Lilla Cindy

Hejsan på er :D. Igår började det regna vid ett tiden så vi startade en film för barnen på dagiset som de kunde kolla på. Så sista jobbdagen för veckan avslutades med film mys när det ösregnade ute, mysigt och lugnt ;).
När jag slutade jobba åkte jag hem till Theo och Cindy. Hon var fortfarande lika söt som sist när jag såg henne, då vi åkte upp och hämtade henne. Fast då hann jag knappt hem till Theo förens jag skulle åke hem till mig så det blev inte så mycket kattmys då :(.  
 
Hon var väldigt lekfull, nyfiken och såklart jätte söt! Vi lekte med henne hela dagen, hon sov även en stund hos oss innan vi skulle gå och lägga oss. Jag och Theo kollade på the walking dead säsong 2 (jag har redan sett den men Theo ville se avsnitten) och åt varsin Ben & Jerrys glass. Han överraskade mig genom att köpa en glass åt mig, underbart :D.
 
Ikväll är jag och Cina hemma själva. Mamma och Pappa är iväg och partajar lite grann så ikväll är huset vårt. Vi har precis ätit pizza och snart ska vi börja med de riktiga onyttigheterna och kolla på Sex and The City ;). Mamma har köpt lite chips och Ben & Jerrys, och yes, jag är en Ben & Jerrys missbrukare :).
 
 
 
 
 
Så söt är hon! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-30 @ 19:55:36   

House of Bagels igår!

Hejsan alla glada! :D Hur mår ni? Själv har min förkyldning äntligen börjat släppa lite grann, äntligen! Det är inte så roligt att vara sjuk när det är sommarlov precis . . . hoppas det har gått över till nästa vecka iallafall ;). Tyvärr bloggade jag inte igår men att blogga via datorn har blivit jätte segt sedan de uppdaterade blogg.se och man kan inte blogga från appen då jag inte ens kan logga in? Och tydligen så går det inte att sms blogga längre så om det inte bättras här inne på blogg.se byter jag kanske bloggportal.
 
Igårkväll åkte jag in till stan och gick ut och åt med Ellie, Nathalie, Isabelle, Anna och Ida. Vi åt på House of Bagels som vanligt (favorit stället) och hade det mysigt, det blev mycket skratt och prat ;). Jag kom väl hem vid elva igår och då var det bara direkt i sängs för att jag skulle upp till jobbet idag.
 
Ikväll ska jag, Cina och pappa in till stan och kolla på bio, det blir prometheus. Men innan vi åker in ska jag äta lite knäckemackor och sen ska jag nog dammsuga rummet (har köpt nya mattor så jag måste dammsuga hela rummet).
 
 
Festade till det med kladdkaka också
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-28 @ 18:22:37   

Två dagar utan bloggen!

Hallå på er! :D Tyvärr har jag inte bloggat sedan i lördags men plikten kallar, hehe;). Jag mobilbloggade faktiskt i söndags men det kom tyvärr inte upp på bloggen . . . dumma mobilblogg.
 
Söndags
I söndags gick jag, Theo och hans familj upp klockan fem på morgon för att åka sex timmar i bil för att hämta Theos nya katt :) (Jag vet inte om jag har skrivit att Theo och hans familj skulle införskaffa en ny katt). Jag var sjukt trött men när man var framme fick man ju piggna till för man skulle ju kolla på de fina katterna :D.
Efter en timme åkte vi ytterliggare sex timmar bil fast med katten som är så söt! 
 
Efter många diskussioner om namnet blev det tills slut Cindy, fint och det passade henne!
 
Igår
Igår började jag min första arbetsdag på ett dagis. Det var väldigt roligt att träffa barnen och leka lite grann, men det är var inte så roligt när jag vaknade upp idag med värsta förkyldningen och ont i halsen. Tänkte tyvärr inte på alla bakterier som finns på dagis :(. Men idag har jag nästan missbrukat handsprit så jag ska väl klara mig ;).
 
Igårkväll gick jag och la mig redan klockan åtta på grund av att jag var så trött, väldigt länge sedan jag la mig så tidigt :).
 
 
 
 
Den gråa katten är den som Theo har köpt! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-26 @ 17:17:45   

Midsommar bilder!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Midsommar pussen! ♥
 
 
Den traditionella bilden på mig och Ida :)
 
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-23 @ 19:05:20   

Min midsommar var grym!

Gud vilken rolig kväll jag hade igår! :D En massa nya ansikten och skönt folk som va roliga att prata med. Det var även några vänner från min gamla klass som kom till den festen, mycket roligt ;). "Värden" och "värdinnan" som höll i festen hade förberett en massa roliga lekar åt oss som Rinkaby fyllan och "skicka vidare godisen med munnen".
Alla som var på festen hade även fått ett uppdrag som man skulle utför under kvällen, om man uförde sitt uppdrag tillräckligt bra kunde man vinna ett pris. Mitt uppdrag var att jag skulle säga "Kaktus men" i början av varje mening. Vissa tyckte säkert att jag var helt störd, men för er som läser det här nu så vet ni att det var en tävling och att jag inte går runt och kallar folk kaktus ;).
 
Som sagt var det jätte trevligt med grill, musik, lekar och människorna :D.
 
Internet dampar hos Theo så jag orkar inte lägga upp alla Midsommar bilderna just nu, men när jag får internet sladden så lägger jag upp dom. Här har ni en bild på min frukost som jag åt i morse ;)
 
 
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-23 @ 14:54:36   

Glad midsommar!!

Glad midsommar på er alla :D Idag har jag packat det sista, rakat benen och fixat min midsommar krans. Jag hade ingen krans förra året utan gjorde en på plats och den blev inte så snygg ;) . Men i år så fixade mamma en åt mig, vi plockade blommor i trädgården och den bliv skitbra! :D
 
Om en timme ungefär så åker jag hem til Theo. Jag ska bara packa ner vår mat och jordgubbar och lite sånt sen är jag klar för att åka. Jag har funderat ett tag på hur jag ska ha mitt hår, om jag ska ha det rakt eller lockigt, det hade j´nog varit snyggare med lockigt hår till min outfit men tänk om det blir fel, då är det ju jätte jobbigt att få rakt . . . usch vilka problem man har alltså ;).
 
 
Detta är jag och Ida på midsommar för ett år sedan. Jag har säkert lagt upp den här bilden innan men jag ville visa Idas krans :).
 
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-22 @ 13:18:42   

Hur ser det matta överlacket ut?

Hejsan på er! :D Nu har jag fixat Cinas naglar, packat lite och noppat ögonbrynen. Cinas naglar blev neutrala, ingen franskmanikyr eller någonting på utan bara nagelförlängning, skit snyggt och ser ut som ens egna naglar, måste prova på det någon gång ;) .
 
Imorgon ska jag gå upp vid elva tiden och fixa det sista inför midsommarfirandet på kvällen! :) Här har ni en bild på hur mina tånaglar ser ut just nu med det matta överlacket, snygg va? :D
 
 
 
 
 
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-21 @ 22:24:32   

Solen, naglar och new in - väskan

Nu har jag legat ute i solen i några timmar, känns som att jag har fått lite färg så vi får hoppas att det syns imorgon när vi ska på midsommarfesten. Man vill ju inte gå runt och vara blek medans alla andra har fuskat i solariumet ;). Ikväll ska jag göra naglar på Cina, det blir nog franskmanikyr för hennes del :).
 
Sen ikväll ska jag även packa och förbereda inför imorgon, men jag ska fixa en sak först som alla borde ha på midsommar, men det avslöjar jag inte nu :D.
 
Här har ni min nya väska! Tycker att den är skit snygg och bra för att den är stor så man får plats med mycket saker i den :).
 
Så här ser linnet som jag köpte på Ginatricot ut bakifrån, snyggt!  
 
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | New in | 2012-06-21 @ 16:02:32   

Avundsjuk

Nu när den Svenska "sommaren" har börjat vill man ju bara ligga ute och sola så att man får upp sin bränna. Men eftersom att vädret inte har börjat sååå bra så har man inte kunnat ligga ute och sola. Så därför blir man väldigt avundsjuk när alla skriver; "nu drar vi till Magaluf" eller "nu är det vår tur att dra utomlands", och här sitter man i Sverige som knappt vill skämma bort en med lite sol :(. Hoppas att vädret blir BÄTTRE, när man kollar på klart.se väderkrognos står det att det ska regna varje dag? haha ;)
 
Imorgon är det midsommar och så klart står det att det ska regna, men det regnar ju varje midsommar så man är inte förvånad ;). Hoppas bara inte att det blir kallt för det är då det blir jobbigt, jag har ju planerat klart min outfit! :D
 
Jag har inte lagt upp bilderna jag tog på Entré ;). Alla dessa skitsnygga shortsen hängde inne på Ginatricot, ville ha alla!
 
 
 
 
Jag fick hem min väska igår så den måste jag visa er, jag ska även visa hur det matta överlacket blev, skit snyggt! :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-21 @ 11:07:45   

Converse flatforms

Jag har sätt flera bloggerskor blogga om dessa skorna och jag tycker faktiskt att de är skit coola :). Det är många som har delade åsikter om dessa skor men tycker de är annorlunda och sen är de ju converse inspererade. Själv använder jag converse nästan varje dag :D, så dessa hade ju suttit fint!
 
Denna bilden har jag snott från Kenzas blogg, fuskis, vill också ha!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-06-20 @ 23:28:25   

Var får jag nitarna ifrån?

Nu har jag äntligen satt mig ner framför datorn för att koppla av lite, haha ;). Idag var jag med Stephanie i stan, vi solade i Tivoliparken och pratade en massa, det var mycket trevligt! :) Det var mysigt att sola lite också, känns som att jag har fått lite färg nu, men det behövs mer! Jag får ligga och steka en större del av dagen imorgon, sen ska jag göra naglar på syrran :D.
 
Jag håller även på att planera inför midsommar, vad jag ska ha på mig och vad vi ska äta och en massa sånt som för vissa kan vara väldigt onödigt men för mig är väldigt viktigt ;).  
 
 
 
En tjej vid namn Johanna frågade var jag fick mina nitar ifrån. Jag har tagit bort de från ett gammalt nitskärp som jag inte använder länge :). Men nitar kan man beställa på internet eller om man hittar ett gammalt nitskärp.
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-20 @ 20:29:36   

Snygga smycken från Gina tricot

Hejsan på er! :) Desse stack precis hem. Det var jätte kul att träffa henne, vi pratade om framtida planer som midsommarfesten nu på fredag. Vi pratade även om Ivö som vi ska till i augusti som kommer bli super kul! ;)
Ikväll ska jag inte göra så mycket faktiskt, jag ska nog ta ut mina sängkläder i tv rummet och starta en film eller någonting. Det hade varit så gott med en Ben & Jerrys . . . är rädd att jag har blivit beroende av det, både dyrt och onyttigt :(.
 
Imorgon ska jag träffa Stephanie i stan. Hoppas det är varmt väder så att man kan gå med bara ben och få lite färg, tycker det börjar bli drygt med den här "sommaren".
 
 
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-06-19 @ 20:56:47   

Plaggen från Malmö

Godmorgon på er! :) Jag har precis vaknat (medger att det är sent) och slänger in ett blogginlägg. Idag när jag vaknade hade jag en massa sms från Desse, fick lite smått panik, men hon kommer hit här sen. Vi har planerat att sola lite idag, hoppas solen håller i sig, den kommer och går. Ena stunden sol och andra stunden molningt, drygt men man får passa på när den ända solen vi har är framme ;).

Jag tog foton på resten av det jag köpte igår på Entré:




 
Förlåt för de halvdåliga bilderna men jag kände mig lite stressad och var tvungen att ta lite bilder på mina plagg. Tyvärr ger bilden på klänningen lite orättvisa, den är väldigt hallonröd och kommer sitta skit bra på en som är brun (därför måste jag ut och sola ;) )

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-06-19 @ 13:16:48   

Beställd!

Den här underbara väskan har jag beställt! Jag har blurrat för att det ska bli en överraskning men jag antar att det är många som vet vilken väska det är ;). Hoppas att väskan kommer innan midsommar så att jag kan ha väskan där, eller så väntar jag, tycker kanske den är för fin :P.  

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-19 @ 09:52:00   

Gårdagens outfit - Flower Power






Tube top - Gina tricot // Byxor - BikBok // Korsring - Ginatricot // Klocka - Ur & Penn

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-06-19 @ 09:00:00   

Hemma från Ida

Nu har jag tagit på mig myskläderna och kollar på Dreamhack live på tvåan. Det låter kanske lite nördigt men så kan det vara ;). Kvällen hos Ida var mycket trevlig, vi åt middag och tog några glas vin och kollade på en film, mycket mysigt och trevligt :D.
Imorgon ska jag träffa Desse. Det ska bli fint väder imorgon så äntligen får man kanske steka i några timmar så att man får lite färg? :) Hoppas, för vädret idag var tyvärr inte så bra, ösregn coh åska här nere i Skåne, hoppas vädret blir bättre snart!!!! :@

 





Älskar sommarmat och fetaost! Jag kommer förbereda ett tidsinställtinlägg med lite "bättre" bilder på min outfit :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-19 @ 00:01:46   

Jag glömde berätta att jag ska hem till Id...

img_6162 (MMS)

Jag glömde berätta att jag ska hem till Ida på en liten girlsnight! ;) här är kvällens outfit - linnet köpte jag idag på Gina inne på Entré!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-18 @ 18:23:16   

Hemma från malmö!

Hejsan bloggen! Nu har jag och syrran äntligen kommit hem. Dagen började med lite tågförseningar men vi kom iväg tills slut ;). Vi tog senare bussen till Entré och shoppade loss, haha. Nej tyvärr inte shoppade loss men lite shopping blev det iallafall. Under lunchen tänkte jag mobilblogga men så klart gick det inte så jag orkade till slut inte vänta på att inlägget skulle publiceras :(.

När vi tog tåget hem till Kristianstad missade vi bussen hem med tre minuter så vi åkte hem till Theo och hängde där en stund i väntan på bussen hem :), och nu är vi äntligen hemma! Bilderna på kläderna kommer upp i bloggen imorgon men jag kan lägga upp bild på "krimskramset" som jag köpte.




En korsring


Ett toplack som man målar över nagellack så att det blir matt, coolt! ;)

Nu ska jag gå och fixa lite med håret, Ciao!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-06-18 @ 17:23:45   

Väntar på tåget!

img_7374 (MMS)

Väntar på tåget!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-18 @ 14:16:14   

Ny kategori - Dagens tips

Idag handlar dagens tips om en kille vid namn William Spetz som gör roliga videos på Youtube. Han får mig verkligen att skratta ;). Det är säkert många av er som säkert redan har sett hans videor men för er som inte har så kommer mina favorit klipp här nere:











Hoppas ni tyckte han var rolig! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens tips | 2012-06-18 @ 00:13:09   

Söndagens onyttigheter

Usch vad jag har ätit mycket onyttighter på siståne :(. Nej imorgon är det måndag och då börjar det nyttiga livet, eller? Iallafall mer hälsosammare livet! Jag har ju faktiskt melonkulor på min glass så lite nyttigare är det ju ;), haha!

Nu kollar jag och Cina på sex and the city och pratar om att det inte känns som att det är sommarlov . . . jag kollade vädret och det skulle vara sol imorgon i malmö, kör kanske på shorts! ;)



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-17 @ 21:39:44   

Kvällens middag!

Nu har jag precis ätit middag, det blev bacon hamburgare. Jag har aldrig smakat det innan och det var faktiskt gott ;). Som jag skrev i förra inlägget så tar jag och syrran tåget till malmö imorgon ganska tidigt, så jag kommer nog inte hinna blogga via datorn utan ska försöka mobilblogga (om det går). Jag tycker det är jätte tråkigt för det går knappt att blogga via appen om man har en rubrik, text och bild, då är det omöjligt! :(





Nu ska jag in i duschen! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-17 @ 19:39:36   

Söndag

Idag är den söndag och då är det så klart måndag imorgon ;). Jag och syrran har planerat att åka till malmö en sväng för att shoppa inne på Ginatricot. Vi har tyvärr inte Gina här i Kristianstad så antingenn får vi åka till Malmö eller Lund för att shoppa på Gina tricot.

Jag önskar att det var stekande sol hela dagen. Innan idag ösregnade det i någon timme och nu är solen framme, i två minuter sen går den i moln igen, känns inte lönt att ut och sola, vill inte vara blek. Får väl ta mitt skrammel och gå och sola lite.

  

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-17 @ 15:45:17   

Sex and the City med Ben & Jerrys

Nu har vi suttit här och gottat oss framför Sex and the City i några timmar, och ja, Theo kollar också ;). Nej han har med sig sin dator så han sitter mest med den och fixar lite grann. Just nu lyssnar vi på musik och bara chillar, jag har ont i magen av alla chips och Ben & Jerrys som jag har ätit. 
Imorgon ska jag nog bara ta det lugnt och planera för nästa vecka, jag har ju en hel veckas sommarlov innan jag börjar jobba, hehe ;). När man tänker efter är det ganska jobbigt att man ska sommarjobba under sommarlovet, men man får ju pengar för det så det ska väl fungera och dessutom är det bara tre veckor! 

Vi har planerat att vara uppe till klockan sex men det vet jag inte om jag orkar, kommer sova bort hela min söndag då, och det vill jag inte eftersom att det är sommarlov :) , dock känns det inte som sommarlov, om det hade varit varmare kanske?

  
Jag förra midsommar, mycket brunare än vad jag är NU, drygt, och det är bara en vecka kvar?! Förlåt för minen men munnen full med mat.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-16 @ 23:36:59   

Var ute och rastade kameran innan!

Jag var ute ett tag innan och tog en massa foton på blommor vi ha i vår trädgård och så klart på lilla Amber! Snart kommer Theo hit med "sitt" godis som han ska ha ikväll. Cina och jag har redan fixat våra sötsaker så Theo fick ta med sig eget ;) hehe. 

Nu ska jag och Cina börja bära ner xboxet och sånt till sen stora tv:n, här har ni några bilder som jag tog idag, vadt tycker ni? :)  































Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2012-06-16 @ 16:51:49   

Wanties från Gina tricot

 
Beata tank - 199 kronor

 
Lov top - 199 kronor

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-06-16 @ 14:00:00   

Fortfarande mätt sedan studentfirandet?!

Godmorgon på er :D , jag vaknade för en timme sedan och har ätit lite frukost, det blev bara en macka eftersom att jag fortfarande är mätt från igårkväll. Usch, skulle vilja ut och gå en lång runda idag, känns som att det behövs efter all mat, det blev dock inte mycket efterrätt, vilket är bra :).

Idag ska jag vara hemma med Theo och Cina och ha det roligt! Vi ska kolla på film och mysa en massa med massa onyttigheter ;). Känner verkligen att jag behöver ut och gå, eller springa . . . hehe



 



Här är lite bilder som jag har tagit med min Iphone den sista veckan.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-16 @ 12:32:47   

Äntligen hemma!

Nu är jag hemma, och trött är jag! Två studenter och sen lite grillmys är aldrig fel ;). På första studenten bjöd de på libanesisk buffé väldigt väldigt gott och kul, att får äta mågonting man aldrig annars brukar äta. På det andra studenten smakade jag lite smörgåstårta (orkade inte mer mat!!) :P .
Vår kompis höll i en liten strandfest i närheten så efter att vi hade varit på studenten ett tag så gick vi dit. Det var mycket tevligt med en massa folk som jag inte hade träffat innan :).

Imorgon ska jag vara hemma med Cina och Theo och det kommer bli sååå roligt! Vi har köpt Ben & Jerrys och lite chips, så imorgon ska vi bara mysa med film och lite xbox.



I´m back on track

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-16 @ 01:03:57   

Skolavslutning - SOMMARLOV!

Haaaaaalllooj! Nu är det äntligen sommarlov :D, gud vad jag har längtat. Hoppas att värmen kommer fram nu med så att man kan sola och bli brun! Vår avslutning hölls i Kristianstads teater och där var det lite olika uppträden med sång och dans. Efter att avslutningen var klar stack jag, Fanny och Stephanie in till stan för att luncha lite grann!
Nu är jag hemma och ska snart iväg på två studenter, jag kommer vara så mätt och sååå trött. Man ska nog inte festa på en torsdag, fast det var ju en rolig idé då ;). 

Stephanie sov här inatt för igår var vi på en strandfest i Åhus som var riktigt rolig. Vi kom hem vid tolvtiden men somnade inte förens vid två och sen skulle vi upp klockan sju imorse, trött!  










"Gänget" ;)

Nu måste jag gå och packa en massa!!! Mobilbloggar kanske senare! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-15 @ 16:09:41   

Mina nya gelé naglar - rosa glitter

Äntligen har jag tagit lite hyffsade bilder på mina gelé naglar. Jag tycker det är svårt att ta bilder på den ljusa rosa men man ser lite grann iallafall. Detta är då mina naglar jag kommer att ha på skolavslutningen till min vita klänning, kommer bli fin fint! ;)

Nu är jag äntligen klar med ALLA uppgifter i skolan och jag känner att sommarlovet närmar sig och snart är det här! Imorgon ska jag till Åhus strand med några kompisar för att fira skolavslutning (trots att min inte är förens på fredag). Vi ska vara där och lyssna på musik och "mingla" lite grann. Jag såg att några kompisar från min gamla klass skulle dit så det ska bli kul att träffa dom! :)




Gör gelé naglar för 250 kr, hör av er här eller på facebook (OBS. ej utbildad)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mina naglar | 2012-06-13 @ 20:03:15   

Under 50% rean på BikBok

Asså jag är så trött, jag somnade i soffan idag igen när jag skulle göra min svenska uppgift, inte kul. Jag önskar bara att jag inte var så trött, jag somnar ju med datorn i knäet. Inte bra, jag har hur mycket som helst att göra innan torsdag, hoppas jag hinner med allting!

Jag har glömt att visa vad jag köpte från BikBok under 50% rean. Jag köpte detta linnet här nere och sen köpte jag ett par joggingbyxor och ett par svartabyxor men byxorna är inte så intressanta att lägga ut ;). Men här kommer linnet iallafall, skit snyggt!





Gillar den rockiga stilen över linnet, mer sånt här i sommar!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-06-12 @ 21:46:37   

Dagens outfit

Redan hemma! :) Idag slutade vi nästan två timmar innan vi egentligen skulle sluta på grund av att vi inte hade något att göra, riktigt skönt! Men nu är det bara att sätta igång och göra den sista uppgiften som är till imorgon, en novell analys i svenska och den är inte liten :( tyckte vi kunde vara läxfria denna veckan!

I söndags gjorde jag mina naglar till skolavslutningen. Jag ska visa dom snart, jag har inga bilder ;). Jag tog bilder igår men de bilderna blev inte alls bra, så jag får ta om de idag.

 
Linne - BikBok // Byxor - BikBok

Och ja, jag gillar när mitt rum är stökigt :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-06-12 @ 15:44:53   

My boyfriend is the drummer

Nu är kameran laddad, halleluja! :D Jag har även duschat och tagit en lång tupplur (var riktigt trött när jag kom hem från skolan). Just nu är det fotboll på tv, pappa skulle ha en fotbollskväll med farmor, farfar och min farbror. . . mycket far kände jag där. Fotbollen är ingenting som intresserar mig, tyvärr, så jag förstår inte den här fotbollshysterin som alla håller på med, haha ;).

Eftersom att jag fick igång kameran igen tog jag en bild på linnet som jag köpte idag.


Kostar bara 80 kr, ett riktigt kap ;)

Nu ska jag plugga lite grann, har ett matteprov imorgon, kul.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-11 @ 21:01:31   

Om man fick klaga lite?

Halloj Halloj! Jag blir så irriterad, min mobilladdare vill inte ladda min mobil, så idag i skolan när jag tänkte ladda den så hade den inte laddat alls och dog sedan. Jag hade tänkt lägga upp dagens outfit men såklart var min systemkamera urladdad, digitalkameran sönder och mobilen död, så idag blir det tyvärr inga bilder :(. 
Jag köpte även ett linne idag inne på BikBok men det kan jag inte visa er förens imorgon eller ikväll. Jag har heller inte hunnut visa vad jag köpte under 50% rean på BikBok förra veckan . . . 

Jag har inte hunnit blogga eller träna ordentligt pågrund av skolan och vädret, riktigt tråkigt. Men jag får komma igång med båda delarna till sommaren!

Denna veckan börjar jobbigt men kommer bli bra ;) vi slutar ju skolan på fredag! Idag fick jag även mitt sommar jojo kort, glad tjej! Nu kan jag åka runt i Skåne som en galning :D   


Det ända jag har är en sketen webcam!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-11 @ 15:47:48   

Lördag den 9 juni!

Idag är vädret väldigt fint! :D Solen steker på men tyvärr blåser det lite och gråa moln dyker upp lite då och då. Imorse gick jag och Theo ut på en lång runda i 50 minuter, skönt. Man kände sig inte lika tjock efter alla onyttigheter man har ätit, men träningen måste bli oftare ;)
Igårkväll stack jag och Theo hem till ett par vänner och planerade inför en grej vi ska göra i sommar som vi gjorde förra sommaren också! Vi är nämligen några kompisar som ska åka till IVÖ och hyra några stugor, vi hade det jätte roligt förra året och kommer nog ha det denna gången också :D

Idag (mer än att ha tränat) har jag äntligen gjort klart min samhälls uppgift! Jag fattar inte varför vi har fått tre uppgifter till denna veckan som ska vara klara, då vi slutar på fredag, bara tråkigt! Men nu ska jag gå och börja sminka mig och fixa mig lite, Theos syster med pojkvän kommer tydligen hit ikväll, tur att man tog med sig sminket.  





En bild tagen för några dagar sedan och dagens frukost! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-09 @ 16:59:47   

Roliga saker!

Idag var det 50% på allt inne på BikBok, självklart så stack jag dit och köpte lite saker ;). Blev inte lika mycket som det blev förra gången dock men jag blev nöjd (visar imorgon)! Imorgon har jag bara en lektion sen slutar jag, tjugo över nio, riktigt skönt! Morgondagen kommer att bli väldigt rolig känner jag på mig, min mamma fyller år så här blir det god mat och senare på kvällen ska jag och Theo hem till våra vänner Frida och Chris och planera inför sommaren! :D

Jag köpte hem varsin Ben & Jerrys till mig och Theo till helgen, köpte en av de nya smakerna, får se hur god den är, kommer väl upp en recension på bloggen ;). 
En annan rolig sak; jag har beställt hem sommarkortet som börjar gälla den 15 juni!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-07 @ 18:52:35   

Riktigt dålig på att uppdatera . . .

Hejsan! :D Hur mår ni idag? Själv mår jag bara bra, för idag är det Sveriges nationaldag vilket betyder att jag är ledig från skolan! :). Igårkväll stack jag och Theo hem till några vänner och hade det mysigt, vi åt tacos, lyssnade på musik och tog några glas, en helt vanlig tisdag ;).
Så just nu sitter jag hemma hos Theo och ska fixa med ett spel. Kommer ni ihåg när jag skrev om Alice madness returns? ;) Jag blev jätte sugen på att spela det igen så Theo håller på att fixa det åt mig nu!
Och förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har varit sååå trött efter denna helg. Och apropå det, Siesta bilderna del 2 / 3 kommer så småningom!
Frida, Desse och Jag (sleten tjej)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-06 @ 14:40:19   

För trött för det här!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-06-04 @ 22:06:52   

Mobilen dampa, kameran död, jag är riktigt sliten!

Hej hej hej hej! :D Det här med att blogga under Siesta blev tyvärr inte jag hade tänkt mig . . . På torsdagkväll skulle jag strarta om min Iphone och när den skulle startas igen var jag tvungen koppla till Itunes! Och det fungerade tyvärr inte med Stephies telefon . . . så min mobil fick ligga hemma denna helgen, fungerade det med ;). Men nu försöker jag återställa mobilen, hoppas alla mina grejor är kvar på mobilen sen!

Siesta var hur kul som helst, första året jag var där! Maskinen, Kapten Röd, Rebecka & Fiona och Laidback Luke var nog bäst. Timbuktu var också bra men han har jag redan sett ;)
Det var kul som fan men det känns skönt att vara hemma, hur sletet som helst och öm i hela kroppen, fick några boxar när vi stod i publikhavet :P. 

Nu kommer Theo hit och myser, vi har ju inte träffats på hela helgen. Sen blir det att plugga inför matte prov imorgon och sen ska man packa upp alla packning . . . eller? 

 

Rebecka & Fiona








Svenska Björnstammen






Där fick ni några bilder från siesta, fler kommer senare!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Siesta 2012 | 2012-06-03 @ 17:12:16