verkligen ha ett par nude färgade pumps, riktigt snyggt! Idag blev jag inbjuden till ett dop, så jag tänkte att jag behövde ett par nya skor. Får väl införskaffa mig ett par nästa månad :)
Men nu ska jag gå och lägga mig, slänger in några blogg inlägg imorgon! ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-02-25 @ 00:06:44   

Leopard naglar!




genomskilniga tippar.

Guuuud vad denna dagen har varit seg! Jag har gjort naglar på både mig och min syster och sen har vi ätit lite grann. Mitt leopard mönster var det en hel del pill med så det tog extra lång tid att göra, så idag gick det väldigt segt. Men så här blev resultatet och jag är jätte nöjd :D 

Nu kollar jag och syrran på Big Brother och sen ska jag gå och duscha :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mina naglar | 2012-02-24 @ 22:31:43   

Idag blir det dags för att göra nya naglar!

Nu sitter jag här med syrran och äter frukost, eller ja, snarare lunch ;) Snart ska jag göra naglar på henne och på mig också, om jag orkar. Imorgon ska jag på fest hos en av mina kompisar så då måste man vara nagel fin. Jag har en design som jag har velat göra ett tag, så jag får se om jag orkar göra den idag :)  



Under tiden ska vi nog kolla på Big Brother 24/7, beroende . . .  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-24 @ 12:54:54   

Har precis lagat middag!

Nu har jag och min syster precis lagat middag till oss, det blev väldigt gott! ;) Nu sitter vi här och kollar på Big Brother 24/7 som går på Tv11.
Senare ikväll ska jag bara vara med min lilla syster, vi ska väl kolla på någon rolig film eller göra något annat roligt och imorgon ska jag göra naglar på henne! :D  



Jag idag! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-23 @ 19:53:53   

Fikan

Hejsan, nu är vi hemma från fikan med farmor och kusinerna, det var väldigt kul och mysigt :) Det var länge sedan vi fem var ute och fikade så här, jag tror att det var mer än ett år sedan nu, får göras oftare! Jag tog dessa två kakorna, jag kommer inte riktigt ihåg vad det var för sorts kakor men den rosa hade en marsarin botten med nöttryffel på, väldigt god. Jag hade turen på min sida idag och fick inte ont i magen, kanske var det för att jag tog te idag, brukar ju annars ta en läsk :D  





Nu ska jag ge mig in på mitt rum och tammtorka och städa igenom ordentligt, har en massa dammråttor på besök, äckligt! :(
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2012-02-23 @ 16:45:58   

Fika med farmor!

Hejsan hejsan! Nu har jag gjort mig i ordning och snart kommer min farmor hit och hämtar upp mig och min syster. Vi ska fika med vår farmor och våra kusiner, en tradition vi kör varje år :)

Hör får ni en bild som jag tog för någon dag sedan :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-23 @ 13:32:11   

Dags för en ny sport bh?

Våren är snart här så nu är det dags för att ge sig ut i naturen för en powerwalk runda eller en jogging runda. Då tycker jag att det kan vara trevligt med en ny sport bh med starka färger. Skulle verkligen vilja ha den blåa eller den korall färgade, underbara!

   

Dessa hittar ni på Ginatricot för 149 kronor stycket, billigt och bra! :)

 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens tips | 2012-02-22 @ 22:28:53   

New in - spets linne

Är hemma från stan och har precis ätit lite grann :) Idag kollade jag och min syster på lite byxor. Jag kollade på ett par korall färgade treggings idag men de såg inte alls bra ut på mig. Men jag ska se om jag hittar ett par korallfärgade byxor som inte sitter så tajt som dessa treggingsen gjorde.
Så istället för att köpa ett par byxor så köpte jag detta linnet. Riktigt fint med små snygga detaljer. Detta linnet kommer jag bära ofta i sommar ;)  





Spetsen är inne i sommar igen så jag ska se om jag kan klippa sönder mina spets leggings och fixa någonting med dom ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-02-22 @ 18:02:19   

Håret!!

Hejsan! :) är fortfarande i stan med min syster men vi väntar på bussen så kg tänkte mobil blogga lite och lägga upp en bild på mitt hår idag.
När jag kommer hem får ni se vad jag köpte i stan :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-22 @ 16:06:55   

De nya byxor!

  

Så här ser de nya byxorna ut :) jätte sköna och snygga! Kostar bara 199 kronor inne på H&M och finns i flera olika färger, grön, rosa, orange osv. Men jag ville ha ett par svarta ;) Nu ska jag in till stan med min lilla syster. Jag skulle igentligen in med min kompis Desse men hon har blivit sjuk så hon fick stanna hemma. Nu måste jag dra, skriver senare! ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | New in | 2012-02-22 @ 13:06:03   

Underbar sommar outfit!

Summer outfit!

Vilken underbar sommaroutfit! Älskar sån här färg på byxor, riktigt snyggt nu till våren och sommaren :D

Nu sitter jag här med min syster och hennes pojkvän och tittar på BigBrother, älskar att det äntligen är igång igen. Imorgon ska jag träffa min vän Desse, vi skulle nog in en runda till stan. Men hon var tydligen sjuk så hon skulle se hur hon mådde imorgon. Annars åker jag in med min syster :) 

Tror detta blir sista inlägget för ikväll, kram på er ♥ 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-02-21 @ 22:13:15   

En stor rosa droppe!

Hejsan :D Nu har jag ätit lite middag här hemma med familjen. Jag kom hem från stan vid fyra tiden och började hjälpa mamma med maten. Kom så klart hem med något från stan ;) en enorm rosa droppe som är en nyckelring. Min mamma köpte en gul igår och jag tyckte den var så cool så jag ville också ha en :)

 

Imorgon blir det att besöka staden igen, vill ha ett par byxor som jag såg idag! Helt underbara :D ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-02-21 @ 18:16:19   

Playboy parfym!



Köpte den här parfymen igår, den luktar underbart! :D Doften sitter kvar hur länge som helst dessutom. Min syster köpte den förra veckan och på henne stannade doften kvar länge iallafall, haha!
Idag är det den stora semmeldagen! Undra om det blir några semlor för mig och Frida idag? Vi skulle ta en fika eller något men jag har lovat mig själv att jag inte ska äta någonting sånt alls. Blir väl någon god sallad lunch istället? ;)

Tar bussen om en timme ungefär så jag kanske hinner röja undan på rummet lite innan jag sticker, det är nämligen väldigt stökigt! Kram
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-02-21 @ 11:26:07   

Godmorgon Godmorgon!

Hallå på er! :D Nu har jag precis vaknat och slängt i mig min frukost. Idag ska jag träffa min kompis Frida så snart ska jag gå och fixa sminket och håret och sen ge mig ut i det kyliga vädret. Igår skrev jag att våren äntligen hade kommit hit. På kvällen fick vi en mindre snöstorm och vi fick ett strömavbrott inatt, jag vill verkligen ha vår nu! Jag har turen på min sida så det har redan börjat töa bort :D men tyvärr så blåser det lite grann, men allt kan ju inte blir perfekt.
 

SNYGG väska från Ginatricot för 299 kronor, vill verkligen ha en bruna!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens tips | 2012-02-21 @ 10:20:58   

Big Brother snart!

Hejsan hejsan bloggen! :) Idag har bloggen tyvärr legat lite åt sidan för jag har inte hunnit blogga direkt. Jag fick mobilblogga när jag var i stan och efter stan kom Theo hit. Han är inte så jätte positiv till mitt bloggande ibland ;) höhö. Men nu väntar vi på att Big Brother ska börja så jag kunde blogga lite grann.

Idag i stan hittade jag ett par byxor/jeans. De ser ut som ett par jeans men har ett slags byxmaterial, så det är inte riktigt jeans men jag tyckte de var skit snygga iallafall. Visar bild på de imorgon ;) hittade även en parfym som kommer visas i bloggen imorgon!





Imorgon ska jag träffa min vän Frida i stan, får se om jag kommer hem med några nya grejer! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-20 @ 21:27:11   

Vår i staden!

Äntligen har våren kommit till Kristianstad! :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-20 @ 14:00:19   

Rensat ut på rummet hela dagen!

Hejsan hejsan:D Idag har jag spenderat dagen inne på mitt rum och har rensat ut överallt. Man kan tänka sig att det tar kanske 3 timmar att rensa ut men sen ska man ju kolla igenom allting och det tar så mycket längre tid än man hade räknat med :( men nu har jag inte så mycket kvar, så förhoppningsvis blir jag klar den här veckan.

Ikväll är det äntligen premiär för Big Brother! Gud vad jag har längtat, älskar Big Brother. Så nu sitter jag och syrran bänkade framför tv:n och väntar på att BigBrother ska börja :D


Nu börjar våren komma, kan börja använda min vårjacka nu!

Imorgon ska jag in till stan en snabbis med mamma och syrran, ska kanske köpa ett par nya byxor! :)  
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-19 @ 20:57:37   

Fortfarande förkyld!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-19 @ 13:11:41   

Wanties from BikBok

  
                                                           Linnen med rock tema 199:-   
                                
       En skit snygg lång blus 199:-                                                 En vanlig vit skjorta 299:-

                                    
                                                                          Ett armband med en svala 49:- 
             
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-02-18 @ 21:55:31   

Melodifestival käket

Nu är melodifestivalen slut och man kan ju undra hur Svenska folket tänker, Young Blood och han där Ranelid. Jag skulle inte vilja skicka iväg en pojkgrupp till eurovision där alla sjunger falskt och en till och med låter som en tjej. Svenska folket, kom igen!?

Nu kollar jag på Sherlock i min ensamhet och njuter av ett kex choklad, en cola och lite rostad majs, mums :D  


Kyckling filé, pommes frites och varm vitlöks sås.

Återkommer nog med ett inlägg lite senare :)  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-18 @ 21:40:52   

Rostad majs!

Rostad majs är något man kan äta istället för godis. Detta är mycket nyttigare och dessutom godare :D De finns att köpa på lösvikt bland naturgodis hyllorna på Maxi. Så istället för att köpa hem godis eller chips, kolla bland naturgodiset ;)



Ikväll ska mina föräldrar iväg igen, så ikväll blir det bara jag, syrran och hennes pojkvän hemma. Vi ska laga lite kyckling filé och pommes frites och sedan kolla på melodifestivalen. Men det blir säkert att jag får kolla på det själv, då min syster och hennes pojkvän är väldigt osociala :(
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens tips | 2012-02-18 @ 16:00:07   

Förkyld!

Godmorgon på er! Nu har jag suttit och käkat lite frukost och kollat på tv. När jag vaknade var förkylningen ännu värre så det blir nog ingen pojkvän idag utan bara vara hemma med systern och kolla på film och laga mat :D. Så jag får vila upp mig i helgen så att jag kan träffa vänner och pojkvännen nästa vecka.   



Senare kommer jag lägga upp någonting som man kan äta istället för vanligt godis, mycket godare dessutom! ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-18 @ 12:12:16   

Accesoarer från H&M

Gick in på H&M hemsida och hittade några passande accesoarer nu till våren och sommaren! :D Hade gärna velat ha örhängena och läderväskan, riktigt sugen.

Runda solglasögon, väldigt populärt nu till sommaren. 69:90 kr


En stark färgklick i öronen! Älskar den här färgen 49:50 kr


Keps är väldigt inne till våren och sommaren för tjejernas del. Inne på H&M hittar ni en sån här skinnkeps för 79:90 kr


Riktigt snyggt skärp till våren, går loss på 179 kr


Snygg strandbag 349 kr


En väska med 100% äkta läder och går loss på 999 kr
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-02-17 @ 19:57:59   

Lilla perser katten





Tog en massa foton på lilla Amber innan idag. Jag vet inte vad det är för trams hon håller på med foten? Hon tror hon är hallt, händer ofta när hon vill ha uppmärksamhet ;)
Just nu är jag forever alone. Syrran är bara med sin pojkvän och mamma och pappa har åkt iväg. Så här sitter jag ensam, med min förkylning och kollar på tv. Jag får se om pojkvännen kommer imorgon för han har gått och blivit sjuk, drygt :( 

Nu ska jag sitta här i min ensamhet och vänta på att mamma och pappa kommer hem :)  

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Photografi | 2012-02-17 @ 19:41:04   

Våren är här!

Hejsan! Är väldigt glad idag då all snö håller på att smälta bort :D Det är plus grader idag och det ska vara det hela nästa vecka också, hoppas våren kommer nu. Jag har nog aldrig varit så här sugen på våren/sommaren som jag är nu. Jag vill bara börja använda min nya vårjacka och ta på mig conversen! ;)
Idag "börjar" sportlovet och det är verkligen underbart, förutom att jag börjar bli körkyld och är jätte trött. Idag ska jag nog bara ligga hemma och slappa framför tv:n. 


Har fått den här spegeln av pappa. Den ska så klart målas om och sedan hängas på sidan av garderoben.


Lille Amber kom och ville vara med på bild.

Vet inte om jag ska ner och fixa lunch nr. 2 (har skit mat i skolan) för jag börjar känna mig hungrig igen, skriver senare! :)  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-17 @ 14:51:37   

Riktigt jävla trött!

Hejsan bloggen! Tyvärr har det inte blivit någon blogg idag, men jag har bara kännt mig allmänt nere och jätte trött. Efter att ha haft idrott och sedan gym på det så är jag riktigt trött på torsdagar :(. Men imorgon är det fredag så vi ska inte deppa och dessutom är det sportlov nästa vecka, behöver ett lov att vila upp mig på :D 
Men här får ni en gammal bild på mig och ett collage på mina favorit skor:



   
I Love Jeffrey Campbell shoes!
Underbara skor! Nu ska jag gå och lägga mig och återkommer med bloggen imorgon :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-16 @ 22:32:47   

Dip dye - vågar du?

 








Bilder är tagna från google.

Ni har väl inte missat den senaste trenden dip dye? Jag tycker detta är riktigt snyggt och coolt, hade själv velat färga mina toppar i en annorlunda färg :) Får se om jag beställer hem lite rosa färg eller något, blir fint att ha till sommaren. Får fråga min kompis Ellie som utbildar sig till frisör om vad hon tycker och om hon kanske kan färga det åt mig? ;) höhö. 

Vad tycker ni? :D     
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-02-15 @ 19:28:03   

Ovanligt lång onsdag

Hallå alla söta! :D Är nu hemma från skolan (äntligen). Denna onsdag kändes så himla lång jämfört med annars, för det första blev hela klassen utslängda från lektionen i morse och på sista lektionen skulle vi ha ett prov som ingen förstod :). Nu har jag städat lite på mitt rum och snart kommer Desse hit, behövs lite tjejsnack!


Så här såg jag ut idag :D
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-15 @ 15:37:07   

Vaniljhjärtan på alla hjärtans dag!

Innan kom mamma upp med varsin vaniljhjärta till mig och syrran. Någonting man måste äta på alla hjärtans dag, äter nog ett vaniljhjärta om året och det är på alla hjärtans dag, haha! :) Drack dock inte colan, var inte sugen :) (skönt) Nu ska jag fortsätta kolla på Topmodel sverige och sen blir det lite plugg!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-14 @ 20:27:59   

Valentines Day outfit

Glad alla ♥ dag bloggen och alla! :D Hoppas ni sitter hemma med era pojkvänner eller kompisar och myser. Själv är jag hemma med familjen, ingen pojkvän (forever alone). Han kunde inte ta sig hit så han får sin lilla present på fredag istället :) 
Idag skulle vi ju vara alla hjärtans dag fina, så det fick bli mitt röda linne med en hög kjol med skinn imitation och dragkedjor. Visar tyvärr inte kjolen på bilderna så mycket. Det blir väldigt dåliga outfit bilder när jag ska ta de själv, får börja fråga mamma eller någon annan ;)   




Kavaj - H&M // Linne - H&M // Tubetop - Ginatricot // Hög kjol - H&M
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-02-14 @ 18:58:17   

Valentines day tomorrow!

Hallå hallå! Imorgon är det Alla hjärtans dag, det har ni väl inte missat? :D Får se om jag köper ett litet choklad till mitt lilla hjärta. Vi har sagt att vi inte ska köpa någonting till varandra men jag känner att jag vill det, det är ju bara alla hjärtans dag en gång om året och han förtjänar det ;) höhö!

Imorgon har vi tjejer planerat att vara Alla hjärtans dag fina, alltså bära något rött eller rosa. Så nu har jag målat mina naglar fina och valt ut kläder inför imorgon. Visar upp outfit imorgonbitt eller efter skolan! :) 

 


Har verkligen fastnat för den här trenden . . . .

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är skit trött efter den 2 timmar långa träning från innan idag :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-13 @ 21:51:55   

Jeans shortsen med Nitar

Här får ni äntligen ett par bilder på mina shorts som jag fixade. Från början har detta varit ett par vanliga byxor så jag har fixat allt slitage på dom och nu nitarna i fickan. Tyckte det blev riktigt snyggt :D Jätte snyggt med nitar på jeans shortsen nu till våren och sommaren. Definitivt någonting som jag ska bära i vår/sommar! :) Jag har ett par andra shorts som jag ska fixa men de får tröja lite grann. Idag ska att göra och förbereda lite skolgrejer till imorgon :)









Skriver senare! ;) ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-02-13 @ 18:53:06   

Födelsedags firande x2

Hejsan hejsan alla! :D Jag kom hem från Theo för någon timme sedan. Igårkväll när vi firade Theos mamma fick jag reda på att vi skulle fira henne ytterligare en gång, idag. Så idag kom resten av Theos systerskara och firade lite granna. Men nu är jag iallafall hemma, har ätit lite tacos och städat lite på mitt rum och nu ska jag fixa lite skolgrejer tills imorgon, känns som att man inte riktigt har tid till sig själv längre, haha!

Någon undrade vad det var för chips grej jag gjorde. Jag la bara på tacofärs och ost och sen in i ungnen en liten stund. Dessa är väldigt goda men tyvärr minns jag att de var godare än vad dessa var.



Kommer nog in en bild i bloggen senare på ett par av mina pimpade shorts :D  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-12 @ 19:37:00   

Bär en Amerikansk flagga





Jag idag, nu drar jag iväg till Theodor. Tar med mig datorn så klart ;) ♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-02-11 @ 19:00:00   

Makeup och Naglarna

Hallå på er! Snart ska jag ner och hjälpa mamma med kvällens middag, Tacos, min favorit! Ska göra en liten chips special som jag har fått lära mig av min kompis som är jätte god att ha till Tacosen. Efter att jag har ätit ska jag hem till min pojkvän. Hans mamma fyller år så det blir att fira henne lite grann ikväll :)
Här har ni några bilder på Kvällens makeup och hur mina naglar blev:




Lite Bronssminkning.





Har olika form och längd på alla mina naglar, höhö! ;) Nej nu ska jag gå ner och hjälpa mammi.

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Sminkningar | 2012-02-11 @ 16:42:12   

Måla om naglarna snart!




Det svarta lacket är från Ginatricot, har aldrig använt deras lack innan så får se hur bar det är ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-11 @ 13:30:00   

New in - Senilsnören





Hejsan allihopa, har varit vaken i några timmar, ätit frukost och andra morgon saker som man måste göra :) Igår kväll hämtade min mamma ut ett paket till oss, däribland var dessa Senilsnörena från Ginatricot till mig som jag beställde i onsdagskväll. Tänkte köpa dom på Ginatricot när jag var där men de hade inte fått in dom så det var bara att beställa ;) Tycker dom är skit snygga iallfall och kostar bara 49 kr.  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-02-11 @ 12:56:16   

Vår inspiration!

Spring inspiration!
Älskar den här vår outfiten! Har redan Jackan, tröjan och brillsen. Snart är det dagst för skorna . . . ;) har mina små planer!
Förstår ni vad glad jag är? :D Jag skrev klart mitt Svenska tal idag, och jag var så himla stressad och rädd att jag inte skulle hinna blir klar. Men nu är jag klar och har tid att läsa igenom det flera gånger innan vi ska redovisa :D. Nu ska jag ta det lite lugnt och spela lite sims, var evigheter sedan!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-02-10 @ 21:04:34   

Me today

Hejsan hejsan! :) Kom hem från stan för en timme sedan ungefär men har stått och värmt mig framför brasan ett tag, kallt utomhus, men inte lika kallt som vanligt. Hoppas våren kommer snart!!! (Vill använda min nya underbara jacka) :)
Men idag efter skolan gick jag och min vän Fanny runt lite på stan och shoppade lite. Blev tyvärr ingenting för mig men för Fanny blev det en snygg tröja. Efter shoppingen fikade vi på café teapot, blev en polkagris kladdkaka med vaniljglass och te för mig, mums! Min lillasyster praoar där just nu så hon satte sig och åt lunch med oss. 


Stickad tröja - BikBok

Nu ska jag aningen Ringa pojkvännen/ Spela Sims/ Skol arbete . . . får se vilket det blir!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-10 @ 15:59:17   

Grattis Pappa lilla!

Hejsan på er alla :D jag har tyvärr inte bloggat idag pga av att min pappa nämligen fyller år! Detta firades med smörgåstårta och lite semlor, guud vad mätt jag blev :( haha! Av oss och mormor fick han lite pengar till sin kompande tatuering som han ska göra nästa vecka, ball :)

  






Äääälskar både smörgostårta och semlor, kommer hålla mig mätt i 2 dagar nu typ . . .

Bloggen har tyvärr varit smått åtsidosatt men skolan börjar bli tuff nu, mycket inlämningar och lite prov och en massa små extra saker som ska vara klara :( tråkigt! Men nästa vecka ska jag verkligen försöka bättra mig, lite mer kläder än innan :) Kram så länge ♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-09 @ 21:28:24   

Dagens köp idag på Nova med Mammi















  

Känns som lördag, men tyvärr är det bara en studedag. Back to school, har väldigt mcyket skolgrejer att fixa! ♥
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | New in | 2012-02-08 @ 16:59:24   

Svartvitajag!

Mycket skola nu den här veckan. Börjar känna mig riktigt stressad, men jag får jobba lite nu medans jag kolla på Top Model Sverige. Imorgon har vi underbar studedag vilket spenderas med mamma i Lund. Vi ska shoppa lite på Nova Lund, blir tyvärr inte så länge men en liten stund iallafall :D Har nämligen ett annat ärende som jag inte vill skriva om. Det finns lite grejer som jag redan har planerat att köpa så HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS de finns kvar!

Två svart vita bilder på mig idag


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-07 @ 20:18:54   

Ringfinger trenden




De två längsta naglarna är mina gelé naglar som fortfarande sitter kvar (7 veckor :D )

Tänkte prova på den här nya nageltreden? ;) höhö. Att måla ringfingret i en annorlunda färg eller ett annorlunda mönster, tycker det är riktigt snyggt faktiskt!
Nu ska jag gå och lägga mig, en lång dag i skolan imorgon. Jag går ända till tio i fyra och på grund av bussarna kommer jag vara hemma vid fem - tiden :( drygt! Och då blir det väl en MASSA skolgrejer, har hur mycket som helst nu inför sportlovet ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-02-06 @ 23:09:28   

Snow pictures!












Under den vita persenien gömmer sig en gammal häst vagn.

Hallå på er alla, idag efter att jag kom hem från träningen gick jag ut och tog lite foton på den fina vinter solen. Tycker faktiskt det kan vara mysigt med vinter, OM solen hjälper till och värmer upp lite grann.  
Idag blir det nog inte så mycket blogg, jag har ett prov på torsdag så tyvärr måste jag sitta och plugga på det idag för det mesta från onsdagen flyger bort pga av studiedagen :D

Nu blir det plugg, ha de så länge! ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2012-02-06 @ 19:10:45   

Och så fick Skåne sin snö

Igår kväll var jag och Theo hemma hos några vänner på lite fest och badade badtunna ute i kylan. Vattnet var 45 grader varmt och det var riktigt mysigt att kunna sitta ute och bada när det är -10 utomhus :). När vi hade badat klart dansade vi lite och hade det super skoj! När vi skulle hem tog vi bussen till kristianstad och fick sedan skjuts hem. Tack så jätte mycket för kvällen igår alla :D ♥

Igår efter att vi hade badat började det snöa, och det forsatte ända fram till idag och nu har vi också fått lite snö. Trodde inte vi skulle få så här mycket snö men nu ligger det, fin och go kramsnö, hoppas jag inte får några bollar på mig imorgon bara . . .





Nu ska jag fixa lite skolgrejer!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-05 @ 17:43:24   

Snart bada badtunna!

Hejsan hejsan! :D Just nu sitter jag och Theo och väntar på att vi snart ska äta. Efter maten blir vi upphämtade av ett par kompisar och sen åker vi vidare till ett par andra kompisar. Där ska vi umgås och bada badtunna och sånt mysigt. Första gången jag badar badtunna utomhus, ska bli spännande :D Nu blir det mat! 

 
Detta blir kvällen outfit!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-02-04 @ 17:49:58   

Wildflower by Kenza



Guuud vad jag vill ha! Jag hittade en sida på internet där de hade rea på wildflower by Kenza, och dessa två går just nu för halva priset. Jag har en stor kärlek för skor och när jag såg dessa tänkte jag att jag bara måste ha dom. Får prata lite med Theo sen när han kommer hit hehe ;) 

Nu ska jag gå och städa lite på mitt rum och vänta in Theo ♥ 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-04 @ 13:08:53   

Really trying

Hallå, tillbaka efter att ha sovit i några timmar. Jag var riktigt trött när jag kom hem efter skolan, tror det beror på det kalla vädret. Skulle VERKLIGEN behövt åka iväg till Kanarieöarna eller något varmt ställe och bara ta det lugnt vid poolen i solen en hel vecka, känner mig superblek dessutom :( .
Ikväll gjorde jag ett par advokado mackor med tomat och kalkon på ett mörktbröd. Super gott och nyttigt! Advokade är jätte bra att äta, det förhindrar rynkor, är bra för hjärna, man får fin hy och glansigt hår osv. :D

Men nu är det verkligen dags, ska man bli nöjd över sin kropp får man börja kämpa!
  


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-03 @ 19:59:23   

Älskar dig till månen och tillbaka






Älskar dig till månen och tillbaka

Hejsan bloggen! :D Idag slutade jag kvart i ett och tog bussen hem nästan direkt. Så jag har varit hemma i någon timme nu, har försökt få igång elden eftersom att jag fryser en del, men den vill tydligen inte idag :( .
Guud vad jag älskar mitt "nya" rum. Älskar de ljusa väggarna. Dessa bilderna hade inte blivit så här om jag fortfarande hade haft mina mörka väggar.

Jag vet att jag har lovat er att visa hur jag sätter upp min donut. Jag ska göra det när jag har tid och när någon vill vara "modell" åt mig, hoppas jag kan fixa det i helgen :D  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-03 @ 14:54:16   

Gott och Blandat

Tränat, käkat middag och sitter nu vid datorn!

Hejsan hejsan :D Nu sitter jag här vid datorn, kom hem för en timme sen ungefär. Jag var på Actic i stan innan och sen åkte min mamma, syrran och jag och käkade bakad potatis, så hiiimla gott! Vi åkte inom MAXI en sväng och handlade lite. Köpte en gott och blandat påse eftersom att det ändå är fredag imorgon ;) kommer ångra mig när jag har ätit upp hela sen . . . men tänk INTE på det!

Nu blir det duschen en snabbis för mig och sen ska jag räka matte och plocka mina ögonbryn. Idag är pappa uppe i Stockholm så ikväll blir det girls night här hemma. Kanske poppar lite popcorn och kolla på en film? ;)


Lilla Amber (katten) med på en hörna :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-02 @ 17:54:38   

Har fixat lite smått ikväll

Ikväll har jag plockat av alla min nitar från mitt gamla nitskärp och pimpat lite grann :) Jag är bara klar med ett par shorts, tar längre tid än vad jag hade väntat mig. Men efteråt när alla är färdig fixade visar jag upp dom här i bloggen :D
Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt folket ♥



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-02-01 @ 22:33:30   

Den korta skinnjackan

En kort skinnjacka är ett stort JA till våren och sommaren! Tycker verkligen att det är skit snyggt, speciellt med en massa snygga detaljer på som nitar, eller dragkedjor. Den här jackar har jag haft i flera år, köpte den när jag gick i 6:an kanske men passar fortfarande, helt otroligt! :D Men en kort skinnjacka är garanterat någonting man ska ha till våren/sommaren.  
 




Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-02-01 @ 18:28:54   

Fire, fire, fire!

Som vanligt kommer jag hem efter skolan och fryser rumpan av mig. Så jag gick ut en liten sväng, fyllde på lite ved och lyckades starta brasan alldeles själv :) mycket, mycket stolt!
Idag på lunchen stack vi till Teapot, ett underbart café med mat i stan, underbar mat. Jag tog ett lantbröd med kyckling och sallad osv. Det var första gången jag tog det och det smakade superb ;) Nu ska jag käka lite onyttiga nudlar så här får ni några bilder på min fire ;)





Skriver senare! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2012-02-01 @ 16:08:46