kul kväll med tjejerna!

Hejhopp! I går kväll åkte jag och Desse till stan för att möta Tess, Nathalie, Sarre och Eve. Vi hade planerat att vi skulle äta nån stanns men där vi skulle äta igentligen fanns det typ inget utbud så vi stack till favoriten och käka kebab istället! Och det var jätte gott och blev fan övermätt. Efter det stack vi tlil House of bagels och tog en kaffe eller fika, jag tog bara en kaffe, Coffee toffe, så jävla god! Kaffe med dumle smak toppat med grädde, det blir nått man köper fler gånger!

Tack för en kul kväll tjejer♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-05-15 @ 12:05:57   

Fyfan va jag är lat!

Heeeejsan, nu är det verkligen evigheter sen jag bloggade och det suger. Har velat blogga men har inte hunnit på grund av skolan och allt! Jag sa att jag skulle börja blogga när jag fått min dator men det har jag inte gjort, och är verkligen ledsen för det. Men så här ser datorn ut:Tyvärr gå inte bilden att rotera så ni får nöja er med denna bilden, själv tycker jag att den är skit snygg!

I lördags konfirmerade jag mig också, sjukt kul och man känner ändå en lättnad över att det är slut nu. Det var så jävla stressigt med skolan och allt + konfirmationen som tog upp den bästa plugg dan ;( Kan du tyvärr inte lägga upp bilder från konfan för det började helt plötsligt dampa när jag skulle lägga upp konfa bilderna! Förstår inte varför.

Men ikväll blir det kul hos Frida, ska äta och sånt sen blir det lite fest ;P
Men ha det bra♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-05-13 @ 14:55:39