Om gårdagen!

Godmorgon på er! :) Igår hann jag tyvärr inte att blogga (förlåt) :(. Men efter skolan gick jag, mammi och syrran på stan för att shoppa lite inför min födelsedag och hennes konfirmation. Vi gick i stan väldigt länge och sen skulle vi även prova lite skor så vi var inte hemma förens fem, och klockan sex skulle två kompisar komma hit, så tyvärr hann jag inte blogga igår :(. Men idag ska jag försöka blogga :D 

Just nu är jag med Theo men han ligger bara i min säng och halvsover ;) Ikväll ska vi iväg till några kompisar och bara hänga, det blir väl att kolla på någon film eller bara sitta och snacka :). Han har en ny lägenhet så vi ska kolla hur det har blivit i den.


Gammal bild på mig, har inga nya, måste ta bilder!  

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-31 @ 12:21:01   

BikBok tidning!

Hejsan på er alla söta! :D Hur är det med er idag? Själv har min dag varit bra, vi fick inställd tyska idag i skolan så vi tog en runda på stan istället, mycket roligare ;). BikBok har fått in en massa fina vår/sommar nyheter. Jag vill bara köpa upp hela butiken, haha, men det är ju nästan omöjligt :(.
Idag hade de fått in sin tidning igen. Jag vet inte hur ofta de släpper den men jag har bara sett en tidning innan, kanske de släpper en i kvartalet? Det fanns hur många snygga grejer som helst i den och jag vill bara ha sommar nu!
Idag fick jag även hem en av mina födelsedags presenter, blev jätte nöjd! Jag vet inte om jag ska visa upp de i bloggen redan nu eller senare, får se ;). Idag är det bara 18 dagar tills jag fyller 17 år, längtar! 









Inspiration!


  

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-29 @ 19:10:07   

Mål till sommaren

Om en timme ska jag kolla på Greys Anatomy följt av Big Brother, eller ja, vi får se hur mycket jag orkar ;). Är fortfarande skit trött och ska börja förbereda lite inför imorgon, vad jag ska ha på mig och sen måste jag packa ner idrottskläder. Jag får se om jag ska gymma imorgon efter skolan eller inte, nu var det ett tag sedan jag var på gymmet, jag har ju bara varit ute och gått de senaste veckorna. 

Måste verkligen ta min träning på allvar nu (trots att det känns som att jag redan göra det). Jag har ett mål till sommaren som jag inte riktigt vill skriva ut här än ;). Men jag har verkligen ändrat på mycket när det gäller mina mat vanor, äter knappt godis och choklad och andra onyttigheter längre ;). Känner mig ganska duktig, men det måste man vara om man ska nå sina mål.


Serious Lisan! 

Har ni några mål framöver?
    

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-28 @ 20:33:35   

Onsdag, blåsiga onsdag!

Hejsan hejsan! :) Hur mår ni idag? Själv mår jag bara bra men är dock jätte trött. Jag har varit det sen jag kom hem och har inte fått någonting gjort, har bara legat och vilat. Vädret ute är heller inte världens roligaste, det blåser som bara den och man får upp sand i ansiktet. Som ni vet så hatar jag när det blåser och det hjälper inte när det blåser 10 m/s, jag vill ha sommar nu :).

Idag fick vi reda på att vi ska ha ett nationellt tal i Svenska efter påsklovet och med detta så betyder det att vi måste anstränga oss, ta oss i kragen och skriva vårt tal på påsklovet. Lärare är för roliga ibland alltså :(. Nej nu ska jag ner och äta och sen blir det förhoppningsvis till skoljobb.


What I feelin' today

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-28 @ 17:32:09   

Usch, ont i magen? mår illa? magkatarr?

Hej hej på er, usch vad dåligt jag mår just nu :( Jag har ont i magen, nej jag mår illa, eller jag vet inte vad det är? Det kom nu för en timme sedan ungefär och jag mår allmänt dåligt :(. Jag provade även att äta lite men jag känner mig fortfarande hungrig/illamående, hoppas jag inte har fått magkatarr igen, hatar det! 

Iallafall, imorgon är det onsdag och jag och Stephanie har en redovisning att göra som vi måste förbereda på morgonen, skit tråkigt :( hoppas jag mår bättre imorgon annars får jag åka hem efter naturkunskapen.


old picture on me.

Usch vilket tråkigt och deprimerat inlägg, men tyvärr så är jag lite tråkig just nu :)    

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-27 @ 22:27:11   

New in - Orm örhänge

Hejsan på er! :D Min dag idag har varit jätte bra, jag började dagen med en ansiktsbehandling hos min kompis Desse på hennes skola. Jag fick massage, portömning och allt, riktigt skönt. Hon var verkligen jätte duktig och noggrann, skulle gett henne ett A om man hade fått lämna betyg :) 
Idag i skolan fick jag äntligen mitt efterlängtade örhänge, detta örhänget har varit slut i Kristianstad nu några veckor så min kompis Stephie haffade ett åt mig i Hässleholm, tack igen!

Vädret idag har varit helt underbart, uppemot 20 grader. Nu känns det nästan som att sommaren är här, haha! Vi satt ute i solen och käkade glass och bara njöt av vädret. Dagen kunde ju inte sluta bättre än att vi fick sluta en hel timme tidigare :D 





Nu ska jag göra skolarbete och sen ska jag ut och gå med mammi :)

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | New in | 2012-03-27 @ 17:57:12   

Imorgon - ansiktsbehandling!

Hejsan på er! :D Ikväll har jag suttit och pluggat lite grann inför ett "mini prov" vi ska ha imorgon och sen gick jag ute en timme med mamma och syrran. Vi ska ge oss på det imorgn också och antagligen ta samma runda, kul att ut och röra på sig ;). Jag tycker det är tråkigt att träna inne på gymmet nu när det är så fint väder ute så då går jag hellre ut på en runda här hemma. 

Imorgon har jag egentligen sovmorgon till tjugo i tio men inte imorgon. Min kompis går hudterapeut programmet och behöver en "kund" som hon kan öva på så hon frågade om jag ville komma dit och få ansiktsbehandling med bryn plockning. Och vad passar inte bättre än när man har sovmorgon? ;) då missar man inte så många lektioner iallafall, haha!  



Jag har skaffat Twitter och jag är helt beroende, follow: https://twitter.com/#!/LisaMarieEl
Föjer bland annat en massa Twilight snyggingar ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-26 @ 21:06:58   

Måndag 26 mars

Hallå! :) Hur har ni det? Själv har jag det bara bra. Idag har det varit underbart väder ute, vi satt och njöt ute på en trappa i solen idag i skolan. Enligt klart.se ska vi ha uppemot 17 grader imorgon, men vi får ju se hur det blir ;) hörde också att det skulle snöa på lördag och söndag, stora väderomväxlingar vi har i Sverige nu? haha.
Snart ska jag ner och äta men innan dess måste jag göra lite skolarbeten, jag har ett litet prov imorgon som jag måste plugga på och sen har jag redovisning på onsdag . . . mycket nu inför påsklovet :(.

Ikväll ska jag och mamma se till att hinna med en långa powerwalk runda också, great!

 

Converse - Spring color

                                                        Snygg våroutfit, vill ha conversen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-03-26 @ 16:27:06   

Vår känslor på hög nivå

15 grader ute och solen skiner! Kan det bli bättre en sån här mars dag? :D Synd bara att jag inte kan vara ute, måste göra klart lite skolgrejer innan jag sätter mig ute i solen, men som det ser ut just nu så hinner jag inte vara ute i solen idag :(. Hoppas det är lika fint väder ute imorgon, då blir det bara skinnjacka eller jeans jacka och då ska jag definitivt sitta ute o solen. 

Åhh jag älskar verkligen vårterminen i skolan. Allting blir så mycket bättre, fler studiedagar, värmen kommer och man känner sig så mycket gladare än innan! Längtar tills sommaren är här och vi får gå på sommarlov :). 

   






Bilder på korkusarna jag tog ute i trädgården innan!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2012-03-25 @ 17:07:24   

Kiowa Gordon

Godmorgon! :D Hoppas ni inte har glömt att ställa fram klockan? Om ni har gjort det får ni gå och göra det nu. Just nu känner jag mig lite stressad, jag trodde inte Theo och jag skulle sova så här länge :(. Idag har jag en massa att göra känns det som, jag ska ut och gå och sen ska jag göra en massa skolarbeten, tråkigt. Eftersom att det är så fint väder ute så vill man inte sitta inne och plugga, kan väl sitta ute i solen? ;)

Men idag är det inte bara en vanlig solig söndag i Sverige, utan idag fyller en av mina favorit skådespelare år - Kiowa Gordon, han fyller 22 år! :D
Han spelar vargen/indianen Embry Call i Twilight sagan, jag personligen tycker att han är den snyggast vargen av de alla och det är väl därför jag tar upp hans födelsedag i min blogg ;)



Om ni gillar Kiowa lika mycket som jag, gilla den här sidan: http://www.facebook.com/#!/KiowaJosephGordon

Nu ska jag gå ner och äta och kanske gå ut i solen en liten stund, vi har några krokusar i trädgården som skulle vara fina på bloggen ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-25 @ 13:16:18   

Dålig uppdatering!?

Godkväll på er alla! :) Tyvärr så har min uppdate varit väldigt dålig idag, men jag har faktiskt varit på Kalas hos min farmor. Vi firade att hon fyller år imorgon och när kalaset var slut så kom Theo hit och jag glömde helt bort att blogga, så jag slänger in ett blogginlägg nu då ;) 

Snart ska jag och Theo kolla på lite film, vi ska även göra popcorn och mysa på lite :) Jag har lite naturgodis kvar sen igår som jag ska käka på, älskar naturgodis!


Dagens outfit

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-24 @ 22:32:54   

Myskväll med mammi

Ikväll har jag varit hemma själv med mammi :D. Vi har haft lite myskväll med lite naturgodis och sen kollade vi på Breaking Dawn del 1. Vi beställde även varsin pizza innan, jag tog en martini special som vanligt, kyckling, banan, curry och beaneise sås, riktgit god! :D 
Just nu kollar vi på Big Brother, vilket mamma inte tycker är så roligt. Men jag ville se hur Sipan reagerade när han fick veta att han fick åka ut, men tyvärr fick man inte se det :(. 

Nu ska jag och Mammi fortsätta vår tjejkväll :D 


Mobil bild 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-23 @ 22:33:00   

Mina pimpade shorts

Hallå på er! :D efter skolan gick jag och Stephie på stan. Vi provade bikinis som vi skulle men jag tyckte inte att bikinin satt snyggt på så jag köpte inte den, tyckte att man skulle få en konstig bränna med den bikini överdelen :(. Annars tyckte jag att den var snygg. Efter ca en timme inne på BikBok gick vi vidare och tog en fika, blev en polkagris kladdkaka, riktigt gott men har nu ont i magen. Jag borde egentligen inte äta sånt där :( Och det blev ju inte bättre när bussen hem var tio minuter sen, hatar skåne trafiken?! 

Här har ni bilder på shortsen som jag lovade :) jag tyckte att dessa blev jätte fina, och jag tyckte det var skit snyggt med nitar på "skärp - öglorna". Jag har inte sett ett par shorts med nitar där än, blir kanske en ny trend? ;)









Vad tycker ni? :D

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-03-23 @ 17:44:48   

Underbara fredag imorgon!

Innan idag körde jag en runda med mamma, det var hur kul som helst ;) men jag tror att mamma tyckte det var mindre roligt, hon höll så hårt i bil dörren att hon fick kramp i armen, haha! Det blev även en liten powerwalk runda, men tyvärr inte så långt som jag hade velat men tiden räckte inte till :(. 

Imorgon är det äntligen fredag och efter skolan ska jag och Stephie kolla på bikinis och köpa lite natur godis, mums! Jag hittade en jätte fin bikini i onsdags som jag funderar på att köpa imorgon, hoppas den är fin på så att jag har en snygg bikini när sommaren väl är här. Jag har dock min korall färgade från förra året som fortfarande passar och är inne i sommar ;)  



Nu ska jag fortsätta kolla på Big Brother med syrran :) jag läste att Sipan ska få åka hem pga sitt dåliga beteende, jag säger bara; YES! :D

Jag visar upp bilder imorgon på mina shorts och hur de blev!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-22 @ 22:17:34   

Ut och gå

Hejsan, nu är jag hemkommen från skolan! :) Nu sitter jag i mina träningskläder och ska snart ut på en powerwalk runda, helt själv :(. Jag tycker det är jätte tråkigt att ut och gå själv ibland, jag vill hellre ha med någon som jag kan prata med samtidigt, men om jag ska ut och springa vill jag vara själv, komlipcerat? ;)

Ikväll blir det nog lite övningkörning för min del, ska köra lite i området runt omkring där jag bor, hoppas det går lika bra som det gjorde i söndags då jag körde från Theo hem till mig när det var mörkt ute och det regnade!


Idag körde jag på en fiskbens fläta, fint!

Nej nu får jag dra ut innan mamma frå spader. Senare idag ska jag visa upp ett par shorts som jag har stylat lite grann, de blev jätte fina! :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-22 @ 16:18:03   

Jordgubbar och flingor till frukost!

Godmorgon på er ;) Just nu har jag tyska lektion, vi tittar på en tysk film som jag inte förstår någonting av så jag passar på att mobilblogga lite :).

Igår hade mamma köpt hem jordgubbar, gud vad jag har längtat men de var ju inget att jämföra med svenska jordgubbar på sommaren! Men det kändes bra att börja morgonen med jordgubbar :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-22 @ 10:15:37   

Greys Anatomy

Nu sitter jag och kollar på Greys Anatomy, känns som att jag följer hundratals serier just nu? Känns lite stressigt när man ska hinna med allt; skolan, läxor, träning och mina tv program ;) och ja, mina tv program är viktiga, haha! Men idag har jag faktiskt hunnit med lite idag, har både tränat (gick en runda med mamma innan) och gjort matte :D ligger där jag ska nu i matten iallafall.   


En gammal bild på mig som jag tagit med min iPhone.

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-21 @ 21:30:30   

Dagens outfit - leopardmönster

Hallå på er alla! :) Jag kom hem från skolan/stan för ca två timmar sedan och har sedan dess fotat min outfit och ätit lite grann. Idag hade vi en redovisning i skolan som jag inte var alls förbered på men det gick väl hyfsat bra ändå. Nu ska jag lägga näsan i matte boken och räkna ungefär fyra sidor, är inte så sugen på det men det måste göras :(. Jag ska nog få övnings köra senare och hämta syrran på sin konfirmation :D  






Biker jacka - H&M // Klänning - Gina tricot // "Cykelbyxor" - Gina tricot // Skor - ;)  

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-03-21 @ 16:46:51   

Byxor som jag vill ha!

Nu har jag precis ätit, ikväll serverades det tacos, mums! :) När man är sjuk får man alltid bestämma mat. Nu ska jag göra lite matte, tråkigt nog. Psykologin blev klar innan och hoppas det blev bra nu, orkar inte göra om den :(.

Innan idag beställde vi hem lite grejer från Gina tricot bl.a en av mina födelsedags presenter :D. Jätte fina och jag bara längtar tills som kommer hem till mig! När jag var inne på Gina tricot kollade jag även igenom alla jeans och gud vad snygga dessa var? :) Jag vill ha allihopa men tyvärr räcker inte ekonomin till. 


               

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-03-20 @ 18:24:37   

Feathers

Hejsan på er! :) Idag är jag hemma från skolan, känner mig inte så kry och kände att jag behövde en liten "paus" från skolan :( . Så idag har jag bara slappat och kollat på tv, men nu tänkte jag ta tag i skolgrejer som jag ska vara klara tills imorgon. 
 
Jag har även kollat igenom lite grejer som jag eventuellt ska önska mig när jag fyller år. Nu är det lite minde än en månad tills jag fyller och jag har börjar planera vad jag vill äta på min födelsedag och vilken sort tårta jag vill ha ;) . Det är ju min födelsedag så det är jag som bestämmer!




Jag hittade en jätte fin fjäder från mitt täcke och foto-nörd som jag är var jag tvungen att fota den.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2012-03-20 @ 14:21:45   

Våriga skor

Hejsan på er! :) Nu sitter jag och kollar på Big Brother och förbereder för morgondagens skoldag. Jag går nog till skolan iallafall, känner att jag inte vill missa någonting och sen har jag en redovisning med några andra tjejer på onsdag som ska förberdedas. 

Jag kollade runt lite på Nelly.com och hittade dessa söta ballerina skorna att ha till våren :) Jag tyckte verkligen att de var jätte söta och hade mer än gärna velat klicka hem de blåa, underbara!   

 

  

Nu ska jag forsätta kolla på Big Brother och sen ska jag gå och lägga mig! Underbart med lite sovmorgon imorgon :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-03-19 @ 22:33:35   

Vilken blåsig sommar (vår) vi har!

Guud vad det blåser ute! Håret flyger i ansiktet och blir knutigt, som det alltid gör när det blåser. Idag har det bara blåst, blåst, blåst men det har även varit sol ute, men det blir ju aldrig varmt ute när det blåser :( . Idag kände jag mig ganska hängig i skolan, vet inte om jag stannar hemma imorgon. Det har varit ganska mycket nu med skolan men samtidigt vill jag inte missa någonting. Jag får se hur jag gör imorgon :)

Åhh vad jag längtar tills värmen verkligen är här, då man kan använda sina ballerina och sina gladiator skor!


Love shoes ♥

Nu snart ska jag ner och äta och sen ska jag göra lite matte och psykologi! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-19 @ 16:55:06   

Söndag 18 mars

Halloj på er! Idag har jag inte haft tid att blogga :( Jag och Theo stack på kalas innan idag och firade hans syster som hade fyllt år, så det mesta av dagen spenderades där :) . Men nu är jag hemma och har packat upp och kollat igenom alla bilderna som togs i fredags. Många av dom går verkligen inte att visas upp här, men den här bilden var en av de bilderna som var "okej", haha!



Ikväll ska jag kolla på Big Brother och The walking dead och sen ska jag gå och lägga mig, skolan imorgon och jag känner mig redan helt död :( . Imorgon efter skolan blir det inget gym för mig, jag har en hel del skolgrejer som måste bli klara.

Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-18 @ 21:06:33   

Inspiration shorts!

Hejsan nu är jag hemma hos Theo :) Vi ska snart äta grillad kyckling, mums! Älskar kyckling och kommer äta en massa. Efter att vi har ätit ska vi kolla på Breaking Dawn och äta lite godis. Jag skulle egentligen köpt lite naturgodis i stan igår men jag glömde helt bort det. Det hade suttit fint nu med rostade popcorn nu! 






Snygga shorts och god dessert där emmellan!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-17 @ 18:45:55   

Ingen blogg igår!

Godmorgon :) Igår hann jag inte blogga. Jag hann inte hem förens jag skulle iväg och precis när vi hade fixat oss i ordning så kom gästerna så det blev tyvärr inga bilder på gårdagens outfit eller facelook. Men jag hade kameran med mig som alla fotade med så jag får se om det finns några helt okej bilder som jag kan visa upp på min outfit här i bloggen :)

Nu håller jag på att äta min frukost och sen ska jag börja packa igen för jag ska hem till Theo. Han har äntligen fått sin nya mobil så nu kan jag leka lite med den! 



En gammal bild.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-17 @ 12:07:41   

Sommar kollage!

Hallå! :) Nu lockar syrran mitt hår lite grann, jag vill inte ha det extrem lockigt utan lite vågit till imorgon kväll då jag ska på fest. Jag lockade det redan igår kväll så att det ska hinna lägga sig lite tills imorgon :) Efter Big Brother ska jag gå och lägga mig och ta fram kläder tills imorgon, jag ska nog ha mina nya skor imorgon, snyggt! Jag har verkligen bloggtorka och känner att det här inlägget bara tråkar ur er så jag ska sluta nu ;) Men kolla in mitt kollage jag gjorde precis, skit snyggt till sommaren!

Summer is soon here!

Godnatt ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-03-15 @ 22:20:07   

Våfflor

Hejsan på er! Idag efter skolan sket jag i att träna på gymmet, jag kännde mig bara så trött och orkade verkligen ingenting så inget gym för mig idag nej, istället blev det en sundae glass på Mc, gott! Ikväll serverades det ärtsoppa och våfflor här hemma. Ärtsoppan var helt okej och våfflorna var mums :) Fick dock lite ont i magen, antingen pga våfflorna eller så var det grädden, hatar det.

Nu ikväll ska jag packa och förbereda inför imorgon kväll. Jag ska på fest hos min gamla klasskamrat, vi ska grilla och sitta och umgås. Det var väldigt länge sedan jag träffade en del tjejer som ska dit så det ska bli kul :) 



Nu ska jag gå och fixa lite grann, även locka håret lite extra och prova ut kläder inför imorgon! :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-15 @ 18:23:24   

Dagens shopping!

Nu kollar jag på Big Brother med min syster, som vanligt :). Är verkligen jätte trött nu, jag har precis stått och lockat mitt hår i ca en timme, tar verkligen skit lång tid att locka mitt långa hår nu :( . Kan vara jobbigt ibland men jag hade aldrig velat klippa av det! :)

Idag när jag var i stan kunde jag inte låta bli att köpa något, jag köpte denna svarta tröjan och ett brunt pannband. Den svarta tröjan är tunn så jag kan ha den till våren och sommaren!   




// Tröjan H&M 199 kr // Pannband 20 kr //

Efter BigBrother ska jag gå och lägga mig, godnatt! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-03-14 @ 22:24:47   

Rosa hår?

Hallå Hallå! :) Nu har jag ätit och duschat och nu sitter jag vid datorn! Jag har så ont i fötterna efter att ha gått i stan en hel eftermiddag med lilla systern :( usch, känner mig helt öm och en fotmassage hade suttit perfekt.
Efter solningen fick jag faktiskt lite linje men det syns inte mycket i ansiktet dock. Det hade suttit fint med ett sommarlov nu, sol och värme!

Idag inne på H&M provade jag och Cina "färgglad mascara" som man drar igenom håret för att få en t.ex rosa slinga :) . Detta går väck när man duschar och kan då byta färg varje dag! På denna bilden hade jag inte kammat ut slingan men när man har gjort det ser det ut som att man har färgat håret :) fint att ha till fest kanske, höhö!



Nu ska jag locka håret igen, har ju mina planer till fredag :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-14 @ 19:38:18   

Calippo Shots

Hejsan på er! :) just nu är jag och solar med min syster, vi känner att vi är för bleka och behöver lite färg ;). Vi köpte även den legendariska "glassen" som nu är tillbaka. Ska jag vara ärlig blev jag lite besviken :( Som jag minns den var den mycket godare än vad den var nu, lite synd! Så nästa gång blir det en twister istället!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-14 @ 16:12:49   

Godnatt från mig då

Hejsan hejsan på er, nu har jag kollat på Top Model Sverige, Desperate Housewives och Nu Big Brother. Tisdagar blir verkligen sådana dagar där man sitter framför tv:n tre timmar i sträck och följer program efter program :D Aja, nog om mitt tv - tittande tjat. Imorgon efter skolan ska jag möta upp min syster för lite shopping :) vi ska kolla på födelsedags presenter till mig och sen ska vi sola lite :D jag ska börja bygga upp min bränna lite grann nu så att jag inte är så blek, känner mig som ett spöke just nu :( 

Inspriation
 







Godnatt på er, bloggar mera imorgon! ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-13 @ 22:54:19   

BikBok ska öppna webshop

Här kommer något som jag har längtat efter hur länge som helst, BikBok ska äntligen öppna sin webshop! :D Vi har dock BikBok i kristianstad men allting tar slut så fort här så det hade varit kul med en webshop där man fick chansen att köpa det plagget man vill ha ;). Jag vet dock inte riktigt när de ska öppna men det blir väl inom kort!  



   

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-13 @ 18:15:46   

Just another headline

Hejsan på er! :D Dagen idag var ungefär som gårdagen, solen sken och det var upp mot 13 grader, mysigt. Converse och vår jacka, det är verkligen riktig vår feeling ;) 
Idag är en helt vanlig dag, jag ska göra lite matte och sen ska jag inte göra så mycket mer, en helt vanlig, men lite tråkigare dag :)  



Dagens hår, lockigt! Jag borde kanske ha lockigt hår lite oftare, jag tycker det är jätte fint med en stor lockig hästsvans, underbart :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-13 @ 17:57:21   

Lockigt hår!

Imorgon kommer jag se ut såhär, lockig och ruffsig i håret som ett litet troll :D . Det var jätte länge sedan jag hade lockigt hår så jag tyckte det  var dags för det nu, så imorgon i skolan kommer alla se mig mig med lockigt hår för första gången ;) . Men vad gör ni just nu? Själv kollar jag på Big Brother och stör mig som f*n på Sipan, helt seriöst ut med honom!  


Osminkad tjej :)

Efter Big Brother ska jag gå och lägga mig, imorgon har jag sovmorgon och börjar inte skolan förens tjugo i tio, skönt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-12 @ 22:18:46   

Bitch please!

Alltid ska man visa sig bättre, mognare, större. Men när det kommer till en viss gräns då man inte orkar mera, vad gör man då?

Hejsan bloggen! Nu har jag gjort lite svenska till skolan och ska börja dra igång med matten snart. Blir så trött på skolan ibland, alla dessa läxor och det där dåliga provet. Jag fick tillbaka ett prov idag . . . hehe, not god :D Känns som att jag verkligen måste ta tag i matten nu, det behövs!



Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-12 @ 18:57:04   

Trött efter träning!

Hallå på er! :D Jag kom hem från staden för ca en timme sedan då jag hade varit och tränat efter skolan. Idag blev det 30 minuter powerwalk på bandet med några sit ups osv :) . Och nu är jag skit trött, jag skulle kunna gå och lägga mig men jag måste slänga mig i duschen och sen vidare till lite skolarbeten . . . en helt vanlig måndag då ;) förutom en grej, det är ingen vanlig måndag för den här årstiden, det var hela 11 grader ute, skinande sol och ljumna vindar, Love life!


En bild på mig ifrån i somras då jag var som brunast! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-12 @ 16:55:34   

En sommar outfit

Nu sitter jag och kollar på The walking dead som är efter Big Brother. Gud vad glad jag blev att Rodney fick komma in i huset igen, om man röstar fram honom då ;) men jag tyckte att det var tråkigt att Hanna fick gå, hon var en väldigt stor del utav Big Brother. 

Men under tiden jag kollade på Big Brother satte jag ihop den här underbara sommar outfiten! Jag tycker att det är jätte snyggt när man har höga shorts och en bustier eller bandeau och ett par klackar, riktigt snyggt :D 

Spring time FTW!

Imorgon efter skolan ska jag gymma så jag kan inte blogga förens jag kommer hem :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-03-11 @ 22:40:08   

Vår sol hela dagen!

Min dag idag har faktiskt inte varit så jätte intressant, jag har faktiskt inte gjort någonting känns det som, haha! Men jag gick ut och gick en liten runda iallfall, innan solen gick i moln. Jag hoppas att den här värmen håller sig nu så att det inte blir något bakslag och att det bara blir 1 grad ute eller något :( Jag längtar verkligen tills sommaren är här! :D 

Jag har tyvärr inga passande bilder till detta inlägg, men här har ni en bild på min telefon som jag tog idag ute i vår solen:


Smutsig telefon :) 

Nu ska jag göra lite skolarbeten innan Big Brother börjar!
 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2012-03-11 @ 19:27:43   

Healthy Breakfast

Nu har jag ätit upp min frukost och nu sitter jag och kollar lite på tv:n. Det är underbart väder ute idag, solklart och ljumna vindar, blir nog en liten powerwalk runda senare iallfall ;) . Idag åt jag två knäckebröd och ett ägg till frukost, ska ju verkligen försöka blir nyttig nu, haha! Jag har lite ångest till Beachen 2012 och måste blir "klar" tills dess :D  

Nu ska jag ut och sätta mig i solen en liten stund, myyyys!



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-11 @ 13:27:14   

Euphoria

Grattis till Loreen för vinsten! :D men dock var det redan tippat att hon skulle vinna så det var ingen överraskning direkt. Detta året kanske vi till och med kan vinna hela eurovision, det hade varit något ;)
Nu kollar jag på filmen The hot chic som går på 5:an. Älskar den filmen, älskar alla såna där tjej filmer som mean girls, she´s the man och he´s the girl osv ;). 

Efter att filmen är slut ska jag nog gå och lägga mig så att jag kommer upp i hyffsad tid imorgon. Imorgon ska det vara solklart hela dagen och uppmot 8 grader så jag måste gå upp i hyffsad tid så att kan ut och gå kanske och hinna med städning och läxor och allt :) 


    

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-10 @ 23:28:28   

Mello snacks!

Nu börjar melodifestival finalen och jag sitter här, förberedd med lite popcorn och paprika kex och lite läsk :) Jag ska faktiskt kolla på melodifestivalen helt själv, nästan lite Forever alone. Men min syster ska vara med sin kille och pappa och mamma kollar på tv:n där nere och jag här uppe :D Jag har iallafall katten som vill vara med mig, höhö! 

Nej nu ska jag lägga ifrån mig datorn lite, måste ju kolla på Mello, men vem tror ni vinner? Jag tror Loreen, Molly, Ullrik, David eller Danny :)  

  

          

           
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-10 @ 20:13:18   

14 saker ni kanske inte visste om mig

♥ Jag älskar stark mat

♥ Jag har tre piercingar

♥ Jag fyller 17 år den 16 april

♥ Jag tycker inte om rött kött

♥ Jag är inte nöjd med min kropp

♥ Jag har 14 olika märkesparfymer

♥ Jag har svårt för matematik

♥ Jag vill jobba med mode när jag blir stor

♥ Jag har varit tillsammans med min pojkvän i över 2 år

♥ Jag har fobi för spindlar

♥ Jag tycker det är äckligt med hårstrån som ligger överallt

♥ Jag tror på spöken

♥ Jag har aldrig smakat Sushi

♥ Jag hatar dansband

Här har ni fjorton saker som ni kanske inte visste om mig? :D Jag har bland annat aldrig smakat sushi, men jag vill. Det har öppnat en ny sushi restaurang i Kristianstad som jag vill besöka. Jag funderar på att skapa en ny kategori, "100 things to do before I die" där jag lägger in en massa saker som jag vill göra innan jag dör eller som jag har gjort :D en kul grej bara så får jag se hur många jag har lyckats uppfylla ;).



Nu kom pappa hem, idag har han tatuerat sig så jag måste ner och se resultatet, spännande!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-10 @ 17:40:59   

Nagel klistermärken

När jag beställde hem mina skor följde det även med en liten gift. Jag fick klistermärken till naglarna vilket jag behöver när jag gör mina gelé naglar. Enkelt och bra att ha klistermärken att klistra på istället för att sitta och pilla i timmar för att få till en fin blomma. Idag ska jag fixa till mina naglar som jag har just nu, jag ska fila lite i kanterns osv för mina vanliga naglar har börjat växa och det är inte världens finaste just nu. Så det är vad jag ska göra just nu sen får jag se om jag hinner städa rummet, behöver dammsugas lite granna :)  


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-10 @ 17:06:49   

Godmorgon på er alla!

Nu ligger jag hemma hos Theo och kollar på gårdagens Big Brother avsnitt som vi missade. Theo är ute och springer med sin kompis men tyvärr kunde jag inte hänga med då jag inte hade några kläder med mig,annars hade jag nog gjort det :) Jag får väl gå ut och gå en runda när jag kommer hem senare idag!



En bild på mig i somras :) brun och brun. Längtar tills sommaren är här igen!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-10 @ 12:56:45   

Natur godis for me!

För någon timme sedan åt jag och Theo en jätte god kyckling gryta med ris som Theos mamma hade gjort. Så nu är vi lagom mätta och sitter på Theos rum och chillar lite grann. Idag efter skolan var jag i stan med två tjejer från min klass, Stephanie och Fanny. Vi kollade rundor lite och fönster shoppade mest ;) . Mitt ända köp blev att jag köpte hem lite godis till Theo och naturgodis till mig. Jag tycker att natur godis är mycket godare och det känns nyttigare när man äter det.

Mitt godis:



Jag delade upp det i två påsar så att de söta sakerna inte ska bli kryddstarka.

Nu ikväll ska jag och Theo kolla på Big Brother och sen ska vi kolla på en film, vilken vet jag inte riktigt än :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-09 @ 20:48:01   

Jeffrey Campbell inspirerade skor

Idag kom äntligen mina små älsklingar! :D Jag beställde dessa för ett par dagar sedan och nu är de här. Det är ett par fake Jeffrey Campbell men jag kände att jag lika gärna kunde köpa dessa för 550 kronor och spara resten av mina pengar till annat. Detta är faktiskt en födelsedags present från min mormor till mig . . .  som jag har fixat ;) Det är faktiskt inte så stor skillnad, den största skillnaden är väl klacken.







I´m in LOVE ♥ Nu ska jag packa lite saker och sen ska jag dra hem till min älskling, kram på er!
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | New in | 2012-03-09 @ 16:36:26   

Snygga skor

Hejsan på er alla! Nu har jag ätit och duschat sen jag kom hem från träningen, kändes skönt att vara tillbaka till gymmet igen, höhö ;) . Skolan idag var så där, tycker det är jobbigt när man ska behöva gå runt och prata om hur vissa grejer igentligen ligger till. Tycker det är väldigt tråkigt, jag menar nu går vi första året på gymnasiet inte i sexan . . . Iallafall, imorgon har jag ett matteprov. Väldigt roligt att avsluta skolan med ett matte prov som jag redan nu vet kommer gå åt skogen :) . Och efter skolan ska jag, Stephanie och Fanny dra runt lite på stan och jag ska kolla på lite kläder och köpa lite gott till kvällen. Jag ska lixom hem till min underbara pojkvän imorgon kväll och ha det mysigt! :D

    

Är inte dessa skorna bara underbara? Tycker de är riktigt snygga och är väldigt sugen på att införskaffa mig de silvriga. Men tyvärr är jag inte ute efter par silvriga pumps just nu utan svarta. Så om ni vet någon sida där de har ett par svarta snygga pumps som ser ut ungefär som dessa silvriga, kommentera! :) ♥

Nu: Plugga matte . . . .
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-03-08 @ 19:45:51   

Vädret ändras snabbt här nere i Skåne!

Godmorgon på er! :) väldigt roligt att försova sig och sen när man tittar ut har Antarktis hittat hit. Jag trodde verkligen att våren var här nu men tydligen inte :( man får väl väntar några veckor till innan man officiellt kan säga "att det är vår".
Nu sitter jag på bussen med bästa Ida och förbereder oss för den här skoldagen :( vi får hoppas att det går bra bara!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-08 @ 07:45:39   

Gud vad trött jag är!

Gud vad trött jag är! Jag har precis sovit i en och en halv timme :( jag var så trött innan när jag skulle skriva ett inlägg att mina ögonlock slog igen hela tiden . . . så jag fick lägga ifrån mig datorn och ta en tupplur! :) Men nu är jag vaken och väntar på att Greys Anathomi ska börja för säsongen. Igår började även Desperate Housewifes så nu har jag ännu mera serier att följa, blir galen! :D


En gammal bild som jag redigerade i picnik innan.

Imorgon efter skolan ska jag iväg till gymmet och träna. Första gången den här veckan, men hade dock inte tid i måndags då skolarbeten kom emellan. Men sen gick jag en powerwalk runda i söndags så det jämnar väl ut sig :)

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-07 @ 20:58:46   

It ain´t like it was before!

Hesjsan på er alla söta! :) Vilket tråkigt väder vi har här nere. Det är sol ute men det blåser riktigt, riktigt kallt och vindarna är hårda. Hoppas det blåsiga vädret lägger sig snart för jag vill har värme! Jag vill kunna gå ut i skinn jacka utan att behöva frysa häcken av mig :(
Dagens och gårdagens lektioner har varit minnsann väldigt annorlunda. Tyvärr kan jag inte ta upp det här i bloggen men jag tror inte att det finns någon annan skola i hela Sverige som har haft en sån lektion, haha! Gud vad man ska behöva anpassa sig nu för tiden . . . Nu ska jag fösöka räkna lite matte och göra engelska, men jag är så trött så jag får se om jag inte tar en tupplur på sängen, mysigt ;)


Jag idag.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-07 @ 16:36:59   

Inspiration - Nitskor

Något som är riktigt hett till våren är nitar, nitar, nitar! Vill ha ett par ballerina med nitar på och har hittat ett par men jag vet inte om jag har råd att köpa mera skor nu ;) höhö! Har för många skor nu snart? eller inte . . . Ikväll har jag gjort klart en svenska uppgift men jag har fortfarande en engelska uppgift kvar + ett matte prov till på fredag. Tyckte det var riktigt mcyket den här veckan, hoppas nästa vecka är lugn iallafall! :D

 

 

Att man skulle behöva bära en sorts mask på sig i skolan imorgon, det visste jag inte . . . .
Lämna en kommentar ?  
4 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-03-06 @ 22:29:32   

Sneak Peak for my birthday!

Hejsan på er! :D Idag efter skolan gick jag och tre kompisar in mot stan då jag nästan direkt hittade en underbar födelsedags present till mig själv! :) Jag köpte presenten men ska fråga om jag får den av mormor i födelsedagspresent ;) det brukar fungera så hoppas det fungerar den här gången också! 
Jag vill inte lägga ut det på bloggen än, då jag inte fyller år förens om ca fem veckor. Kommer antagligten börja använda presenten innan men jag tycker det är för tidigt för att lägga upp i bloggen. Här får ni iallafall en liten Sneak Peak :



Nu ska jag snart äta men innan dess ska jag "träna" lite. Hade tänkt ut och gå idag men jag tycker att det är alldeles för kallt för det idag, hoppas det blir varmare snart. Det var ju hur varmt som helst förra veckan :(
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | New in | 2012-03-06 @ 17:33:08   

Våren är nära!

Spring, spring, spring!
En riktigt snygg och enkel vår/sommar outfit. Nästa vecka är det vårdagjämning, då är det officiellt vår :D Och då är det inte långt kvar till min födelsedag, har många anledningar till att älska våren :D värmen, födelsedag, snygga kläder! 

Ikväll har jag gjort lite skolarbeten och bestället ett par skor som kommer om ca. 3 veckor. Väldigt lång vänte tid men de kommer väl hem någon gång? ;) Nu ska jag kolla på Big Brother och tvätta av sminket osv. godnatt på er! ♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-03-05 @ 22:00:16   

New in - smyckes hand och ear cuff

Hejsan på er! :D Har precit ätit middag och nu kan jag äntligen blogga. Idag efter skolan stannade jag och min vän Stephanie kvar i skolan för att skriva klart en "nyhetsgrej" som vi ska redovisa imorgon. Inte världens roligaste men det måste göras ;)
Efteråt gick vi en liten stund på stan tills min buss och hennes tåg gick. På bussen träffade jag ingen mindre än Ellie, vi planerade lite grejer som vi så skulle hitta på :)

Idag köpte jag äntligen en smyckeshand! Jag har velat ha en sån här hand hur länge som helst nu och nu när jag äntligen hittat en var jag tvungen att köpa en! Jag hittade även en snygg ear cuff :)  









Ikväll ska jag skriva på en debattartikel till Svenskan . . . mindre kul men det måste göras. Imorse fick jag även en påminnelse om att vi har matteprov på fredag :(  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-03-05 @ 18:05:30   

Söndag kväll!

Hejsan på er! :D Vad tycker ni om min nya header? Jag tyckte det var dags att byta nu så jag tog bara en av de bilder jag tog igår. Jag ska be Theo ta en "riktig" när det har blivit mycket varmare utomhus :) Nu sitter jag och väntar på att Big Brother ska börja, hoppas att Jessica eller Sipan åker ut, hehe! Efter Big Brother blir det The Walking Dead, och eftersom att det slutar så sent som det gör ska jag gå och välja ut vilka kläder jag ska ha på mig imorgon i skolan nu ;)



Tycker ni jag passar i blåa ögon? ;)
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-04 @ 20:44:54   

Mycket att göra idag!

Nu har Theo åkt hem och här är jag stressad till max! Jag har hur mycket som helst att göra idag :( Jag räknade ut att jag har fyra skolgrejer att göra till nästa vecka, och alla är till måndag, tisdag, onsdag, så de måste nästan bli färdiga nu. Sen eftersom att det är fint väder ute tänkte jag ge mig ut på en powerwalk runda eftersom att jag kanske inte ska träna imorgon. Rummet behövs städas en del också, som ni ser har jag en del att göra idag ;)

Jag får se hur jag hinner med allting idag! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-04 @ 13:26:48   

New in from Ikea!

Nu har jag tagit foto på allting som jag köpte idag. Eller ja nästan allting, jag köpte även ett påslakan och ett lakan men de måste tvättas innan jag kan använda dom :)

 
Nya ramar.


Små bilder till olika ramar.

 
                                                                                              Kläm lampa.

 
Vit bordslampa                                                                          Ljus i fin ljushållare.   


Nya kuddar.

             

Jag och Theo har precis suttit och tittat på melodifestivalen andra chansen och nu ska vi snart kolla på en film eller något ;) just nu är han nere och hjälper min pappa med sin dator men när han är klar ska vi göra lite popcorn att ha till filmen! :D  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-03-03 @ 21:45:38   

Dagens outfit!






Tröja - Gina tricot // Byxor - H&M // Mobilväska - glitter // Skor - Converse

Nu har jag packat upp allting och hängt upp allting där det ska vara så nu är jag klar :D men det finns fortfarande några grejer jag har kvar att göra innan rummet är helt färdigt. Jag lägger upp bilder på dagens köp lite senare.
Detta var vad jag hade på mig idag på Ikea :) Älskar verkligen min nya mobiväska den är så snygg och sååå praktisk!

Nu snart kommer pojkvännen hit och då ska vi äta. Vi ska grilla ute idag, första gången under 2012 :D har längtat efter att få äta grillad mat, sommar känsla!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-03-03 @ 17:43:35   

Har precis ätit lunch på IKEA!

Nu har vi precis ätit lunch. Det blev så klart lite köttbullar ;) vi tog varsin choklad mousse också men det var ingen höjdare, tyvärr :( . Snart ska vi dra oss hemåt och då blir det att packa upp :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-03 @ 13:01:23   

På väg till IKEA!

Hejsan på er! ;) nu är vi på väg till IKEA och vi är snart framme! Håller på att renskriva min lilla "vad ska jag köpa?" lista som jag ska gå efter idag. Idag blir det även god lunch på IKEA, det blir väl köttbullarna som vanligt :D

Här får ni en bild som jag tog på mig precis :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-03 @ 10:09:05   

Blue summer!

Blue summer!
Hallå hallå! :) Ikväll har jag gjort lite skolgrejer som gick lite sådär, men jag har även redan kollat efter skolavslutningsklänning. Det är aldrig fel att vara ute i god tid ;) men jag har hittat några stycken som jag ska välja emellan. En av anledningarna till att jag vill beställa en klänning redan nu är för att jag även är bjuden på konfirmation och dop i maj månad. Tyckte det kunde vara kul med en nya söt liten klänning :D   

Imorgon ska jag, mamma och min syster till IKEA! Älskar IKEA och jag är sååå taggad. Äntligen blir det lite nya grejer till det om målade rummet :D vi får se vad det blir för grejer imorgon. Jag har gjort en lista men den är lite flummig, får renskriva den imorgon innan vi åker. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är riktigt trött, godnatt♥
Blue summer! by lillalisan featuring a studded jacket
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-03-02 @ 23:23:25   

Dagens New in

Hejsan hejsan alla! Nu sitter jag här med en mätt mage och tänkte slänga in ett inlägg ;) Idag efter skolan träffade jag två gamla klasskamrater. Vi gick och kollade på lite kläder och sen stack vi och fikade på Café Zekes där vi sen träffade två andra kompisar. Så vi gjorde sällskap med dom vilket var väldigt trevligt! :) Jag åt något som liknade en choklad muffins med vanilj glass, god men dock inte så "kladdig" som den såg ut på bilden (det är väl oftast så? ;) ). Vi satt väl där någon timme och sen var jag tvungen att ta bussen hem. 

Här hemma serverades det varma mackor, går alltid hem. Gjorde mina specialare; kalkon, tomat, majs och ost, super goda! :D Ikväll ska jag bara vara med min syster. Men jag funderar på om jag inte ska göra lite skolgrejer . . . jag har tre "stora" grejer till nästa vecka som ska vara klara och som jag inte har börjat med än. Och som jag känner mig själv är jag inte så taggad på att plugga på söndagar . . . får kanske göra lite ikväll :( .

Dagens köp:

  








Glasögon fodral - Glitter 80 kr // Mobil väska - Glitter 100 kr //

Gud vilken skön dag det var idag! Solen sken så jag tog med mig mina solglasögon till skolan. Man kunde sitta ute med uppknäppt jacka och värma sig i solen :) har längtat riktigt mycket efter denna värmen och våren!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-03-02 @ 19:07:15   

1 Mars - våren är här!

Hejsan hejsan på er! :) Idag efter skolan stack jag och träna någon timme och när jag kom hem gjorde jag en jätte god ägg och tonfisk sallad, mums! Sen blev det duschen och nu har jag bara "chillat" en timme. Usch vad trött jag är, jag blir så trött på kvällen de dagar jag har tränat, skulle kunna gå och lägga mig redan nu men då missar jag Big Brother och det kan jag ju inte göra ;) 

Imorgon efter skolan ska jag träffa två gamla tjejkompisar som jag inte har träffat på hur länge som helst. De gick i min förra klass innan jag började på C4 gymnasiet. Vi ska väl gå en liten runda på stan och kanske ta en fika, vi får se ;)



Nu ska jag göra lite läxor till imorgon! :)   

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-03-01 @ 20:39:27   

Tidsinställt inlägg - Orange spring!

Orange spring

Snart ska jag dra till gymmet men just nu är jag fast i en föreläsning som håller på en liten stund än. Men här har ni en snygg outfit som ni kan underhålla er med så länge ;) Vill verkligen ha en korall färgad skjorta och den får gärna vara lite genomsklinig, skit snyggt! Är det någon av er som har en kan ni väl höra av er? ;)

Skriver mer sen! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-03-01 @ 14:00:00