Mobilblogg nu Hejsan alla! Nu är jag och T...

img_8123 (MMS)

Mobilblogg nu Hejsan alla! Nu är jag och Theo hemma hos lilla Theo och har välkomnat Theos föräldrar, de har ju varit en vecka i Grekland nu. Maten på rosegarden var jätte god, hade faktiskt förväntat mig buffé men på söndagar var det inget stor buffé :( så det fick bli 4 små rätter istället! Theo beställde någon spicy food som kom ut på den pannan den var tillagad på! Första gången jag äter där och jag blev nöjd :)  Nu ska jag och Theo kolla på film och mysa och lite sånt!  LisaMarie <3

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-31 @ 21:33:12   

1,5 år idag!

Hejsan hejsan! Idag firar jag och älskling att vi har varit tillsammans i 1,5 år ♥ Tänk att tiden har gått så snabbt ändå, det är helt sjukt, men tiden går snabbt när man har roligt ;)

Imorse gick jag upp och gjorde frukost till min älskling, amerikanska pannkakor med bär och sirap, jätt gott. Och ikväll ska vi äta middag på restaurang Rosegarden. Det är en kina restaurang där dom serverar typ allt, allt från friterade räkor till sushi, vågar man smaka sin första sushi? ;)

Så hoppas det blir enligt planerna nu bara ;) höhö!



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-31 @ 15:36:33   

Lasse Lax på G

Hejsan hejsan, hur har ni det?  Själv har jag det bara bra. magen började strula när jag åt lite potatissalld innan, not good, not good at all! Får väl kanske dricka ett glas yoghurt så att magen lugnar sig lite, men får intev äta för mycket för sen ska Theo och jag äta Lax! :D mums mums! Längtar!

Vädret har varit riktigt tråkigt här nere i Skåne ett tag, det regna HELA tiden, VARJE dag! Så vi får bara sitta inne för det mesta och chilla ;) hihi!



En bild tagen hos Theo!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-29 @ 18:38:54   

workout, workout, workout. . .

Go´kväll eller snarare god morgon ;) Ja, man är ju uppe så klart, det blir ju så när man är här på något sett, men vi får snart gå och lägga oss, faktiskt! Men hur som helst, jag har bara sånt träningsryck! Vill bara träna träna träna just nu, känner mig så jävla tjock nu för tiden, har tyvärr inte ätit så nyttigt på siståne . . . don´t know why, men nu får det fan bli ändring! :)



Måste fixa till överarmarna nu ju!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-29 @ 02:49:24   

bumblebees













Några bilder jag tog igår på en massa humlor som ni kan se ;) Nu har Theo kommit hem från träningen och vi ska snart äta tacos, igen! :D

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-28 @ 19:44:00   

Ensam hemma

hejsan hejsan! Nu snart ska Theo på träning och då är jag hemma själv, igen. Men jag får väl blogga, förebereda maten och lite sånna grejer ;) hemmafru saker. Ska fråga Theo hur DVD: n funkar också, då kan jag kolla på sex and the city också!



Gårdagens fika jag köpte hem från stan igår :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-28 @ 17:34:28   

Hemma från staan!

Hallå alla! :D Har precis kommit hem från stan och är nu hemma hos Theo igen! Nu har jag åkt till en studio och diskuterat saker ;) så snart händer det grejer här, när jag har fått pengar iallafall ;)
Jag köpte hem lite fika till mig och Theo så förhoppningsvis ska vi snart fika, iallafall när efterslänt killarna är här. Det är fortfarande killar här sedan lanet . . . vill vara själv med Theo nu! :(

Idag är det iallafall fint väder ute så kaaanske ska ut och sola lite, vem vet? :P

Bilder från gårdagens nattmats äventyr:









En hamburage är godast mellan ett helt vanligt bröd.

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-27 @ 16:11:11   

Nu blir det stan!

Godmorgon ;) sovit gott? Gissa när jag gick och la mig? klockan 5 . . . not good! Men nu är jag iallafall uppe och ska slänga i mig lite frukost och fixa håret och sånt sen kommer mamma och pappa och hämtar mig här hos Theo. Ska köpa 1,5 års present till Theo idag sen ska vi boka tid till en sak! :D wiiie.


En bild tagen i stan på mig och Nathalie

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-27 @ 12:11:35   

Beauty sleep? Fuck no, go to bed five in the morning three nights in a row

Hejsan! :D Snart har jag fan vänt på dygnet här alltså! I söndags hade jag och Ida filmkväll, vi gick inte och la oss förens vid fem ;)
Igår kom jag hem till Theo och det skulle ju vara lan här och jag ville inte gå och lägga mig själv, så jag nästan tvingade mig själv att vara uppe till fem, för det första vill man inte gå och lägga sig själv när man är hos sin pojkvän och för det andra så var jag rädd att killarna skulle hitta på bus med mig ;) typ lägga pizza sallad i ansiktet? Och ikväll är det bara jag, Theo och Jens här, och dom spelar ju, ska man behöva vara uppe så länge igen? :O  hoppas inte . . . Ska in till stan vid 1 imon och boka tid till en sak ;)


Sliten tjej på lan igår


Sliten tjej på lan idag


Just wanna go to bed . . .

Och jag vet inte var den gula priken kommer ifrån på varje bild :( någonting med camen.

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-27 @ 01:25:24   

Lan bilder på G

Hejsan hejsan hittade lite "Lan bilder" i min kamera som både jag och Theo har tagit, här kommer lite:








Lisan in real life . . . .





Lan . . . No more to say.

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-26 @ 23:00:00   

Go´kväll

Har nästan precis avklarat en middag med några kompisar! Jag och Theo stog för maten, vi lagade Kyckling filé med pasta och tomat sås, mums. Tyvärr så tog jag ingen bild på maten för när jag skulle hämta kameran i köket så glömde jag avd det var jag skulle ha . . . haha! ;) Men jag tog lite bilder undertiden vi grillade kycklingen iallafall.




Underbara pojkvännen ♥







Jätte god mat med roligt sällskap :)
Senare kommer ett inlägg med lite lan bilder in på bloggen.

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-26 @ 22:30:48   

Godmorgon

Nu har jag precis vaknat och sitte här och bloggar! Killarna är redan igång och spelar och snart ska jag nog starta och spela lite sims. Ikväll skulle vi igentligen ha ett tjejlan här men det blev inte av för att ingen kunde helt plötsligt, men Desse ska nog komma ikväll och hänga lite här medans Theo tränar och sånt, läskigt att vara hemma själv :( haha!



Längtar tills Sims 3 husdjur kommer ut! :)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-26 @ 14:56:52   

The fourth Kind

Nu har jag äntligen sett klart The Fourth Kind. Jag har startat den ett antal gånger för att kolla på den men har aldrig gjort det, har stängt av den några gånger för verklighets filmerna, de dokumenterade filmerna är läskiga. Jag tyckte verkligen den var skit bra! Detta är en film som jag tycker alla ska se som är intresserade av UFO:n. Man kan ju se den även om man inte tror på Aliens, då kanske man kan ändra sin tro om Aliens ;)

Filmen innehåller små dokumenterade filmer som psykologer har spelat in av personer som de har satt i hypnos och frågat ut om vad de har sett och vad de har fått uppleva. 

"Plötligt börjar folk i Nome, Alaska få sömnproblem. Dr. Abigail Tyler som är en Psykolog pratar med olika personer om deras sömnsvårigheter. De olika historierna liknar varandra, alla verkar se samma sak. Men när Abigail sätter sina patienter i hypnos för att ta sig in djupt i deras minne, då kommer det fram helt andra historier, skrämmande och skräckinjagade." 

Denna filmen var verkligen skit bra! 


 

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-26 @ 01:22:03   

Nu blir det lan . . .

Hejsan hejsan! Nu sitter jag hemma hos Theo och lanar med hans kill kompisar och Maria. Jag och Maria ska spelar sims medans alla andra lanar wow, socialt! ;) Haha, men här kommer lite fina bilder jag tog innan i Theos trädgård :P






Alone in the big world







Det var lite foton ;) Nu ska jag sätta mig vid Theos dator och spela Alice Madness ;)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-25 @ 17:48:59   

Hem till Theo idag

Godmorgon underbaraste! Jag vaknade nästan precis och Ida har redan åkt hem. Idag ska jag hem till lilla Theo, jag ska ju sova där en hel vecka, mysigt! Men jag tar ju så klart med mig datorn så att jag kan blogga ;) höhö!
Så snart ska jag packa min väska för en vecka och äta lite frukost!

Just nu har jag också noll "blogg koll", jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om just nu eller hur jag ska skriva, jag blir galen!



En bild Desse tog på mig

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-25 @ 11:49:37   

Film mys med Ida!

Hejsan, just nu blir det lite mobilblogg medans jag och Ida kollar på lite olika filmer! Snart ska vi ner och fixa popcorn och blanda dippsås till lite chips! Än så länge har vi bara kollat på Rio, har aldrig sett den innan men den vara verkligen jätte bra! Nu vet jag inte riktigt vad vi ska se men det blir väl någon komedi eller skräckis eller nått ;) nu ska vi ner och fixa godis!! LisaMarie
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-24 @ 21:19:37   

Kalas igår, Ida idag!

Hallå hallå! Hur mår ni? Själv mår jag bara bra :) Theo åkte nästan precis hem för att han skulle förbereda för ett lan, höhö! Så jag har precis suttit och kryssat i lite saker som jag ska beställa i H&M katalogen och snart ska jag smsa Ida om när hon kan komma hit. Vi ska ha lite film kväll och kolla på lite filmer och sånt och äta lite godis och sånt mysigt, sen sover hon här! ;)



Men nu måste jag städa lite på mitt rum, behövs verkligen dammsugas och dammtorkas . . . .

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-24 @ 13:35:50   

Cina fyller 14!

Hejsan hejsan! :) Idag fyller min lilla syster hela fjorton år, har blivit fjortis nu ;) Imorse fick hon ju så klart lite presenter, hon fick ett Thomas Sabo halsband med ett eiffeltorn, ett Thomas Sabo smyckes skrinn och en Naomi Campbell parfym! :)







Hon blev iallafall glad över alla presenter! :) Min present blev de lila naglar jag la in igår!
Snart kommer lilla Theo hit som jag har väntat på hela dagen . . . drygt. Men nu ska jag gå och ladda kameran sen ska jag välja kläder och sånt, har ingen aning vad jag ska ha på mig.

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-23 @ 15:53:01   

Nagel dag idag!

Hejsan hejsan, förlåt för att jag inte har bloggat idag . . .  men idag fick jag ju göra dubbelsittning av naglar och sen efter det så kom Desse hit, så jag hann aldrig slänga in ett inlägg med bilder på naglarna :(
Men här kommer bilder:

Mina naglar






Äntligen fick jag prova mitt turkosa glitter, LOVE IT!

Så här blev Cinas naglar:


Cina ville ha lila naglar idag, blev jätte fina! :) tyvärr dålig bild . . . Men vill nästan själv köra på lila naglar nästa gång ;) jätte söta!

Nu ska jag kolla på lite film med mamma och pappa tror jag, är så JÄVLA sugen på nått sött eller onyttigt, typ, popcorn, potatis chips, lite godisar eller ett glas läsk . . . åhh, men jag har lovat mig själv att inte äta något onyttigt. Men! Jag har lovat mig att inte äta onyttiga saker, bara EN gång per helg. Men denna blir det lite mer. Imon ska vi fira kalas och på söndag ska jag ha filkväll med Ida, så då blir det nog lite godis . . . höhö!

Nu ska jag kolla på film med mamma och pappa och kansek äta ett äpple eller nått :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mina naglar | 2011-07-22 @ 22:52:36   

Hemma från High Chaparral

Hejsan hejsan Bloggen! :D Nu har jag kommit hem från High Chaparral! Känns riktigt tråkigt fast ändå lite skönt att få sova i sin egen säng och sånt, vi sov ju i vår husvagn när vi var iväg, men det gick lika bra :)

Under hela Chaparral resan tog jag hela 518 bilder med min nya kamera, shit va mycket ändå! :O Har aldrig tagit så många bilder emd min system kamera på en och samma gång, kanske för att den inte hade lika stort minne . . . . . Men ikväll ska jag bara ta det lugnt med familjen och duscha av mig och sånt :) Och imon ska jag sitta och göra två nagelo sittningar, en på mig och en på Cina. Det blir väl min födelsedags present till henne för hon fyller år på lördag, då blir det kalas! :)

Kommer bara lägga in några bilder från High Chaparral, kan ju absolut inte lägga in alla ;)












Min outfit, måste ju fan dress up on High Chaparral ;)




Idag sprang bison oxarna som galningar fram och tillbaka!


Pappa i duellen . . .  dun dun dun!



Det var lite bilder från High Chaparral där ja! Nu ska jag ta kontakt med Theo och sen ska jag och Cina kolla på lite disney film :)

LisaMarie ♥


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-21 @ 21:11:41   

Lite tivolirock bilder

Hejsan hejsan! :) Förlåt för bad update dessa dagarna men jag har haft fullt upp bara :(
I lördags var jag på Tivolirock, det är en liten mini festival här i Kristianstads tivolipark :) det kommer hit band som spelar hela dagen till unjefär 2 på natten! Och i år var det skit kul, var några år sedan jag var där sist så det satt fint att få sitta där hela dagen och lyssna på underbara band ;)

Dom banden som jag var där för att titta på var: Miss Li, Daniel Adams-Ray, Timbuktu, Sahara Hotnights :) Men det fanns andra band som också var bra typ Looptroop och Danko Jones :)

Här har ni lite bilder :)



Miss Li


En cool gubbe som dricker öl


Looptroop! Promoe med hans tre dreads i håret och sina två/tre enorma på ryggen


Timbuktu gästade scenen


Sahara Hotnights!





Jag och Ellie


Timbuktuuu!




Promoe gästade Timbuktu




Daniel Adams-Ray !!!!!!






Ida och Ellie rockade loss !!!!!


Chris och Frida



Cooola snybbar ;)

Nu ska jag packa inför High Chaparall imon :)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-18 @ 15:11:57   

Min SONY har kommit hem!

Hallå hallå alla! :D Gissa vad? Idag fick jag äntligen min systemkamera, gaaaaaaaah, lycklig tjaj! :D





LCD skärmen utfälld. Bra att ha när man kollar på konserter och ska ta högt upp över på "artisten" över ett publikhav eller när man ska ta lågt ner, typ under något :)



Har tagit lite foton redan och jag är super nöjd! :D Orkar inte lägga in just nu, jag måste installera med en skiva och lite sånt, fast, jo kanske ;)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-14 @ 21:40:05   

Dagens fråga






Hej! Jag har själv funderat på att börja skriva här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?

Svar: Jag bestämde mig för att blogga för ca. två-tre år sedan när jag satt och knarkade Kenzas blogg. Då bestämde jag mig för att jag också ville börja blogga och det blev bara av en slump att jag började blogga här. Jag sökte runt lite på google efter blogg sidor och blogg.se dök upp hela tiden. Så till slut startade jag ett konto här och jag är hel nöjd :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Frågor och svar | 2011-07-13 @ 18:51:43   

Inga k-dagar idag

Hallå hallå! Om några timmar ska jag hem till Theo och vänta medans han kommit hem från träningen och sen ska vi på fest hos vår kompis Matte :) Så nu ska jag snart kanske packa ihop lite grejer och ta ett svalkande dopp i poolen, känner mig så jävla varm när jag sitter här känner jag mig über varm :(



LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-12 @ 16:44:03   

Påväg mot k-dagarna iallafall! Sitter just...

img_2490 (MMS)

Påväg mot k-dagarna iallafall! Sitter just nu i busse påväg mot stan :) ska möta upp Tess och hennes pojkvän Oskar, sen möter vi upp, Ellie, Måns, Nathalie, ida och Anna :) kul kul!  Nu är Theo påväg hem från Göteborg men han visste inte om han orkade ta sig in idag för han hade inte sovit inatt typ :( men vi ska va imon iallafall! :D bloggar sen, om jag inte glömmer!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-10 @ 18:08:28   

Lugn dag idag?

Hejsan, kanske godmorgon för vissa? ;) Jag har klätt på mig min bikini nu och ska kanske snart ut i solen, det är verkligen jätte varmt, nästan för varmt! :O  Men hur som helst, idag vet jag inte om jag ska in på k-dagarna. det är inte så många som ska in idag och mamma och pappa tycker att jag ska ta en paus dag, wiie, not.
Så vi får se hur det blir med den biten.

Idag, om pappa hinner då, ska bi ut och övningsköra, äntligen! :) Han vill gå igenom lite innan hur bilen fungerar och lite sånt ;)



Underbara töser påväg in till K-dagarna!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-10 @ 13:02:46   

Ni är sånna fest hos Mange

Hejsan på er! :D Hur har ni det, själv har jag det super! Har precis kommit hem från en kul dag på Kristianstad dagarna :) Förlåt för dålig uppdatering idag :( men jag glömde bort att blogga idag, får försöka bli bättre!

En riktigt rolig sak som hända idag var när jag, Nathalie och Anna stod och snacka emd min kusin. Då kom typ 8 killar och bara: "Ohh, dom är sånna fest hos Mange, får vi ta ett foto med er? :D " typ skit glada, haha! Men ja vi tog foto med dom, det hamnar väl på någon Mange fan sida ;) hahaha!
Men vänta, ni har väl hört låten? :O Om inte . . . . . :



Älskar låten, höhö! :)

Nu ska jag checka facebook och lite sånt. Imon kommer underbaraste Theo hem, LÄNGTAR! Nu på k-dagarna är alla andras killar där utom min :( men sen när han har kommit hem ska jag dra in honom varje dag! :D

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-10 @ 00:36:02   

Godmorgon godmorgon, på bilden ser ni en s...

img_3188 (MMS)

Godmorgon godmorgon, på bilden ser ni en sliten tjej! Gud va kul jag hade igår kväll, tjejfesten Hos Frida var jätte rolig! Vid nio tiden gick vi alla in till stan tillsammans och sen i stan var det jätte mycket folk, ser ALDRIG så mycket folk i Kristianstad som under Kristianstad dagarna ;) haha, love it.  Idag ska man hem till Anna. Ida är redan där sen ska vi dra och luncha tillsammans ;) mysigt! Och ikväll drar vi in igen!  Älskar det, KRISTIANSTAD DAGARNA ÄR IGÅNG!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-09 @ 11:14:10   

Idag börjar Kristianstad dagarna!

Godmorgon ;) vet ni vad? Idag börjar äntligen Kristianstad dagarna, wiiiie! Jag längtar. Klockan ett kommer Tess och Desse hit så ska vi göra oss iordning tillsammans sen drar vi till Åsum för lite tjejfest!
Kommer bli skit kul, älskar Kristianstad dagarna, bästa tiden på hela sommarlovet typ :)
Förlåt om detta inlägget blir konstiga men jag kan inte konsentrera mig på vad jag ska skriva när jag får sitta vid ett par högtalare och lyssna på Glee :@
Cina och hennes pojkvän sitter här i tv rummet och kollar på glee men har kopplat in datorn i tv:n. Och eftersom att jag inte har något internet på mitt rum så får jag sitta här ute, hatar det!!!

Men hur som helst, ska försöka koncentrera mig nu, imorse gjorde mamma American breakfast till hela familjen, super gott, älskar det!


Skrammlade ägg, vita bönor, bacon och american panncakes, riktig frukost.

Nu måste jag skynda mig att noppa ögonbrynen och städa lite smått på rummet, de kommer om en timme!

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-08 @ 12:01:08   

Läskig? njja...

Hello, har precis sett klart Children of the corn. Vi kollade därifrån vi slutade sist, och nu var den inte alls läskig. Jag och Cina var väl fega igår kväll ;)

Nu sitter jag här och laddar upp lite bilder på facebook från Kullenresan och sådant, sen ska jag noppa ögonbrynen så att dom blir fina. Har inte noppat på några dagar nu så nu behövs det noppas :)



Vi valde att ladda ner den nya och kolla på den, men får nog ta och ladda ner orginalet också. Det är ju trots allt den som är den riktiga ;)
Nu får vi se vad vi ska hitta på, fortsätta ladda upp bilder iallafall :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-07 @ 23:07:11   

Children of the Corn

Hejsan hejsan alla söta! :) Nu ikcäll ska jag och Cina se på Children of The corn, tror jag skrev häromkvällen att jag och Cina kollade på den, men vi vågade inte kolla klart hihi. Kollade typ 30 minuter, hehe. Så vi ska fortsätta kolla på den idag, hoppas hon vill. Jag tror vi är ovänner för att jag snackade skit om hennes *******, då blir hon förbannad. Tror inte vi är vänner.


Fick 500 kr av lilla mormor att spendera på K-dagarna, gött!





Lilla ego Lisan!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-07 @ 21:11:02   

Hemma från Kullaberg!

Hejsan alla underbara! Hur har ni haft det? :) själv har jag haft det super. Det var mysigt med en liten resa där man fick umgås lite med familjen, mysigt. Nu har jag packat upp mina saker och fixa lite på rummet, alldeles strax ska jag dra ner till duschen, kommer bli så himla skönt. Ska raka benen och lite sånt, gött!

Och imon ska jag va med min kära vänner Tess och Desse! Vi ska vara här tror jag och göra os iording tillsammans inför tjejfest. Frida en av mina andra kompisar ska ha en liten tjejfest hos sig med grillmat och sånt sen ska vi gemensamt dra oss in till Kristianstad dagarna som börjar imon och håller på en hel vecka, underbart säger jag bara! :D

Lite bilder från Kullen:







Han satt på min rumpa när jag solade :)















Där fick ni lite bilder från Kullen, mest på mig kanske? Ego fotarN här ja :) Men denna gången besökte vi inte så många ställen, vi satt mest på campingen och chillade lite.

Ska nog ner till duschen nu, skriver senare! :)

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-07 @ 17:05:09   

Nu är jag på väg hem! Det ska bli rätt så ...

img_4521 (MMS)

Nu är jag på väg hem! Det ska bli rätt så skönt att komma hem, att få duscha och sova i sin säng och sånt! Skönt! Så när jag kommer hem är det att packa upp och sen in i duschen och sen bara koppla av framför datorn eller något! :)  Kolla min fina fläta jag gjorde i morse, första gången jag gör en sån, I swear! ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-07 @ 13:56:12   

Hejhej! Tänkte ta lite bilder på mig nu på...

img_0261 (MMS)

Hejhej! Tänkte ta lite bilder på mig nu på stranden men blir lite svårt pga solen + att ingen hjälper mig, Cina drog när jag inte ville bada med henne ;) haha! Men ja så jag ligger här själv. Förstår att alla där hemma säkert ligger på stranden och göttar sig, men vet ni vad? Jag med, höhö! Jag är så jävla sugen på att dra till en skaldjurs restaurang, men så kommer det inte bli :( blir grillmat idag igen :P ska försöka övertala dom ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-06 @ 16:48:38   

Härligt väder på Kullaberg som ni ser. Jag...

img_2390 (MMS)

Härligt väder på Kullaberg som ni ser. Jag bloggade tyvärr inte igår men vi skulle sätta upp vårt förtält och bada i havet och ta det lugnt, så jag tänkte inte på att blogga. Men idag så :P hitills har vi fiskat krabbor och kört runt lite här i Mölle :) böoggar snart!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-06 @ 15:16:14   

Imorgon blir det Kullaberg!

Hejsan på er! :) Sitter i soffan med datorn i knäet och bara tar det lugnt ;) Idag var ju sista dagen jag träffade Theo på typ en vecka, vi syns igen på söndag men kan ej synsas innan dess :( tråkigt!
Så idag bjöd jag Theo på lunch på House of Bagels sen mötte vi upp en av hans kompisar i stan och hängde lite.

Nu är det så här att vi ska åka till Kullaberg imon med familjen, och då blir det lite problem med bloggandet . . . Vi har ingen sån "dongel" så jag kan inte blogga från datorn, så det får bli mobilblogg i tre dagar nu! Men så kan det bli ibland :(

Farmor ska bo i vårt hus undertiden vi är iväg. Vi kommer hem på torsdag igen och på fredag morgon åker Theo på SM i Göteborg, wiiie. Men på fredag börjar ju Kristianstad dagarna så då ska jag på lite tjej fest hos min kompis Frida sen drar vi alla tjejer in till stan tillsammans ;) kommer bli jätte roligt!













Ska bli kul att åka till Kullen igen! Lite avslappning i vardan ;) höhö!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-04 @ 21:34:43   

Lilla Theo och jag!

Hej hopp gummisnopp! Hur hänger den? ;) haha nej, men ja! Just nu kollar jag och pojkvännen på The Big 4 på tv, just nu är det Metallica som spelar, gillar faktiskt dom! :) 

Så nu ska jag och Theo kolla på det och sen blir det lite film mys och sånt ;) ♥



LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-03 @ 21:53:38   

Powerwalkat

Hallå där! :) Jag kom hem för ca 30 minuter sedan från min powerwalk runda, skit äckligt, en massa flugor överallt hela tiden, hatar dom! :( Tyvärr har jag inte kunnat duscha än för varm vattnet var avstängt, bajs!
Mina föräldrars dumma vana.

Idag kommer lilla Theo hit iallafall, han skulle igentligen tävla idag också men han hade ont i ryggen idag så han ville inte, men istället måste han styrketräna ryggen? Men han kommer vid sex tiden sen ska vi dra till stan imon för att köpa hans tivolirock biljett, wiie! :)



I år kommer snygga Daniel Adams Ray till Tivolirock, yeeeeah!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-03 @ 15:43:10   

Water for Elephants

Hallå där, hur mår ni? :) Jag mår bra trots att det är som en bastu här upp på ovanvåningen :S vår dator är på hela dagen så det blir skit varmt här upp, jobbigt när man ska sova.

Desse åkte hem imorse för att hennes föräldrar kom hem då från deras lilla resa. Och sen dess har jag bara legat och degat framför tv:n hela dagen, late! :)
Igår kollade jag och Desse på Water for Elephants, den var sjukligt bra! Den bästa filmen jag sett på länge faktiskt, får ju garanterat ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ fem hjärtan av fem!

Nu ikväll ska jag smsa med min underbara pojkvän som var iväg och tävlade idag och hoppade (längdhopp) person bästa, stolt över honom! Sen ska jag spela lite Sims och bara chilla, som jag redan har gjort hela dan :P

Imorgon har jag bestämt mig för att inviga mina nya tränings tights shorts med en powerwalkrunda/springrunda, blir väl blandat I guess ;)







Lite mörka cam - bilder på mig

Nu ska jag nog gå och hämta lite vaniljglass, mums! :)

LisaMarie ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-02 @ 22:17:11   

Dagens inköp

Idag var jag ju med Desse i stan och då köpte jag lite kläder, och så här blev köpen:





Har äntligen köpt mina korta tränings tights nu! :) Nu kan man börja ut och springa med pojkvännen ;) 
Nu ska jag och Desse snart äta tacos, GOTT! 

LisaMarie ♥ 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-01 @ 17:00:00   

Samhällsprogrammet - media

Hihi, idag fick jag reda på om jag kommit in på mitt gymnasie val och jag kom in på mitt förstaval samhälle - media!



Längtar tills den 18:e :D yeeeeee!

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-01 @ 16:10:00   

Dagens outfit



Dagens outfit, Linne kommer från BikBok, Shortsen är gamla jeans, klippte av dom imorse, skorna är converse.

Har varit i stan med Desse idag, lägger snart ut vad jag har köpt + en annan jätte rolig sak! :O

LisaMarie ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-07-01 @ 15:31:27