Bad update? Yes.

Hallå hallå, jag har varit dålig på att uppdatera, men jag har inte orkat blogga. Jag vill hellre ligga i solen och umgås med mina kompisar nu lite grann. Jag kanske blir lite bättre snart, vi får se. Nu på tisdag ska jag åka iväg med familjen lite så kan inte blogga då, men ska verkligen försöka!
Om jag hinner blogga innan Desse kommer imon ska jag lägga ut bild på mitt nya linne jag köpte idag på BikBok, jätte fint. Det är lite sailor stile över det, fin fint! :)



Bild på mig från strandhugget.

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-30 @ 23:40:56   

Ont i huvudet

Hejsan hejsan, ett snabbt blogginlägg. För jag har jätte ont i huvudet så jag håller på att dö, blir så när jag sätter mig vid datorn! :@
Iallfall, idag var jag med Ellie, vi drog till stan lite sen hem till mig för att sola och bada, jätte mysigt! :)

Imon ska jag till stranden med underbara tjejer :) skoj skoj! men jag kan dock inte komma förens runt 20 över två, då har alla legat och solat i 4 timmar typ. Jag måste jobba hos farmor först ;(

Nu ska jag stänga ner datorn, Aj aj aj mitt huvud! :(


söta Ellie!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-27 @ 21:47:30   

Watcha got - hiss eller diss?

När jag hörde den för första gången tyckte jag inte att den var så bra. Men nu har jag lyssnat på den några gånger och den är rätt bra, den funkar. Men det jag tycker är synd det är att hennes munrörelser inte passar in till låten, hon sätter inte orden. Men det är väl en nybörjar grej antar jag. Bra för att vara första låten, eller vad tycker ni?



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-25 @ 12:24:15   

Glad Midsommar, i efterskott!

Halla där! :) Hur har ni det? Själv har man det bra, sitter i Theos säng med datorn och tänker snart börja utnyttja hans BRA internet. Min midsommar igår var rolig, vi firade hod Matte en klasskompis till oss :) det var väldigt roligt folk, skit bra musik och allt! :D
Igår bloggade jag ju inte, men jag hann verkligen inte, jag vakna runt tolv och på två timmar skulle jag packa till Theo, packa mat, städa på mitt rum och sånt. Och när jag kom hem till Theo då skulle man bort med ljudanläggningen och sånt sen hem och göra sig iordning, så tyvärr hann jag inte, men jag bloggar idag ;)

Liiiiite bilder:


arg Theo? haha


Anna var så duktig och klädde midsommarstången! ;)






Desse och lilla simson :P


Spöket Gabbe hoppa in i bilden :O








Mat i munnen . . . fint! + j*vligt ful krans jag gjorde ;)








Ida och jag. Ida hade den finaste midsommarkransen! :O


Villes keps . . hmm. Hur kom den dit? Kan det vara Theo och hans lilla kompisgäng?

Det var ju lite bilder :) Just nu är Theo på träning, han gillar ju inte att jag bloggar när jag är med honom så jag får passa på när han är upptagen med annat ;) 

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-25 @ 12:03:33   

Rösta På Min Klänning!

“Mina

Nu har jag gjort som många andra, jag gick in på Nelly.com och designade min egen klänning, och såhär blev resultatet:

Hjälp mig att vinna rösta på min klänning här! http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=kg3EtgwH9jJRpdO7FpvJa4y3iWmoQIKzmD2ThlafKjw1C0uFofND#Gallery

Snälla, rösta, rösta, rösta! :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-23 @ 15:13:23   

15 minuterpåsigattätafrukostochkläpåsig!

Hej hej! :) Förlåt för att jag inte bloggade igår, men ibland behöver man lite bloggfria dagar. Igår var jag iallafall med Tess och Desse, vi satt nere i Desses kalla källare och kollade på skräckfilm och mös under hennes täcke :D hihi!

Sen igårkväll så kom Theo hit med sin dator, han skulle visa mig ett nytt spel som hanldar om Alice i underlandet, och efetrsom att jag älskar filmerna (teknade och oteknade) var jag ju bara tvungen att se. Och det ser skit kul ut :) Så jag håller på att ladda ner det just nu! suuuper!

Imorse stack jag och jobba hos farmor, jag somnade om när klockan hade ringt så jag ahde bara 15 minuter på mig att äta och klä mig, det var stressigt! :O Men jag hann, hon bor ju bara två hus ifråm ;)

Nu ska jag vänta på att Alice madness returns ska vara klart! :D

 

                                                                        =

                  

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-23 @ 13:55:21   

Jag - 16, med rosa skor - 40?

Åååååh, jag hatar lite när det blir så här. Min Rosa skor jag köpte igår på Nilson som jag la ut på bloggen var ¨å söta och fina, tills jag gick runt lite inomhus med dom. What the f*ck? Lisan, are you 40? Shit va dom inte "var jag". Jag tyckte de såg ut som sjuksöterske skor, de skulle passa någon som var 40 typ. På bild va dom fina, i affären såg de helt okej ut, men när jag var hemma, usch!

Så på måndag ska jag in till stan med mamma så ska jag lämna tillbaka dom, kan ju spara 500 kronor till något annat! :)



Bye bye shoes!

Nu kollar jag och Cina på lite Sex and the city, myyyyyys! :D

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-21 @ 21:11:25   

In mot stan snart!

Hejhej! :D Nu drar man snart med de nya skorna in till stan med underbara tjejer! :)
Nu ska jag bara få min pojkvn att inte ara sur på mig :P haha!



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-21 @ 11:08:36   

Imon, stan med underbara!

Go kväll ;) haha! Snart ska jag och Theo kolla på en film och mysa lite ;) Vi vet inte riktigt vilken film vi ska se, antingen blir det Trassel eller Psalm 21. Har redan sett Trassel men inte Psalm 21, älskar trassel!
Men just nu lyssnar jag på Veronica Maggio - Välkommen in och Daniel Adams - Ray - Förlåt att jag aldrig sa förlåt. Älskar verkligen de låtarna. När jag hittar en låt jag gillar kan jag lyssna sönder den, det är lite synd :( för sen när man hör den är den kanske tråkig, ni vet.

Nu ska jag säga till Theo att sätta sig här och kolla på film!

Imon blir det stan med Underbara tjejer ;)♥



K - dagarna förra året, CC, jag och Ellie!

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-20 @ 22:25:31   

Jag har slösat pengar . . .

Hej hej hej där! ;) Vad hittar ni på? Själv sitter jag hemma ensam hos min underbara älskling medans han är på träning. Mysigt, med bloggen, mina nya skor och allt ;) haha!
Jag var ju i stan med min mamma och min syster. Jag hittade de sakerna jag har kollat ut för två veckor sen ungefär, så glad! :D

Det här var det jag köpte idag:

















Skor behövs ju alltid ;) Jag vet inte om jag ska behålla de rosa skorna, jag provade dom i butiken (nilson) och allt men jag ska gå lite i dom hemma inomhus och se sen vad jag känner.

Nu ska jag lyssna vidare på musik och ladda ner filmer på Theos internet (Världens bästa!)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-20 @ 18:18:16   

Sommar jobb, eller snarare, bära regnkappa jobb?

Hej hej! Har precis kommit hem från farmor efter mitt sommarjobb, herre gud vad det regnade. Jag hann knappt jobba en halvtimme innan det började ösregna :O Och när det hade slutat jobbade jag i kanske en timme, sen kom det igen. Men under den tiden jobbade jag undet tak så det var ju bra.
Men till slut fick vi (jag och min kusin) lite inomhus jobb istället ;) kul det!

Och nu sitter jag här, ska packa lite och fixa mig lite inför stan och min underbara pojkvän! :) Jag kommer förhoppningsvis hem med ett eller två par skor idag, vi får se ;) haha!

Jag ska packa med min dator till Theo så jag kan tyvärr inte data blogga idag förens jag kommer hem till Theo :(


Vad tycks? :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-20 @ 11:58:22   

Imon, eller ja, idag.

Klockan är 00.00 när jag börjar skriva detta och jag och Cina kollar fortfarande på Sex and the city, när man en gång har sett serien är man fast, beroende, mållös! Jag älskar serien och filmerna :)
Jag ska kolla en liten stunde till för imon/senare ska jag upp klockan 8 och klockan 9 ska jag jobba hos min farmor till klockan 12 :) gött! Och senare klockan 2 blir det antagligen stan!

Lääääääääängtar! :D



LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-20 @ 00:09:34   

Mys med syrran

Hej hej! :) Har precis hoppat ur duschen för att mysa med syrran med lite Sex and The City och lite chips, glas (äter direkt ur paketet) + popcorn! ;) Vi ska nog sitta uppe sen igår som jag gjorde med Desse igår, fast jag kommer vara jätte trött imon för att jag ska upp tidigt och jobba hos min farmor :)

Idag har jag avrit med Desse och vi degade oss framför tv:n hela dagen, vi kollade på gamla avsnitt av "Paris Hilton, my new bff" , skit kul ju! :)

Imon ska jag förmodligen hem till Theo, jag vill en snabbis till stan också, måste bara dit! Får försöka dra med pojkvännen ;) bjuder ju på bussresan! :P



Kex choklad Banan smak!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-19 @ 19:41:03   

Stan själv, faktiskt ganska trevligt.

Hejsan! :D Har precis kommit hem från stan nu, det var faktiskt kul att gå i stan själv. Många kanske  tycker att jag är mobbad nu men det var faktiskt rätt så kul :) Man behövde inte stressa eller tänka på någon annan eller nått ;)
Idag köpte jag min boooooooox! Sex and the city, finally! Nu blir det många sena nätter man Ben & Jerrys glas och popcorn, underbart!







Big love ! ♥

Jag köpte lite andra saker när jag var i stan också:




Nu kan jag ha mobilen någonstans där jag inte glömmer var den är!





Stor med mycket fack, love it!

Ska träffa Desse snart :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-18 @ 13:34:32   

Sex and the city box påväg hem förhoppningsvis!

Hallå hallå! Om 20 minuter ska jag gå till bussen som går till stan ;) Idag ska jag ääääntligen köpa min Sex and the city box :) lääängtar! Ska kanske köpa något litet mer :) vi får se!
Jag får antagligen gå själv en stunde eller kanske hela dagen, haha. Desse som  jag ska träffa sen är hos sin farmor nu så vi får se när hon kommer in ;)





Älskar när håret är lite smålockigt :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-18 @ 10:25:45   

Åhhh, längar till min "tredje pojkvän" !

Hejsan alla! :D Hoppas ni har haft bättre väder än vi i Kristianstad, här har det regnat till ovh från hela dagen, lite tråkigt. Nu när sommarlovet precis har börjat vill man ju vara ute i solen och sola och ungås med kompisarna! :) Men man kan göra en massa annat som man inte vill göra när det är varmt ute, det är att ha film mys!! Älskar att kolla på film när det ösregnar ute, det ska gärna vara filmer som "stolthet & fördom" och filmer i den genren ;)

Aja, vet ni vad jag längtar till? Jo jag längtar tills jag kan åka till elgiganten och hämta min "tredje pojkvän" :D
Som ni vet har jag ju redan en pojkvän, min riktiga pokvän, min lilla Theo ;) Men jag kallar även min digitalkamera för min pojkvän ;) jag älskar min digitalkamera och jag tar nog foton med den varje dag och jag tycker det är så roligt att ha minne dokumenterade.

Men snart kommer en tredje, om unjefär 4 veckor har min systemkamera kommit in i lager på elgiganen och då ska jag hämta den, jag längtar som fan!!

Min nuvarande digitalkamera:



Min kommande systemkamera (nästan) :





Den har en vridbarskärm men designen är inte likadan, denna modellen är lite äldre än den jag ska ha! ;) llängtaaaaar!

Nu ska jag sitta i min ensamhet och kolla på film eller spela lite sims 3 ;) Imon ska man träffa Desse!♥

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-17 @ 20:26:17   

Idag fick jag mitt skal! Och så här ser de...

img_3842 (MMS)

Idag fick jag mitt skal! Och så här ser det ut :) det är lite silikon aktigt och skyddar jätte bra. Jag fick även ett displayskydd till!  Jag beställde på: www.skal-man.se  LisaMarie

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-17 @ 16:56:48   

En kopp kaffe och lite marabou sensation

Hellå där! Hur mår ni? Själv mår jag jätte bra, trots att jag har varit lite sur och arg på familjen här hemma ett tag :( men det är bra nu! Innan så beställde jag äntligen mitt efterlängtade Jojo sommarkort. Med Jojo sommarkort kan du resa GRATIS HELA sommaren inom skåne med bussar och tåg, kortet kostar 500 :- och sen är det klart! Fan va jag ska utnyttja skånetrafiken i sommar, höhö!

Nu ska jag kolla på film med pappa och avnjuta mitt kaffe :) så jävla gott!




Tog lite foton på en larvig larv ;)

Imorgon blir det Åhus strand med några underbara tjejer och sen på kvällen blir det strandhugget i Tivoliparken, mys mys med sommarlov :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-15 @ 20:22:03   

Igår var det Åhus strand som gällde

Brasan, gitarren och stranden. Det är så det ska vara när det är beach party! Vi hade det verkligen jätte mysigt med en massa grill korv och lite dricka ;)
Det var jätte kul tills polisen kom . . . shit! Dom började rota igenom allas väskor och sånt efter sprit och jag hade gått för att möta Theo och när vi kom tillbaka var polisen där . . oj! Men jag gick inte nära min väska när jag kom tillbaka till den nmysiga grillplatsen ;) haha. Men det var två av mina kompisar som blev busted, men poliserna var jätte chill. De frågade var de fått drickan ifrån, de sa från deras föräldrar, då sa polisen: "Okej, jag ställer frågan en gång till, var fick ni drickan ifrån?", och då sa mina kompisar att de hade snott den, så det blev ingen anmälan! tur det!!

Här kommer lite bilder:
























Mysig dag, får vi fan göra om! :)

Nu ska jag fortsätta lägga upp bilder på facebook, tar ju nästan evigheter ;)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-15 @ 12:02:02   

Skolavslutning

Hej hej, idag är jag lagom deprimerad . . . :( Jag försökte hålla mig idag ifrån att gråta, det gick rätt så bra, kören började sjunga. Sen sjöng de den låten "det är över nuuuu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig . . . ", där brast det! Jag började stor böla direkt, tänk att det är slut nu. Alla 4 åren med klassen har gått jätte snabbt, det känns inte länge sen man satt i skolbänken första dagen i skolan i 6:an.

Och när vi sen kom ut ur kyrkan så började jag igen, tårarna bara rann och rann. Sen hjälpte det inte att alla andra också grät, så jävla jobbigt!  

Men nu börjar nya äventyr, en ny skola, nytt folk (fast jag behåller de gamla så klart ;) ), nya ämnen och allt. Jag har ju sökt in på Samhälle - medier och kommunikation på C4. Så vi får hoppas jag kommer in nu då!

Bilder från idag:

































9c var en underbar klass! ♥

Ikväll ska typ alla nior samlas på Åhus bryggan i Åhus och grilla lite ;)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-14 @ 16:45:22   

Usch, längtar, men ändå inte?

Hej hej! :) Jag längtar till imon, men ändå inte. Jag kommer nog böla sönder och säga en massa desperata saker som att jag kommer sakna dom så jävla mycket . . . ;( Usch, vill inte tänka på det.
Snart kanske Theo kommer hit och ska sova här och mysa lite ;) Han sa att det skulle bli en surprice om han skulle komma eller inte . . . fast jag tror han kommer :P

Lägger in bilder imon på mig och min avslutningsklänning! Återkommer kanske med ett inlägg ikväll.



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-13 @ 20:17:27   

Skolavslutning imon!

Hejsan, imon är det faktiskt skolavslutning, shit va tiden har gått snabbt. Jag kommer ihåg när man stod i februari kylan och ville bara ha sommar, och nu är den äntligen här!
Och imon är det skolavslutning . . . suck. Jag kommer sakna alla somm faannn! Jag har lixsom gått med min klass i fyra år nu, vissa har jag till och med gått med sen "nollan", och nu ska man skiljas åt och alla ska börja på olika gymnasium. Hoppas jag kan hålla mig så att jag får behålla sminket på imon :(

Idag var jag i stan med Elin, Sofia och Sarre. Vi kollade runder på en massa kläder och jeansjackor.
Jag hittade en massa saker jag ville ha, jag ska ju få pengar för mina betyg så jag har redan kollat ut lite kläder/skor jag ska köpa :) Lääääängtar tills jag får mina pengar så att jag kan sh - sho - shoppa! :)

Nu idag, ska man bara ta sig samman och förbereda sig för imon. Jag kanske ska ut och gå idag så att jag har det gjort? Sen måste jag övertala pojkvännen att skita i träningen imon :) hihi!


Håret har solblekts, man har blivit lite brun. Beachen, here I come!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-13 @ 15:19:56   

Sex and The City box!!

Kolla vad jag hittade i Hemmakvälls katalog, jag ska köpa den NÄSTA vecka! :O



LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-12 @ 23:06:00   

Gjorde naglar på Cina

Heejsan! :) Har precis gjort klart naglar på lilla Cina, det blev vanlig fransk med lite stenar ;)





Blev enkla men fina :) Nu ska jag kolla på film med Cina. Den heter "spit on your grave" :)



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mina naglar | 2011-06-12 @ 21:05:53   

Hemma igen!

Hejsan hejsan! :D Kanske godmorgon för vissa? ;) Själv väcktes jag och Theo av Theos pappa. Theo skulle på tävling idag. Men det visade sig att han skulle vara iväg HELA dagen, jag trodde att han skulle vara hemma vid 2. Då hade jag ju kunnat sola så länge, men jag stack hem. Så nu sitter jag här! Skulle gärna vilja dra till åhus och sola men jag vet inte om jag orkar. Molen glider förbi hela tiden så det kan va molnigt i hela fem minuter innan solen kommer fram igen, tråkigt . . .  :(

Så idag ska jag nog sola lite här hemma, hänga i häng mattan eller nått, Theo kommer nog ikväll efter att han har tävlat klart, får se hur det blir ;)


Jag har även uppdaterat informationen om mig, kolla om ni inte redan har kollat ;)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-12 @ 12:59:41   

Ny kategori: Lisan´s naglar!

Hallå hallå!! :) Idag har jag INTE hunnit att blogga. Igår åkte vi hem vid halv 3 från studenten så jag sov ända till klockan 12 och sen skulle jag hem till min kära vän Desse ;)
Vi solade lite pch pratade om en massa roliga saker ;) he he . . .

Efter det åkte jag hem till mina föräldrar som har bröllopsdag idag för att äta grillat, jätte gott. Sen bar det av till lilla Theodor och nu sitter jag här och bloggar :) mycket som hänt men har inte hunnit blogga, tyvärr.

Men studenten igår var jätte rolig :D Grattis Malin Lesniak till studenten ♥♥

Bilder från studenten:








Mina och Martins torn ;)

Nu har jag skapat en ny kategori:



Där kan ni se mina naglar jag gör på mig själv och på andra. Nu är det inte så många inlägg i kategorin men det kommer ;)

Nu ska jag kolla på en film med Theo!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-11 @ 23:59:15   

Lite bal bilder

Hejsan! :D Idag började skolan klockan tio och sen stack vi hem tio över tolv. Väääldigt kort skoldag ;)
Balen igår var jäääätte rolig! Vi dansade hela tiden typ, förutom när de serverade mat förstås, här kommer bilder på mig och Theo ;)





Så såg jag och Theo ut igår ;) jag vill lägga ut på några av mina kompisar också men jag ska på student om tre kvart så jag mååååste skyyynda mig nu! :D

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-10 @ 16:45:16   

Naglar och Bal

Hejsan, jag lovade ju att lägga ut bilder på mina naglar, både på tårna och på mina händer. Blev klar lite sent igår så jag lägger ut dom nu :)




Fransk manikyr med silverglitter rand och en rosa sten, såååå fint!

Tårna:


Blev rätt nöjd :) jag målade bara vanlig gelé på och stelnade det i min UV - lampa :P

Nu ska jag sminka mig och fixa håret och sånna saker inför balen ikväll som äger rum halv 7 på vår skola :) Ska se om jag hinner blogga något emmellan. Ska iallafall ta lite bilder ikväll och mamma kommer ta på mig och sånt så jag lägger in bilderna här imon kanske :) Nu ska sminket på!


Mölle.

Hann med ett litet dopp efter att vi fiskat krabbor, kallt men behagligt! ;)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mina naglar | 2011-06-09 @ 15:05:39   

Idag blir det nagelfix!

Hallå där! :D just nu ska jag börja göra naglar, både på tårna och händerna, så idag blir det både manikyr och pedikyr, lägger ut resultatet senare! ;)



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mina naglar | 2011-06-08 @ 17:42:19   

Tidsinställt inlägg: Krabb fiske

Hejsan hallå! :D För en timme sen stack vi hemifrån och är nu påväg till Kullaberg! :D Vi har tagit med oss en engångsgrill och lite hamburgare som vi ska grilla när vi börjar bli hungriga! Kommer bli jätte roligt!

Theo och Jacke följer också med och fiskar lite ;)





LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-06 @ 10:00:00   

Oj oj oj, länge sen nu. . .

Hejsan hejsan! Det var några dagar sedan jag skrev men jag har haft FULLT upp de senaste dagarna för att igår hade jag min stora födelsedags FEST! :D Jag fyllde ju 16 den 16 April och nu när sommaren kom ville jag ha en ute grill fest ;)

Jag hade verkligen jätte kul hela kvällen och hoppas all hade lika roligt som jag hade :)
Jag hade planerat lite lekar som vi skulle göra och alla verkade tycka det bar jätte roligt, jag hade lekar som hästsko kastning, limbo och frågesport! :D

Men som sagt hade jag jätte roligt och fick jätte bra presenter, älskade alla! :D tack alla för en underbar kväll!





























Mina presenter:





En skiit cool Thomas Sabo berlock jag fick av jätte många ;) Lollo, Matte.L, Måns, Ellie, Tess, Oskar, Anna, Ida och sen tror jag det var Fia också ;) Kan ha glömt någon!



Ursnyggggga halsband! De tre till vänster fick jag av Filippa och Emma och halsbandet med fjädern fick jag av Fadde och Besse! :D



Örhängena till vänster fick jag av Desse och Mattias och dom till höger fick jag av Fadde och Besse :)



Ringen till höger fick jag av Elin och den till höger fick jag av Desse och Mattias :D ÄLSKAR dom!!



Dessa fina ljushållare fick jag av Frida och Chris :D



Av Evelina och Sarre fick jag en hel uppsättning av vanlij ljus :D hela rummet doftar vanilj nu! :D



Parfymen fick jag av Kim och Tobbe, doftar skiiiit gott! :D



Dessa fick jag av Gabbe och Ville! haha, ska ha med mig min nya fick lunt till nästa fest ;)

Är jätte nöjd med ALLA presenter och är jätte nöjd med festen! :D ♥

Imon ska vi åka iväg med familjen till Kullaberg och fiska krabbor, myyysigt!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-06-06 @ 00:35:59