BikBok shoes

Nu har äntligen BikBok fått in sina skor, lycklig! Innan jag och Ellie drar till gymmet imon ska vi in på BikBok och kolla in alla snygga skor :D längtar massor! Ska ta och köpa ett par men inte imon iallafall, då blir det bara att titta. Idag köpte jag förresten en ögonbryns penna (för första gången), får nog visa före och efter bild senare eller imon.

Imorgon har jag en nagel beställning, det är en tjej som heter Noemi som går i Ellies klass, får se vad hon vill ha för naglar. Jag ska göra nya naglar på mig själv på torsdag som ska matcha min halloween outfit på fredag, är verkligen taggad inför partyt ;) 

 



Snygga!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | New in | 2011-10-31 @ 22:10:22   

Smink inspiration!

Hallå hallå! Cinas hamster har lyckats att somna intryckt bredvid mig, han är så söt. Jag vågar knappt röra mig för jag vill inte att han ska vakna ;)
Snart ska vi starta en film men vi fastnar i att kolla på en massa smink videos:







Läser den här tjejens blogg varje dag, den heter: http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/. I denna bloggen får man en massa smink tips och ibland frisyr tips :) jätte bra blogg! 

 Det är helt sjukt hur mycket man kan ändra ett utseende med lite smink ;) har även sett lite olika videos inför min kommande halloween sminkning på fredag, he he he, längtar!  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-31 @ 21:54:02   

Drar snart till stan

Snart hämtar mamma upp mig här hos Theo. Vi ska gå på stan och kolla lite halloween rekvesita till mig, hoppas jag hittar något coolt som jag kan ha på fredag. Har nästan planerat klart hela min outfit hur den ska se ut, men har lite detaljer kvar att fixa så hoppas jag hittar det jag vill ha :) och senare bär det av mot en djur affär där vi ska kolla lite grejer.

Jag ska tydligen inte till ungdoms mottagninge längre . .  dom bokade av min tid i morse, samma dag?! Fan va irriterad man blir. Har ni varit med om detta någon gång? Tycker iallafall att man kan boka av någon dag innan.



Skriver senare, ciao ♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-31 @ 15:51:38   

Happy Halloween

Hejsan hejsan! :D hur mår ni? första dagen på lovet för många, fan va gött! Jag var lite dålig på att blogga igår, men jag och Theo hittade ett jätte roligt spel, låter kanske nördigt men det var verkligen skit kul så vi fastnade i det och sen lagade vi tacos tillsammans :) det blev jätte gott. Hade en liten romantisk middag med ljus och sånt också ;)

Och efter tacos gick vi tillbaka och spelade spelet och sedan kollade vi på filmen draktränaren :) jätte bra film.


Vilken läskig hand Theo fick . . .

Nu sitter jag här hos Theo och äter frukost. Mamma och Cina kommer hit vid fyra tiden för att hämta mig. Vi ska in till en djur affär i stan och kolla lite mer hamster grejer och kanske en grej till mig? ;) Sen ska vi kolla lite mer halloween prylar till min outfit och sen har man ju fått en jävligt dum tid till ungdomsmottagningen, klockan sex på kvällen på halloween?! :O helt galet.

HAPPY HALLOWEEN ALLIHOPA!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-31 @ 11:37:29   

In heaven

Tjenare bloggen, gud va denna dagen går sakta, det beror nog på att klockan är tillbaka ställd, men ändå? Känns som att jag har varit hemma hos Theo nu i flera timmar men tydligen så är det bara två? :O haha, sjukt iallafall.

Jag stack till Theo för någon timme sedan och nu sitter vi och kränger popcorn. Kanske inte så jätte bra och äta med tanke på att man har varit onyttig hela helgen, men Theo hade fått en hel coop kasse full med popcorn från hans skola! :D I´m in Heaven!





Ikväll är jag och Theo hemma själva så vi ska laga egen mat och sånt mysigt ;) blir antagligen någonting med kyckling filé, mums!
Lämna en kommentar ?  
6 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-30 @ 15:31:07   

Hemma själv med syrran nu då!

Gud va mina planer ska ändras, nu kommer inte Theo så jag och Cina kör en syskon kväll istället ;) Vi tar väl och kollar på en film snart eller någonting, eller så leker vi bara med Cinas hamster hela kvällen? ;)









Eller så kör vi bara sims hela kvällen ;) Sims 3 Pets har ju släppt och det är det som ska inköpas nästa vecka tror jag, LÄNGTAR!! :D

Lämna en kommentar ?  
6 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-29 @ 20:36:58   

Ändrade planer

Planerna har ändrats för dagen. Theo kommer hit istället för mina föräldrar ska iväg och min lilla syster ville inte vara hemma själv så, vi håller henne sällskap ;)
Nu ska jag in i duschen en snabbis sen ska Cina och Theo beställa pizza medans jag äter rester ifrån igår, Kyckling i pita bröd, mums :D



Har ni haft en hamster som håller på så här? Klättrar upp i taket, hänger där en stund och sen släpper och gör samma process 20 gånger om. Han kommer fan skada sig en dag, men han ska tvunget gör om det ;) galen hamster syrran har köpt!

Duschen nu då, måste nog fan plocka ögonbrynen också!

Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-29 @ 17:51:46   

Frukost







Sen frukost som vanligt här! :) Jag sitter och kollar på resten av Twilight som jag somnade till igår kväll. Var ett tag sedan jag såg dom och snart är det premiär för Breaking Dawn part 1 så man måste ju nästan kolla igenom alla filmerna innan den fjärde filmen ;) 

Idag ska man dra hem till Theo, men vi får se när det blir :P jag måste verkligen städa mitt rum, det ser ut som ett bombned slag! :(     
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-29 @ 13:20:19   

Pumpor








Sparar fröna!







Här går vi verkligen in för Halloween! Nu ska man väl sitta och titta på Idol? Jo, men man måste uppdatera Cinas telefon och hon måste ju koppla in datorn i tv:n. Och mitt under uppdateringen försvann ju internet?! Så nu är väl allting försvunnet på hennes telefon, fast vi har säkerhets kopierat den så det ska inte var några problem, eller?!
Fett orolig över vad hon ska säga när hon kommer hem från bion . . . . :(

Vilken var finast av pumporna? :D
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-28 @ 21:36:46   

Fredag, Helg, Lov!

Hallå hallå! :D Äntligen fredag så himla gött, och nästa vecka har vi höstlov, kanon! Har nästan planerat in varje dag nästa vecka och sen på fredagen blir det halloween fest :D då är det dags att visa upp min halloween outfit, haha!
Idag är det fredag och jag ska inte göra så mycket mer än att vara med Cinas hamster, haha ;) igentligen skulle jag på en tjejkväll hos Desse men jag vet inte om den blir av, men hon har inte hört av sig så antagligen inte.
Men Theo skulle kanske komma hit men jag vet inte riktigt, så vi får se ;)

Annars blir det väl Idol så klart ;)

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-28 @ 16:17:04   

Uppdaterar min iphone

Nu har jag suttit här i två timmar för att uppdatera min telefon och det tar så lång tid :( jag ska uppdatera den till den senaste "Iphone 4s" versionen, men tyvärr tar det tid, hoppas det blir klart snart iallafall.
Nu snart är det Fråga Olle på tv som ska tittas på men man måste ju flytta ner datorn och allt skit för att Cina helt plötsligt ska kolla på film på tv:n här uppe . . . sur!



Får plugga på lite tyska mellan pauserna ;) hoppas det går bra imon bara!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-27 @ 21:52:24   

Hamster

Hejsan alla :D har kommit ur duschen nu och väntar på mat, så länge skriver jag ett inlägg.
Ja, ni ser väl rubriken. Vi har fått in en hamster i familjen och den är så söt :D Den är svart och vit och är så söt men har tyvärr inte fått någon bild på den men när den kommer ut så dyker det upp en bild i bloggen :)


JackJack ;)

Första dagen på gymmet var jätte rolig och chill :D jag har redan bokat tid till en instruktör på tisdag så att jag sätter igång i tid :D
Nu ska jag äta våra hemlagade pizzor, gott!



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-27 @ 18:24:50   

Duschen nu

Har precis kommit hem från stan efter en träning på Actic. Nu är det duschen som gäller och när jag kommer ut har Cina förhoppningsvis fått hem sin lilla kamrat ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-27 @ 17:20:08   

I väntan på True Blood



Har hunnit med nästan allt skolarbete och sitter nu här och väntar på att True Blood ska börja :D 
Imon ska jag träna på gymmet för första gången meD Ellie och kanske någon mer :D det kommer bli jätte roligt, hoppas jag inte svettar ner mig för mycket bara ;) 

 
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-26 @ 21:45:50   

Duscha,Plugga, Greys Anatomy, True Blood!

Hejsan alla :D snart drar jag in i duschen för att sedan plugga lite grann, vi har några inlämningar i Samhälle/historia som jag måste fixa ihop och sen är det så klart tyska glosor! :(

Dagen gick snabbt som jag trodde att den skulle göra. Vi var på muséet idag och kollade på en utställning, samtidigt som vi antecknad vad guiden sa, det var faktiskt inte så farligt som jag trodde och gick rätt så snabbt :) sedan träffade jag upp Evelina i stan. Vi gick och fönster shoppade lite och hade ganska mycket att prata om eftersom att det var ett tag sedan vi träffades!


Min söta katt

Nu ska jag hoppa in i duschen, har mycket att plugga på och många program att titta på ikväll!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-26 @ 18:14:07   

Nu blir det bio med skolan

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-26 @ 09:17:54   

2 timmars extra lektion imorgon? FML.

Desperate Housewives har slutat och nu sitter jag här och bloggar mitt sista inlägg för dagen. Imon är den onsdag och i vanliga fall slutar jag klockan två men nu har får samhälle/historia lärare fått för sig att vi ska lägga in två timmars extra lektion imon, FML. Fast jag tror att det kommer bli en rätt så chill dag ändå :) för på morgonen ska vi kolla på bio med skolan, ska nog ta med mig lite popcorn eller något? ;)

Efter denna långa dryga onsdag ska jag träffa Eve :) en tjejkompis i min förra klass som det var ett att sedan jag träffade, så det ska bli roligt!


Vill inte ha två timmars extra lektion!

"Jag förstår mig inte på folk som inte hör av sig och sen när det är något på G så är man tydligen viktig synlig igen"

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-25 @ 22:28:41   

Fiskbensflätor







På den först bilden är håret vått och på de två andra torrt. Det var faktiskt lättare att göra det i vått hår för då känns det som att håret "stannar" där det ska stanna.
Nu ska jag kolla på Desperate Housewives, tvätta av mig sminket och sånt ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-25 @ 21:09:01   

Har fan ett eget gymkort nu





Ska börja träna på torsdag, är fett taggad! :D haha, jag har precis pluggat lite tyska och nu sitter jag och väntar på att Topmodel ska börja, sedan följt av Desperate Housewives. Under tiden ska jag göra en fiskbensfläta på mammi, har redan gjort en på Cina, kommer in bilder senare ikväll :)

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-25 @ 19:37:00   

Dagens hair look





En utbakad fläta som jag har ruffsat till. Älskar en sån slarvig look, tycker det är riktigt fint!
Många tycker att den ser jätte svår ut att göra och de förstår jag men det är jätte enkelt :) en naturlig men ändå fin look när man ska till skolan, eller kanske till och med på fest? ;)

Kanske lägger in en video någon dag där jag gör flätan så att ni kan se? :D

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-10-25 @ 18:43:34   

Knee socks









Jag har vikt ner mina strumpor en aning för jag tyckte inte det passade att ah så höga strumpor till en klänning, ser kanske inte så snyggt ut men jag tyckte det fungerade iallafall ;)
Rosetterna är löstagbara så om du inte vill ha dom eller när de ska i tvätten tar du bara av dom.
Ett tips från mig: Köp två par och mixa rosetterna med strumporna. T.ex. Ett par svarta rosetter på gråa strumpor :D snyggt!

Dessa långa strumporna går loss på BikBok för 80 kr stycket men just nu är det "ta två betala för en", smart va? :D
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-10-25 @ 17:12:01   

En fiskbens fläta

Kolla vad jag precis lärde mig! :D jag har aldrig kunnat göra en fiskbensfläta men nu kan jag! Gissa om att jag ska hem och öva sen på min mamma och min syster :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-25 @ 11:33:27   

Skolan har inte börjat och jag har redan en maska, FML.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-25 @ 09:03:01   

When the lights are of . . .



















 . . . . . The darkness falls
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-24 @ 22:29:15   

Jag såg Tyra Sjöstedt

Jag hittar inte viljan till att öppna matteboken och göra de förbannade talen. Trots att jag verkligen behöver! Så jag skriver lite granna här istället ;)

Imon ska mamma hämta mig efter skolan så att vi kan fixa ett gymkort så att jag kan börja träna lite granna inför vintern. Jag behöver köpa nya Jeans men jag ska vänta lite tills jag har tränat ett tag, förhoppningsvis minskar jag lite i omkrets ;)






Bilder på min underbara wook idag, så jävla underbart.

Vet ni vad jag har insett när jag sitter här nu. Jag såg fan Tyra Sjöstedt idag på H&M i Kristianstad, men tyvärr vågade jag inte gå fram och hälsa på henne . . . hon hade en zipperall och var rätt så sletet klädd och hade luva på sig så jag var inte säker på om det var hon, men nu när jag går in på hennes blogg och ser hennes bilder ser jag Zipperallen och insåg att jag faktiskt såg henne. Älskar hennes blogg och läser den varje dag! Inte varje dag man ser Tyra Sjöstedt inte, hoppas hon öppnar en style by Tyra butik här också! ♥
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-24 @ 19:46:39   

Monday, that word means a new long week.

Hallå hallå! Lite sent idag också, haha. Idag träffade jag Desse i stan och vi hade det trevligt. Vi tog en fika och snackade lite inför Halloween och sånt och snackade om vad hon skulle klä ut sig till men vi kom inte på något, så hoppas hon hittar på någonting själv :)

Så klart shoppade jag lite idag, det blev två par knä strumpor, toffsar och klämmor :)



Tycker det är skit snyggt/gulligt att ha en klänning och sen ha höga knästrumpor, älskar verkligen det. Ska nog ha dom redan imon så då blir det väl en dagens outfit? ;)  

Nu ska jag tyvärr göra lite matte som jag ligger back men sen om jag hinner ska jag kolla på modelljakten. Jag hann inte kolla förra måndagen så jag måste verkligen kolla idag :)



Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | New in | 2011-10-24 @ 18:28:55   

Inget gymkort

Hejsan bloggen. Ändrade planer. Tyvärr blir det inget gymkort imon utan på tisdag istället, men det gör ingenting, hade ändå inte tänkt träna på tisdag ;)
Men jag ska träffa Desse imon iallfall. Vi får se om det blir några köp i stan, med tanke på saker jag ska köpa/göra nu här framåt får jag nog ta och spara lite pengar :P men det ska nog ordna sig . . . tror jag!

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, jag bloggar mer imon!


En stjärn funktion jag har på min webcam och eftersom att jag skulle ta en rolig godnatt bild fick det bli denna ;)

Godnatt nu då!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-24 @ 00:02:07   

Gymkort på Actic imon

Hejsan bloggen! Har precis duschat klart och sitter nu och kollar på Awkward med Cina.
Gissa vad som händer imon? :D imon ska jag fixa ett gym kort på Actic. Nu blir det äntligen lite träning i veckan så att man inte bara sitter och pluggar i veckan ;) längtar verkligen. Har redan bestämt att jag ska träna med Ellie på torsdag, om det blir gym eller spinning vet jag inte, men det blir spinning kan det vara bra att boka nu :)

Imon efter skolan ska jag träffa Desse, vi ska gå runt och små shoppa lite tror jag, vill inte slösa bort ALLA pengar jag har kvar tills jag får nya, men det finns vissa saker jag vill ha som jag nog ska köpa :) 
Eftersom att jag redan har fyllt 16 så har de ändrat datumet när man får pengar så jag får det den sista i varje månad nu. Så för mig blir det på Halloween denna gången :D



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-23 @ 19:29:45   

Ny design

Hejsan alla, vad tycker ni om min nya design? :D Har jobbat på den nu i helgen och jag är nöjd :) Kommer nog ha den här ett tag nu.

Nu ska jag fortsätta att städa lite på mitt rum, jag fastnade i att göra klart designen så jag måste göra det nu :)
Vad tycker ni om bilderna förresten? Det var Theo som tog dom i Lördags, är riktigt nöjd! Han är faktiskt jätte duktig på att ta bilder och jag vet att han tycker att det är roligt, även om han inte vågar erkänna! :D



Man får ju ha lite roligt under "plåtningen" :)

Berätta gärna vad ni tycker om designen! ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-23 @ 16:24:15   

Söndag

Hejsan bloggen! Blir ett litet sent inlägg en söndag som denna. Theo har åkt hem och jag planerar på storstädning av rummet. Det behövs dammtorkas och dammsugas och en massa kläder behövs slängas i tvätten!
Har mycket att göra idag ;) ska även ta en dusch och sen ska jag göra klart en engelska uppgift som ska vara klar till denna kommande vecka.

Gud va skönt att det bara är denna veckan och sen har vi lov. Det är bara en vecka men ändå :D ska bli så gött, och sen blir det Halloween party!!



Can you guess what this is? ;)
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-23 @ 14:33:02   

Tacos och äppelpaj







Hejsan bloggen, glömde blogga undertiden vi gjorde tacos, men det är sånt som händer. Theo och jag gjorde tacos och äppelpaj till hela min familj och det blev super gott :D
Bilderna jag tog idag kommer nog dyka upp här i bloggen så småningom, men inte än, ni får nöja er med den headern jag har ;)

Ska kolla upp olika blogg designer nu och sånt, har nog hittat en jag gillar :D

Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-22 @ 21:06:43   

Photoshoot

Nu ska jag ut med Theo och ta lite bilder :D



Cya :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-22 @ 16:11:22   

Lunch

Hejsan bloggen! :) Nu har jag och Theo precis satt oss ner i TV soffan för att ta det lite lugnt. Vi har precis ätit frukost, eller ja snarare lunch, men vi stiger upp rätt så sent.
Theo kom hit igårkväll trots allt, han kom vid halv elva - tiden tror jag, så vi satt och kollade på Idol eftersnack och drack varsin Coca - Cola, gott!

Idag ska jag få Theo att gå ut och ta foton med mig, kanske bilder till en ny header? ;) Jag behöver verkligen en ny så jag tycker att han kan gå ut och ta foton med mig :)





Iphone bilder på min frukost

Nu ska jag gå och plocka ögonbrynen och sminka mig och lite sånt :) hoppas Theo tar fotona som han har lovat!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-22 @ 14:08:58   

Ny design och ny header!

Jag känner verkligen att jag behöver en ny design och en ny header NU! Så jag laddade ner en gratis som jag tyckte var jätte fin och allt men sen kunde man inte lägga in en egen header? Och jag vill ah en egen header så jag har mejlat hon som har gjort designen så att hon kanske kan fixa så att jag kan lägga in en egen header, den designen var så enkel och så mig! Vad ledsen jag blir om det inte funkar! :(





VET NI LÄSARE NÅGON SIDA DÄR MAN KAN LADDA NER GRATIS DESIGNER DÄR MAN FÅR ÄNDRA LITE, SOM T.EX HEADER ;) ELLER OM DET FINNS NÅGON SOM KAN FIXA EN DESIGN ÅT MIG?! KRIS

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-21 @ 21:27:33   

försöker . . .

Hejsan bloggen! :D jag försöker ladda upp mitt första videoinlägg, men tyvärr går det inte så bra just nu :( men kommer nog upp senare!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-21 @ 18:16:34   

Redbull smoothie

Hejsan bloggen! :) just nu sitter jag på café Darins med Ellie och Nathalie och avnjuter en redbull smoothie! Bloggar mer när jag kommer hem :D

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-21 @ 15:36:08   

Tidsinställt inlägg

Godmorgon Bloggen ;) hur är det? Själv är man uppe i "ottan" för att åak till skolan. Vi börjar med tyska och vi ska kolla på film så jag kommer antagligen gå runt och vara trött hela dagen :( hatar sånt!



Bild på mig från igår ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-21 @ 08:00:00   

Go´natt bloggen!

Hejsan bloggen, nu ska jag gå och lägga mig men jag tänkte skriva ett litet inlägg innan jag somnar ;)
Något jag verkligen hatar med skolan är att man inte vet vad man ska ha på sig?! Jag kan stå där och glo i bara tjugo minuter, bara glo rakt in i garderoben. Jag behöver verkligen en massa nya kläder! Jag får ta och göra en utrensning snart så att jag blir av med allt gammalt skit :P

Som jag skrev innan ska jag träffa Ellie och Nathalie imon efter stan några timmar och ha det mysigt och imon kväll ska jag nog bara hemma själv med pappa. Men han kommer vara ute och bygga på saloonen så jag kommer sitta på ovanvåningen och blogga, kolla på lite film och sånt mysigt :D





Bloggar mer imon då, pusss ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-20 @ 23:12:26   

Halloween















Nu har vi satt upp vårt Halloween pynt! :D Så nu är vårt hus super läskigt och jätte häftigt, hahaha. Tyvärr har jag inte hunnit blogga idag heller :( jag somnade typ när jag kom hem sen har jag ätit och jag har inte hunnit duscha eller plugga en så det är det som står på "att göra listan" nu.

Imon ska jag träffa Ellie och Nathalie efter skolan. Det var ett tag sedan jag träffade dom så det kommer bli jätte roligt :D blir väl att vi tar en liten fika eller något! 

Nu får jag gå ner och duscha och sen blir det lite plugg :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-20 @ 18:47:47   

Greys Anatomi och True Blood

Pluggat lite grann, hjälpt Cina med matten, kollat på TV osv. har hunnit med ganska mycket ;) haha nej, faktiskt inte. Jag önskar att Tyska glosorna satt som en smeck och att jag kunde alla, guess what?! Jag kan inte alla :(
 Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli nio så att jag kan kolla på Greys Anatomi som sedan följs av True Blood. Det är riktigt spännande nu så jag är riktgit taggad på att det ska börja! :D





Nu ska jag gå och tvätta av sminket och sånt :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-19 @ 19:45:46   

Dark Blue

Hallå Hallå bloggen! Om allt går som planerat är min Halloween outfit färdig och klar :D Behöver inte oroa mig alls, känns riktigt skönt. Jag vill inte lägga ut min Halloween rekvesita än, vill gärna vara själv om min outfit på festen :) 

Idag lämnade jag äntligen in min psykologi uppgift, skönt! Men har fortfarande grejer att göra till fredag så jag får plugga på dom idag! Men nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten coh prata lite och sånt som en mamma och dotter gör ;) 

  





Vda tyckte ni om den mörkblåa sminkningen? :D jag tycker faktiskt omd en, har aldrig använt blått innan, kul att testa på något nytt :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-19 @ 16:30:22   

Dagens lunch

Curry och kyckling röra, mums!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-19 @ 12:46:22   

Vill ha helg!

Jag har äntligen gjort klart mitt psykologi arbete, woohhoo! Nu har jag bara engelskan och tyskan kvar men det får jag göra imon. Theo kom hit innan och nu stör han mig när jag vill blogga. Han petar mig i ansiktet och säger att han ska stänga av datorn och sånt, irriterande :(

Nu ska jag och Theo kolla på lite Tv eller någonting, han börjar bli otålig, bloggar mera imon! :)






Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-18 @ 22:09:36   

Super duper trött

Hejsan bloggen! Jag kom precis hem från skolan och nu är jag skit trött. Jag vill bara klä på mig mys kläder och krypa ner i min säng och sova, men tyvärr, man måste ju göra psykologi :( tråååk!
Den 4 november ska jag på Halloween fest och jag har börjat fundera på min utklädnad. Jag vet inte riktigt vad jag ska på mig, men jag vet ungefär vad jag ska vara. Förhoppningsvis så har jag pengar till min outfit i slutet at denna månaden :) eller så köper jag lite grejer redan nästa vecka? :D











Älskar Halloween! Vi ska börja pynta vårt hus till helgen, då blir det bilder ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-18 @ 17:21:24   

Actic

God kväll bloggen! :D Jag beslutade mig för att göra klart resten imon, jag har verkligen suttit hela dagen med den där j*vla psykologin. Så jobbiga occh komplicerade uppgifter så det inte är sant :(
Aja, men vet ni vad? Ska nog skaffa gymkort nästa vecka på Actic :D då ska jag äntligen få börja träna och bli smal och få gå ner de kilo jag vill :D glad! 

Men just nu känner jag mig forever alone. Theo kunde inte komma över för att sova här och jag vågar inte sova själv för jag råkade kolla lite på det okända . . . . 

 

Godnatt nu då bloggen
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-17 @ 22:50:58   

Höstbilder













Lite mysig sol i det kalla höst vädret. Det har verkligen börjat bli kallt ute, tror jag får ta fram vinterjackan imon. Det tycker jag är lite tråkigt, det är bara oktober och det är redan minusgrader ute :( jag vill bara ha sommar igen! Saknar sommar värmen, när man åkte till Åhus för att sola, bada, äta glass och hänga med kompisarna! Man kunde ligga där i 5 timmar i sträck och bara ta det lugnt och inte behöva tänka på något annat . . . saknar sommaren, så jävla go ♥





På den tiden man var brun ;) ska nog ta och lägga mig i solariumet någon dag efter skolan, börjar ju se ut som ett spöke :( nu ska jag kolla klart på halv 8 hos mig sen ska jag fortsätta med mina läxor, är fortfaranade inte klar.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Photografi | 2011-10-17 @ 19:55:53   

Dagens outfit








Bas klänning: H&M Virkad tröja: H&M

Hejsan alla! Här har ni bilder på dagens outfit, vad tycks? Tycker den är väldigt enkel men gullig och mysig.
Idag har jag ganska mycket skolarbeten att göra, både psykologi, engelsk och svenska. Så det blir väl att plugga på det :( men först ska jag nog ta något att äta.

Idag var jag ute och tog lite höstbilder, bilderna kommer upp senare ;)

Pusss
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-10-17 @ 16:08:46   

Mitt bena



Hallå hallå! :) Idag har jag nästan gjort allt jag behöver göra, behöver bara plocka ögonbrynen, eller ska jag skjuta upp det? haha, nej. Om jag inte gör det idag kommer jag aldrig få det gjort :(

Vet ni vad? Jag hade tänk prova på att ha mitt bena ett tag :D tycker det är fint och nu när jag har fått rätt långt hår blir det ju super snyggt med lite vågor :)

Nu ska jag äta lite knäckebrö, ha det!
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-16 @ 20:08:15   

Söndag = riktigt slappt!

Hur har ni det? ;) Hos mig är det ganska soligt ute men jag sitter inne med Theo och bara slappar.
Idag har jag inte så värst mycket att göra, men jag måste verkligen städa mitt rum, göra en psykologi uppgift och duscha, så det ska väl inte ta så lång tid :)



En bild på mig och Louise ifrån fredags :)

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-16 @ 14:07:17   

Chillar med min pojkvän!

Hejsan bloggen! Theo kom hit vid 6 tiden sen åt vi middag och nu har vi bara chillat, spelat lite lego spel och sånt ;) snart ska vi dra ner och ta glass, göra popcorn och hämta varsin Coca-cola, fan va gott!







Bloggar kanske senare ;) bloggar iallafall imon!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-15 @ 20:34:53   

Whitney Port skorna











Här är lite lite bättre bilder på mina Whitney Port skor från BikBok. Jag är supernöjd med dom och dom är jätte snygga, men tyvärr är det lite svårt att gå med dom på ojämn mark, men på plan mark går det hur bra som helst ;) men det är väl bara en vane sak.

Jag har fått några frågor om skorna:

Älskar din blogg :D men jag undrar hur hög är klacken och hur mycket kostar dom?

Åhh, tack så mycket :D
Klacken är ca 12 cm tror jag och de går på 499 kr :)

Håller glittret bra eller lossnar det lätt från klacken?

Jag vet faktiskt inte för att jag har ju precis köpt dom och har bara använt dom ute en gång men jag har inte sett att något glitter har lossnat. Det kan ju lossna små glitter paljetter fast det är inte så mycket, men de inne på BikBok rekomenderade att jag skulle sprya dom med impregnering spray :)

Nu ska jag städa upp på mitt rum och hoppas att Theo kommer! Och ställ gärna mer frågor, jag besvarar gärna :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2011-10-15 @ 16:36:32   

Zebra randigt

Såhär blev naglarna jag gjorde i torsdag, är super nöjd! ;)









Vad tycker ni om dom? :D första gången jag använder en annan färg på gelén, blev faktiskt rätt så nöjd för att vara första gången ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mina naglar | 2011-10-15 @ 15:23:33   

Gårdagens kväll

Hejsan bloggen ;) vaknade lite sent idag men nu får jag sätta mig och blogga. Gårdagen var jätte rolig, längtade verkligen tills skolan skulle sluta. Efter skolan mötte jag upp Ellie, Neomi och Isabell i stan och sen tog vi bussen till Vä för lite party fix och förfest! 
Sedan tog vi bussen till Tollarp och började festa ;) skorna håller än, var lite rädd att de skulle bli skade eller något men de klarade sig fint! 

Här har ni lite bilder ifrån igårkväll: 





 











Det där var lite bilder ifrån igår ;) Idag ska jag vara med Theo men eftersom att han inte svarar på sin mobil får jag vara hemma och städa på mitt rum och packa upp grejer från igår så länge :)

Tack för igår Frida ♥ 
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-15 @ 14:45:59   

Nu blir det fest!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-14 @ 17:06:48   

Skor och naglar





Idag var jag inne på BikBok och köpte Whitney Ports skor från hennes kollektion, gaaah, galet! :D Jag ska ha dom imon på festen, gud vad jag längtar, förfest sen fest, kan det bli bättre?
Jag är iallafall jätte nöjd över mina skor, älskar verkligen dom! :D

Naglarna lägger jag inte in bild på idag, lägger nog in en dålig mobil bild imon eller något :)
Nu ska jag kolla på fråga Olle sen ska jag gå och lägga mig, pusss!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2011-10-13 @ 22:28:10   

img_3917 (MMS)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-13 @ 20:02:18   

Sitter just nu hos tandläkaren med min lil...

img_1228 (MMS)

Sitter just nu hos tandläkaren med min lilla älskling, vi hann precis hit innan de kallade in honom för att jag drog ut tiden på BikBok :) äntligen är de mina!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-13 @ 15:39:30   

Åhh vad sur jag blir på blogg.se appen, de...

img_1951 (MMS)

Åhh vad sur jag blir på blogg.se appen, den vill aldrig ladda upp! Iallafall, idag har jag inte hunnit blogga för att jag har varit jätte stressad, har haft massa läxa och sen skulle jag göra Cinas naglar. Så som det ser ut kommer jag nog inte kunna blogga ordentligt förens på fredag, då är jag back on track! ;)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-12 @ 22:06:46   

Top Model & Desperate Housewives

Hallå bloggen! Nu sitter jag framför Tv:n och kollar på Top Modell och sen blir det lite Desperate Housewives ;) jag får plugga mellan pauserna men det fungerar bra det!



Lite tyska och lite Engelska, drygt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-11 @ 20:25:42   

Shopping och fått hem gelé

Hejsan Bloggen! Idag efter skolan så var jag i stan med min lilla syster, jag shoppade lite efterlängtat smink. Jag har knappt någon mascara denna månaden, känner verkligen att jag skrapar i botten på mascaran ;) Så det ska bli skönt med lite nytt smink!
Jag fick även hem min efter längtade gelé så imon och på torsdag blir det naglar! :D






Ni får se imon vad den lilla burken innehåller ;)


En sleten bild på mig . . .

Nu ska man tyvärr dra och plugga :(
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2011-10-11 @ 19:12:35   

Tränat Zumba

Seeeent blogginlägg för mig nu då ;) Idag har jag varit på Actic och gymmat lite med några vänner. Vi dansade också ett pass Zumba, åhh herregud vad jag jobbade! Jag blev riktigt svettig och jag kände mig så duktig efteråt när passet var slut :) definitivt något jag ska göra flera gånger!

Nu de sista timmarna innan jag ska sova ska jag plugga engelska och lite tyska, tråkigt men måste göras! :(

Imon får jag mina nagel grejer, då blir det naglar på Cina :D









Naglar jag ahr gjort på mig :) Blir naglar på torsdag!
Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mina naglar | 2011-10-10 @ 20:25:43   

Hey, you look just like a Russian!







Här sitter jag i min päls mössa, jag älskar verkligen den! Går runt med den och "klappar" den, haha! Alla säger att jag ser ut som en ryss, jag kan inte göra något annat än att hålla med ;) att vara ryss kanske är mitt rätta jag? Man vet ju aldrig ;)

Jag hoppas att mina nagel grejer kommer imon så att jag kan göra naglar på lilla Cina och mig :D jag måste ju ha gjort naglar till tjejkvällen som är på fredag, längtar som fan! Hoppas denna veckan går snabbt bara.

Nu ska jag kolla klart på Jersey Shore och sen ska jag gå och lägga mig, godnatt! ;)

Varnar er lite, kanske inte bloggar imon förens vid 6-7 tiden pga. att jag ska träna och så, pussss!

Lämna en kommentar ?  
7 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-09 @ 22:13:20   

Frukost bilder







Jag var aldrig ute och tog några höstbilder men jag tog på min frukost i morse, super god! Kanelbullarna fick vi äta bara för att min lillasyter hade glömt att stänga frysen så om vi inte åt upp dom skulle de förstöras :(
Idag har jag bara slappat, har inte gjort så mycket som jag hade velat göra, jag har inte hunnit städa på mitt rum eller plugga matte, jag har varit väldigt lat helt enkelt :(

Imon ska jag träffa Ellie i stan och sen ska vi dra bort till gymmet Actic och gymma lite och sen ska jag prova på ett pass zumba, fett taggad!



Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-09 @ 19:45:24   

Lite seg på att blogga denna helgen

Hejsan bloggen! :D Idag är det fint väder ute, soligt, knappt några moln men det är säkert kallt i luften. Får se om jag kanske drar ut och tar lite höstiga bilder nu när löven har börjat falla :)
Idag är det "ta hand om mig själv dagen", då jag städar mitt rum, plockar ögonbrynen, rakar benen och allt sånt så att man är fräsch tills imon ;) så det är vad jag ska hålla på med idag. Jag behöver även plugga lite idag, jag har matte prov på fredag och jag skulle behöver repetera lite grann i boken :( tråkigt men det måste göras!

Guuud va jag är taggad till fredag! Då har min kompis Frida en tjejkväll med en massa tjejer, många från hennes nya klass och några kompisar som hon har kännt sen innan, det kommer bli jätte roligt! :D ser verkligen fram emot det :)


En gammal bild på mig och Ellie :)


Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-09 @ 13:14:15   

Lördag!

Hejsan bloggen! Vad händer idag/ikväll? ;) här kommer det tyvärr inte hända  så mycket :( men jag ska vara med min lilla pojke idag igen, så det lär bli roligt!
Gissa om jag blev glad igår när Amanda Fondell gick vidare, hon sjöng verkligen skit bra och den låten hon sjöng är ju bra så det avr ju ett litet + ;) Men jag förstod inte hur Roshana kunde åka ut? Hon är ju också jätte duktig.



Whitney Ports Collection for BikBok
Här har ni lite kläder som är ifrån Whitney Ports collection, vill verkligen ha de svarta skorna med silver glitter klackar :D får väl se närsta månad!

Ciao!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2011-10-08 @ 14:28:07   

Idol på schemat!

Just nu kollar jag Idol med min kära pojkvän ;) Amanda Fondell sjöng nyss och hon är så himla duktig, jag tycker att alla ska rösta på henne ikväll för att hon är verkligen jätte duktig. Hon går på min skola och första dagen vi började skolan satt hon och sjöng för oss i Aulan, ett varmt välkomnande ;) hon är jätte duktig!

Innan Idol satte igång hade jag, Theo och pappa gjort varma mackor, så klart hade jag majs i mina!







nu ska jag fortsätta kolla på idol och snart ska vi väl göra lite pocorn eller något :P

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-07 @ 21:20:43   

Dagens outfit








Treggings: H&M svart linne: Gina Tricot Virkad tröja: H&M Pistol halsband: BikBok Päls mössa: hemligt

Hejsan bloggen :D Här sitter jag och bloggar lite och kollar på MTV. För några dagar sedan hittade jag den pälsmössan på bilden här uppe och jag blev helt kääääär! Jag var bara tvungen att ha den, så med många om och men gick jag äntligen och köpte den idag :) jag kollade så att den matchade pälsen på min vita vinterjacka som jag ska ha i vinter, det hade kanske inte varit så snyggt med två olika färger på pälserna ;)

Så nu ska jag bara sitta och vänta på att min pojkvän ska komma hit så att jag inte är forever alone längre, är själv hemma, den enda som håller mig sällskap är katten ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2011-10-07 @ 16:16:35   

I stan en sväng

Hejsan bloggen :) just nu är jag i stan med Ida, vi sitter på en bänk i det kalla vädret och chillar lite. Vår buss kommer om en timme ungefär så vi får gå runt i lite butiker och sånt ;)
Det är väldigt inne med päls, mönster och djur.

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-07 @ 13:27:46   

Budget

Jag måste verkligen börja skriva ner min budget! Det är helt sjukt :(

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-06 @ 23:35:22   

Fråga Olle dokumentären

Hejsan alla! Ikväll börjar även denna säsongens fråg Olle. Jag tycker det är jätte roligt att titta på att se hur många knasiga människor det finns som har sex på så många olika sätt ;) hahaha!



Förresten! Nu har jag beställ lite ny gelé och sånt, så nästa vecka blir det naglar :D wihooo!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-06 @ 22:01:42   

Ice cream



Nu sitter jag här med en tallrik blåbärs glass och njuter lite grann ;) Just nu kollar jag och Cina på sol, bad och oroliga föräldrar, har inte sett det innan men det verkar skit kul och det är det också :P Tänk om man själv hade varit i den situtaionen? Varit ute och festat och så såg föräldrarna hur mycket man drack och allt, haha! ;)

Hade inte velat vara i den situationen faktiskt! Snart ska jag gå och duscha en snabbis, gött!! :D

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-06 @ 20:30:26   

Virkad svart

Hejsan Bloggen! :D Idag efter skolan mötte jag upp min kära vän Ellie som jag inte träffat på någon vecka nu. Vi gick runt på stan, shoppade lite och gick runt och grät inombords för att man ville köpa ALLA kläder, men som man så klart inte kunde ;)
Men jag köpte en tröja, en likadan som den virkade gråa fast i svart. De hade fått in den nu så jag passade ju på att köpa den så klart! :D





Nu ska jag jobba lite matte och göra lite skol grejer, hörs sen ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2011-10-06 @ 18:30:08   

På Svenskan

Just nu ska jag ha svenska och det är näst sista lektionen så man måste hålla sig på topp, därför försöker vi överleva med lite Coca-Cola ;)

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-06 @ 12:08:00   

Kvällens Tv program

Hejsan bloggen! :D Jag tänkte skriva detta inlägg via blogg.se appen, men det gick ju helt åt skogen. Som vanligt gick det först inte att publicera så jag fick försöka publicera om det tre gånger innan det gick. Men när jag sen går in på bloggen så har inlägget publicerats men, båda bilderna hade kopierats tre gånger var . . . suck. Så jag får göra om det nu då :(

Ikväll ska man äntligen få se säsongens första avsnitt av Greys Anatomy! Vad jag har längtat. Jag har verkligen längtat efter alla dessa serier som kommer nu som Top Model, Desperate Housewives, Greys Anatomy, True Blood, The walking dead och alla dom :D
Greys Anatomy börjar om ca. en halv timme och sedan börjar True Blood, tror det blir lite popcorn och mineral vatten på det ;)

image description


image description

Vad ska ni titta på ikväll? :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-05 @ 20:29:45   

Hemma hos Theo

Hallå bloggen! ;) Just nu sitter jag hos Theo och vi bara chillar som vanligt, som vi alltid brukar göra. Jag ska ta bussen hem härifrån om tre kvart ungefär, fast igentligen vill jag bara in till stan och kolla in BikBok när de lanserar Whitney Ports kollektion, har sånt jävla sug på att dra in till stan! :O :O
Kommer garanterat ångra detta imon :( men fårväl se vad hennes kollektion innebär imon efter skolan ;)

 Ska nog ta och beställa ny gelé till mitt nagelkit, riktigt länge sedan jag gjorde naglar nu :( saknar!





OBS. Dessa bilderna är inte mina.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-05 @ 16:53:10   

I skolan

Hejsan alla ;) hur är det? Just nu sitter jag i skolan och har svenska. Jag ska skriva en essä om en bok och jag vet knappt vad en essär är, vi får väl se hur detta går :(
Efter skolan ska jag hem till min underbara pojkvän och jag vet inte om jag övernattar där, får väl se ;)
Nu måste jag gå snart kommer min svenska lärare och kollar till oss!



Längtar tills ikväll! :)
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | New in | 2011-10-05 @ 11:11:11   

Whitney Port släpper kollegtion

Godmorgon bloggen! ;) jag tänkte börja med lite kändis info. Whitney Port ska släppa sin gäst kollektion för BikBok idag. Kollektionen ska innehålla allt det vanliga, byxor, over size tröjor och skor. Detta är första gången BikBok lanserar skor med Whitneys kollektion, men efter att den här kollektionen har släppts ska BikBok börja släppa sina egna skor. De ska släppa sju olika modeller till en början sen börjar de släppa andra skor. Skorna är så klart High heels, platåskor, kilklackar och peep toes, det som är höstens inne.

Nu måste jag tyvärr gå, men jag bloggar senare :)

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-05 @ 08:16:28   

Missade ju helt Topmodel!

Jag hade ju helt glömt bort att det var topmodel idag, tur att man har vänner som skriver det på facebook ;)


Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-04 @ 20:44:39   

Shoppat idag

Hejsan bloggen! :D tyvärr har det inte blivit så mycket bloggande idag men jag har verkligen försökt. Jag försökte lägga in ett inlägg om kanelbullens dag men det ville inte läggas upp, trots att jag hade internet gick det inte. Jag blev riktigt irriterad på den där nya appen?! Men sen när jag satt på bussen gick det att blogga? konstigt . . .

Här har ni bilder på mina plagg jag köpte idag. Ett svart linne som är lite glansigt och en ceris rosa kuvert väska. Detta är faktiskt min första kuvert väska, jag har velat ha en jätte länge. Men nu gjorde jag äntligen slag i saken, speciellt när den bara kostade 99 kr på BikBok ;) ett litet tips från mig!





Tyvärr blev det lite dåliga bilder, kanske lägger ut nya om någon dag när det är ljust så att man ser bättre ;)
Nu ska jag läsa på lite psykologi och kolla på lite outsiders och sedan blir det så klart Desperate Housewifes! :D

Lämna en kommentar ?  
3 KOMMENTARER | New in | 2011-10-04 @ 20:04:54   

Shoppat lite

Hejsan bloggen! :D nu sitter jag på bussen med Desse. Vi va och åt lite grann och sen shoppade vi även lite, känns skönt att få shoppa lite grann! Lägger ut på bloggen när jag kommer hem :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-04 @ 17:33:35   

Gud va sur jag blir! Det fungerar inte att...

Gud va sur jag blir! Det fungerar inte att blogga från blogg.se appen! Vill ju aldrig publicera!!!!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-04 @ 13:17:54   

Strömmen är tillbaka och jag gör ett sista inlägg

Strömmen kom tillbaka för unjefär en halv timme sedan och nu tänkte jag göra sista inlägget för idag :) 



Nu börjar ögonlocken trilla ner, jag går och lägger mig nu! ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-03 @ 22:45:49   

Strömavbrott

Hejsan alla! Här sitter jag i mörkret med lilla Cina och resten av familjen när vi har strömavbrott. Det är helt svart ut över hela byn när man tittar ut genom fönstret, rätt så läskigt faktiskt.
Så nu har jag och Cina tänt lite ljus här uppe på ovanvåningen och väntar på att ljuset ska komma :D

Nu när det är så här mörkt blir ju alltid lite läskigare att gå runt i huset så när jag och Cina gick in på mitt rum för att hämta ljus så ramlade min dator ner och då skrek Cina skit högt och sprang fram till mig och drog i min tröja, hahaha :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-03 @ 20:28:56   

Måndag den 3 Oktober

Hallå hallå där! :) förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag men innan när jag skulle blogga hade jag 8 % batteri kvar men jag skyndade mig och gjorde ett snabbt inlägg från när jag åt med Frida på stan.
Vi pratade om typ allt möjligt, vi pratade även om att börja träna på actic. Hon och Ellie har börjat träna där och jag vill verkligen börja träna där NU, men man får ju vänta tills november :( 

Nu ska jag sätta mig framför matte boken och börja räkna, lite tråkigt ja men tyvärr så ligger jag lite efter. Och sen ska jag nog spela lite pirates of the caribean och sen kolla på ett avsnitt från modelljakten :D 

 


Orkidé blomma på mitt rum
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-03 @ 18:08:47   

På stan med Frida

Sitter ute på stan och äter med Frida :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-03 @ 15:38:16   

Det här är livet

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-02 @ 22:15:56   

Sourcream & Italian cheese

Hejsan bloggen! :D Hur är det? Här är allting på topp. Har gjort lite läxor och ska snart spela lite pirates of the carribean igen, kul kul. Jag vill bara säga att en chips smak som ni definitivt ska smaka är Sourcreme & Italian cheese, den är verkligen skit god.



Ska garanterat ha med mig dessa på nästa tjejkväll, supergoda!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-02 @ 21:03:05   

Men kom igen!

Hejsan bloggen! Idag har jag försökt hela dagen med att blogga från min mobil, men den vill inte riktigt. Här hemma hos Theo kan man inte räkna med att komma ut på internet varje gång via mobilen. Han bor väl antagligen i någon radio skugga så han har väldigt dålig teckning, men jätte bra internet . . . hmmm?

Så man blev ju tvungen att starta sin datorn för att slänga in ett inlägg ;)
Idag har jag och Theo verkligen bara slappat. Theo har laddat ner ett spel åt mig och det är jätte roligt, spelet heter Pirates of the carribean - lego, hahaha! Lego kanske bara är för barn som är 6-8 år men jag tycker iallafall att det är roligt, så nu håller Theo på att föra över det till min dator :D



Snart kommer min pappa och hämtar mig här, då blir det väl hem, städa på rummet, duscha och göra lite läxor!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-02 @ 16:32:52   

Blomma för dagen

Hejsan alla :D Nu är jag hos lilla Theo och tänkte blogga lite grann. Innan jag stack hit var jag ute och tog lite foton på lite blommor utomhus som jag ahr lovat :) här kommer dom:



















Där fick ni se lite bilder. Ikväll kommer Theos syster hit med hennes man och deras dotter, så jag får nog dra nu :) bloggar mera senare!
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Photografi | 2011-10-01 @ 17:10:18   

God morgon!

Godmorgon godmorgon alla söta :) nu har jag precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag packa för sen bär det av till Theo! Ska sova hos min lilla pojke men jag har datorn med mig så klart så att jag kan blogga och lite sånt.

Här får ni en bild på mig ifrån igår :)

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2011-10-01 @ 11:36:08