get away whith murder

Hejhopp allesammans, idag är jag jätte trött. Älskling sov här och vi somnade inte fören klockan var 3, sjukt trött var man när man var tvungen att gå upp nio för att fixa sig klart till klockan elva då han skulle på träning! Direkt när han stuckit åt jag frukost sen somna jag i soffan och sov i fyra timmar! Fy fan va jag va seg när jag vakna, har druckit kaffe och ätit och sånt men är fortfarande skit trött, snacka om att jag kommer sova gott inatt! Men igår kom ju släkten och Theo så klart! Jag fick pengar av dem, men det är nästan det bästa man kan få! Då kan man köpa vad man vill ju! Sen ska jag få en data också, nästa vecka faktiskt! Och av Theo ska jag få navelpiercingar♥

Lyssnar på så jävla bra musik så det inte är sant, Jeffre Star. Han är så jävla häftig och sjunger sjukt bra:


Jeffre star- get away with murder


Sexting [Remix] (feat. Jeffree Star) - Blood On The Dance Floor

Sjukt bra låtar faktiskt! Men nu ska jag nog spela lite sims, behövs!
Ha det bäst♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | | 2010-04-17 @ 19:28:50   

Äntligen'

Kom nästan precis hem från praon på House of Bagels, och det är stört skönt! Har skit ont i fötterna, benen, ryggen och mina fingar. Har bränt mig också, och skurit mig! Så ni förstår nog hur skönt det är att komma hem  och bara fira sin födelsedag!!! Så j*vla gött. Som "Avskeds present" på H.O.B fick jag och desse fika, gött med cupcakes ;).
Ikväll kommer släkten hit som vanligt, sen kommer älskling! Han ska sova här sen ska han på träning tidigt imon. Efter det blir det nog Tess och Desse, tror jag. Jag kanske ska berätta vad jag fick i morse? Jag fick en bärbar dator, en dator väska, parfym och andra tillbehör till datorn! Fast datorn kommer inte förens den 23:e och den23:e åker jag på konfaläger så den får stå här hemma. Orörd tills jag kommer hem! Suck... Men nu måste jag faktiskt städa på mitt rum!!!


Ha det♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-04-16 @ 16:43:15   

FuckaT

Heeejsan!! Har precis kommit hem från dansen, har missat hur många gånger som helst, kunde 2 av 4 danser innan, nu kan jag 3... Och det är dansuppvisning om typ 3 veckor! Suuuuuuger! Men snart är det sommarlov och då slipper man allt, skolan, dansen, stressen! Ska chilla sönder!

Kanske ska berätta lite om vad som hände på House of Bagels idag! Vi blev faktiskt bjudna på kaffe idag, vilket kaffe vi ville, sjukt gott! Beställde nått som hette "Hot Mocca". Cappuccino (stav?) med choklad i botten och marshmallow! Fast jag fick ont i magen efter halva kroppen så jag fick hälla ut resten. Det sög! Hela dagen var skit kul faktiskt! Men en sak som inte var så roligt var när Desse riktade "disk duschen" mot mig och jag var rädd att hon skulle spruta på mig så jag tog tag i den, men istället för att inte bli ner sprutad råkade jag trycka ner hennes hand så hon spruta ner halva mig med vatten... INTE KUL ALLS! Jag blev helt jävla blöt och hon började bara skratta ;O helt elakt! Men det torkade sen så det är lugnt. Jag och Desse började också diskutera piercingar, jag har fått en sån jävla ångest: "MÅSTE HA FLER PIERCINGAR!!!!". Så jag ska ta fler i örat, mamma tillåter inte i ansiktet, tyvärr. Men hon tillåter i naveln , fast jag har redan i naveln så det kan bli för mycket med en där nere också, så det får bli i öronen/örat! Men nu ska jag dra!


IMON FYLLER JAG 15 SÅ DOM SOM LÄSER KAN IALLAFALL GRATTA IMON??? ;D

Ha det♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-04-15 @ 21:00:15   

Hot chocolate with whipped cream'

Hellu' nu har jag faktiskt tänkt blogga varje dag, ska försöka som fan iallafall! Det är sjukt svårt och ansträngande. Låter som jag ska börja ut och springa eller nått, haha!

Men praon på House of bagels var bättre idag, fanns mer att göra och inte lika stressigt som igår! Men har så förbannat ont i hela kroppen, well almost. Har ont i hela ryggen, fötterna (spec hälarna) och benen! Ah det är sjukt. Ska nog ha mina converse imon, hoppas dom är lite mjukare iallafall! Kommer nog inte ha lika ont i fötterna förhoppningsvis.
Jag och Desse har blivit riktiga stammisar på Mc, käkar där varje dag nu! Men det är så jävla gott! Fast jag har typ inte råd med mat hela veckan och det suger. Mamma vill nog inte ge mig mer pengar nu, hon har spenderat jätte mycket pengar på mig på den senaste tiden. Min födelse dag och min konfirmation! Och sen kostar det pengar att gå på toa på mc för ALLA! Även för dom som äter där, det är helt sick! Jag måste ju få kissa, ellehur?

Efter att vi jobbat klart på H.O.B så träffade vi på Ellie i stan men det var inte så länge, vi ville ju inte missa vår buss! Och när jag kom hem var jag så j*vla trött att jag gick och la mig i min säng och sov nån timme, sjukt gött! Sen var jag så jävla sugen på varm choklad med vispad grädde och marshmallows, fast mamma hade glömt att köpa marshmallows så det fick bli grädde bara!
Sen var det meningen att jag skulle duscha men jag fastnade med att massera mina ömmande fötter så Cina slank före mig till duschen. Så jag fick vänta så klart (SOM VANLIGT). Och nu har jag bara suttit vid datan! Men ska försöka duscha nu, vill verkligen inte missa Desperate Housewifes som börjar 21.00, missade det förra gången, ville bara dampa på något! Men hej svejs, ha det♥


Mina DÅLIGA, men söta skor som jag springer runt med på H.O.B!



Den bjuder jag på ;D



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-04-13 @ 20:12:54   

House of bagels

Nu är det så där jätte länge sen jag bloggade igen. Jag vet inte vad det är med mig, jag orkar bara inte blogga längre, har inget intressant att skriva om. Men det ska det bli ändringar på. I tisdags åkte jag för att köpa en dator och en massa tillbehör till den. Det var skit kul, eftersom att jag fick det dyraste av nästan allt jag ville ha, datorn ska ju bli min födelsedags present. Jag fyller 15 på fredag och det är super (y) älskling och släkten kommer hit efter min prao på House of Bagels!
Denna veckan är det dags för prao igen och nu är det på House of Bagels, inte lika kul som på teapot men det är ju bara första dan. Så det kan bli roligare, hoppas jag! Anners dör jag ;( Men nu ska jag lyssna på musik, herrå ses♥




Rihanna- Rude Boy
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | | 2010-04-12 @ 19:05:40