Nitar

På grund av att jag satt på mitt rum och slängde och rensade ut så missade jag premiären av Top Model Sverige. Har sett fram emot detta i några veckor och jag hade till och med satt på påminnelse på min mobil, ,men tydligen så ville inte den ringa? Så ingen Top Model Sverige för mig ikväll, får kolla på intenet om det sänds där :) 

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, här får ni lite nit inspo: 

 









Har någar shorts som jag vill pimpa med nitar, skitsnyggt nu till våren och sommaren :D

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-31 @ 22:15:35   

Finally, time to visit my room!

Idag, äntligen kan jag fixa på mitt rum. Möblerna är på sin plats och nu är det bara alla detaljer och ALL utrensning som kommer att ske nu framöver. Har ju planerat att rensa ut hela mitt rum på saker jag inte behöver, och det kan jag säga er att det är en massa saker!
Tur att jag inte har något direkt att plugga på så att jag hinner med detta :D här får ni lite bilder på mig. . .







Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-31 @ 19:02:25   

Två år med dig!



Jag älskar, älskar, älskar dig! ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-31 @ 13:24:00   

Har jobbat hela dagen med samhälle!

Hallå hallå! :D Idag har jag suttit hela kvällen med en idiotisk och skittråkig samhälls uppgift. Vår lärare sa att den inte skulle ta så lång tid, ska berätta för henne imorgon att jag har suttit sammanlagt fyra timmar med den här uppgiften och ha med det förstört hela min kväll. Klockan är runt tio och idag hade jag tänkt städa på mitt rum (alla väggar är klara nu) och plocka ögonbrynen osv. Får fixa sånt imorgon! :) 

Detta blir det ända och sista inlägget idag, fixar ett tidsinställt inlägg tills imorgon!





Två bilder ifrån min plåtning med Theo :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-30 @ 22:08:47   

Red lips is the shit!

Red lips is the shit
Snyggt, snyggt, snyggt! Har velat ha en halsring jätte länge nu, får se om jag införskaffar mig en sån någon dag :) Nu kollar jag på serien äkta människor med min lillasyster. Har kollat på några avsnitt och den är faktiskt jätte bra :) 
Nu ska jag fortsätta kolla på äkta människor och sen ska jag gå och lägga mig, måndag imorgon, måste vara pigg :)  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-01-29 @ 21:34:04   

28 Januari 2012

I lördags firade jag och Theo vår två årsdag som vi har på tisdag. Vi firade redan igår för det var den enda dagen vi två var hemma själva på flera veckor. Här är två bilder från vår kväll, tyvärr tog jag ingen bild på oss, glömde helt bort det :(


Theo´s Jacuzzi :) 


Theo lagade en middag åt mig och det blev klyftpotatis, kycklingfilé i trattkantarell sås och sallad, super gott! Till efterätt blev det en vaniljpannacotta, jätte god, men kunde tyvärr inte äta upp allt pga min mage :(  

Vi hade en jätte mysig kväll, vi avslutade kvällen med att kolla på lite film och äta chips med dippa, mums ;) Nu måste jag träna extra hårt på gymmet imorgon, haha.
Nu ska jag faktiskt göra en inlämningsuppg i samhälle, kommer nog sitta med den några timmar :( ♥ 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-29 @ 13:18:40   

I want summer, summer, summet, heat!

Jeffrey Campbell in spring? Yes!
RIKTIGT SNYGG SUMMER OUTFIT! :D Det som är bra med vintern är att man kan bunkra upp med sommarplagg så att man är all done till sommaren.
Det är inne med nitar i sommar igen, ett tips från mig till er är att ta fram det gamla nitskärpet och klä dina plagg med nitarna, det är vad jag ska göra ;) när jag har tid.
Mamma hörde av sig till mig och sa att det bara är två väggar kvar att måla sen är rummet klart, ser fram emot att se förändringen när jag kommer hem imorgon :D snart klart!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-01-28 @ 16:36:04   

Don´t let it snow

Hallå hallå alla! :D Lite sen bloggning idag ja, men vi kom inte hem förens vid 1 tiden igår och vi var riktigt trötta, så ni kanske förstår varför det blir lite sent idag :) Inatt kom det ännu mera snö, iallafall vad det ser ut som utomhus. Jag tycker att det kan vara helt okej med snö, men bara det inte blåset så kallt :(




För mysket snö för min del.

På tisdag har jag coh Theo varit tillsammans i två år, men vi hade tänkt fira det idag istället ;) Så idag blir det kanske inte så mycket bloggning, fast vem vet? ;) Kram ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-28 @ 15:17:40   

Äppelmunkar . . .

Hejsan hejsan! :D Nu sitter jag hemma hos Theo och slänger in ett blogginlägg. Innan jag stack hem till Theo följde jag med mamma och handlade mat och när vi kom hem så fikade vi på äppelmunkar, inte världens godaste men när affären märker fel på vaniljmunkar och äppelmunkar så kan det bli så :( .
Ikväll ska vi träffa några kompisar och käka pizza och bara umgås, så om någon timme ska jag bättra på sminket och byta om och sen drar vi :D 



Jag får be Theo ta foton på mig innan vi drar ;) får se om jag hinner blogga inna vi drar ♥

 

 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-27 @ 16:35:02   

a red detail

a red detail
Det ska vara färgglatt till våren, men jag tycker att en sån här outfit kan vara lika snygg för det. Svart är alltid inne (kanske inte i vår), och det blir ju extra snyggt om man tillsätter några färgstarka detaljer, som ett par solglasögon eller ett nagellack ;)
Just nu är jag lite deppad, har hittat en skit snygg jacka som jag vill beställa hem, men är nu tyvärr slut i min strl. Hoppas det kommer in nya, det skulle göra min dag! 
Nu ska jag kolla igenom mina engelska glosor och snart ska jag gå och lägga mig, tänk att det äntligen är fredag imorgon, veckans höjdpunkt :D och på lördag firar jag och Theo att vi snart har varit tillsammans i 2 hela år, underbart ♥ 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-01-26 @ 21:55:20   

2 cm borta

Hallå hallå på er! :D Nu har det börjat snöa här nere i Skåne igen. Just nu ligger det ett lager is under den lilla snön som kommer så man får vara försiktig när man går :) vill inte ramla och få blåmärken på rumpan . . . Idag tränade jag på Actic med mina kära vänner Ida och Ellie, kändes som att det bara var jag som tränade ;) Ellie och Ida satt mest och chillade medans jag tränade lite mage.






Idag rök det två cm från håret, behövdes igentligen 7 cm . . . :(
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-26 @ 19:13:49   

En läsarfråga

                                              



Hejsan "Anonym" :) ! Jag går ju som sagt samhälle - media på C4 gymnasiet i kristianstad och jag tycker att det är jätte bra. Tyvärr börjar vi inte läsa media förens i årskurs två, vilket jag tycker är tråkigt. Men det har blivit så pga. "den nya gymnasieskolan 2011" :( Vi har precis fått våra lappar vad vi ska välja inför årskurs två, där ingår medieproduktion, journalistik + reklam, information + medier, samhälle och kommunikation. Fler individuella val väljer vi senare till årskurs 3 :)
Nu i årskurs 1 har vi fått göra lite småsaker inom media som att göra en ´anti rökning´ affisch, där vi fick ta egna foton och sedan fixa till i photoshop eller något liknande. Vi har även fått göra ett bokomslag till våra noveller som vi skrev i svenskan. 
Om man inte tycker om prov så är C4 gymnasiet en skola för dig. Vi har sällan prov utan vi har större inlämningar eller grupparbeten, mer muntligt rättare sagt :) Jag trivs jätte bra, det är en väldigt stor gemenskap på den här skolan! :D 




Ett utkast av mitt bokomslag. Ser lite annorlunda ut nu, och jag vet faktiskt inte varför spalten är där? :S 

Hoppas du blev nöjd med mitt svar! :D

Nu blir det att plugga, som jag inte har gjort än . . . .
    
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Frågor och svar | 2012-01-25 @ 21:23:25   

Fixat lite med rummet!

Hallå hallå där! :) Imorse tog jag en tidigare buss in till stan för att prova på yoga på gymmet, och det var faktiskt kul! :D vi övade styrka och balans, och man tränade faktiskt mage, armar, rygg och ben. Jag trodde att yoga bara var att man skulle sitta i ett avslappnat tillstånd, göra ljupa andningar och kanske några små rörelser. Som de gör i Avatar, när alla sitter vid "the tree och souls" ;) haha! 

Idag har vi fixat lite på mitt rum. Vi flyttade på lite möbler och tog ner krokar så att vi ska kunna måla på den tredje väggen. Mamma räknade ut och hon sa att antagligen skulle mitt rum vara klart på tisdag :D 



Nu ska jag plugga på Tyskan, har ca. 20 glosor till imorgon och jag kan ca. tre :D great!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-25 @ 19:54:04   

This is what I´m talking about!

Spring, I can´t tell you how mutch I love you if you´re not here!
Kolla så snygg den här outfiten blev, jag är verkligen sugen på vår nu och jag vet att jag har skrivit det ett antal gånger men är man desperat och inte är någon vinter människa så blir det så ;) Men vad tycker ni? Tyckte ni om den här outfiten? :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp extra tidigt och ta en tidigare buss för jag och Ida ska prova på ett pass Yoga innan skolan börjar :D I vanliga fall får vi vänta en hel timme på att lektionen ska börja så vi tänkte prova på yogan en gång, hoppas jag klarar av det, haha! Godnatt på er alla ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-01-24 @ 22:19:47   

Dagens outfit + New in








Mössa - H&M // Jeans skjorta - Ginatricot // Stickad tröja - H&M // Korsring - Ginatricot

Hejsan hejsan! Idag på lunchen stack tjejerna i klassen in mot staden för att köpa naturgodis och då passade jag även på att köpa den här mössan. Jag har velat ha en sån här mössa ett tag nu så idag gjorde jag slag i saken, jätte mysig är den verkligen! Detta är ju en mössa som man kan ha året om, på vinter, på våren och på hösten. Kanske inte på sommaren, lite för varmt för det ;)  längtar tills man kan ha på sig en skinnjacka på sig utan att frysa, hade varit jätte snyggt med en skinnjacka en lite varmare tröja och denna mössan . . . vår ♥

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | New in | 2012-01-24 @ 18:33:51   

Jag vill ha denna jackan här och Nu!

Big. Love. To. The. Spring!
Jag vill ha den här jackan, nu! Jag har verkligen fastnat för den, hoppas mamma kan hjälpa till på en liten hörna ;)

Nu är mitt rum ännu stökigare nu än vad det var tidigare, kan inte röra sig där inne, eller sova . . . Så jag får sova på soffan inatt också, och antagligen natten imorgon också, hoppas det blir klart snart bara så att jag kan visa fulla resultatet :D Nu måste jag öppna matteboken en lite stund . . . .
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-01-23 @ 21:24:51   

Lite utav rummet!

Hejsan :D hur är läget? Här är det bara bra. Som vanligt är jag väldigt trött på måndags eftermiddagarna, vilket jag även är denna måndags eftermiddag. Idag tränade jag inte direkt efter skolan utan ska köra på ett spinning pass ikväll vid 18 tiden så jag får skjuts av mammi :) Såhär ser rummet ut än så länge:


Såhär se väggen ut än så länge, ska börja på det vita nu på resten av väggarna, mamma och pappa sa att det kanske kunde vara klart redan till helgen :D det får vi hoppas på!

Före:


Efter:

Lite grejer har jag fixat och gjort om men jag har fortfarande resten av rummet kvar :)

Nu ska jag ta på mig träningskläderna och sen blir det mat, skriver mer ikväll!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-23 @ 16:13:02   

Black & White





Mixade lite med systemkameran så att jag fick svartvita bilder, snyggt! :D Dessa bilderna tog jag i morse när jag låg och krälade runt på golvet för att ta foto på mitt omålade rum så att ni senare kan se före och efter bilder :) tycker det är kul att jämföra före och efter när det gäller sådana här saker!

Nu ska jag kolla lite på tv:n och sen ska jag gå och lägga mig. Ska nog sova ute i Tv rummet inatt, vågar inte sova på mitt rum när möblerna på mitt rum inte står som de ska :( sängen står i mitten av rummet så det finns ingen skyddande vägg ifall ett spöke skulle komma och ta mig . . .
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-22 @ 21:44:54   

Vilka färger har jag valt till rummet?

Målandet är igång! :D Vi har målat en vägg, men den behövde två strykningar eftersom att mitt rum hade så mörka väggar innan. Fick en kommentar under namnet Sarah, hon undrade vilka färger jag har valt till rummet och jag har valt att måla tre vägger vita och en vägg ljus rosa :D Älskar rosa så detta ska nog passa mig! 

Här får ni två bilder från rummet:
 



Jag valde dessa tapeterna när jag var liten och när jag äääälskade blått, men som ni märker blir det väldigt mörkt på mitt rum. Så jag ser fram emot när allt är klart :) lägger nog in en bild imorgon på väggen! Nu ska jag duscha och sen ska jag läsa lite läxor, skriver sen! ♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-22 @ 18:07:25   

Nu börjas det!



Nu börjas det med målningen, tagga! :)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-22 @ 13:49:53   

I can´t wait for spring!


Can´t wait for spring!
Gud vad jag längtar till våren :D jag är trött på vädret här i Sverige nu, och antagligen kommer det vara så här kallt i en hel månad till, så det är bara att bita ihop och stå ut med kylan :( . Älskar den här outfiten, någonting som är inne i vår är kavajer och runda solglasögon. Hade tänkt köpa hem ett par nästa månad, längtar!  
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-01-21 @ 22:12:26   

Dagens outfit - dare to wear red




Kavaj - H&M // Rött linne - H&M // Bandeutop - Ginatricot // Byxor - Cheap Monday // Klocka - Ur och Penn

Fick mamma att ta fotona, det är därför de är lite snea ;) Nu har våra gäster kommit så nu måste jag ner och hälsa, skriver senare ikväll ♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-01-21 @ 17:41:07   

Grattis Skåne, första snön!

Hallå hallå på er :) hur mår ni? Själv är det lite sådär just nu, första snön i Skåne har lagt sig på marken och det fortsätter bara att snöa hela tiden, hoppas det tar slut snabbt och försvinner lika snabbt som det kom. Hade hoppats på vår nu? :( min pojkvän meddelade även mig och sa att han inte kunde komma, så det blir väl att störa syrran och hennes kille :D






Panik, vill ha vår!



Nu ska jag hitta någon som vill ta foto på min outfit :D  

Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-21 @ 17:10:59   

Idag har det handlats färg!

Hejsan hallå :D Kom precis hem från vår lilla road trip till Åhus, vi skulle besöka färghuset för att köpa färg till våra rum och nu är det fixat! Imorgon ska vi börja måla så idag får jag ta foton på hur rummet ser ut nu så att ni senare får se före och efter bilder :) .
Kvällen igår var jätte rolig, vi åt kyckling taco, lite godis och sen spelade vi "med andra ord", riktigt roligt. Tyvärr har jag inga bilder ifrån igårkväll, känner att jag har blivit lite dålig på att ta bilder på siståne, haha. Får börja bättra mig.

Här kommer några bilder ifrån idag på stranden i Åhus. Vattnet har stigit så mycket att det knappt finns någon strand kvar:








Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-21 @ 13:04:55   

Dagens outfit

 





Såhär ser jag ut idag. Körde på den glittriga tröjan idag, älskar den! Om någon timme ska jag ta bussen hem till Theo och ikväll ska vi hem till två kompisar där vi ska äta och umgås lite och sedan skulle det komma några andra kompisar också :D så nu ska jag packa lite grejer och sen ska jag ta bussen halv 4 hem till Theo. Får se om jag tar med mig datorn ikväll, annars frå jag mobilblogga lite grann.

Imorgon ska vi ÄNTLIGEN köpa färg till mitt rum, gud vad jag har längtat! :) ;)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-01-20 @ 14:16:22   

When life shows you 1000 reasons to cry, show life 1000 reasons to smile



Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-19 @ 20:17:45   

Style by Tyra!

 
 
 

Här är några wanties som jag vill beställa hem från Style by Tyra! Har velat ha kors armbandet i nu snart två månader men har bara glömt bort att beställa hem det när jag väl har pengar, hehe! :D man får väl ta fram puppie eyes och prata med pappa? ;) haha!

Förlåt får dålig update idag, har haft lite mycket i skolan bara. Och imorgon efter skolan drar jag till gymmet, pump it up! Kram ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-18 @ 23:22:35   

Hemma efter träningen nu!

Hallå hallå där! :) Kom precis hem från stan efter att ha tränat på Actic. Det blev ju ingen träning i måndags så jag tar igen det idag och imorgon :D . Nu ska jag dra ner till skafferiet och hälsa på och se om det finns någonting man kan äta, kram så länge ♥


I Workout!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-18 @ 16:19:42   

Pink, pink, pink!

Pink, pink, pink!
Just nu är jag på gymmet, men jag bloggar när jag kommer hem igen! :) här har ni en snygg rosa/svart outfit!  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-01-18 @ 14:30:00   

Min hairdonut ifrån idag





Ska göra en video någon dag där jag visar hur jag sätter upp den, mitt sätt är VÄLDIGT enkelt och går väldigt snabbt så man hinner med trots att man behöver stressa till skolbussen. 

Tips
: Ett tips är att om ni vill vara lite finare, till vardags eller om ni ska på någon fest kan man sätta in klämmor med dekorationer på. Som på övertsa bilden ser ni att jag har satt i en klämma med en vit sten i, snyggt!  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens tips | 2012-01-17 @ 19:00:00   

Våga bära färger i vår!





Som ni nog har märkt kommer våren bli väldigt färgglad, så det är lika bra att köpa hem lite snygga toppar osv. ;) fick hem resten av min beställning från H&M, skit nöjd! Kom snabbare än jag trott och färgen är ju bara underbart, våga bära rött! Röd kan vara en utstickande färg, men det är skit snyggt, och killarna gillar det ;) 

Nu ska jag göra lite skolgrejer, tråkigt? Ja! Men det måste göras! 

Fick en kommentar om ifall jag kunde göra en video där jag visar hur jag sätter upp min donut, och det kan jag göra men kan dröja ett tag. Någon annan hade frågat om jag kunde göra en video eller någonting där jag visar hur jag fixar mitt hår. Det kommer inte komma upp just nu, men det kommer såsmåningom!

Kommer upp ett tidsinställt inlägg med bilder på min donut ifrån idag!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-01-17 @ 18:26:59   

Sneak peak inför imorgon!

Just nu känner jag att jag inte har så mycket att blogga om så jag lägger upp en liten sneak peak på morgondagens outfit! :) Tänkte sätta upp mitt hår i en donut om jag hinner, det tar ju sin tid att sätta upp den och sen ska man ju sätta på lite make också, hinner säkert ;) hehe!



Nu kollar jag på lite film med mammi och pappi!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-16 @ 21:15:56   

Jag har ONT i magen!

Tjenixen! Idag blev det inget gym för mig :( . Jag började må illa idag i skolan och få kramper i magen så jag kände inte för att träna idag, får ta nya tag på onsdag och torsdag istället :). Så nu har jag varit hemma i några timmar och vilat och hoppats på att värken ska gå över, men nej det gör den inte . . . ! Så hoppas det har gått över till imorgon för jag orkar inte ha en sån här värk i skolan imorgon. 

Nu ska jag gå och äta så här få ni en enkel sommaroutfit!

    
Dance a little bit longer!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-01-16 @ 16:56:02   

En dag i somras


Brun och ny badad i havet, saknar sommaren!

Tänkte slänga in en bild ifrån somras då man var som brunast. Den här bilden är tagen på Kullaberg, ett mysigt ställe nere vid Mölle, vid kusten. Vi åker hit varje sommar och är här i några dagar, väldigt mysigt :D 
Just nu är jag i skolan och efter skolan blir det gymmet så det kan tyvärr hända att jag inte bloggar förens runt 18 tiden :( men det blir lite blogg! 

Det var någon som undrade var armbandet kom ifrån i mitt förra inlägg och det kommer från Ginatricot. Alla kläderna och armbandet kommer från Ginatricot fast skorna kommer från H&M, likadana som jag har :) Kram ♥ 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-16 @ 12:54:00   

Summer, summer, summer, I miss you!

summer, summer, summer!
Jag bara läääängtar tills sommaren är här, eller rättare sagt värmen. Jag är så trött på det kalla vädret ute att jag snart flyttar till mexico och gör det varje vinter i alla framtida år. Jag längtar tills man bara kan slänga på sig ett linne, ett par shorts och ett par ballerina, lätt och skit snyggt! Som den här outfiten skulle jag gärna ha på mig i sommar. 

Förlåt för att jag inte bloggat så mycket denna helgen, blir bättre nästa helg :) ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-01-15 @ 18:21:37   

Pearl Harbour blev kvällens film!

Ikväll hade jag och Theo ovanvåningen för oss själva, så vi drog ut täcket på soffan med en massa kuddar och kollade på Pearl Harbour och åt lite gott. Känner att jag misslyckas lite med det här att hålla mig ganska så nyttig, till och med på helgerna, kunde skippat Mozart kulorna och den halva läsken jag drack innan idag. Nu får det blir skärpning! :(  







Nu säger jag coh Theo godnatt för våran del! ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-15 @ 02:29:34   

I´m back!

Heeey, idag har jag inte orkat blogga, ibland behöver man en paus från det sociala livet och bara vara hemma och ha lite "egen tid", som att städa på sitt rum osv ;) hehe. Idag hade jag en sån dag, jag duschade och städade lite på rummet och en massa annat, och sen kom Theo hit mitt i allting. Och sen dess har jag bara varit med honom. Vi hjälpte pappa laga lite mat innan och nu sitter vi här framför tv:n och ska snart kolla på en film :D vilken det får vi se! 

 

Skriver mer senare! :)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-14 @ 19:06:59   

Hemma från Farmor!

Hallå hallå, har nu kommit hem från släktmiddagen hos farmor :) En liten tradition vi har är att farmor bjuder på smörgåstårta och fika någon gång efter jul, och den här gången blev det idag, fredag den 13:e lääääskigt ;) men det har faktiskt inte hänt någonting annorlunda idag jämfört med andra dagar, så jag vet inte riktgit vad jag ska tro om de här "speciella" fredagrna som ska bringa så mycket otur? Men iallafall det var trevlig hos farmor med lite snack och lite skratt :) 

 
Den klassiska smörgåstårtan med sallad, räkor, lax, ägg och grönsaker, I´m in Love ♥

Här får ni några flumbilder på mig så att ni inte tror att ni besöker en mat blogg ;)





Nu ska jag tvätta av mig sminket, vet inte om jag ska göra en ansikstmask först innan? Vi får se hur det blir med den saken. Resten av kvällen ska jag bara chilla, kolla på lite film eller starta mitt sims, vi får se va¨d kvällen leder till :) Kram!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-13 @ 22:32:33   

Drar till farmor för släktmiddag!



Skriver senare ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-13 @ 18:05:28   

I Love fashion

Love fashion?

Snyggt, snyggt, snyggt! Jag har velat ha ett par nude pumps jätte länge nu, får kanske se till att köpa ett par snart? :D Älskar denna våriga/somriga outfit! Jag har nog aldrig längtat till ett sommarlov så mycket som jag gör nu, vill ha lite värme och lite sol!
Just nu är jag i skolan och snart blir det stan med Ida, bloggar när jag kommer hem, kramis ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-01-13 @ 12:30:00   

Efter några timmars sömn

Jag kan inte förstå hur trött man kan vara! :( Idag var jag så trött att jag höll på att somna på Svenska lektionen i skolan, helt sjukt! Och efter skolan stack jag och tränade med lilla Ida på Actic, var redan sjukt trött då men när jag kom hem . . . SOVA. NU! Jag kunde knappt lägga upp bilden till förra inlägget innan min ögonlock stängdes, jag hatar när man är såhär trött, men jag har sovit i några timmar nu men är fortfarande trött men lite mer levande åtmisntone ;) 

En annan sak jag hatar är det här jävla vädret i Sverige, jag har aldrig varit med om att vi har haft såhär mycket stormar coh att det regnar så mycket som det har gjort den här vintern :O och vet ni vad jag mer hatar? Regn och blåst tillsammans, finns inget värre. 

 


Lägger in en gammal bild på mig och en på min lilla katt som jag tog idag :)

Imorgon efter skolan ska jag hänga med Ida i stan, då hon ska köpa ett par byxor så jag ska väl vara med som rådgivare ;) hehe. Och sen ska vi till organique, roligt! :D Skriver mera imorgon ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-12 @ 23:03:37   

Trött, trött, trött!


 

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-12 @ 19:24:17   

Påbyggda naglar

Nu har jag suttit här i någon timme och gjorde återbesök på mig själv. Jag hade först tänkt en fransk manikyr men idag blev det glitter tippar istället, har aldrig använt denna blåa innan men jag tyckte den var jätte fin :) 
Här har ni resultatet: 

Före - efter tre veckors utväxt

 

Efter




Hade tappat mina tumnaglar så jag satte på genomskinliga tippar för att testa, skit snyggt!



Blev riktigt nöjd :D Nu ska jag bara kolla FB en sista gång och sen ska jag gå och lägga mig och sånt, syns imorgon! ♥
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mina naglar | 2012-01-11 @ 23:34:48   

Isadoras - VibraLash mascara resultat

Nu har jag använt min nya mascara från Isadora som heter VibraLash. Det är en mascara med en vibrator i som ska göra att man ska få längre ögonfransar när man applicerar mascaran, och än så länge tycker jag att den fungerar ganska bra! Man får långa ögonfransar men kan kanske få ta två lager, beror från person till person hur mycket mascara man vill ha och hur långa man vill att de ska vara. 

I mascaran finns en vibrator motor med tre olika steg, 1, 2 och 3. Jag brukar använda två men tidigt på morgonen kan det vara jobbigt (kittlas lite i ögat) att ha steg två så då sänker jag till ettan.

Slutsats:

+ Långa ögonfransar
+ Inga klumpar
+ Bytbara batterier 
+ Inte för fylliga

- Dyr ( 195:- om ej på rea)
- Dålig borste (om man inte använder vibrartionen utan bara borsten tycker jag att man får ett vanligt resultat av längd)  

Jag tyckte att den var bra och jag rekommenderar att ni ska köpa den om ni vill ha långa ögonfransar på ett kick istället för att prova många olika och försöka få fram längden med olika lager. 



 



Mascaran fick slutligen ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ / 5 :D

Nu ska jag nog få och fixa mina naglar, har haft dom i tre veckor och shit vad mina naglar har växt ;)
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens tips | 2012-01-11 @ 17:49:14   

Hjälper mamma i köket!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-11 @ 16:27:22   

Lermask



Nu sitter jag med min lermask i ansiktet, hoppas jag inte tog för lite nu men jag tyckte att detta räckte. Om en liten stund ska jag ner och in i duschen och duscha så att man är ren och fräsch inför skolan som börjar imorgon ;)

Imorgon kommer jag visa resultatet med mascaran och vad jag tyckte, jag kommer visa före och efter bild osv. :D
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-10 @ 18:26:53   

Lite beställningar har kommit hem!

Hejsan hejsan, är nu hemma från staden! :) Idag gymmade jag med Frida på Actic och då träffade vi på två kompisar som gymmade samtidigt, som vi sedan mötte upp för sen lunch. Jag beställde ingen lunch utan körde på en Chai Latte som var skit äcklig, smakade bara uppvärmd mjölk så jag bestämde mig för att be om att få någonting annat istället så jag tog en kaffe, smakade jätte äckligt. Så om ni ska äta/fika på Bunna i Kristianstad ska ni inte beställa deras drycker, usch!

När jag sedan kom hem låg det lite kläder på mitt rum som jag hade beställt hem ifrån H&M, blev skit nöjd!




Vitt linne 199:- ( ?) // Ljusrosa/Nude ballerina skor 99 :-

Det vita linnet har jag beställt i rosa/röd/korall också som kommer i slutet på februari,  hoppas det inte blir några fördröjningarn bara, hatar sånt :( men nu ska jag äta upp min apelsin och sen ska jag börja kolla igenom matten, yes, you heard me!


Någon undrade om jag kunde visa reslutat från mascaran, kommer inom kort. Antingen idag eller imorgon :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | New in | 2012-01-10 @ 16:11:20   

Tog en äcklig Chai Latte på café Bunna eft...

img_0969 (MMS)

Tog en äcklig Chai Latte på café Bunna efter träningen :( smakar bara varm mjölk.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-10 @ 13:10:42   

Dagens köp - vibrerande mascara och ansiktsmask










Lite dåliga bilder kanske men vad gör det? ;) Idag köpte jag en vibrerande mascara, har velat ha en sån ett tag men de är vanligtvis väldigt dyra, de går loss på ca. 195 kr. Men idag när vi gick in på Åhlens för att just kolla mascaror så hittade vi den här mascaran för bara 69 kr! Så alla tjejer som vill få LÅNGA ögonfransar, spring in på Åhlens och köp den för bara 69 kr.

Sen gick jag in på Organique och köpte en lermask för ansiktet! Går alltid in på Organique om jag har problem med min hud för det är det bästa stället i Kristianstad för det. De som jobbar där är hudterapeuter och de har olika typer av behandlingar osv och är väldigt trevliga :)

Ett litet tips från mig till er! ♥  
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | New in | 2012-01-09 @ 19:43:15   

Dagens outfit - Vit stickat








Vit stickat - BikBok // Byxor - BikBok // Skor - Scorett // Korsörhängen - Ginatricot // Klocka - Ur och Penn

Så här såg jag ut idag. Körde på min vita stickade tröja med bruna knappar på, super mysig och snygg!
Det var trevligt att träffa tjejerna från klassen idag :) Lunchade först inne på Café Fenix och sen gick vi runt på stan, blev tyvärr lite shopping :( hade lovat att jag skulle spara mina pengar men, de rök lika snabbt som jag hade sagt det, hehe! Lägger in bild lite senare på mina köp!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-01-09 @ 16:06:35   

Lunch på Café Fenix med söta tjejer!

img_0292 (MMS)

Lunch på Café Fenix med söta tjejer!

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-09 @ 12:21:54   

Nu drar jag till stan!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-09 @ 10:39:16   

Ansiktsmask utan färg




Här sitter jag nu och har en genomskinlig ansiktsmask i ansiktet. Har aldrig sett en genomskinlig ansiksmask förut så detta var verkligen en upplevelse ;) Snart ska jag gå och tvätta av masken och sen ska jag kolla på en dokumentär på tv med mamma som utsplar sig här nere i Skåne :)

Imorgon ska jag träffa några tjejer i min klass på fika/lunch, får se vilket det blir. Hoppas jag hinner ta outfit bilder ínnan jag åker annars blir det ett vanligt inlägg, kram! ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-08 @ 20:52:18   

Congratulations Elvis, the King!



Idag fyller självaste Elvis Presley år, vilket vi firar med lite Elvis middag. Vi kallar detta Elvis middag eftersom att vi åt det där när vi beökte Graceland (Elvis hus) i USA (2004), och nu har detta blivit en tradition i vår familj att äta denna maträtten på Elvis födelsedag ;) 
(Mina föräldrar är tokiga i Elvis och allt retro. Så ni fattar varför vi firar Elvis) 

Nu ska jag fortsätta spela sims med syrran och sen blir det väl lite ansiktsmask :D  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-08 @ 18:22:52   

Två frågor!

Vad heter din systers blogg?

Min syster startade en blogg för någar dagar sedan men hon kan tyvärr inte komma in på sin blogg just nu så hon får se om startar upp den igen inom kort.



Vad är ditt/dina nyårs löften?

Den här frågan har jag fått ett antal gånger så jag tänkte svara på den nu en gång för alla. Mitt nyårslöfte är att jag ska VERKLIGEN börja äta nyttigt och äta mindre godis. Ska försöka gymma två gånger i veckan och sedan ut och gå en runda utöver det. Jag ska helt enkelt förbereda mig inför beach 2012 ;)

  

Hoppas ni blev nöjda med svaren! :)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Frågor och svar | 2012-01-08 @ 15:01:00   

Purple spot!

Purple spot

Satte ihop en snygg outfit som man kan ha på våren/sommaren/hösten. Tycker det är rikttigt snyggt med en färgklick lila som sticker ut lite grann men ändå inte för mycket.
Portfölj väskor är någonting som verkligen är inne just nu, brun, svart, röd, allt fungerar! Fjädrarna hänger med den här våren/sommaren också så behåll era fjäder smycken eller köp nya! :)

Om någon timme kommer några svar på några frågor jag har fått :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-01-08 @ 12:47:07   

Home sweet home!





Nu är jag hemkommen från Theo! Bowlingen igår var jätte roligt, förutom att jag kom sist och att jag drog ner tjejernas poäng så att vi förlorade emot killarna, men fick sedan revanch när vi spelade "med andra ord". Efter en stund blev vi hämtade och jag och Theo åkte hem till Theo olch kollade på film och sånt mysigt! 

Nu är jag hemma och snart blir det mat, mums!  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-07 @ 17:51:12   

Dagens outfit - Time to Bowl







Idag inviger jag min nya skjorta jag köpte på Nova Lund! :) Nu ska jag ner och äta och sen ska vi köra och hämta upp Theo och sen vidare till bowling hallen, kul kul! Kram ♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-01-06 @ 18:10:46   

Smile, smile, smile!


Jag, som vilken annan svensk som helst. Med joggingbyxor och en mysig hood en torsdagkväll som denna ;)

Imorgon ska jag och Theo bowla med några kompisar, men Theo är ju så tråkig så han ska bara följa med och titta på för bowling är ju så "tråkigt" :(. Men jag ska iallfall vara med, jag tycker bowling är skit kul och jag ska visa var skåpet ska stå, hehe :D och efter bowlingen ska vi alla följa med hem till en kompis och bara umgås och spela kinect, roligt roligt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska fråga Cina om hon vill kolla på en film eller något innan dess, skriver imorgon!

Kram ♥

Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-06 @ 01:16:37   

Spelkväll?

Lite seg på att blogga? Japp :) det är jag det. Men nu slänger jag in ett blogg inlägg efter att vi ha suttit och njutit av två feta tacos wraps, moms fillibaba! Igår när jag var hos Desse gav hon mig en ansiktsbehandling på 90 minuter inklusive massage, riktigt skönt. Hon går hudterapeut linjen här i Kristianstad så hon måste ha någon att öva på ibland så jag ställer gärna upp ;)





Jag fick låna fyra sims 3 av Desse som jag nu ska installera på min dator, blir nog en liten spelkväll ikväll! :)


Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-05 @ 18:10:25   

Nu har vi slagit ner oss framför tv:n för ...

img_1636 (MMS)

Nu har vi slagit ner oss framför tv:n för att kolla på lite film :) hoppas jag inte somnar bara, känner mig lite trött efter ansiktsbehandlingen som jag fick av Desse precis ;) skönt!

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-04 @ 20:24:28   

Dagens outfit - glittrig tröja






Tröja - H&M // Byxor - BikBok // "Diamantring" - Guldfynd // Korsring - Ginatricot // Klocka - Ur och Penn

Nu tänkte jag ge mig ut i stormen och cykla bort till Desse, hoppas jag överlever bara! Tar inte med mig datorn så ni får nöja er med dålig mobilbloggning idag till imorgon! :( Kram ♥ 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens outfit | 2012-01-04 @ 14:54:20   

Klämmorna till min hairdonut





Köpte ett par öppna klämmor som ska göra det lättare att sätta upp en hair donut. Jag hade mina vanliga klämmor när jag satte upp den på nyår men jag tyckte att det var jobbigt när man behövde öppna upp alla klämmorna innan man fäste håret under donuten. Så det var därför jag köpte dessa, man kan ha några vanliga klämmor och några öppna klämmor, eller så har man bara öppna klämmor, beror på vad man tycker är enklast. Ett litet tips från mig till er :)  
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Dagens tips | 2012-01-04 @ 13:39:32   

Spadag imorgon!

Nu går jag snart och lägger mig, ska upp hyffsat tidigt imorgon för att ta foto på Cinas outfit till hennes blogg innan hon drar till stan! Och sen ska jag fixa och dona här hemma innan jag ska dra hem till Desse, vi ska ha en liten spa kväll hemma hos henne, så jag ska packa ner ansiktsmasken och lite andra saker som jag tror jag kan behöva.


Hinner med att ta foton på min outfit imorgon innan jag åker imorgon ;)
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-03 @ 23:24:48   

Stora kontraster

Som mamma kommenterade var det stora kontraster mellan mitt sista inlägg igår och mitt första idag. Igår skrev jag om hur nyttig jag skulle bli, och idag la jag in en bild på min kebab som jag njöt av idag efter gymmet, hehe ;) när jag tänker efter skulle jag kanske tagit en kycklingsallad eller någonting, jag får jätte ont i magen av sån mat som kebab osv. borde igentligen inte äta fet mat :(

Efter gymmet stack jag till glitter och köpte specilella klämmer till min donaut, visar er senare!
  
Bjuder från en av mig!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-03 @ 19:23:07   

Välförtjänt kebabtallrik efter gymmet! :)

img_2690 (MMS)

Välförtjänt kebabtallrik efter gymmet! :)

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-03 @ 14:40:18   

2012 - Nu börjar det.

2012. Vi alla har väl nyårslöften, och ett av mina var att jag verkligen skulle börja äta nyttigare och bättre mat, till och med skippa godiset på helgen och istället äta, grönsaker, fruksallad eller bara frukt. Så idag blev det ett nyttigare allternativ än godis/chips eller glass.


"Ett smartare val" ;)

Imorgon ska jag upp vid nio tiden för att senare ta bussen vid elva tiden. Jag ska möta upp Ellie för att träna på Actic och sedan kommer vår kompis Ida in då vi hade tänkt äta lunch och sedan kolla lite på stan :) kompis mys! Så hoppas jag hinner blogga innan jag ska ta bussen för jag ska packa ner lite grejer till gymmet!  

Nu ska jag och Cina fortästta kolla lite Tv och sen ska man väl go och lägga sig, hörs imorgon!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-02 @ 23:43:09   

I´m not an American idiot

I´m not an American idiot
Satte ihop en snygg outfit med den snygga USA tröjan från Ginatricot. När den först kom in ville jag ha den direkt men tyvärr så hade jag inga pengar och har fortfarande inte pengar (efter Nova). Får se hur länge den är kvar inne på hemsidan, eller om den fortfarande är kvar ;)  

Nu ska jag installera Harry Potter på min dator, haha, älskar "barnspel" :D
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | mode, mode, mode | 2012-01-02 @ 18:33:31   

Tillbaks efter träningen

Hejsan hejsan, är nu hemma efter att ha varit i stan och tränt lite på Actic. Kände att det behövdes nu efter jul och nyår ;) men nu är jag hemma iallfall. Idag blir det en lugn dag med Cina, ska ska spela xbox, kanske rensa ut lite på rummen, fixa naglar osv. :) en av mina naglar gick av i lördags och känner för att göra nya nu, har redan tröttnat på dessa, hehe.
Nu blir det duschen iallafall, bjuder på en bild ifrån i lördags:



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-02 @ 15:49:32   

Tillbaka till verkligheten!

Hejsan hejsan, är allmänt seg idag så det är därför jag inte har bloggat. Men men, nu är man väl back on track ;) Nyårs firandet igår var väldigt trevligt, mycket roligt folk och dans hela kvällen! Middagen hos våra vänner var väldigt god, det var vår vän Matte som hade kämpat i köket hela dagen för att få till en utsökt tre rätters middag, mycket gott :) Här har ni bilder på min outfit: 

 



Theo tog första bilden, men som ni ser. Han orkade inte riktigt ta foton på min outfit så den blev jätte suddig och sa att det blev bra, så därför är första bilden väldigt suddig ;) Sen tog Lollo över och tog ett foto åt mig!

Tre rätters middagen:
   
Advokado mousse med räkor,        Lövbiff, pommes frites, gröna bönor,       Chokladmousse, after eight choklad
rödlök och gurksnittar.                    varm vitlökssås med persiljesmör.                   med riven choklad. 

Mycket mycket gott! :D Efter nyårsfirandet på den stora festen åkte jag och Theo hem till mig och då fick vi tända en kinesisk/japansk lykta. Tycker dom är jätte fina och gulliga när de åker iväg och blir mindre och mindre.

 

Två bilder från kvällen: 


Nyårs kyssen ♥

 
Tradititonen :) Numera har det blivit en tradition att ta en gruppbild vid 12 slaget, lite kul faktiskt!

Nu ska jag kolla på Sagan om Ringen och de två tornen med mammi och pappi, kvällens mat blev pizza, som det nog var hos de flesta idag, kram ♥
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-01 @ 19:38:43   

Kiss someone at midnight on new years








Några bilder genom året! B.la födelsedagsfirande, skolavslutning, bal, glada tjejer påväg in till Krisitianstad dagarna ♥

Just nu festar jag med underbara vänner och har det riktigt roligt :D Ha ett riktigt gott nytt år allihopa ♥
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Mitt underbara liv | 2012-01-01 @ 00:01:00