Gav just mina bakade cupcakes till Theo

Helllå! :) Förlåt för att jag inte har blogga så mycket men när jag kom hem från skolan så pratade familjen om en privat familje grej och eftersom att detta hade inträffat så bestämde vi oss för att åka in till mc och käka, hehe! Inte världens nyttigaste middag men ja, så fick det bli :P
Och på vägen hem så hämtade vi upp Theo och han ska sova här, så mysigt :) Och nu äter han lite cupcakes som han igentligen skulle få i Tisdags som jag satt och gjorde åt honom, men tyvärr så fick jag ju inte åka dit för han var sjuk :( Men nu är han här! 

LisaMarie ♥ 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-31 @ 19:11:13   

Tittar på medans de andra anstränger sig

Hejsan bloggen! :D Nu sitter jag här och kollar på medans mina klass kompisar anstränger sig, imorse när jag vaknade hade kg ont i halsen och då tyckte inte mamma att jag skulle vara med. Theo har ju precis varit sjuk så jag kanske är smittad och då ska man vila, inte anstränga sig :) hehe! Nu ska jag fortsätta kolla på idrottslektionen, roliga än vad det låter :D LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-31 @ 09:30:36   

Godnatt nu då!

Ja, det blir att säga godnatt för mig nu! :) Jag är rätt så trött nu och imon måste jag packa inför idrotten också, vi har ju "idrottslyft", jag HATAR idrottslyft, super duper tråkigt :D
Nu börjar ögonen slockna . . . God Natt! :P

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-30 @ 23:36:51   

I Love This Summer Collection

Fashion

LisaMarie ♥

 

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | New in | 2011-03-30 @ 20:16:13   

Ny duschad!

Hejsan alla! :D Jag kom precis ut ur duschen, jag kände mig verkligen ofräsch tidigare men nu känns det super bra! Idag gick jag inte så lång runda, bara en liten för jag var inte alls taggad/på rätt humör, jag är fortfarande inte på bra humör men försöker hålla humöret uppe för er skull :D

Nu ska jag nog spela sims tror jag. Det var verkligen jätte länge sen jag spelade sist och blev bara så där sugen som man kan bli ibland! ;)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-30 @ 16:22:06   

Drar ut en runda :)

img_9022 (MMS)

Drar ut en runda :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-30 @ 14:29:06   

Försöker fixa ny Header

Heeello! :) Nu har vi satt upp vår studsmatta, märkte att jag blev anfådd efter typ att ha hoppat i fem minuter, måste kanske förbättra konditionen? ;)
Hur som helt, snart ska jag ner och äta lunch (min frukost) och sen ska jag nog ta en cupcake, jag har ju gott om dom och de var super goda!


Jag och Cina, höhö! Visst är vi snygga när vi hoppar på vår studsmatta? ;)

Som du ser rubriken så försöker jag fixa en ny Header, jag har ju haft denna ett tag nu så jag känner för att byta men mina bilder strular ;( Jag blev så irriterad att jag fick stänga ner det, jag få försöka igen lite senare . . . Nu blir det maaat!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-30 @ 12:34:14   

Go och glad kexchoklad!

Hejsan :D eller godmorgon på er kanske, ni som har studiedag precis som jag då, hehe! Nu snart ska jag, Cina och mamma ge oss ut och sätta upp studsmattan, kuuuul! :D
Jag återkommer med bilder och ett nytt inlägg snart! 

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-30 @ 11:08:36   

Sur

Hejsan! :) Jag är på rätt så dåligt humör på en viss person . . . . ! Men jag ska försöka vara lite glad :)
Imon har jag inget att göra så jag sitter väl bara inne och jobbar på So arbetet, går ut och går, bloggar ;) Ja sånna vanliga saker, helt enkelt ta det lugnt och hjälpa mamma städa och tvätta och sånt. Vi har fått en vecko uppgift från hemkunskapen att vi ska laga mat två gånger en gång med efterrätt och en gång med ett bröd och sen ska vi städa och tvätta :( jobbigt och kanske tråkigt, man vet ju aldrig om jag tycker det är kul, vi får hoppas på det bästa!


Hörs imon! :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-29 @ 23:13:10   

Cupcakes!

Dessa har jag bakat till Theo men ingen Theo har hört av sig, så jag skiter nog i att sticka dit. Ja, nu vet jag inte vad jag ska hitta på mer än att försöka få kontakt med Theo, suck!
Förresten jag fick mitt pass idag, det med lilla barn namnteckingen ;)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-29 @ 19:21:47   

Lite sur är jag allt!

Heeeej! :( Jag har precis kommit hem från skolan, vi fick ju sluta tidigare idag också och imon har vi studiedag, det är ju skit gött! Men när jag kom hem från skolan blev jag inte på så glatt humör, jag hittar inte min kamerasladd till datorn så att jag kan importera bilderna i datorn, suger! Den är ju hela mitt liv den lilla sladden, jag använder den två gånger om dagen, MINST! :( Och nu är den borta. 

För att komma på bättre tankar försöker jag få tag på min sjuka älskling som jag kanske ska hem till idag och ta hand om :) Jag hade tänkt baka lite Cupcakes till honom, fast det vet han inte om. Fast det gör inget om jag skriver det här, han kollar nog ändå inte ;) Så nu ska jag åter igen försöka få tag på honom och sen ska jag nog börjar göra mina cupcakes! 

LisaMarie ♥ 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-29 @ 15:24:25   

Jag är fortfarande inte klar med pluggandet . . .

Helllu alla ni! ;) Ja, jag tror rubriken säger allt, jag har pluggat sedan jag kom hem nu tror jag, jag tog en paus när det serverades mat men annars har jag bara pluggat och jag har mycket kvar. Jag skriver ner små punkter som jag kan plugga på och jag har unjefär hälften av sidorna kvar! Dödaaa miig ;( Jag orkar inte, jag vill minst få VG, annars är det ju bara pinsamt. Ska återgå till pluggandet nu . . .


Sometimes shut up is the best thing you can do, isn´t that right?  

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-28 @ 18:51:24   

Vänta, vad betyder detta?Vad betyder detta? Har jag kommit in på C4 Gymnasiet eller kommit in preleminärt? :O

Ska dit nästa lördag och kolla vad detta innebär, kan de verkligen ha skickat ett sånt här till ALLA som har sökt denna linjen? Den är ju lixsom personlig, Samhälle - media . . . Har jag kommit in? :D

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-28 @ 14:42:32   

Strawberry tea

Hejsan! Nästan precis hem kommen från skolan. Idag fick vi sluta en hel timme tidigare för att vår So var inställd, tur att mamma hämta mig anners hade jag suttit där än . . . hur som helst, jag sitter och väntar på att ute rummet ska värmas upp av solen så att jag kan sitta där och plugga, nu kopplar jag av framför datorn med lite jordgubbs te, en banan och lite Merci - choklad :) Men snart måste jag börja plugga för imon har vi So prov och jag kan inte så jäääääätte mycket.

Imon slutar vi också tidigt för när vi igentligen ska har idrott då har nog några sjuor "idrottslyft" (skiiit tråkigt!) så då får mamma hämta hem mig, och på onsdag har vi studiedag! :D Veckan har börjar hyfsat iallafall ;)


Guuud va gott te!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-28 @ 14:06:29   

Ändrade planer

Heeej! :) Jag ska inte längre sova hos älskling, han har fått feber och det är nog inte så bra om jag sover här då, så snart ska jag ringa pappa så att han kan hämta mig. Blir att sova ensam i en stor och kall säng inatt :( 
Nu innan jag sticker hem så pluggar vi lite på So:n med Theo, det är jätte bra att diskutera när man pluggar tycker jag, man lär sig bättre. Bloggar mer när jag kommer hem :) 


Theo hittade denna sten när vi var på Kristiansstad dagarna, vi var ju tvungna att ställa oss på den och pussas.

LisaMarie ♥

 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-27 @ 18:17:02   

Blogg hos Älsklingen!

Godmorgon, för vissa kanske ;) själv gick jag upp redan klockan nio för att duscha innan jag stack till älskling! Och nu sitter vi här vid varsin dator, jag bloggar och han gör nått . . . ? Haha!
Hur som helst idag ska jag och älskling nog bara ta det lugnt, kolla på film, gå ut i det FINA vädret och mysa. Fast jag tror att jag måste plugga lite på So:n också, suck.LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-27 @ 12:30:37   

Guten Nacht!

Åhh, gud va trött jag är, knappt hålla ögonen öppna men ändå så kämpar jag för ett litet blogg inlägg iallafall! Ja, ska nog lägga mig alldeles strax måste först ställa klockan på halv nio? Ja, Theo ringde innan och sa att han skulle komma klockan 11 och jag måste duscha innan dess och vill HELST ut och gå en runda först! Vi får se vad man hinner med :) Godnatt!


Min lilla älskling och jag på Kullen (kullaberg) i sommras!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-27 @ 01:30:38   

Missade jag earth hour?

Heeelloo! :) Nu sitter jag här och har dåligt samvete, missade jag Earth Hour? Jag? Miljö älskaren? ;) Nej! Jag visste inte ens att det skulle va nån Earth Hour idag, och så skriver folk det på facebook, jag måste ha missat något. Jag får vara med nästa gång det är Earth Hour, jag tycker dom kan ha det oftare, typ fyra gånger om året eller nått, det hade inte gjort mig nått. Då hade kanske folk fått "en andra chans" att få vara med och hjälpa vår lilla planet ;) 
Nu ska jag sätta mig vid datorn och spela Half Life, jag vet att det nog är en "kill-grej" men jag ska vara ärlig och jag tycker det är skit kul :D man ska stå för vad man tycker! 

 

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-26 @ 22:00:46   

Hemma igen!

Heeeeej! Nu har vi kommit hem från kalaset hos farmor och ska snart kränga mat! :) Men innan dess får jag nog tyvärr plugga inför So provet som vi har på tisdag. Det känns som att jag inte kan någonting :O hur ska jag klara provet på tisdag? Nu ska jag ta på mig jogging byxor och nog börja plugga innan maten är klar... Rolig lördag, nooot! :( LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-26 @ 18:45:44   

Stress, Stress, STRESS!!

Hallå! blir det snabbt blogg inlägg för jag är väääldigt stressad, jag ska till Farmor om en timme för att fira hennes födelsedag och jag vill hinna sola lite innan, det är ju underbart väder! Här kommer bilder på kläderna jag köpte igår:LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2011-03-26 @ 14:06:38   

Lördags stress

Godmorgon! :D shiiit va mycket folk det är i Kristianstad idag! Kommer alla dom härifrån eller har dom åkt hit för att shoppa eller för att äta grillat kött som nu serveras på lilla torg med potatissallad? Riktiga vår feelings här idag, och solen värmer på, det är ju riktigt behagligt väder idag :) det gillas stort! För en stund sen stack jag från Tess för att möta upp pappa i stan men jag gick en snabbis till stan för att köpa en bh snabbt men jag hade inga pengar på kortet?! Noooooo :( så jag ringde mamma och hon sa att dom inte hade kommit in än, det får väl bli en bh nästa vecka istället! Jag köpte ju lite kläder igår i stan med Tess och dom bilderna kommer upp när jag har kommit hem bär jag har fått tillgång till en dator. Nu ska jag ringa pappa och fråga om han är klar på Antiqvariatet! LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-26 @ 12:27:09   

Hos Tess !

Hallå! Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har varit upptagen med Tess hela dan! Vi har shoppat hem lite snygga vår kläder, lägger in bilder imon! :D sen trallade vi till maxi och köpte kladdkaka, mums! Fast jag fick lite ont i magen efter en fjärde del, inget ovanligt .. . Det har ju blivit lite segt med bloggandet idag men imon kommer det bli som vanligt, hörs då!! LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-25 @ 23:02:23   

Äntligen freeeeedag!

Hajhaj! :D Idag är det äntligen fredag, den mest efterlängtade dagen i hela veckan! Tycker jag iallafall :)
Idag när jag kom hem hade min bikini kommit som jag beställt från H&M, lite annorlunda och riktigt snyyyyygg! Så här ser den ut:Snart ska jag dra in till stan till Tess där hon bor :) Vi ska först gå lite på stan sen ska till till maxi oxh köpa marabou choklad! Hoppas vi hinner med stan för just nu är hon och tränar tror jag, men hon hör väl av sig snart!
Så resten av blogginläggen kommer ske via mobilblogg!! Men ändast till imon för då kommer jag åt datorn igen. Men nu ska jag fortsätta packa, ska spendera natten där, länge sen man var med Tess nu! :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-25 @ 15:18:30   

När man var liten . . .

Hejsan eller snarare godnatt! :) jag har lockat håret nu och har tänkt ut vad jag ska ha på mig imon i skolan, hoppas det blir bra bara :D Nu sitter jag och kollar på när jag är liten :D vi har en massa videos med mig och min syrra Och det tycker jag är jätte kul att titta på! Tycker själv jag var jätte gullig, haha! Men nu ska jag gå och lägga mig snart tror jag, jag måste även läsa lite på So:n, vi har ju So prov på tisdag och jag förstår typ ingenting :( På förra provet (första världskriget) fick jag två poäng från MVG, man vill ju ligga nära det den här gången också! :) LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-24 @ 22:10:15   

Bildläxan klar, So kvar . . .

Hejsan alla! Äntligen är den där skit jobbiga läxan klar ;( jag har gjort den men jag kommer nog få underkänt, haha! Jag förstod inte de här förbaskade frågorna som stod på den här hemsidan! De var jätte svåra, inte ens mina föräldrar förstod vad som menades med frågorna . . . ! Hur ska jag då kunna fatta?
Aja skit samma, nu ska jag först skriva ut min bild läxa sen ska jag läsa lite So eller jobba på Anne Frank arbetet, vi får se vilket det blir! :)

Är det bara jag eller får ni också ångest när man inte vet vad man ska ha på sig nästa dag i skolan? Jag har lite ångest nuuuu! Jag vet att jag ska locka håret iallafall, men jag vet inte vilka sorst kläder jag anners vill ha, är det för tidigt med ballerina?


Älskade dom skorna, undra var dom är nu? :O Mamma . . . . ?

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-24 @ 19:33:50   

Vår känslor!

Hejsan hejsan! Idag är det verkligen riktiga vår känslor i luften och vädret! Det är rätt så varmt ute men tyvärr så blåser det, som ni kanske vet så hatar jag när det blåser, det värsta vädret man kan ha. Men hur som helst, när jag gick hem från skolbussen hittade jag krokusar i vår gräsmatta, lila och snart kommer gula också upp, och som vanligt var jag ju tvungen att fota!Idag ska jag först och främst göra en svåååår bildläxa och sen ska jag plugga på So och försöka jobba jätte mycket med mitt Anne Frank arbete! :) Hörs sen!

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-24 @ 16:52:32   

Älskling has arrived

Hello Hello! Nu har älsklign äntligen kommit efter hans tränig som han är på i evigheter känns det som . . . ! ;)
Nu ikväll måste vi nog plugga lite tyska och sen blir det sista avsnittet av "The walking dead" :D Lääääängtar hihi!
Men just nu sitter Theo och kollar igenom gamla saker som jag har gjort till mamma och pappa när jag var liten, mängder med förlåt - brev och "snälla får jag börjar rida brev", hahaha! Jag och mamma skrattade som fan när vi läste igenom dom och nu sitter Theo och gör en massa skumma miner ;) haha! LisaMarie ♥ 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-23 @ 20:23:47   

Behöver en ny namnteckning

Hallå! :D Förlåt för att jag inte skriver förens nu, men efter skolan så skulle jag och mamma in till Polisen och anmäla en stöld . . . Haha nej! Men vi skulle in och fixa ett nytt pass till mig. Bilden blev rätt okej men min "namnteckning", är du 5 år Lisan? Den är/blev jätte ful, jag måste verkligen fixa till den. Min mammas är skit snygg och jag vill också ha en så snygg "namnteckning" :( Jag måste helt enkelt öva lite på den! Och när jag kom hem så somnade jag som vanligt, men så blir det om skolmaten är skit äcklig och man inte äter nått i skolan.
 
Idag ska jag fortsätta på mitt Anne Frank arbete, om jag hinner då! Men det gör jag nog, ska kolla igenom tyskan lite sen blir det nog Anne Frank.
Theo skulle kanske komma hit ikväll och sova här lite, då blir det sista avsnittet av "The walking dead" på säsong 1.  Är det någon som vet om säsong två har släppts i USA eller nått? Då finns den nog att ladda ner ;)

 

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-23 @ 17:43:35   

Trött och hungrig

Hejsan alla! :) nu har vi kommit ifrån badhuset och sitter nu på bussen på väg hem. Nu är jag skit trött och jätte hungrig :O man blir hungrigare när man simmar, vet inte varför det bara är så! Iallafall, idag ska jag kaaaanske plugga lite So och kaaaaanske jobba på So arbetet, det ända jag vet är att jag ska sova riktigt gott ikväll! :D haha! Ha det jätte bra! LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-22 @ 17:38:14   

På so lekion!

Hejhej! Just nu sitter jag på so lektion och ska plugga på sidor som vår lärare ska gå igenom imon, men vi snackar mer om badhuset som vi ska till sen efter skolan! :) Hihi, nu ska jag fortsätta att plugga lite!! Höhö . . . . LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-22 @ 09:18:57   

Plugga, små träna och sova!

Hejsan! :D Jag såg nu i efterhand att mobilbloggandet från Desse inte gick så bra, all text kom inte med, eller ja rättare sagt, ingen text kom med. Jag hade skrivit lite om att vi skulle göra små garnbollar, sånna som många har på sina mössor, jätte söta och jätte kul att göra! ;)
Nu ikväll ska jag packa lite inför badet imon, vi ska åka och bada med skolan imon sen är det några tjejer som har planerat att stanna kvar och fortsätta bada lite b.la Jag :) Ikväll ska jag också plugga på So till imon + så ska jag göra mina dagliga situps :D 50 - 60 situps, 20 armhävningar, några rumplyft, några rygglyft och en massa annat! Jag tycker det är en bra liten vardagstränings som man kan göra! :)
Men först ska jag komma på topmodel, sista avsnittet! :(
Theos katt Mysan gäspade precis när jag skulle ta fotot ;)


Tyckte jag fick långa och fina ögonfransar i lördags! :D

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-21 @ 20:10:43   

Mobilblogg - hos Desse

img_2763 (MMS)

Mobilblogg - hos Desse

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-21 @ 16:12:38   

I full gång med kalas!

Hejsan hejsan! :D här är kalaset i full gång och Martina har precis öppnat sina presenter! :) Hon blev jätte glad över allt hon fick, jag och Theo gav henne: Body Butter, en tvål med grekisk oliv doft, ett ljus med doft av svart vinbär och ett shea smör med doften av grekisk! :D jätte goda dofter! ;) Nu fortsätter kalaste med cheesecake! LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-20 @ 17:20:27   

Kalas väntas

Nuu har Theo vaknat, halv tolv! Jag har suttit själv och spelat på min data och bloggat och sånt :) hehe.
Idag ska vi fira Martinas födelsedag, redan om tre timmar :O så det är nästan bud på att äta frukost och börjar göra sig iordning ;) hahaha! Så nu ska jag få Theo att servera frukost på sängen! :D (Kommer inte att hända :( )LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-20 @ 11:46:46   

Pigg och glad klockan nio

Godmorgon! :D Här sitter jag och bloggar, KLOCKAN NIO?! Hur kan jag vara såhär pigg klockan nio på morgonen? Vanligtvis brukar jag gå upp elva eller tolv . . . Jag fick väl ett ryck eller nått. Om jag hade varit hemma hade jag tagit på mig träningskläderna och gått ut och gått/sprungit, men nu är jag hos Theo och jag har inga av dom sakerna här, så det får kanske vänta till ikväll eller imon :) 

Theo ligger och sover, han är den tröttaste människa jag någonsin har träffat! Han kan sova hur länge som helst verkligen, fast han sover inte djupt kan man säga. För han vaknar så fort jag rullar runt i sängen eller när jag reser mig ur den. Haha, då tittar han på mig med sina kisande trötta ögon och frågar var jag ska någonstans! 


Kolla vilken fin hästsvans jag fick efter att ha sovit med fläta inatt :)

LisaMarie ♥  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-20 @ 09:24:51   

Theo har fixat photoshop

Hejsan, eller ja Go´kväll! :D Nu har jag och Theo fått i oss mat, höll nästan på att svimma innan så hungrig jag var, åt senast vid frukost och det var ingen frukost man kunde stå på länge inte! 
Nu är det så här att Theo har fixat photoshop till mig och ska snart skicka över det till min dator :D han håller på och leker med det på sin dator, så förhoppningsvis skickar han snart ( om han kan släppa ifrån sig det då ;) ). Äntligen kan man kanske fixa en ny snygg header eller något annat till bloggen :D

Ikväll ska vi kolla på en film, vi vet inte riktigt vilken, vi kanske börjar kolla på min nerladdade serie "The walking dead" . . .  scary :PLisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-19 @ 20:58:32   

Matchande örhängen och ny väska

Hallå Hallå, Idag var jag och Theo lite i stan och gjorde stan osäker. Haha, nej inte alls faktiskt men jag fick äntligen min alla hjärtansdasg present, ett par örhängen som matchar halsbandet och ringen jag köpte igår! Sjukt fint set faktiskt, det är lite indian aktigt, liknar smycken som man kan köpa på High Chaparral :)
Min pappa har lovat mig en väska i  unjefär 3 månader för att jag hade gått ut med så bra höst betyg, och idag blev den äntligen införskaffad!


Har räknat och det är hela tio fack, dröm väska! Älskar väskor med många fack i :)

Vi var också inne på organique och köpte present till lilla Martina som ska ha 20 - års kalas imon! Fick lite rabatt, har ju varit den bästa prao elev de någonsin haft ;)
Jag köpte också ett nytt shea smör med doft av vanilj, luktade jätte gott, luktade aldrig på den när jag praoa där. Men ja, nu ska jag kolla runt lite på internet sen blir det att mysa med Theo! :D (Han köpte varsin Ben & Jerrys till oss, wiiie).

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | New in | 2011-03-19 @ 17:34:02   

Idag ska jag till stan med älskling!

Godmorgon alla! :D hur mår ni idag? Själv mår jag bra, magen skriker lite efter mat så snart drar jag och Desse ner för att äta frukost! Senare idag ska jag hem till Theo sen ska vi in till stan och köpa present till Martina, Theos syster som har fyllt 20. Vi skulle igentligen in till stan igår men Theo hann inte på grund av hans träning, men idag ska vi och då får jag förhoppningsvis min alla hjärtansdag present, ett par matchande örhängen till det jag köpte igår! :D Men nu ska jag och Desse ner och äta frukost ( äta chips.... ) hehe! LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-19 @ 11:20:59   

Kollar exorcisten med Desse!

Hejsan! :) har tyvärr inte bloggat så mycket idag, men jag har varit upptagen med Desse :) och nu kollar vi på den gamla Exorcisten från -73 tror jag det var. Den är rätt gammal men jag tycker den är lite rolig emellan åt, som när hon skricker "fuck me!!" haha, helt sjukt! Jag har läst att när filmen hade bio premiär så gick folk ut ur saloongen för att de tyckte den var så hemsk, haha sjukt! :) Nu ska jag fortsätta kolla! Ha det bra :D LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-18 @ 22:02:44   

Mobilblogg - nya smycken!  Hejsan hejsan! ...

img_2109 (MMS)

Mobilblogg - nya smycken!  Hejsan hejsan! :D sitter på bussen med Desse och hennes kille, vi väntar på att vi ska åka! Och ikväll ska Desse och jag ha myskväll, kolla på gamla skräckfilmer, äta chips, glass och fruktsallad! :D  Kolla på mina fina smycken jag köpte idag, en ring och ett halsband. Det finns ett par matchande örhängen också, men dom ska jag nog få imon av Theo, som en alla hjärtansdag present :) (nej jag har inte fått den än). Så förhoppningsvis så får jag dom imon! :D  LisaMarie<3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-18 @ 15:31:32   

Nedstämd

Hejhej, NU har jag pluggat klart på MATTEN. Jag kommer definitivt inte hinna att läsa ut Svenne boken ikväll som jag igentligen ville :( Me´n jag ska lägga mig om en timme så dår får jag väl läsa lite åtminstone! :)
Nu har jag skit ont i ryggen, på vänster sida bakom revbenen, jag måste ha suttit konstigt under allt pluggande! Vi fick också i läxa att vi skulle kolla på nyheterna eller läsa i tidningen om Japan olyckan, jag tycker det är riktigt onödigt att det här skalvet skulle inträffa, stackars japanerna säger jag bara! :(

Nu ska jag fortsätta kolla på nyheterna, ha det så bra! :)LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-17 @ 21:17:17   

Snö? Why?

Vad är detta? Var kom all denna jobbiga, kalla, irriterande snön ifrån!? Jag vill ha sommar nu :( Jag har ju köpt lite sommar kläder nu och vill börja använda dom så fort som möjligt! Men vi får hoppas att snön försvinner, det är ju mars nu, då ska det inte vara någon snö, mars innebär ju vår! :D

Hela dagen idag ska jag plugga matte, vi har ett prov imon och det är väldigt mycket att plugga på, tråkigt tycker jag! Och efter det ska jag förhoppningsvis läsa klart Svenne, börjar närma mig slutet nu på riktigt, wihooooo! :)
Nu snart blir det mat sen ska jag plugga matte, skriver senare!


Myyyyyysig sommarbild med CC, jag och Ellie!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-17 @ 16:53:41   

Greys Anatomy

Äntligen börjar säsongen på Greys anatomy också, så nu sitter jag och Cina bänkade framför tv:n och väntar på att det ska börja! :) Ikväll har jag pluggat lite fysik och läst lite ur Svenne boken, så nu har jag bara 80 sidor kvar sen är den utläst! :D Längtar! 
Men nu börjar Greys anatomy, blir nog en knäckemacka i  pausen! :D 

LisaMarie ♥
 
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-16 @ 21:01:56   

Trött, sliten, ont i magen!

Besvär, besvär, besvär! Ja, det är det som gäller idag. Jag är ganska trött och sliten idag, fick ju sitta HELA dagen och plugga inför No:n! Jo, apropå det, hur det gick? Jo det gick rätt bra tror jag, jag svarade på alla frågor med rimliga svar iallafall, tyckte jag :) hoppas det går vägen nu då!

Jag har haft liten irriterande mensvärk hela dagen också, HELA dagen! Jag har inte orkat ta någon ipren eller nått och orkar inte ta en nu heller, så lite får jag skylla mig själv ju ;)
Idag hade jag tänkt ut och gå eller kanske till och med springa, men vädret? Blåsigt! Jag hade när det blåser och det blåser ju inte lite heller, så det får vänta tills imon tror jag, eller så ger jag mig ut senare. Nu ska jag nog kolla lite på internet sen ska jag nog plugga och sen kanske ut och gå! :( orkar inte!
LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-16 @ 16:11:21   

Mobilblogg- nationella idag!  Godmorgon go...

img_0080 (MMS)

Mobilblogg- nationella idag!  Godmorgon godmorgon! Idag ska man sitta i två och en halv timme och skriva nationella prov i NO :( ser INTE fram emot det, men hoppas jag får lite extra hjärnceller av min banan och min fläder saft!! ;) men nu måste jag dra på mig skorna och jackan för jag ska till skolan!  LisaMarie<3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-16 @ 07:17:08   

Desperate Housewifes

Wihhhooo! Äntligen sätter säsongen igång :D tyvärr är detta nog sista säsongen har jag hört :( hoppas dom bestämmer sig för att göra fler! Denna serien är ju bara bäst ;) nu ska jag fortsätta kolla på favorit serien! :) LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-15 @ 21:09:58   

Hejsan hejsan! Förlåt för att jag inte har...

img_8699 (MMS)

Hejsan hejsan! Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag, men det jag enda jag har gjort sedan jag kom hem var att plugga lite inför No - nationella . . . Sedan har jag även engelska som jag inte ens har börjat med ! :O Så nu får jag fortsätta att plugga, boring.  LisaMarie<3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-15 @ 19:13:58   

Godmorgon alla!

Godmorgon alla, hur mår ni idag? :D själv mår jag bra, är lite morgontrött bara, men det går över med tiden! ;) men just nu sitter vi på So lektionen och går jobba med våra arbeten, otur för mig för jag glömde mitt arbete hemma! Så jag sitter här och svarar på frågor i So boken istället men det går inte så bra :( nu ska jag försöka svara vidare! :) LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-15 @ 09:18:04   

Läxor, nationella, prov, plugga, STRESS!

Hallå hallå! Nu har jag pluggat, pluggat och pluggat! Fast jag råkade somna lite innan när jag pluggade på engelskan, inte bra! Men det är rätt roligt när mamma kommer upp och ser en sova med gapande mun när man igentligen ska plugga, haha! ;) Men jag blev trött på pluggandet så jag tog en blogg paus, kollade Kissie, Kenza och Fokis blogg samt skriva i min egen!
Tyvärr har jag inte så mycket att skriva just nu mer än att ikväll ska jag kolla på topmodel som vanligt sen ska jag nog sova, ja, redan klockan 9 . . . Det kommer nog inte gå så bra men om man bara slappnar av så blir man till slut trött. Jag är jävligt trött på mornarna så jag bara snoozar och snoozar och till slut blir det att man får slänga på sig sminket, panik platta håret (om det behövs) och slänga i sig frukosten och kanske springa till bussen. Hatar det!

Men nu ska jag nog fortsätta att plugga eller så ska jag ringa Theo, vi träffades inte i skolan idag, han mådde inte så bra så han fick stanna hemma :(


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-14 @ 18:47:54   

Vår känslor i luften!

Hellu Hellu! Inte särskilt länge sen jag skrev men när jag kom hem så hittade jag lite snödroppar i trädgården så då tänkte jag direkt på att jag måste hämta kameran!! :D Så jag sprang ut och tog lite bilder, så här blev det:Älskar att ta bilder, jag ska ju gå samhälle media senare, vem vet, blir det inriktning foto? ;)

Jag försökte ta foto på dagens outfit men det gick inte så bra, jag vill ha en "white wall" som man kan stå framför och kanske posera i nya kläder eller ja, dagens outfit. Jag har önskat att få måla om mitt rum till min födelsedag, så då blir det nog en "white wall". Men hur som helst, när jag skulle göra det satte jag kameran på golvet, men då får man tyvärr mest med goolvet och lite mig, får göra bättre nästa gång! :P 


Cardigan - Ginatricot
Linne - H&M (Blixtlås linnet)
Shorts - Bikbok
Skärp - H&M 

Amber kom också och ville vara med när jag fotade lite :PNu ska jag gå och plugga, har MYCKET att plugga på, hej svejs! 

LisaMarie ♥

 

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-14 @ 16:00:24   

Kolla, jag har fixat smileys!

Hejhej, igår kväll satt jag i en timme och försökte få det rätt med var smileys koden skulle klistras in någonstans. Och när jag väl hade satt in koden rätt så syntes inte smilisarna i inläggen? :( så jag gjorde om det flera gånger men jag gav upp och idag när jag skulle blogga skrev jag då smileys som jag brukar göra i alla inlägg och när jag då skulle dubbelchecka på bloggen att det blivit rätt, då såg jag en massa gula smileys överallt! :D blev hur glad som helst! Hoppas nu alla ser dom så att det inte är jag som inbillar mig! LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-14 @ 14:24:29   

Svenska, svenska, svenska!

Hej hej! Nu har vi svenska och ska läsa Svenne boken, är faktiskt rätt stolt över att jag läste jätte mycket igår, nu är jag längre än många andra. Iallafall, idag ska jag ha utvecklingssamtal, hoppas de säger positiva saker om mig och att jag har höjt mig i några ämnen ! :D då blir jag riktigt glad! Nu ska jag fortsätta läsa lite svenskan, kul! Hoppas jag hinner ut och gå/springa idag! :D LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-14 @ 11:05:09   

Tagga inför Solsidan

Hejsan, har inte blivit så många inlägg idag, men tre har det iallafall blivit! :) Ikväll har jag suttit och läst den tråkiga/konstiga boken Svenne, jag har faktiskt läst ca. 60 sidor. Duktigt av mig tycker jag! Det är också duktigt av mig att jag gick ut och powerwalkade igår och idag och sen blir det på tisdag eller onsdag igen! Känner mig riktigt duktig som verkligen har satt igång med detta, känns riktigt skönt!
Snart börjar Solsidan , det bästa, svenska humorprogram jag någonsin har sett! Förra avsnittet var ju bara för roligt när Ove åt en av Felix mackor, han trodde det var dijonsenap på mackan men det var Wilmas bajsblöja som hade råkat hamna på mackan, mumsigt! Tummen upp för Ove!
Så nu ska jag och syrran bänka oss framför Tv:n för nu börjar söndagens höjdpunkt, Solsidan!Glömde skriva att min gulliga syster kom upp med lite smoothie till mig! :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-13 @ 19:54:00   

Tunga ben

hejsan, nu är jag hemma från min runda! :D Känns skönt att ha andats in friskluft och att ha varit ute och rört på sig! Jag gillar känslan när man kommer hem, när benen är riktigt tunga, då känns det att man har tränat, riktigt skön känsla! Så nu ska jag in i duschen och mysa på med joggingbyxor och sånt sen blir det väl att göra lite läxor kanske? :(

LisaMarie <3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-13 @ 14:46:16   

godmorgon godmorgon!

Hejsan! Har varit vaken en timme nu typ, jag har faktiskt börjat gå och lägga mig tidigare och kommer då upp tidigare och är inte så morgon trött, det är ju skit bra!
Idag hade jag tänkt gå ut en powerwalk runda, gjorde det igår men jag måste få väck denna mitt bena från mitt hår, så då kan jag ju lika gärna träna lite innan jag duschar! Dessutom så åt jag lite godis igår så det kanske åker väck om jag går ut en runda! Nu när jag köpte mina träningstights upptäckte jag att det fanns en liten ficka på rumpan, där kunde jag ju ha nån sorts mp3 så att jag kan lyssna på musik när jag är ute och går! :) Och då började jag tänka på, hur mycket kostar en ipod nano ? 1595 kr . . .  oj! Kanske inte, sen fanns det denna ipod shuffle, men där fanns det bara en knappsats, ingen skärm som man kunde se vilken låt man var inne på och vad man höll på med. . . Så det ville jag inte heller ha. Men då kom mamma och visa mig en rosa mp3 som hon hade fått i en träningstidning. Hörsnäckorna hade en sån där grej som sitter fast bakom örat så att de inte ska trilla av när man springer/går! super bra :DNu ska jag äta frukost sen blir det nog ut och gå :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-13 @ 11:20:16   

Tönt - tema fest bilder

Kvälls inlägg! Hallå, jag skrev innan att jag tänkte lägga in bilder imon men jag kan ju göra det redan nu eftersom att festen sluta redan klockan tio :( så här kommer lite bilder, VARNING FÖR TÖNTAR!


Jag med syrrans töntbrillor!


Från vänster: Nathalie, Desse och Eve !


Fia och Sarre !


Fia och Besse kränger popcorn ur den STORA popcorn skålen! :O


Det bjöds upp på dans ;) Kolla Faddes guuulliga toffsar :)


Lilla jag, med fräknar och allt!

Ja det var ju några bilder, resten får jag nog inte lägga ut tror jag, en del lustiga saker där! :D Haha, kvällen var iallafall jätte rolig och avslutades med att se röstningen i melodifestivalen, jag har ju inte följt det så bra men jag har hört en del låtar. Själv heja jag på Nicke Borg - Leaving home. Men tyvärr så gick det ju inte så bra för Nicke men bättre för Sade :D Den låten var också bra, hoppas det går bättre detta året än förra året, förra året kom vi inte ens med till den stora finalen . . . . pinsamt! Så vi får hålla tummarna för att det går bättre för Sade!
 


God natt, vi hörs imon! :)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-12 @ 23:46:37   

Gör oss i ordning för fest!

Hejsan hejsan, Tess kom inte, hon fick förhinder tydligen, men sånt händer! Nu sitter Desse här istället med mig och gör sig iordning med mig inför "Tönt festen"! Vi har lite brottom :( och jag tror inte det blir något mer inlägg idag, tyvärr! Men imon lägger jag in bilder, lovar! Nu måste vi fortsätta! :)

LisaMarie♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-12 @ 16:25:45   

Yoghurt, müsli och banan!

Godmorgon bloggen! Här sitter jag själv framför tv:n och äter min frukost, rubriken säger nog allt ;) Theo åkte för en timme sen för att han skulle träna och snart kommer Tess! Vi ska göra oss iordning för Eves fest ikväll :) det ska bli kul! Jag kommer ju så klart ta bilder så dom kommer jag lägga in på bloggen, varning för töntar! ;) haha, jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig men det får Tess hjälpa mig med! Nu ska jag fortsätta äta min frukost, återkommer senare!!! LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-12 @ 12:08:48   

Idag invigde jag . . .

Hejsanhejsan, förlåt för ett så sent blogginlägg men idag har jag trallat runt på stan med Desse! Vi skulle leta efter en present till vår kompis som ska ha fest imorgon och temat ska vara: Tönt tema! Så vi ska försöka klä ut oss till töntar, kommer inte gå bra, hallå, jag har ju inget töntigt? Hahaha nej, skoja bara, jag tänkte ha en klänning och sen tänkte jag låna Cinas glasögon, sånna falska som alla gick runt med innan och sen blir det lite fräknar i ansiktet en tofs i håret här och där! :) Det blir säkert skit bra! Men idag när vi var i stan invigde jag och Desse den nya cheese burgaren, bacon cheese! Den var verkligen jätte god! Dessvärre fanns den gurkjäveln också med i den burgaren :( men den pillar man bara bort! Men vårt betyg på den var väl 5/5 :) jätte god, rekommenderar den till alla!
Nu sitter jag här och gör ett snabbt blogg inlägg för jag måste städa på rummet innan lilla Theo kommer hit, så ikväll blir det tacos och sen ska jag laga mini till mig och Theo! :D mumsfillibabba!Så nu ska jag fortsätta städa!

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-11 @ 17:52:27   

Måste läsa en tråkig bok

Hejsan hejsan, nu har jag gjort min lilla matte läxa och pluggat på lite annat men mest har jag snackat med Cina, vi snackade lite för att vi blev ovänner innan . . . tack vare mig! :) Jag gillar inte att bråka men ibland vill man bara slänga ut vissa saker som man vill säga som man bär på, och då känns det oftast lite bättre . . . !
I svenskan i skolan har vi fått som uppgift att läsa en bok som heter Svenne, det är den tråkigaste boken jag någonsin har läst! Det är mini kapitel så ett kapitel är typ två sidor, men om ena kapitlet slutar med: "Och nu sitter jag här med min bok", Ja då börjar andra kapitlet med: "Ja, nu sitter jag här med min bok". Det är så i Alla kapitel och själva storyn, skit tråkig! Förstår mig inte alls på den . . . Riktigt dålig helt enkelt.

Det står till och med på bokens framsida: " Svenne är en bok man bär med sig länge", ja för att den är lite dryg?Nu ska jag läsa "Svenne", kommer SOMNA. Ha det massor bra!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-10 @ 20:52:30   

Ruggigt väder idag igen, suck på detta!

Hallå hallå! Sitter hemma i tv soffan med ett hårt äpple! Vädret idag ska vi ju inte prata om, tänkte ut och gå idag men så blir det nog inte så jag får nog starta en träningsvideo och köra eget race på rummet ;) Idag ska jag göra lite matte, vi har en läxa till imon och jag känner att jag måste jobba lite i boken!! :D yeeeeaahh, not.. Men det kommer nog gå rätt så snabbt, så då har jag mer tid över till att träna och chilla! ;) snart bli det mat, skriver senare! :) LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-10 @ 16:27:52   

Kollar Big Brother

Jag sitter faktiskt och kollar på Big Brother, första gången, haha! Jag har inte följt detta trots att jag ville göra det men det har inte blivit så, ska nog börja kolla på detta nu! Det är faktiskt jätte kul! Haha, men nu ska jag kolla klart på Big Brother, godnatt!!!!! :D LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-09 @ 22:59:31   

Semla och plugg!

Hejsan hejsan, eller ska man skriva god kväll? ;) Jag har tyvärr inte bloggat så mycket idag som jag brukar, när jag kom hem från skolan fick jag äntligen min semla och efter det ringde jag Theo och vi snackade ett tag och efter det började jag att plugga inför provet vi har imon! Jippi! Och nu ska jag duscha men jag ville slänga in ett blogginlägg innan jag skulle slänga mig i duschen! ;)
Imon har vi idrott i skolan så då får jag använda mina nya tränings tights! Jag använde dom redan i tisdags men då var det bara dans :P Big Love! Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om just nu, duschen ropar på mig!


Kuuuuunglig semla med Te! :)


Mitt nya skärp som jag äntligen fått från H&M, jag beställde och fick hem det men det var alldeles för långt, jag gillar när änden hänger ner men inte ända ner till knäna? Bilden är jätte dålig men jag tog den nyligen i knät! Ja, nu ska jag duschaaaa!

LisaaMarie♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-09 @ 20:01:35   

Blåsigt väder!

Hejsan hejsan! Idag är det inte lika fint väder som igår, jag hade tänkt ut och gå min Powerwalk runda, men det är inte så kul att ut och gå om det blåser så mycket ute :( så vi får se hur det blir! Idag finns det lite semlor hemma som väntar på mig! Gooooooott! Nu börjar engelskan, hejhej! LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-09 @ 12:05:46   

Det är ju "semmel dag" idag!

Hejsan! Jag hade ju helt glömt bort att det var fettisdagen idag! :DJag kom på det när jag satt i skolan, så jag smsa mamma att hon skulle göra semlor men affären i vår lilla by hade inte ens släta bullar -_-' skit! Så det blev inga semlor idag, men imon blir det lite semlor istället sa mamma, hon ska väl till maxi eller nått.
Jag älskar verkligen semlor, fast jag ska ju hålla mig borta från det nu?! Eller?! En semla . . . . kaaaanske två! Haha, men det är ju inte varje dag man äter semlor så någon gång då och då kan man väl få unna sig själv med lite semla!
Sitter och pluggar lite gör man, den här gången blev det No, Tyska och engelska. Och imon får man väl fortsätta plugga, jag har ju No prov på Torsdag, hoppas det går vägen! :P Ja, nu ska jag väl plugga, trots att jag igentligen vill sitta och skriva här . . . ! :(LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-08 @ 19:15:55   

Värmer mig i solen

Hejsan alla! Har precis kommit hem från skolan och nu sitter jag med Amber i ute rummet och värmer mig i solens strålar! Gud va gint väder det är ute idag, nu känns det verkligen att våren är på väg att komma, vilket jag älskar eftersom att jag fyller år i april och det börjar närma sig sommaren! Denna vinterns har verligen varit kall och vit! Jag frös nog varje dag men trots det så envisades jag med att ha tights på mig! Man kan ju inte dumpa sommarkläderna för att vintern kommer, eller? ;) Mamma håller på att laga mat så snart blir det sånt men innan dess ska jag värma mig i solen och plugga! Ha en riktigt skön dag! LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-08 @ 16:37:12   

Vanlig dag i skolan

Hejsan hejsan! Sitter på cafèt på torget med tjejerna och snackar om skolans kommande spökbolls turnering! :D vi håller på att dela in i lag, fast jag får nog vara med i ett lag som inte bryr sig så jätte mycket om man förlorats för jag är JÄTTE boll rädd....! :( så vi får se hur det blir! Idag ska jag nog bara plugga faktiskt och chilla runt lite :P nej men jag vet inte riktigt, blogga ska jag göra iallafall! :) snart börjar vår lektion!!! LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-08 @ 12:23:12   

Kvälls bloggande

Hejsan! :D Tror detta blir sista inlägget för ikväll, för jag måste plugga lite sen ska jag kolla på Top Model såklart! Ja, mamma och pappa hämtade mig hos Theo runt 5 tror jag, innan dess låg jag och sov i Theos säng, jag hade somnat när jag pluggade, som vanligt. Hans pappa hade tydligen kommit in och börjat prata med mig, haha pinsamt att jag låg och sov då! Men Theo väckte mig kanske en halvtimme innan jag skulle hem så att vi kunde ligga och kramas sista stunden innan jag skulle hem! :)  
Så nu sitter jag här och bloggar en snabbis och nu blir det plugg!Theo gjorde popcorn till mig som jag krängde, mums! :)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-07 @ 18:54:00   

Diggar Metro Station innan lite plugg

Som jag skrev innan om klass bråket om tröjorna har det löst sig nu :P Så himla onödigt att bråka om en tröja tycker jag, trots att jag var en av dom som . . . stod på mig! :) Men nog om det, nu sitter jag hemma hos Theo igen. Jag sov ju här så jag tyckte det var jobbigt att ta med mig alla grejor till skolan så jag lämna dom här sen får mamma och pappa hämta mig när de har kommit hem från malmö (de letar efter antikaffärer där). 
Så nu ska jag blogga lite, kolla facebook sen blir det plugg, wihhooo! Det är så himla mycket nu de här tre veckorna framåt, kommer bli riktigt stressigt, men jag måste ju hinna med att blogga + lägga in lite träning! 

Jag idag: blek . . . . .Jag och Theo :) Han har klippt sig nu, det behövdes!Ibland kunde man inte se skillnad på Theo och ett lejon :O haha! Nu ska jag kolla facebook sen blir det att plugga!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-07 @ 14:43:46   

Tjuv blogg

Tjuvbloggar lite på lektionen, vi bråkar riktigt mycket om den här jävla skoltröjan :( det är riktigt onödigt att vi ska bråka om den här tröjan, tjejerna vill en sak och killarna vill en annan...! Haha detta är värsta fighten alltså, får se om det löser sig. Hehe, är faktiskt inte så trött idag fast än jag och theo låg och kolla på två filmer sent ut på kvällen, Jackass 3D och någon annan film som jag inte kommer på vad den heter! Nu måste jag återgå till svenskan! LisaMarie<3
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-07 @ 11:26:48   

Pluggar hos Theo

Hej hopp :D ! Nu sitter vi och plugga lite so, engelska och No och jag jobbar även med Anne Frank arbetet som går framåt! Jag bloggade lite från min mobil inna och det gick ju strålande, så det är något jag ska fortsätta med absolut! Nu blir det mat skriker dom! :)

LisaMarie♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-06 @ 17:45:44   

Hemma hos lilla älskling!

Hejsan alla! Kollar just nu på när theo visar ett av sina spel, några gröna infödingar som attackerar? Haha, sjukt konstigt spel. Nu ska vi iallafall göra mat och sen ska vi ut och gå en runda i det FINA vädret sen får vi hitta på något annat, vi skulle igentligen till stan idag men det är söndag och det är inte öppet...! Theo skulle köpa en försenad alla hjärtansdag present till mig, ett par riktigt snygga örhängen på bikbok! Men det får vänta :( nu ska jag och Theo laga mat! Ha det bra!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-06 @ 14:39:18   

Mobil blogg test

Godmorgon, ska kolla om detta funkar nu, skrev ett inlägg innan men det publicerades inte? :( då hoppas detta funkar, om det gör det har jag många fler blogg möjligheter! LisaMarie :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-06 @ 10:59:18   

Nu missade jag ju andra chansen?

Jag skrev innan att jag skulle se andra chansen ikväll för att jag iallfall skulle ha sett nått avsnitt, men jag missade hela 25 minuter, så intresserad var jag att se det (Y). Men nu får jag väl slå på kanalen och kolla lite. . .
Nu när våren är på väg (äntligen) så har vintern gjort mig riktigt blek, några kompisar har varit på resor i varma länder och jag har stannat kvar här, så jag är lika blek som en snögubbe! Jag skulle sola solarium  i fredags när jag var i stan med Desse men när vi kom till solariet var det fullt, AV KILLAR! Tänk att det finns killar som tänker så mycket på brännan, det är lite coolt faktiskt, haha! Så det blev ingen solning men får väl åka in och sola nästa vecka istället, orkar inte vara bleeeek!

Before:


After:


Och denna sommaren ska jag sola ännu mer! Nu blir det melodifestivalen :)

LisaMarie♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-05 @ 20:36:59   

Dricker mumsigt te

Hej alla! Jag har nog tråkigare än någon annan, har suttit framför tv:n hela dan och kommer nog göra det resten av dagen, ikväll blir det ju melodifestivalen, andra chansen va? Håller verkligen inte koll på det där, trots att det är en hederlig svensk tradition att sitta och kolla på melodifestivalen med familjen har jag inte sett ett ända avsnitt detta året! Jag har bara haft viktigare saker för mig än att kolla på melodifestivalen, en kväll var jag på kalas, och resten av lördagarna har jag varit med kompisar eller Theo. Så ikväll blir det första gången för mig! :) 


Har ingen speciell bild så jag lägger in en fest bild från sportlovet!
från väntar: Jag, Desse, Ellie, Emma och Filippa! :)

LisaMarie♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-05 @ 16:40:55   

Powerwalk och mackor med avokado och tomat

Hallå på er! Idag har jag välkommnat dagen på ett skönt sätt, det är riktigt fint väder ut så jag bestämde mig för att ta en runda powerwalk med mina nya tränings tights. Det kändes riktigt bra när luften var varm och det svepte en mild bris i ansiktet på en. Nu sitter jag här med mina nyttiga tomat och avokado mackor och snart blir det duschen!

Mums! Jag ska ju börja med en nyttigare diet nu, INTE mycket godis/chips, jag gav faktiskt bort min godispåse till min syrra och hennes kille för jag blev typ äcklad av godiset, kände att jag åt onödigt mycket socker fast jag inte var sugen. Men jag tror jag ska behålla mina popcorn och salta pinnar för jag älskar det och det är inte lika onyttigt som chips och godis. Vi köper inte färdiga popcorn eller popcorn i en påse som man sätter in i mikrovågsungnen, vi köper popcorn, bara majskornen då, häller i lite olja i en kastull och i med popcornen, då kan man själv tillsätta hur mycket salt man vill ha och vad man vill ha för krydda! :) Det är jätte bra, och nyttigare, ett bra tips från mig!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, skulle igentligen skulle jag åka hem till Theo men det blev inte så . . . Så idag får man väl plugga lite, kanske gå ut igen, jag vet inte riktigt!

LisaMarie♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-05 @ 13:04:31   

Idag har jag varit snäll mot mig själv

Hejsan alla coolingar! ;) Det blev ett litet sent inlägg idag, emn huvudsaken är ju att jag skrivet något varje dag!
Idag gick jag på stan med Desse och vi gynnade oss själva med en massa kläder, det gillas. Idag köpte jag ett fint linne, tränings tights (äntligen!) och en stor necesär! wihoooo!

Men ja, nu sitter jag framför datorn med en påse godis (köpte max 20 bitar). Jag ska snart börja på någon konstig läxa vi fick i bild som man måste göra på datorn, ofta läxa i bild . . . ? Men jag kommer väl göra det någon annan dag antar jag, för ikväll ska jag laga efterrätt till familjen, choklad omlindat av smördeg! GODASTE! Men ja, detta är SISTA onyttiga helgen, efter denna helg ska jag bara äta en massa nyttigheter och börja träna lite smått :)

Mina saker jag köpte idag!

Framsida:


Baksida:


Fiiiin! :)Dålig bild, men så här ser mina tränings tights ut.

Nu ska jag snart gå ner och börja med efterrätten, synes!

LisaMarie♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2011-03-04 @ 19:57:57   

Är lite trött...

Tjänare, letandet efter fakta om Anne Frank fortsätter! Det går rätt så bra, fast det jag inte får fram någon fakta om hennes uppväxt. Typ var hon gick i skolan och sånt..? Men jag får fortsätta att skriva!
Nu ska jag nog gå och lägga mig, börjar bli lite trött nu, gooodnatt!

Ett jätte sött linne jag köpte i fredags!♥

LisaMarie♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-03 @ 21:45:03   

Letar Anne Frank . . .

Hellu! Just nu sitter jag och letar efter fakta och bilder om Anne Frank. Vi har fått som uppgift i skolan att välja någon från andra världskriget och göra ett stort arbete med power point :) Klart jag valde Anne Frank! Jag tycker hon verkar jätte intressant på atta sätt och vis, hon skrev ju en dagbok under andra världskriget och det gör det intressantare! :) Jag har lånat hem hennes dagbok från biblioteket och ska nu läsa den inför arbetet så det blir att kötta på! :P Nu ska jag fortsätta letandet efter bilder på henne och hennes familj och leta upp fakta! :)
LisaMarie♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-02 @ 19:36:04   

Lilla köpinge, byn som Gud glömde?

Nej nu vill jag ha Sommar! jag blir snart galen och går in i väggen . . . eller inte, men jag läängtar super till sommaren! Har köpt lite sommarkläder som jag bara väntar på att få använda! Fast jag har fuskat lite, börjat använda lite i för tid, hehe, naughty girl :(
I lilla köpinge är det bara en massa snö, snö, snö! Om man åker till stan eller till Åsum så är det ingen snö, men här är det rätt mycket! Jag vill inte ha snö och kyla! men nu ska vi inte vara för negativa. :)

i Fredags var jag, mamma och Cina i stan och köpte lite vår grejor, hehe! Då fick jag en skinn jacka, en brun från H&M, über snygg!! Jag har redan fått en jeans jacka men jag fick en skinn jacka också! :D Sen köpte jag vita låga converse, ett sött linne och en magtröja (vit). Skulle lagt in bilder men den är full av Fest bilder från fredagkväll!Nu ska jag ta torr schampo i håret och se om det funkar nu då! :P

LisaMarie♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-03-01 @ 18:29:38