Val!

Idag slutade vi redan klockan 12 :O Vår hemkunskap var inställd och det var riktigt gött! Så jag, Besse och Tess stack till valstugorna och fick en massa information om det olika partierna! :D Skit kul va det va, men vissa partier var helt sura och otrevliga, det ska man inte om man vill att folk att rösta på deras parti..... hmm! Men efter parti besöken stack vi till Zeke's och käka kladd kaka! :D Jag köpte också en ny mascara, min förra var slut och det blev lite krisigt! Men nu har det löst sig, hihi! Det här är vi med en folkpartist:



Imon slutar vi också tidigare och då ska man in till stan och köpa en sjal och en jacka! :D Nu ska jag kolla klart på Tjenare Kungen!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-31 @ 18:02:41   

Party pics!!!



CC hjälpte mig med att göra köttfärssåsen ;)



Från vänster: Filippa, Emma och Frida!



Från höger denna gången: Ellie, Eve, Nathalie, Tess, Ida och Frida!!







ÅKER IDA!!!!! :D






Gabbe och Matte!

Det var lite pics från i lördags, jag fick lite bilder av mina kompisar och någon enstaka är min bild, fan att kameran dog!!!! :'( Men alla verkade haft roligt iallafall, det snackades om ett och annat idag i skolan, fick en applåd på mentors tiden också :') hihi!
Idag hade jag äntligen min lilla Jeans dress som jag tycker så mycket om, och jag har faktiskt en bild på den :D För en gångs skull!



Tycker den är jätte söt! :) 
Nu ska jag nog börja ladda ner låtar åt mamma, om jag gör det får jag en Thomas Sabo fiskekrok till dykaren :D Jippi! Så här ska det laddas ner, PUSS♥



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-30 @ 18:07:20   

Fest - vilket ös!

Hejsan hejsan, igår hade jag min lilla tjejkväll som utvecklades till en fet fest! :D Det var skit kul med en massa roligt folk, Jag skulle lagt ur foton om inte min kamera hade dött precis när festen började -_- och så hittade jag inte laddaren heller! Sööööööög, jag hitta den idag! Men desse tog pretty mycket bilder, hoppas hon lägger upp dom på FB eller nått! :) Men ja, idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske plocka upp ölburkar från rabatten, eller moppa upp ler fotsteg i huset eller kanske plocka upp godiset under bordet, eller skrapa loss det in torkade gräset ute på altanen!? :O hahah! mycket att göra idag! Men ja, nu ska jag städa.... Ha det så roligt!♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-29 @ 13:21:51   

riktigt duktig är lilla jag!!

Direkt när man kom hem satte man sig med huvudet i läx böckerna, jag satt och gjorde klart no, matte och pluggade på tyska! :D Det är riktigt duktigt, och efter det åt jag sen stack jag in i duschen och nu går jag bara runt och väntar på att fångarna på fortet ska börja, såg det igår och det var ju skit läskigt med dom ormarna :S och den spindeln som kröp i R:ett mellan reklam pauserna :( haha!

Men nu ska man locka håret för att det ska vara lockigt imon :D♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-24 @ 19:33:24   

Omelett, lätt som en plätt - njjjjaaaaa!

Nu har jag stått och lagat omelett åt mig och pappa och det gick ganska bra . . . fast det var svårt att vända den :S så det såg inte så bra ut med smakade riktigt gott! Det var nog något av det godaste jag har smakat som jag har gjort själv. Känner mig stolt! :)

Nu ska jag upp och spela sims tror jag, haha! :D♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-23 @ 18:20:57   

Fy skäms!

Förlåt för att jag inte har bloggat denna helgen men jag har varit riktigt upptagen! Har haft desse och theo här, sen har jag varit på 110 års kalas! Så jag har tyvärr inte hunnit :( Men idag hinner jag!
tredje skoldagen efter sommarlovets slut, drygt och är skit trött! Men ändå rätt så kul att börja göra något men är jätte rädd för nationella proven :( Hoppas dom går bra detta året!!! Hoppas hela skolan går bra, men jag och tre tjejkompisar fick en riktigt rolig uppgift :) den gick ut på att kolla på avsnitt av vampire diaries och sen göra en sammanfattning på engelska, har velat se den serien men har inte kunnat för att man inte har kanalen . . . !

Nu ska jag lyssna lite på musik och snart börja tjata på pappa om en hemlig grej. . .  hehe! Ha det bra♥


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-23 @ 16:50:40   

SOVA! ! !

Jag håller verkligen på att somna. . . Gick ju upp jätte tidigt, klockan 6 för att gå till den där tråkiga skolan :S Jag har verkligen hållt på att somna hela dan, har haft ont i ögonen så trött jag varit! Och jag vill sova men ändå inte, för då kan jag kanske inte sova inatt. . . ! Får väl hitta någon film att titta på, men då kommer jag också att somna ='( nooooooo!
                                          
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-19 @ 18:38:51   

Buhuhuhu...

Kom nästan precis hem från min kusin för att idag ska man samla mod, planera och förbereda sig inför skolan igen. . . . ! Så sjukt tråkigt är det! Men en sak som är positiv är att man får träffa folket som man inte träffat på sommarlovet, men helst av allt vill man slippa den där förbannade skolan! Vi börjar imon och våra scheman har inte kommit upp på skolans hemsida än :S Det brukar det alltid göra, kanske en hel vecka innan vi börjar.


 ♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-18 @ 13:40:51   

chips, godis och snart pannkakor!

Hejsanhejsan, anlände för tre timmar sedan och har redan hunnit köpa godis och siuttit och såsa till musik! ;) Men snart blir det pannkakor och efter maten ska vi bada i hennes gigantiska pool!!!!!! :O hehe, och sedan blir det film och sånt! :D 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-17 @ 17:54:59   

Thomas Sabo dykare....



Idag fick jag äntligen min dykare :D Jag är så himla glad över honom! Har velat ha en sån sen jag såg en dykare i en tidning, och nu är den äntligen min! mohahhahaha........

Igår skrev jag tyvärr inget.... "/ Men jag va med Ida som jag inte träffat på länge ;) Vi hade jätte roligt när vi satt och snackade och grajjor! Efter att vi vatt hos mig en massa timmar körde vi hem till henne i åsum och när vi kom dit hälsade ellie och Emma på! Så där satt vi fyra och kollade på ett program om sex ;D riktigt intressant faktiskt! Och sen kom theo så där satt vi och hade trevligt, ute på balkongen! ;D he he he! Sen klockan halv 12 körde jag och theo hem till mig så sov han här och stack tidigt i morse!
Senare på dan stack jag, mamma och Cina till stan och käka på graffiti, så himla gott! :D och sen bokade vi piercing tid.... Undra var jag ska pierca mig?.... Men nu ska jag snart hem till mina kusiner och sova där! :D Så ha det gött!♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-17 @ 14:47:35   

Vilken lång tid det tar.



Gud vilken tid det ska ta då.... :( Sitter här ENSAM med en massa tända ljus och rökelser och bara väntar på theo. Han sa att han skulle komma hit typ 5 el 6. Klockan är kvart över 7 nu :( Men han kommer väl snart :D♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-15 @ 19:15:45   

Trött och ingen theo!

Hejsan.. Idag är jag jätte trött efter en sen kväll hos kusinerna! :) Vi hade jätte roligt och tog ett nattdopp i deras pool! Skit gött ;) Så man var ju trött sen! Och när vi åkte hem blev det lite mys med älskling och sen sov vi! Och idag vakna vi av att någon ringde till min mobil och det var gabbe som ville ha tag på theo, theo hade tydlingen lovat att följa med till badhuset! Så han fick dra till badhuset och kommer tillbaka senare :) Så länge tar jag och äter upp theos godis! :) hihihihihi! 


Morgon trött :)♥
 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-15 @ 15:25:59   

50 års kalas!

Nu är man klar för kalas hos mina kusiner ;) Det kommer bli mycket folk och Theo ska också me, han kom hem från sm idag :D äntligen! Och så här ser jag ut idag:



Ser ju inte kläderna så mycket men jag har ett långt svart linne, svarta legging och en blå cardigan! :D Snart blir det kalaaaaaaaas! ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-14 @ 17:21:29   

Fy fan va jobbigt!

Jag var ute och sprang och fick ett astma anfall, igen :( Det är så jävla jobbigt när man inte får luft! Hatar det, men nu har mamma och pappa bestämmt att vi ska beställa tid hos en doktor eller nått och testa om det är astma... Ingen i min släkt har astma och det är oftast ärftligt.. Ja, jag vet inte rikigt! Men förhoppningsvis kommer snart Theo hit och då blir det mys och sen ska vi på släkt kalas hos mina kusiner! :)


Ha det bra♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-14 @ 14:57:14   

Springa?

Nu har jag ju köpt nya spring skor och har planerat att börja sringa! Så jag tänkte att jag kunde börja redan idag :D om jag orkar! Klart jag gör! Hahaha ;) Men jag ska nog ut och springa en runda för att fördröja tiden lite ;) Theo är ju på sm i Kil och kommer hem idag och jag vet inte hur det har gått :( Så jag går runt och väntar bara!
Igår var en mysig familje kväll :) Hela familjen låg på studsmattan med en massa filtar och godis och kollade på stjärnfallen! Jag såg ca. 6 stycken! :D Det var jätte mysigt!
Men ska dra nu :) hejdå!♥



Ehhh... okej? Känner inte mig? Det var jävligt konstigt!  


Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-14 @ 11:20:20   

Nyyyyaa naglar!

Nu äntligen har jag fått nya naglar av Martina :D Jag är så glad! Mina förra ramlade ju av i mitten på sommarlovet men nu har jag fått nya! ;) Denna gången testade vi med rosa glitter, blev skit snyggt!



Så nu håller dessa ca. 1 månad! ;) jippiiii!


Fin sommarbild på mig och Martina! :)

Efter jag hade fixat naglarna stack jag till stan med mamma och Cina och köpte löparskor och nya joggingbyxor, så nu har jag äntligen ett par gråa Teamsportia joggingbyxor! ;) Sedan mötte jag upp Tess och Desse i stan och gick lite med dom. Så idag köpte man trosor och bh, hårspray och mousse + en äcklig kladdkaka från brödboden :S fyfan!


Älskar när det ser ut såhär på min säng ;)



Nu ska jag ner och äta och ha en familje kväll med familjen :D♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-13 @ 18:54:03   

New is in!


















Ett nytt och fräscht rum! :D Äntligen, jag är verkligen hel nöjd med rummet nu, det ska bara in en heltäckningsmatta också, men det blir nog inte fören i vinter tror jag. Notera min jätte fina garderob, innan var det ingen ordning, men nu är det jätte fint! :D Nu ska man bara hålla det rent, men det ska nog gå bra ;)

Men imon får man nya gelé naglar av Martina, theos syster :D kommer bli riktigt fint, för hon är jätte duktig på naglar! ;) Och efter det ska man till stan och köpa spring skor som jag måste börja använda nu. Måste börja springa nu... och förbättra konditionen! Jobbigt men måste göras!

Nu ska jag mysa med familjen♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-12 @ 22:52:11   

Old is out!

Förlåt för inget inlägg idag, men idag vaknade jag kanske 11 och och började direkt med att bädda min nya stora säng och fortsatte med att sätta upp grejer på väggarna... Damma... dammsuga... och fixa till fler saker så att det blir mer ordning på rummet och nu är det riktigt fint här inne, väldigt hem trevligt! ;) Och det tog några timmar att göra så det blev ingen frukost för mig ;( Men vi åt ju ändå lunch sen. Efter det fick jag reda på att vi skulle ha folk klockan 4 och då var kanske klockan 3 så jag städade det absolut sista och började göra mig lite i ordning och klockan 4 kom gästerna och har varit här tills nu. De hade två små barn med sig som vi typ bara träffar en gång om året så det är en rätt så spänd känsla mellan oss. Men det ville kolla på film, barnfilm :D vilket var rätt länge sen man såg, men det blev Dumbo och Alice i underlandet! Riktigt bra filmer ;) hihi!

Men nu hade jag tänkt lägga upp lite bilder från hur det såg ut här innan jag fixade till det :)










Lite stök och oreda ;) Jag ska försöka få bilder på mitt "nya" rum till imon men är inte helt säker på att jag hinner, blir antagligen på fredag ändå! Men nu ska jag sova, godnatt♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-11 @ 23:29:51   

IKEA WITH THE FAMILY!

Om en timme ska vi köra till Ikea och handla lite nya möbler och småprylar som jag behöver! :) Äntligen! Så nu ska jag sminka mig och klä mig och äta frukost! Men det hinner jag ;) Hoppas jag hinner bli av med den här JÄVLA mensvärken också, JAG.HATAR.MENS! Roligt att gå runt med värk där hela dan.. Nej! Men eftersom att vi åker till IKEA så blir det så klart köttbullar :D och ja, man får längta till IKEA köttbullarna. För dom är så speciella ;)

Mitt förra inlägg va om foppa - converse och har tyvärr ingen bild på dom, men de är fruktansvärda!

Nej nu får jag dra mig, ha det så bra idaggg! Hoppas det blir dåligt väder, då är det IKEA väder, hihi!♥


Mamma och pappa på High chaparral! :D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-10 @ 08:18:35   

Converse - foppatofflor

Omg! Det är fan det värsta! Jag är på campingen nu till high chaparral och det finns ju alla möjliga sorters människor :o och olika "skor". Men det värsta jag har sett är nog Converse - foppatofflor :o Fyfan! Har ingen bild på det men det är foppa men ett liten c - märke och en liten skylt: all star. OMG! Jag hatar foppatofflor och älskar Converse. Skulle aldrig kunna gå runt med foppa tofflor! :o och alla som säger att dom är sköna. Kanske det men grymt fula...
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-03 @ 18:48:34   

High chaparral!!!!

hejsan hejsan, idag har man fått vakna tidigt, klockan 9, tidigt för mig iallafall ;) Men idag ska vi åka till high chaparral! :D Och det ska bli jätte roligt! Det går faktiskt inte så bra att skriva när Cina håller på och retas och rotar bland mina grejej! :@ haha men jag älskar henne ändå ;)
Nej nu får jag nog gå, måste packa lite till, är fortfarande inte klar... drygt!

Ha det jätte bra :D♥
Nu klagar hon på att jag har en ostädad garderob :( haha!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-03 @ 10:35:55   

Wooohhhooo Jetset!

Har precis varit i stan med familjen! Idag blev det klock köp, en underbar ljusrosa Jetset klocka med silvriga diamanter! Äntligen! Har velat ha en sån sen de kom ut, ca. ett halv år sen. Och nu är den äntligen min, mohahahahaha! :) När jag kom hem kom theo förbi en stund och hälsade på lite sen stack han på moppen igen. Kommer inte träffa honom heller förens om en vecka :( Men jag får stå ut.
Men nått som jag snart in står ut med är mitt hungrande, jag är riktigt hungrig! Och trött, och har inte packat klart riktigt! Jätte mycket kvar, men det går snabbt!



Ska kolla titanic med syrran nu, ha det♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-02 @ 17:23:12   

Packa, packa och packa!

Vaknade väl 11 i morse av att min mobil ringer mig rakt i örat. Hade lagt den i sängen igår kväll när jag väntade på sms från theo, men jag somna innan jag fick något. Och när jag vaknade hade jag inte heller fått något och han svarar inte nu, han sover väl antar jag :). Men idag ska man packa en aning och leta kläder, senare idag ska jag in till stan och prova löparskor, jag ska ha dom till idrotten i skolan + att jag hade tänkt börja springa när skolan börjar. Jag får ont i mina smalben och i mina anklar när jag springer så måste ha bra skor! Och jag måste verkligen förbättra min kondition rejält! 
Ikväll ska jag träffa desse en stund sen blir det väl hem igen eller om hon kommer till mig, jag vet inte. Men jag och hon kommer inte synas på en hel vecka sen. 

Angående rummet så är jag nästan klar, har bara en massa annat skit som jag inte får plats med, men jag ska köpa förvaringslådor att ha under sängen så kan man trycka ner saker som jag inte vill ha men ändå vill ha. Det lät kanske konstigt men så är det. Nej nu ska jag börja leta kläder ;)

Ha det bra så längen♥



Vet ni vilken låt? ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-02 @ 12:52:51   

No Ice cream!!

Hejsan, är fortfarande inte klar med mitt rum, ska rensa ut lite till + att det ska rensas ut en MASSA kläder som jag inte har använt på år och dar. Och nu ska dom ut, har ingen plats heller för nya kläder. Men det får rensas ut imon samtidigt som jag ska packa!

Nu tittar jag på fridrott och har sett Emma Green ta silver ;) sjukt glad blev jag! Men nu när vi ska kolla på film så finns det ingen glass eller något smått till tugg! INGEN GLASS! Det brukar alltid finnas glass ju :( vanilj/blåbär smak! Men mamma, pappa och Cina åt upp den igår när jag var med theo, nooooooooooo! (slow motion).
Får göra en liten sallad eller nått, det är både nyttigare och man känner sig bättre ;)

Nu blir det film♥ och sallad så klart ;D

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-01 @ 22:28:55   

Ont i ryggen, trött, väldigt utråkad.

Jag har inte haft såhär tråkigt på evigheter! Att rensa ut och städa rummet är fan värst. Man har instinkten : "ALLT som är onödigt eller barnsligt ska BORT, BORT, BORT!" Men det blir snarare: "Hmm.... ska jag slänga denna? Nej. Ska jag slänga detta då?, helt onödigt använder det aldrig, fast det kanske behövs någon gång. Den här har jag inte plats för, slänger! Eller nej, den kan vara rolig att ta fram om nått år, får trycka in den nån stanns".
Jag har t.ex en gammal Darin autograf som jag inte vill ha men ändå är rolig och ta fram och visa att jag har hans autograf. Jobbigt! Så blir det alltid när jag ska rensa ut och det är jätte jobbigt! Så jag snarare sorterar än rensar ut, det blir ju lika mycket saker som innan känns det som, hatar det! Och idag är det riktigt fint väder för att ut och träffa någon men är fast och måste städa! Längtar tills jag är klar, då blir det glass :) om mamma har någon hemma förstås....

hejdå, har ett rum som fortfarande väntar....♥

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-01 @ 19:32:39   

Gaaaaalen katt!

Nu har theo skjutsat hem mig... Önskar att han inte hade gjort det! Nu står ett stökigt rum och väntar på att städas :( Vill inte! Men jag måste för att jag ska stor städa inför IKEA inköp av nya möbler och saker!
Men nått som är konstigt när man kommer hem är min galna katt, hon springer fram och tillbaka och lägger sig ner i tre sekunder sen tar hon ett sprong och springer iväg! Jätte läskigt, sen kommer hon igen när man ropar på henne. Haha, sjukt underbar katt!

Igår började ju jag och theo kolla på filmen "Dear John" men var för trötta för att kolla klart, men idag gjorde vi det och den va skit bra! Man satt och grät flera gånger men jag höll handen för halva ansiktet så att inte theo skulle märka det, hihi! Men som skrivet ska man börja rensa ut och städa mitt rum, trååååkigt!





Amber ser riktigt arg och trött ut men hon är en perser katt och der oftast ut så, jätte söt!



Ja, jag skulle ju visa hur jag ser ut i moppe hjälm, har ett väldigt stort huvud.

Nu har rummet väntat tillräckligt länge, ha det bra♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2010-08-01 @ 15:39:27